- Videós, mozgóképes topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Üdv All, újra én.

Az első lépés a natúr feltelepült Ubuntun a frissítés és az ati driver volt. Újraindítás óta(mármint az első reset óta mikoris feltettem az Ati drivert) ha be akarom hozni a Kijelzők tulajdonságai menüt 1 percig vibrál a kép és lassú mint állat. Azóta sem változott a helyzet. Egyes weblapokon is jelentkezik a vibrálás mikor böngészek. Keresőbe beírtam itt a vibrálás szót és látom más Ati tulajoknak is vibrál a kijelző elég csúnyán főleg videók közben. Nekem egy HD2600Pro-m van 19"-os Gericom monitorral 1600*1200-on 85Hz-en. Keresőt használva nem találtam megoldást a vibrálás eltüntetésére. Csúnyán idegesítő a lassulás és a percekig tartó vibrálás. Valaki tud megoldást? Vagy panaszkodja a kAti
oldalán ami persze teljesen értelmetlen? 
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- NIOH 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest