Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
ez azért lehet, mert a 28-as kernel az a Jaunty-hoz lesz (van), de az még csak alpha6 állapotban tart, magától még nem is fog rá frissíteni, majd csak a hivatalos kiadás után, április közepén fogja felajánlani.
mzx: így van, eddigi tapasztalatok alapján tökre ugyanúgy tudja kezelni az ubuntu az ntfs fájlredszereket, mitn a windows... nekem semmi bajom nem volt vele, torrent, email, minden ment rajta.
nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a livecd miatt lptet vissza. engem nem szokott soha magamtól beléptetni (amúgy nem kell logout sem feltétlenül, van egy olyan, hogy "lock screen", az olyasmi, mint egy lejelszavazott képernyővédő, csak nem kell megadni külön jelszót, hanem a login jelszavaddal megy)
amúgy szerintem sokkal jobban járnál, ha végre feltennéd a gépre

Aktív témák
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jófogás tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest