Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
harry
veterán
Nem
Futtattam, persze.
Kezdem megunni, szerintem keresek valakit, aki összehozza ezt nekem pár sörért...
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.De mindegy, mára ennyi, majd megnézem később. Szerintem az lesz a vége, hogy felgyújtom mindkét infrát, és keresek valami kész megoldást, vagy én nem tudom...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Futtattam, persze.
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.