Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
sh4d0w
üzenetére
Üdv!
Sudo wvdial paranccsal sikerült beüzemelnem az internetet, azóta szépen működik, sikerült is csomó dolgot feltennem a rendszerre (mondjuk a sávszélességtől nem szakad le a fejem, de lassan megszokom hogy mostanában örülök ha max 60k-val jönnek a dolgok a vodánál, de ez már egy másik topikba tartozik).
A következő kérdésem az lenne, hogy a wvdialt innentől hogy tudom letenni mondjuk asztalra, vagy az Alkalmazásokon belül az Internet menüpontba, hogy ne kelljen mindig terminálból tárcsáznom (aminek ráadásul végig nyitva kell maradnia). Még egyszer mondom, sudoval működik a dolog, nem tudom indítóikonnál ezt így be lehet-e írni parancsként /etc/sudo wvdial.conf
Ami még nem sikerült, az a wifi radar beüzemelése (Acer Aspire One notebookról van szó, olvastam hogy azzal gondok lehetnek), mindenesetre belinkelem a leírást ami alapján csináltam, illetve hogy mi lett az eredménye:
[link]
[link]Elnézést a hosszú hozzászólásért, tényleg most kezdtem a linuxot, de talán szép lassan belejövök. A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs