Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Amit lirc telepítésnél tudok választani, hogy melyik távirányítóm van (el elvileg egy gomb kiosztás, meg a harware.conf-ba firkál drivert, modult, stb - na de az meg a tv tunerhez tartozik szerintem, honnan tudná, hogy én most milyen vevővel használam, hacsak nem azzal, amihez alapból adják a tunert), meg transmittert lehet beállítani, de ez ugye csak egy vevő.
Azt hogy lehetne kideríteni, hogy egyáltalán érzékeli-e a vevőt? lsinput-ban nem látom, és így persze a proc bus input devices alatt sem... Mondjuk nekem ilyen ablak meg sem jelenik, mint amit másodszor linkeltél (persze az első sem ilyen ablakban, mivel terminálból telepítem, de van menü).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest