Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
Tiszteletem!
Nem találtam jobb topikot a problémámra.
Van nekem egy 9600gt(174.74 driver) ami össze van kötve a TV vel, van kép, meg hang is.
De videólejátszásnál nem találom hogy hol lehet beállítani hogy a TV-n teljes képernyőn jelenjen meg a videó. tudja valaki hogy lehet? a régi 6600gt-mel a xx.xx driverekkel gond nélkül ment. -
gabipaci
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy szeretném az UPC műholdvevő kábelét, ami most a beltéribe van dugva, egy tv tuner kártyába dugni.
Van ilyen tv tuner kártya?
Illetve van lehetőség arra hogy a beltériben lévő kódkarit is be tudjam valahogy csatlakoztatni?
Értitek, ki akarom iktatni a beltérit, ne fogja a port....
Lehet? -
bzoley
veterán
válasz
kornel8585 #197 üzenetére
Csatornakeresésnél válassz más országot, pl. Germany.
-
kornel8585
tag
sziasztok.most szereztem egy asus mycinema 7131es tv tunert.feltelepítettem a driver-t,meg a powercinemát,meg is találja a csatornákat de hangot nem ad ki,max néha sistereg ill este egy pillanatra megszólalt rendesen vmelyik adó.mi lehet a baj?
-
Elrond
senior tag
Szerintetek mitől lehet hogy a tuner hangot nem rögzít codec, vagy más probléma?
-
ram34
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Volt egy PVR 2000-es tunerkártyám. Túladtam rajta, mert Vista64 alatt nem ment.
Meg jó áron tudtam eladni, és gondoltam beruházok egy korszerű, a Leadtek oldalán leellenőrzőtt adaton, miszerint teljes mértékben támogatja a px3200-as kártya a Vistát.
Megvettem, beraktam és már a hardver install is kínkeserves volt. De megcsinálta, látja a rendszer. Nosza fel a PVR2-es program, elindít...aztán semmi. Illetve de, kiírja, hogy ő most nem indul el, mert hibát észlelt. Ez meg mi?
Van egy olyan topic is, hogy kifejezetten ez a kártya van, de ott még csak 3 hozzászólás volt. Egy másik kártyatulajnak is ez a gondja.
A pvr2000-esnek csak az volt a gondja legálisan is (a Leadtek oldalán is írták), hogy nem ment 64 bit alatt. De ennek mennie kell, sőt a PH is tesztelte és semmi gond nem volt vele.
Azért most nagyot csalódtam a Leadtek-ben. A rádió része egyébként működik.
Valaki esetleg valami ötlet, vagy dobjam ki a kukába? Előre is köszi. -
bashka
csendes tag
MEGVAAAAAN!
el sem tudjátok képztelni mennyire örülökegy másik tv-vel és más kimenettel megoldódott...azért köszönöm a hozzászólásokat...
-
bashka
csendes tag
a kompozit az a kimenet, ami ilyen "jack-dugós"?
mert olyanok nincsenek ezen a tv-n, van hátul scart és ennyi
bocs, de annyira nem vágom a témát..egyébként igen, scart az egyik vége, a másik meg s-video (a kábelnek amivel összedugnám)...tanácstalan vagyok..ááá mindegy, azért kösz neked is
-
Elrond
senior tag
Nekem pedig minden simán ment a telepítésnél(Stlab PCI TVAV) csak a felvételnél nem akar hangot rögzíteni!Van erre valami ötletetek?
-
bashka
csendes tag
válasz
#65675776 #184 üzenetére
szevasz !
egyrészt köszönöm a gyors választ, másrészt nem értem, amit írsz...
a kártya driverén (nvidia vezérlőpult) ugye adott egy multiple display illetve egy tv felismerés----a TV-t asszem B-PAL-nak ismeri be, és még van esetleg olyan opció, hogy én tudom megadni milyen betűjelű PAL legyen, ha esetleg amit felismert nem tetszik ugye...na most két opció van a signal (jel) illetve HD format résznél...vagy autodetect, ilyenkor ismeri be B-PAL-nak (országnak meg "any" kategóriát tesz), másik lehetőség, hogy S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions-ra megyek...ilyenkor az "any"k eltűnnek, és ott marad az összes ország (jah, egyébként ez nem jött be), próbáltam hungarynél (két opció van) B-PAL-t is és G-PAL-t is egyiken sem színes...küldenék képet a beállításokról, csak nem tudok hova ugye...lehet, hogy teljesen félreértettem, amit írtál amúgy...
mégegyszer kösz, hogy legalább foglalkoztál az üggyel, de ez vmi hihetetlen...na hülyeséget írtam, az "S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions"nél ott vannak az "any"k szintén, és ott volt több lehetőség is mint pl: (Combination)N/PAL ; vagy K1/PAL; N/PAL ; PAL only és hasonlók..bármelyiket választom, ugyanaz az eredmény...sztem itt a TV-vel lesz gáz, vagy nem tudom...
-
Temerti
tag
Sziasztok! Nekem egy "asus tv fm card" kártyám van, és szoktam vele felvenni is. De az utóbbi időben a felvétel hangja elhalkulgat. Véletlenszerűen egy pillanatra leesik a hangerő és egy két másodperc alatt "visszahangosodik". Kipróbáltam már a dscalert is, nem csak a gyári szoftverét. Ez kevésbé vészes, de azért a felvétel visszanézve így se olyan kellemes hogy megtartsam. Tudtok valamit az "ügyről"?
-
bashka
csendes tag
szevasztok!
nem tudom, egyáltalán jó helyre írok-e, de kapcsolódik a problémám a témához...nos..van nekem egy 8600GTS kártyám, amihez persze a gyártó adott átalakítót, hogy TV-re ki tudjam ugye kötni...na most, a videokártya menüjében már mindent lefutattam TV felismerés, multiple display beállítása (clone-ra szoktam tenni, hogy mindkettőn ugyanaz a kép legyen)...működik is (jah, majd elfelejtettem, a gyári kábelen van több kimenet, ami a TV-n egyáltaáln nincs, van neki viszont Scart-ja(TV-nek), azon keresztül dugtam össze egy jó kis scart-video in kábellel (tehát a két végéről beszélek
))adja is a képet
viszont fekete fehérbe...
az égvilágon már mindent kipróbáltam az nvidia opciókban, de semmire nem jutottam...egyszerűen agyrém
vagy csak én vagyok ennyire láma?
kérlek segítsetek hozzáértő barátaim
esetleg kell még hozzá vmi progi, vagy a Scartnak lehet baja?
előre is köszönöm, ha valaki válaszol
békesség -
KLBalu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, gyakorlatilag a nyitó hozzászóláshoz hasonló, de nem találtam meg arrra sem a választ.
Videókari csere volt a gépemben. A 7600Gt-met cseréltem 7950Gt-re, ehhez felraktam a CD-n kapott drivert. A TV tuner (DSCaler-el) és a videókártya is tökéletesen működött.
Aztán tesztelés miatt, próba erejéig betettem egy cimbora 8600GTS-ét a gépembe, ahhoz is feltettem a drivert, azzal is minden működött.
Aztán miután visszaraktam a 7950GT-met a gépbe, azóta a DSCaler nem indul. (azt írja, hogy a kari nem támogatja az overlay módot).
Minden drivert leszedtem, aztán felraktam a legújabbat az nvidia.com-ról, semmi változás. Már túl vagyok egy format c-n, de semmi. Bármelyik drivert (a legújabb letölthetőt, vagy a CD-n kapottat) használom a 7950GT-hez, a DScaler nem működik, pedig kezdetben is csak a CD-n kapott állt rendelkezésemre, azzal írtam felül a 7600Gt driver-ét, és működött.Az érdekesség az, hogy mikor a monitort átdugom az integrált VGA-ra, megint megy minden. Tehát mindkét hardver működik, mindenképpen valami driver gond lehet, de azt sem tudom melyiknél.
Mi lehet ez? Mindjárt megőrülök!
-
Elrond
senior tag
Nekem is a ChrisTV jött be, fel is tudok venni vele, csak valamiért a hangot
nem veszi fel, ez tipikus "megint én vagyok a béna" jelenség, vagy valamit
kell még csatlakoztatnom?(Stlab analóg PCI tunerről van szó) -
nukewar
tag
Sajna kifogytam a tippekből. Esetleg a kártya típusát lehetne variálni, ha van hozzá hasonló. Tudtommal a dscaler fejlesztése egy ideje már áll, így elképzelhető, hogy az újabb kártyákat nem ismeri.
A christv-vel kellene próbálkoznod.
Meg ha vista alatt próbálkozol, akkor a kompatibilis indítással. Hátha... -
PonPon
senior tag
Minden indításnál bejön az a menü ahol a kártyát kell kiválasztani...gondolom ez se egy jó jel már.
A kártyám dobozára az van írva,hogy St Lab - TV.AV Capture Card. ebből kifolyólag az ST LAB PCI TV7130-at szoktam választani és ezután automatikusan be is állítja a Philips (PAL) chipet.
Az ablak fejlécébe pedig ez van irva: Setup card1 with chip SAA7130. Tehát gondolom jónak kéne lennie a választásnak
A többi minden kivan választva amit irtál. Nagyon köszönöm a segítséget!!! -
horn3t
tag
Sziaasztok!4
van egy kis problémám a leadtek TV2000 XP Global-lal.
régi gépemen rendesen működött, aztán vettem egy új CoreDuo-t és azon most nincs hangom. leellenőriztem, visszaraktam a régi gépbe, ott fajáúl feltelepítettem az új XP-re és volt hang. de a CoreDuo-ra is ugyanúgy telepítettem, meg kipróbáltam ezer driverrel, de sose jön elő a hang....
mi lehet a baj? nem szereti a coreduot? -
PonPon
senior tag
ja meg az ablak aljába nyomat egy olyat hogy: No Video Signal Found.
nagyon nem vágom -
PonPon
senior tag
-
nukewar
tag
Szia nép!
Van egy csont régi askey tview 99-es kártyám. Még azelőtt vettem, mikor Mózes ketté választotta volna a Vörös tengert. Csodák csodájára a 2003-ban legutolsónak kiadott wdm drivernek hála Vista alá is fel tudtam telepíteni. A hozzávaló alkalmazás nem igazán gyűri, a dscaler beállítja a csatornákat, nagyon szépen jön, csak hang nincs.
Évek óta használom a karit minden gond nélkül, és a dscalert is évek óta használom, viszont most gőzöm sincs, hogy mit tegyek vele, hogy megszólaljon.
A christv violent exceptionnel akad ki mindig (vagy except violationnal? tudja fene...).Tippeket várok dscaleres megoldásra, vagy egyéb program alternatívák érdekelnek.
Köszi!
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van egy avermedia avertv box w9 em és a vga kábelnek az egyik tüje beletört a vga csatlakozójába a tunernek tehát, ahova vga kábelt bedugom.MediaMarktba aztmondták csak olyat javitanak ami garis és tőlük vettem szal ezt nem
,akkor hogy csináltassam meg? egyáltalán nincs nagy baja csak valahogy ki kéne müteni a vga kábel tűjét,ha nem menne akkor is csak egy csati csere ami szintén nem drága...
a lényeg hogy hova küldjem hol csinálnák meg?
Köszi
-
Madtomi
tag
-
Traxx
őstag
Ehh, és pont az újratelepítésre nem gondoltam
Az használt, köszönöm...és legalább tudom, hogy hogy is hívják a jelenséget
(DI filtert amúgy nem tudtam volna állítani, csak YUY2-nél, ott is csak be van kapcsolva vagy nincs bekapcsolva módon...ezek szerint ebből is látszik, hogy nem mai a tuner, bár a monitor felbontásához képest szép képet ad
)
Köszi még egyszer
-
bzoley
veterán
Deinterlace probléma
Telepítsd újra a programot, vagy keressél másikat, vagy ha van rá lehetőség, állítgasd a DI filtert. -
Traxx
őstag
Balfékül kísérleteztem
Szóval erről a jelenségről lenne szó...itt elég jól látszik a csíkozottság...
-
Traxx
őstag
Hali!
Nekem is lenne egy tuneros gondom...adott egy cirka 6 éves, de ennek ellenére (nekem) jófajta Terratec Cinergy 400 jószág. Namármost, ez a közelmúltban beköltözött az új konfigba
És azóta van a képével kisebb minőségbeli problémám. A jelenség az volna, hogy full képernyőn kameramozgás mellett az alakok, tárgyak "vonalasak" lesznek...sajna nem tudom jobban kifejezni, de arra gondolok, hogy pl. focimeccsnézés közben a pályán lévő vonalaknak nem folytonos a fehérsége, hanem ha mozog a kamera, enyhén szaggatottas, a háttérrel kitöltve. különösen ez a széleknél látszik jól, a Forma-1 közvetítés rázóköveinél meg kifejezetten zavaró a "tüskés szélű" kő
Képet próbáltam lőni, de nem tudtam eddig használhatót, de azért még kísérletezek...továbbá a képet YUY2-n nem jeleníti meg (ill. teljes képernyőn ott marad a képben a kis méret fekete kockája), a többi módban (RB565 vagy valami efféle, fejből nem emlékszem rá
, pedig produkálja a fent említett mozgás közbeni elmosódást).
A tunert a gyári sw-el használom (és az egyszerűsége, letisztult felülete miatt nem is szívesen váltanék, ha nem muszáj)*. A vidkarim az előző konfigban is nv volt, 93.71-es driverrel, mint most. A monitoromat 1600 x 1200-on használom, tudom, a régi tunereket nem ilyen felbontásra tervezhették, de ezelőtt sem okozott nagy gondot neki...
Szerintetek mi az, amit rosszul csinálhattam?
Előre is köszönöm a segítséget.
*: a gyári szoftver alatt nem ezt a Home Cinema progit értem, hanem egy mezei Cinergy szoftvert...verziót nem tudok fejből, meg adatot se lelek
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van egy avermedia avertv pro w9 em és a vga kábelnek az egyik tüje beletört a vga csatlakozójába a tunernek tehát ahova vga kábelt bedugom
ezt hogy csináljam meg? vigyem be garira ami 2500 ft mire kipostázom pestre meg még 1000 ft alatt nemis állják a javitás költésgét gondolom az a csatlakozó max egy ezres vagy lehet ki is tudják szedni a tüt... na mind1 a lényeg az hogy vigyem be garira vagy vigyem el szervizbe pl media markt és mondjam nekik hogy van 1 tunerem meg kéne csiálni hogy beletört a vga kábel tüje azt azok ittvannak helyben és már egyből nem kell postaköltésget fizetnem,megcsinálják ezt ott nekem? ha igen szerintetek drágán?
Köszi! Sürgős lenne pénteken megyünk debibe :/
-
Madtomi
tag
Nah ez az, hogy utánnajártunk és mindenki azt mondta, hogy tudja a sima adást is. Egyébként van egy ugyan ilyen eszköz ugyan néven és minden ugyan az még a cimke is rajta viszont ahoz oda van írva, hogy tudja mind a kettőt így egrendeltem azt és majd meglátjuk, hogy azzal a progival ami ahoz jön azzal tudom-e ezzel fogni a sima adást ha nem akkor meg meglátjuk.
Azért köszi. -
Madtomi
tag
Hali
Freecom DVB-T USB ezzel az eszközzel szeretnék normál adást nézni de sajnos nem fog be semmit sem.
Elsőkörben is ez az első ilyen cuccom és nagyon hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz. Cirrus Logic lapka van benne amit más program is kezel pl Intervideo Home Theater 2.
Nos ezt a progit még ne sikerült megszereznem sem más progit a gyárival megy nem tudok csak digitális adást keresni.
Egy kérdésem lenne összesen: Ezzel tudok normál TV adást fogni jelen esetemben egy koliban antennán vagy nyugodtan hagyjam a fenébe és merev könyök laza csuklóval a lehető legmesszebb dobjam.
Válaszotokat előre is köszi! -
akyyy
senior tag
Sziasztok. Van egyavermedia avertv hybrid ultra usb eszközöm.
sajna ha az amilo1818as laptopon elkezdek tv-t nézni az avertv progival, először tökéletesen müködik, de ha melette bármi mást elkezdek csinálni, monjduk firefoxal netezés, előbb utóbb le fog fagyni, húzhatom ki az egészet duhatom vissza, mir ujra lesz képen vagy 5 perc. és ha monjduk reklám alatt akaok netezni, eléggé kellemetlen, hogy lemaradok valaminek az elejéről
a másik kérdésem, hogy az sb csatlakozoján 3 vég van, egy megy az avereszközbe, és kettő sima usb végű. egyiket kell bedugni a gépbe, amásikat is be lehet, de nem fogja látni, akkor mi értelme? reménykedtem, hogy akkor a gép 2 tunert fog látni, és mediacenterbe használhattam volna a pip módot, de nem
(
-
Geza26
senior tag
Hello!
Van egy Hauppaige Win TV Go 2 TV tuner kártyám ami elvileg nem Vista kompatibilis! Létezik megoldás, hogy mégis működésre tudjam bírni Vista alatt?
Köszönöm!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Valaki meg tudja mondani hogy Vista alatt ha felteszem a Pinnacle TVCenter Pro akkor azzal menne a régi PCTV Stereo (Vista 100i-nak látja)tv tuner kártyám? -
Scytha
tag
Sziasztok!
Kworld tv878-rf kártyám van. Conexant 878a chipes. Nem tudom működésre bírni. Ha be van dugva a koax kábel, ha nincs akkor is csak nagy kék képernyő (christv-t, dscalert próbáltam). Az eszközkezelőben azt írja, hogy működik, bár nem a saját drivere van fenn, de állítólag ezzel jól kéne mennie. Tudtok valami tanácsot adni, hogy mi lehet a probléma? Driver hiba lehet?
-
Mjölnir
csendes tag
Sziasztok! Végső mentsvárként megkérdezem itt, amit már az acer nb és az nb azonnali kérdésekben feltettem... de mindkét helyen szövegértelmezési problémával küzdenek, egy kivétellel a "hozzászólók"/inkább okoskodók/.
A problémám a következő, adott egy Acer Aspire 5920G notebook amiben gyárilag van egy Avermedia A310 DVB-T tuner integrálva. Mivel a vista eléggé instabil volt, ezért úgy döntöttem felrakom rá az XP-t. A megfelelő drivert telepítettem, az eszközkezelő szerint működésre készen áll. A gond itt kezdődik, nincs ami kezelje az eszközt :/. Az avermedia avertv6-ból egyszerűen kihagyták ezt a típust, amitől logikusan elvárnám hogy kezelje, azonban az aver a levelemre azt válaszolta legyen ez az acer gondja, kérjek tőlük tv szofvert... nekik meg olyan nincs...
Próbáltam az avertv4, avertv6, DScalert, ProgDVB-t, de egyik sem hozott eredményt. Valakinek van valami ötlete melyik/milyen TV-s progit próbáljam meg, hát ha hoz vmi sikert.
Ennyit kiderítettem a tv tunerről, ha ez valakinek mond vmit:
AVerMedia USB2.0 DVB-T A310 Minicard.
Based on the Intel CE9500 DVB-T reference design.
Contains a Intel CE6230 DVB-T Tuner and a MaxLinear MXL5003F Receiver Chip.
Other USB Receivers based on this Design exist. At least one from GoldenBrigde -
Windex
tag
válasz
wassermann #144 üzenetére
Kipróbáltam amit javasoltál, de sajnos nem lett jó.
-
Windex
tag
Sziasztok!
Kaptam ismerőstől egy MSI Digivox A/D II tv tunert, hogy próbáljam életre kelteni. Próbáltam a gyári szoftverével, ChrisTv-vel és DScaler-rel, de valami sosem volt tökéletes.
A gyári szoftverrel kevés adót talált fekete-fehéren hang nélkül.
A ChrisTV-vel szinte az összes adót megtalálta, színes volt a kép és a hang is jó volt, viszont iszonyat módon szaggatott a kép.
A DScaler-rel kevés adót talált, viszont itt jó volt a hang és a kép is.Nincs ötletetek, hogy mi a lehet a gond?
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok van egy ilyen karim:
Pixelview PV-BT878P+ W FM
Xp alatt felraktam a drivereket innen:
[link]Semmi mást nem szeretnék róla használni csak rádiót hallgatni.
Saját progi feltesz, indít... a dolog tökéletesen működik.
Csak olyan puritán, hogy az már fáj! (pl tálcára se lehet lerakni)Próbáltam Cyberlink powercinema 5 -öt, a TV-t játsza, ha FM-re kattanok, azt írja nincs FM tunerem.
Próbáltam Christv Pro-t, szintén nem látja az FM részt, a csatornák hozzáadásánál nem jelenik meg a "Rádió" típus, bármit is állítok.
Tud valaki még ilyen programot, amivel lehet rádiót hallgatni az említett kártyán keresztül, vagy bármilyen megoldást a problémára?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Csontikka -
airdog
csendes tag
Most vettem egyet és teljesen ropssz4
Nem toom mit csináltak vele de naon gagyi Nem ismeri meg egyáltalán semmijen gép pedig már vagy a tizedikbe próbálom! -
E.Timi
csendes tag
-
Vantage1
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy ADS USB INSTANT TV-ét. Van hozzá távirányító ami az Ulead video@home 2.0 szoftverrel müködik, de ez a szoftver nincs meg.
Hol lehetne beszerezni ezt a szoftvert, vagy müködik-e másik szoftverrel? -
etnies
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tv tuner kártyát, de tanácstalan vagyok.
Arra szeretném használni, hogy felvegyem a TV-ből az adást (konkrétan NBA meccseket nekem + született feleségeket asszonynak). A filmeket vagy divx/xvid vagy mp4 formában akarom tárolni. Olyan felveő kellene, ami mpeg2-be vagy mpeg4-be tud rögzíteni direktben, HARDVERES támogatással, hogy ne a gépemet terhelje szanaszét. Az se lenne baj, ha divx/xvid-be is tudna kódolni magától, de ez nem feltétel, mert át tudom kódolni könnyedén.
Teletext, távirányító nem lényeges, fontosabb a megfelelő képminőség. Ezalatt nem arra gondolok, hogy túéles, HDTV képet adjon, csak nézhető legyen.
Az se lenne gond, ha felvélet előtt be-, utána ki tudná kapcsolni a gépet, esetleg bekapcsolás nélkül tudna felvenni.
(kiegyeznék abban is, ha kikapcsolá a gépet magától)
Segítsetek, mit vegyek? -
Manky956
tag
Sziasztok !
van egy tv tunerem winfast global....
vistat hasznalok és azon belül a media centert ...
nos olyan problémám lenne hogy végig akadozik.... de annyira apron hogy
közeli képeken észre se venni.... de ilyet h focimecs ,motorverseny (távoli dolgokat)
lehetetlen vele nézzni....
légyszi segitsetek h ez mi miatt lehet !
köszönöm ! -
oris
aktív tag
Szia Timi!
Nálam megoldódott az AverTV teljes képernyős üzemmódja: letöltöttem a legfrissebb GMA950-es drivert, azóta kis képernyős üzemmódban is jó, meg teljes képernyőn sem jön be az a bizonyos három zöld csíkos részre szakadó hiba. Próbáld ki, remélem Nálad is jó lesz.
driver: Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows Vista * 32 - ver.15.8 - 2008.02.21
-
no01ricsi
tag
Sziasztok
Lenne 1 Pinaccle PCTV analog pci kártyám, ami jó hír volt 32 bites Vista alatt mennt minden szépen, de 64 alatt nem vagyis ChrisTV lite tal ez is megy.
A problémám a következő: távírányítót nem tudom összehangolni vele - ChrisTV( nem akar a PCTV remote zölden világítani)
Lenne esetleg más progi is amit képes lenne látni és igy tudnám használni a christv hez?
Válaszotokat előre is köszönöm
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van egy avertv box9 w-m és nincs meg a távkapcsolója viszont megvan a régi winfast tv2000 resemé azt nemlehet valahogy ráhangoli? vagy az univerzális távirányitómat? urc22b a tipusa van hozzá leírás is de nincs benne avermedia vagy avertv semmi
meik tv lennne compatibilis a tuneremmel?
Köszi!
-
DJ WOKKY
addikt
Helló! Nekem is volt hasonló problémám, nézd meg a Coax cabelnél az adaptert, mert nekem azzal volt baj... rosszul volt bekötve, vagy nem érintkezett és ez mindent bezavart a gépben !!! Most jobbat nem tok, mert a többit elmondták...
szal ezt kukk meg még... bye
-
ToBeY
nagyúr
Aki még küzd régebbi pinnacle tv tunerrel, az pinnacle oldaláról egy patch le tud húzni,és ez után gond nélkűl felimseri a windows media center vistába.
-
Lacika25
tag
Nah végre működik, de ne kérdezzétek mitől. Leszedtem a régi driverét és szoftverét, aztán újra raktam, aztán jó lett. De ezt már többször eljátszottam
.
-
Lacika25
tag
A hangot Line in-en keresztül hozom a gépbe, azzal semmi gond.
-
Lacika25
tag
Hali!
Van egy problémám. Pinnacle tunerem van és a napokban vettem egy digitális dekódert a szolgáltatótól, Set Top Box-ot. Van rajta Composite kimenet, Scart és koaxiális kimenet.
Rákötöttem a tuner kártyámra Composite-tal és meghalt a kártya, legalábbis azt hiszem. A tunerem analóg volt, de van rajta koaxiális csatlakozó, Composite csatlakozó és S-Videó is. Mi okozhatta a problémát? Valaki járt már így. Egyébként mindent feltudtam telepíteni, driver, progi, minden, de mégis hardver inicializációs hibát ír ki.Légyszi válaszoljatok! Köszi!
A kártya PCTV Stereo
-
ToBeY
nagyúr
Légyszi valaki dobjon egy privit hogy vista alatt milyen progival lehet nézni a tvt thx
-
D.Zoli
csendes tag
Sziasztok.
Remélem vki tud segiteni.Lenne egy Pinnacle PCTV 110i kártya.
A renddszer Vista 64bites...felismeri. A Pinnacle-hoz kapott telepitő nem rakja fel a Pinnacle Media Centert...ugyain az csak XP alatt megy. Sehol sem találok olyat ami jó lenne hozzá. A Vista azt irja ki, hogy a legfrissebb van telepitve.
Na már most a Vista Media Center amugy meg sehol sem találja a Tuner not foundThe TV signal cannot be configured because no tuner hardware was detected. Please ensure your hardware is correctly installed. If you do not have tuner hardware you may purchase atuner online from Windows Marketplace.
Most akkor mit is csináljak?
A ChrisTV is felraktam..az se talál semmilyen csatornát....
HELP....
-
ToBeY
nagyúr
Milyen Tv néző progit használjak Vista alatt?Eddig PC TV Vision-t használtam XP alatt, de nem tudom hogy az futna-e Vista alatt.Mert elég régi a progi,ahogy a PCTV Stereom is.De amire használom nekem tökéletes.
-
tf73ky
csendes tag
Sziasztok!
Vettem ebay-en egy SinoVideo SV 3200 Usb-s tv tunert, elég olcsó volt, de a következő vele a problémám:
Ha beállítok egy csatornát, jó a kép, de a hang csak sistereg... aztán ha fine tuning-gal egy kicsit feljebb hangolom a csatornát, előjön a hangyafoci a képen, a hang viszont tökéletes lesz. (Ez mindegyik csatornára igaz) Mi lehet a probléma? Hogy tudnám megoldani? Próbáltam már mindenféle szabványt (Pal, Secam és Ausztráliától Zimbabwéig minden országot és rengeteg szoftvert)Várom a segítséget, előre is köszönöm
-
oris
aktív tag
válasz
ForRedGlory #109 üzenetére
Igen, elképzelhető, hogy a Te notid esetében ez a baj. Az Y kábel pont emiatt gyári tartozéka ennek az eszköznek.
-
zolilaci
csendes tag
Hali!
Valaki segítsen, h mi a rákot lehet csinálni, hogy a dscalerben hangom is legyen pls!!!
Sztem már mindent megpróbáltam, de várom az építő ötleteket.
köszi -
cserepestm
csendes tag
Sziasztok,
Pinnacle PCTV Hybrid PCI kártyával küzdök néhány napja. A hangok beállítása végre sikerült (Hungary, PAL G), viszont továbbra is fennáll:
Bekapcsolom a TV-t, majd általában néhány percen belül elindul a felvétel. Vagy az időeltolás. Sehol nem állítottam előre programozott felvételt, az időeltolást kifejezetten letiltottam. Távirányító nem lehet, mert azt letiltva is fennáll a probléma. Ráadásul egy cserén már túl van, az PCTV analog 110i volt ugyanilyen tünetekkel. A legutolsó telepítés után csak egy csatornát hangoltam be, akkor nem volt ilyen gond, mondjuk csak egy órát néztem. Egy másik alkalommal viszont a MediaCenter önhatalmúlag elindult...Ha valakinek van ötlete, neadjIsten tapasztalata, kérem ne tartsa magában!
Kösz előre is
-
oris
aktív tag
válasz
ForRedGlory #102 üzenetére
A gyárilag hozzáadott Y alakú USB kábel mindkét dugója legyen csatlakoztatva.
-
törölt tag
válasz
Rácz Mihály #103 üzenetére
Kézikönyv? Vagy a Pinnacle olyat se ad?
-
Rácz Mihály
csendes tag
pinnacle tv tuner kártya helyes bekötését küldje már el valaki, astrok alaplapra.
-
ForRedGlory
félisten
Hali, remélem tud valaki segíteni.
Adott egy AverTV Hybrid + FM Volar USB tuner
és nem indul a következô laptopon, kiírja, hogy "az eszköz nem kész". Fujitsu Siemens Amilio L7310GW a laptop.
Sima pc-n egybôl elindul, nem értem. -
djsam
csendes tag
Sziasztok! Egy Asus K8N alaplapon Sempron 3000+ procival próbaképp megpróbáltam az FSB-t emelni 200 MHz-ről 210-re. Feszültség, AGP, órajel maradt, az eredeti RAM órajel 333 MHz, ezt úgy állítottam be hogy maradjon, de Everest szerint emelte 340-re. Újraindítás után a win drivert kért a Leadtek TV2000 tv tuner karihoz, pedig eddig is telepítve volt, és nem fogadta el a drivereket, pedig biztosan jó hozzá, előtte is az volt feltelepítve. Eredeti FSB-re visszarakva sem ment, másik gépben is kipróbáltam, és ugyanúgy nem sikerült driverelni. Lehet, hogy az fsb emelés miatt halt meg a tv-tuner? A gép teljesen stabil volt emelt órajellel is, rögtön első indításál jött ezz a gond. Az az érdekes, hogy Everest is kiírja róla, hogy BT878 Video Capture, ahogy kell, de semmilyen driver nem települ hozzá, ha ráerőszakolom kézzel, akkor sem működik. Aki találkozott már ilyennel légyszives segítsen. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest