Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KLBalu

csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, gyakorlatilag a nyitó hozzászóláshoz hasonló, de nem találtam meg arrra sem a választ.

Videókari csere volt a gépemben. A 7600Gt-met cseréltem 7950Gt-re, ehhez felraktam a CD-n kapott drivert. A TV tuner (DSCaler-el) és a videókártya is tökéletesen működött.
    Aztán tesztelés miatt, próba erejéig betettem egy cimbora 8600GTS-ét a gépembe, ahhoz is feltettem a drivert, azzal is minden működött.
    Aztán miután visszaraktam a 7950GT-met a gépbe, azóta a DSCaler nem indul. (azt írja, hogy a kari nem támogatja az overlay módot).
    Minden drivert leszedtem, aztán felraktam a legújabbat az nvidia.com-ról, semmi változás. Már túl vagyok egy format c-n, de semmi. Bármelyik drivert (a legújabb letölthetőt, vagy a CD-n kapottat) használom a 7950GT-hez, a DScaler nem működik, pedig kezdetben is csak a CD-n kapott állt rendelkezésemre, azzal írtam felül a 7600Gt driver-ét, és működött.

Az érdekesség az, hogy mikor a monitort átdugom az integrált VGA-ra, megint megy minden. Tehát mindkét hardver működik, mindenképpen valami driver gond lehet, de azt sem tudom melyiknél.

Mi lehet ez? Mindjárt megőrülök! :(((

Új hozzászólás Aktív témák