Hirdetés
Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
Dbius-hoz csatlakozva én is a LiveCD kipróbálását javaslom. Ha mennek a dolgok, akkor egy WUBI-s telepítést (azaz a windows alatt indítod el a LiveCD-t, s telepítesz egy Ubuntu Linuxot).
Kezdőknek nagyon jó ismerkedési lehetőség, s nem kell a particionálgatással foglalkozni. Indításkor meg natív Linux vagy Windows indul.
(Én is így használom jelenleg, mert nincs időm/kedvem/stb. rendberakni a gépemet, s fél-egy napig telepítgetni a különböző meghajtókat, programokat.)
Javaslom egy Ubuntu 8.04 LiveCD letöltését, az Ubuntu 8.10 helyett. (Nekem stabilabbnak tűnik az áprilisi változat.)
Aktív témák
- Modding és elektronikai kérdések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hívószám-hamisítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest