Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Batman
üzenetére
most egyelőre ezt az unison-t próbálom, egész pofás, csak tényleg nem árt megírni kézzel a konfigurációs fájlt még mielőtt egyáltalán elindítanánk... főleg a kivételekre gondolok, mert nagyjából annyi hdd használatot produkál, mint egy rosszabb fajta torrent kliens hashelés közben (valószínűleg egyébként azt is csinálja), és így nem örültem neki, hogy elkezdte végigszüttyögni a rengeteg videómat, képemet és zenémet, amit amúgy is másik helyre már kimásoltam.
floatr: én eleve wicd-t használok, jobban szeretem az alap nm-nél. nekem olyan apróságok okoztak problémát, mint scim (illetve skim) beizzítása, touchpad letiltása (úgy, hogy a pöcökegér menjen). volt még pár dolog, csak nem emlékszem rá. meg eleve szerintem az a candy (vagy minek hívják?) felület szerintem ronda egy human vagy clearlooks-hoz képest. persze látszik rajta, hogy az egész arra való, hogy aki az osx-et szereti, de a megkötéseket nem, az használhassa.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs