Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Nem
Futtattam, persze.
Kezdem megunni, szerintem keresek valakit, aki összehozza ezt nekem pár sörért...
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.De mindegy, mára ennyi, majd megnézem később. Szerintem az lesz a vége, hogy felgyújtom mindkét infrát, és keresek valami kész megoldást, vagy én nem tudom...
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Futtattam, persze.
Olvastam már mindent, fordítsak, ezt a verziót, ezzel a kernellel nem is ment valakinek, próbáljam ilyen-olyan driverrel, ráadásul két érzékelőm is van, egyik egy saját infra, ezt nem sikerült win alatt sem beizzítani (pedig amúgy elvileg a lirc-es soros port készítés tutorial alapján készült), a másik egy tavir wuir, ez elvileg soros, de van rajta usb is (bár ez azt hiszem más funkciókat lát el), win alatt valahogy ment, bár ott is voltak gondok... ezen amúgy van egy kis led, ami villan, ha jeleket észlel, ha nyomkodom a távirányítót, villog is rendesen. Ami furcsább, hogy folyamatosan villog, de csak halványan, ez eddig fel sem tűnt.