Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KLBalu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, gyakorlatilag a nyitó hozzászóláshoz hasonló, de nem találtam meg arrra sem a választ.
Videókari csere volt a gépemben. A 7600Gt-met cseréltem 7950Gt-re, ehhez felraktam a CD-n kapott drivert. A TV tuner (DSCaler-el) és a videókártya is tökéletesen működött.
Aztán tesztelés miatt, próba erejéig betettem egy cimbora 8600GTS-ét a gépembe, ahhoz is feltettem a drivert, azzal is minden működött.
Aztán miután visszaraktam a 7950GT-met a gépbe, azóta a DSCaler nem indul. (azt írja, hogy a kari nem támogatja az overlay módot).
Minden drivert leszedtem, aztán felraktam a legújabbat az nvidia.com-ról, semmi változás. Már túl vagyok egy format c-n, de semmi. Bármelyik drivert (a legújabb letölthetőt, vagy a CD-n kapottat) használom a 7950GT-hez, a DScaler nem működik, pedig kezdetben is csak a CD-n kapott állt rendelkezésemre, azzal írtam felül a 7600Gt driver-ét, és működött.Az érdekesség az, hogy mikor a monitort átdugom az integrált VGA-ra, megint megy minden. Tehát mindkét hardver működik, mindenképpen valami driver gond lehet, de azt sem tudom melyiknél.
Mi lehet ez? Mindjárt megőrülök!

Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest