Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Skacok, fent vok a neten livecd ubival, ujjííí
Ugy orulok neki, mint egy kisgyerek az új játékának.
Ma volt kedvem es időm megprobalni ubival netre menni, és kb. 20 perc szöszmötölés utan a sugoban
- sikerrel jártam.
Meg is néztem egy tuzfaltesztet, igazatok volt: bár csak a legfontosabb portokat néztem még, de mind zárva, szerencsére .
Köszönöm a sok sok hasznos info-t nektek.

Meg is ragadom az alkalmat újabb kérdések feltevésére
1)
! ! DUPLA sebességgel netezek,ahhoz képest, ahogyan xp alatt
(gondolom mert nem terhelik a windowsos biztonsagi alkalmazasok, ezert, nemde? ;) Példaul xp alatt antivir azonnal ellenoriz; itt nincs ilyen...
)2)
És úgy tűnik, a grafika minőségibb, mint xp alatt, ugyanazon gépen ,u.a. monitorral
Ez a gnome szabványnak koszonheto? 
3)
sajna volt egy komolyabb gond: már net offline is fagyott az ubim ...
, aztan kovetkezo boot soran már net online is ...
Ezt kovetoen xp -vel boot-oltam és megnoveltem a virtu memot, azaz a lapozo file méretét.
EZ LEHETETT A LUDAS? Mármint h a RAMmal egyutt
nem tett ki 1 GB memót, ez lehetett a fagyások oka?
(P3 -as gép, 384 MB RAM.)
Nah, most a RAM+ virtu memóm együtt 1GB felett van . Fél oraja vagyok net online, de elotte még tovabbi fél oran át voltam offline is , és
egyelore NEM fagyok
4)
a)
Pendrive -ra le tudok szedni net-rol file-okat LIVECD-ZÉS ALATT IS ?
b)
Ha véletlen vinyóra irányitanám, gondolom
nem képes megteni szerencsére , jol sejtem?
(hiszen vinyóm kizarolag xp-re van particionalva. E kérdésnél mellőzük a vinyón levő lapozófile-t mint tárhelyet, hiszen bár használja az ubuntu, de az átmeneti.)(Most nem tudom a pendrive-os dolgot kiprobalni, csak kesobb, emiatt is kérdem,
na meg hogy ne szurjak el semmit ;) )ELŐRE IS KOSZI AZ ÚJ VÁLASZOKAT

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, aztan kovetkezo boot soran már net online is ...