Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Már 2.5 napos Ubuntus vagyok. Kisebb problémák vannak mint másoknak is, ma derült fény a legnagyobbra. Amikor bekapcsoltam a gépet, minden működött: kisvidik, mindenféle zene, pps, film, stb. Aztán elmentem netezni és később vége, semmi nem ment, vagy akadva, hang nélkül.
Több kisérlet után rájöttem a szkájp csinálta. Kiléptem belőle és ismét, gép újraindítás nélkül faxa lett minden. Azt hiszem a legújabb verzió, legalább is amit az Ubi felkínál.Tudna-e valaki tanácsot adni, hogy lehetne használni a Szkájpot, hogy ne zavarja a médiát. Nekem windowsban is volt vele kalandom, ott egy frissítés után (szkájp frissült) vagy öt napig harcoltam mire rájöttem a turpiszságra. Elég volt egy azelőtti verziót fel tenni és jó lett. Itt még nem tudom, van-e megoldás és össze vissza próbálkozás előtt kérdezlek titeket.
Köszönöm üdv, Imre.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Automata kávégépek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OpenWRT topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest