- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
ez azért lehet, mert a 28-as kernel az a Jaunty-hoz lesz (van), de az még csak alpha6 állapotban tart, magától még nem is fog rá frissíteni, majd csak a hivatalos kiadás után, április közepén fogja felajánlani.
mzx: így van, eddigi tapasztalatok alapján tökre ugyanúgy tudja kezelni az ubuntu az ntfs fájlredszereket, mitn a windows... nekem semmi bajom nem volt vele, torrent, email, minden ment rajta.
nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy a livecd miatt lptet vissza. engem nem szokott soha magamtól beléptetni (amúgy nem kell logout sem feltétlenül, van egy olyan, hogy "lock screen", az olyasmi, mint egy lejelszavazott képernyővédő, csak nem kell megadni külön jelszót, hanem a login jelszavaddal megy)
amúgy szerintem sokkal jobban járnál, ha végre feltennéd a gépre

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs