- Bluetooth hangszórók
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
morze
tag
Az alapverzió 39 000 forint körül ?

-
en egy moto watch 120-at vettem kivancsisagbol (thinkphone-hoz), ami talan egy tavoli rokon.
egyik legnagyobb problemam az, hogy a heti egy toltes miatt keresgelnem kell a toltot
egyebkent ez is eleg kiforratlan, csinal furakat. viszont ahogy janeszgol is irta, az idot mutatja, jol is nez ki, ertesitesek jonnek (bar azok kezelese is kicsit korulmenyes), illetve meg a hanghivasokat is meglepoen jo minosegben intezi. az alvasfigyelesen is lenne mit csiszolni, nem igazan talalja el pl mikor ebredek fel, siman hozzacsap fel-egy orat az alvasidomhoz
egyebkent szeretem, de okosoranak buta. -
Ez nagyon kevés lett, az említett Amazfit órák ezt körberöhögik.
-
Szelley
senior tag
Tök szuper, hogy egy ilyen jelentéktelen óráról készül teszt, Pixel Watch 4 teszt meg még mindig sehol!
-
morze
tag
Csak az a fehér keret zavar a képernyő körül. Miért nem fekete?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jól néz ki.
-
scyllarus
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
A Huawei Watch Fit is ugyanígy működik, szóval valószínűleg ez a két út van, de ezek szerint azt a megoldást az okosórák, ezt a fitnesskarperecek alkalmazzák.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Elfogadom az álláspontod úgyhogy kiegészítem a mondatot a gondolattal.
De azért megjegyezném, hogy van jól működő ellenpélda is – Apple Watch, Google Pixel Watch –, ahol a szoftver ki tudja szűrni, hogy a korona véletlen tekeredett-e el vagy direkt felhasználói input volt. Utóbbihoz jellemzően megemeli ugye az ember a csuklóját, ezt a Moto Watch is tudja érzékelni, hisz ébresztei emelésre a kijelzőt, szóval megoldható lenne szerintem a fel-le navigáció is. -
scyllarus
veterán
Ez így valóban nem kerek még, pedig nagy Moto rajongó vagyok. Ez viszont: "Ami furcsa, hogy a koronát fel- vagy lefelé görgetve a számlapról nem tudunk ezekbe belépni, de ha már megnyitottunk valamit, például az alkalmazások listáját vagy a beállításokat, értesítéseket ujjunkkal a kijelzőt megérintve, ott már működik a korona a fel-le navigáláshoz." tök logikus így, viselés közben eltekeredhet a korona és akkor belépkedne mindenhová, ez jól van megoldva, hogy először meg kell nyitni valamit, hogy működjön a léptetés.
-
janeszgol
félisten
Szép óra, abban a zöldben elfogadnám. Lehet megveszem. Mutatja az időt, az értesítéseket és ennyi. Másra úgy sem jó.
Ha valaki kimondottak okosórát keres, nézzen mást. -
ghiottone
nagyúr
Ez eléggé gyengécske ennyiért. Okosórának nem jó, aktivitásmérőnek pontatlan. Max. az időt mutatja egy jól kinéző óra köntösé bújtatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest