Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
spammer
veterán
Igen, a menu.lst -ben a Vista az 5. lett, (illetve 6., de 0-val kezdődik a sor), és a default lett átírva 0-ról 5-re.

Azért adtam 777-et, mert hiába jelentkeztem be rootként a terminalba, utána sem tudtam menteni a változásokat. Lehet hogy valamit rosszul csináltam :-/
777-tel is rákérdezett, hogy biztos menteni akarom e tutira, merthogy izé meg hozé
DE miután szerkesztettem, visszaállíthatom a chmodot és akkor gondolom nem lehet később se baj, viszont akkor már csak azt szeretném kérdezni, hogy mi az alapértelmezett chmod ? (milyen szám?)
Illetve ha már írok, akkor megkérdezem azt is
, hogy vajon miért nem megy a Beryl. ubuntu.hu -n van egy rövid leírás, az alapján megcsináltam, ellenőríztem hogy megy e a 3D gyorsítás, nem ment, akkor szedtem le drivert a videokártyájához (laptopban Radeon X1100), utána azt írta hogy 3D oké. Synapticban leszedtem a szükséges cuccokat: Beryl,Beryl-manager,Emerad themes meg ami még kellett neki.
Beryl managerben hiába állítom MetaCityről Berylre, visszaáll. (Nem is változik semmi 1 pillantra sem). Compizra állítva megmarad, viszont nem látok semmi változást. Emerald témáknál látom ott a sok témát, de hogy lehet őket applikálni? Lehet h a Beryl nem is megy ezzel a laptop Radeonnal?
Beállítások->Asztali effekteknél azt írja, hogy nem elérhető a Composite csomag. Olvastam, hogy a xorg.conf -ban kellene a Compositot Enabledre. Próbáltam, de akkor is ezt írta ki. Írtam Enabledet, 1-et, akkor is. Alapból 0.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy vajon miért nem megy a Beryl. ubuntu.hu -n van egy rövid leírás, az alapján megcsináltam, ellenőríztem hogy megy e a 3D gyorsítás, nem ment, akkor szedtem le drivert a videokártyájához (laptopban Radeon X1100), utána azt írta hogy 3D oké. Synapticban leszedtem a szükséges cuccokat: Beryl,Beryl-manager,Emerad themes meg ami még kellett neki.