Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Szerviz topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
válasz
DonThomasino #1498 üzenetére
Senkinek nincs ötlete a porblémára?
-
karak22
csendes tag
válasz
#65675776 #1493 üzenetére
Juppi jeeee
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Megtörtént a csoda (eddig).Havernak egy kicsit több köze van ezekhez a gépekhez, mint nekem. Megtalálta azt a mappát a neten ami tartalmazza azt az illesztést amely kell ahhoz, hogy felismerje az eszköz kezelő(jól el volt dugva). Ha bárkinek ilyen eszközkezelős hibával bajlódik dobjon 1 e-mailt és a válasszal küldöm is azt a kemény 800kb- finomságot. karak22@freemail.hu
További szép napot. -
DonThomasino
veterán
DTV 2000 H plus
PVR2 2 0 3 36
X-FI extreme musicA problémám az hogy feltettem a WIN 7 64 et.
Azota ha indítom a PVR2 felugrik hangerő és nagyon zavaró.
Analog es digitális TV nél egyaránt.
Hogy lehetne ezt orvosolni?Köszönöm előre is DT
-
DonThomasino
veterán
Nekem pedig volt ilyen problémám h régebbi PVR2 vel működött csak.
Bár ott driver ek az eszközkezelőben rendbe voltak.DT
-
bzoley
veterán
válasz
DonThomasino #1495 üzenetére
Ennek a problémának nem sok köze van a PVR2-höz. Egyik sem fog menni, amíg nincs driver telepítve.
-
törölt tag
válasz
karak22 #1492 üzenetére
Másik gépben és/vagy másik OS alatt sem ártana megnézni. Egyébkétn a sima DTV2000 H hivatalosan nem támogatott W7 alatt, bár ettől még működhet. (A TV2000XP RM sem támogatott, ettől még megy, legalábbis 32 biten.)
Még egy dolgot kipróbálhatsz. Mikor indítod a gépet, nyomd meg az F8-at, és a W7 indítómenüjében tiltsd le az aláírásellenőrzést. Lehet csak azért nem tölti be a drivert, mert nincs WHQL minősítve.
-
karak22
csendes tag
Üdv. Levadásztam a gyártó oldaláról cuccokat. Valamilyen csoda folytán még telepíteni is tudtam. Sajna ugyan az a helyzet. Már kiszedtem a kártyát és kitakarítottam, átszereltem egy másik sinbe.
Sajnos a kártya felismerésénél vannak a gondok (szerintem). Próbáltam rákeresni, de kérdőjeles cuccok, nem tudom eldönteni, hogy azok-e a tunerhez tartoznának. Frissítésük nem sikerül.
Tanácstalan vagyok... -
karak22
csendes tag
Köszi a segítséget, de sajna nem segített. A win 7 telepítéskor rakta fel automatikusan a winfast pvr2-t, de az eszközkezelő nem látja akármit csinálok. Ha letörlöm a a progit akkor nem tudom újra rakni. Nincs olyan progi vagy módszer amivel fel lehet ismertetni? Segítséget előre is köszönöm.
-
karak22
csendes tag
válasz
karak22 #1487 üzenetére
Üdv újra én...
Agyatlan mókolásomnak köszönhetően sikerűlt 1-2 dolgot változtatni a tunerkártyámmal illetően. Most már fent van a PVR2 el is indúl de az adás helyett azt írja ki egy üziben hogy "Elérhető BDA eszköz nem található."
Meglepő, de már nem mulatságos.
Néztem az eszközkezelőt és ott nem találtam. Kérem valaki segítsen...
OP rendszer win 7
winfast dtv2000h tunerSegítségeteket előre is köszönöm
-
RockHaRD
addikt
tudnátok nekem ajánlani külső tv tunert, amivel a digikábel digitális müsorát tudnám fogni (HD-t is) ? Lehetőleg olcsót. Nem kell semmi extra, nem akarok vele semmit sem csinálni, csak szimplán tv-zni, élvezni a digitális adás képét, meg a digisportot, meg egyéb HD csatornákar HD-ba...
nagyon megköszönném
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, ma vettem egy Avermedia tv tuner sticket, konkrétan EZT. Digikábelem van itthon, digi+ előfizetéssel, aminél ugyebár analóg, és digitális adások egyaránt vannak, de nem talál semmit. Felraktam a drivert. legujjabbat, meg egyel régebbit is, de az optionsbe nem talál semmit :S
itt kattintok a keresésre, és üres marad miután végzett. Ha az analóg résznél próbálom ugyanezt, akkor pedig azt írja, hogy "nem lehetséges a videójelforrás váltása"
Win 7 x64-em van.
-
Dyagonal
csendes tag
Kedves Hajdi!
Most jöttem rá, hogy az első tipped igen jó 10/10-es volt. Miután kaptam egy igen jó presto softvert, botor fejjel az eredeti gigabytos lemezemről installáltam a távirányító és a tv kártya driverét. Ennek eredménye az lett, hogy a hang a képhez képest sietni kezdett. Kínomban leszedtem, és az általad első ízben javasolt oldalról letöltöttem a két meghajtó progit. Most tök frankó minden. Mégegyszer thx!
D
-
Dyagonal
csendes tag
Thank you for your cooperation!
Sikerült a problémámat hibátlanul megoldanom, egy új szoftver telepítésével.
D
-
Csövy
tag
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Van egy nagyon régi tunerem: PixelView PV--BT878P+ a rev 3.0
és nincs hozzá driverem xp-hez. Akárhogy szenvedek hetek óta nem tudtam sehonnan szerezni. Vannak univerzális driverek de azok nem támogatják a távirányítót és a PV gyári lejátszóját.
Az igazi probléma amúgy az, hogy nem találtam olyan drivert aminek a telepítése után a win felismerné a kártyát. Többet is telepítettem már de újraindítás után mindig ismeretlen hardvernek titulálta az xp. (univerzális driverrel elindul ugyan a tévé de sem hangot nem tudok állítani sem a távkapcs nem működik.)A segítséget előre is Köszönöm!
-
Dyagonal
csendes tag
Kedves Hsjdi!
Lehet csak azért, mert egy vén f*sz vok, és leragadtam az off 2003-nál, de ez tök legális és az összes frissítés fenn' va'.
Tanácsolj tán jegyzettömbben, ha kérhetlek ...D
-
Dyagonal
csendes tag
Kedves Hajdi!
Nem tudom megnyitni, az utolsó ajánlatodat.
I'm very sorry -
Dyagonal
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, az első adag, amit letöltöttem a supportról tök nem működött, ill. csak annyit tudott, ami a cd-ről serial nélkül is letölthető volt. Ezt az újat letöltöttem, majd délután meglátom mit is tud.
Mindenesetre köszönöm!
-
Dyagonal
csendes tag
Van egy rémhülye problémám! Nemrég újrahúztam a rendszerem, és újra kellett volna telepítenem a gigabyte presto pvr p5100 tv tuner kértyámat. Az eredeti telepítőlemez megvan, de kódot kér, az meg nincs, mert ami a lemezre van írva, azt nem fogadja el.
Van valakinek valami tippje, mit is tegyek?Már azt is köszömöm, ha elolvasod.
-
attilla84
tag
Üdv.!
Van egy "AVerMedia AverTV Hybrid STB 1080i" TV-tunerem, amit ez előtt 2 évvel nagy nehezen sikerült beüzemelnem. Most vettem egy másik "videokártyát" és azzal nem működik a PIP funkció.
Az "AV/PC" mód között tudok váltani de a PIP nem megy.
Tud valaki valami megoldást? Előre is köszönöm..! -
casti-
csendes tag
Üdv!
Vettem egy Gigabyte GT-PTV-AF-RH tv tunert. Működik rendesen, de...a távirányítót nem bírom beüzemelni. Már felraktam minden drivert hozzá. Próbáltam régit, újat, vista, win7. De nem akar működni. Win7 64 van. Se a hozzá adott powercinema-val, se a win media centerrel nem megy. Valaki tud esetleg segíteni?
Köszi! -
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem 1 Winfast Tv2000 XP Global tunert és valamiért iszonyat csúnya a kép! kb nézhetetlen! Ez az első TV-tunerem így nincs hasonlítási alapom, de tuti hogy ennek nem így kéne kinéznie, Már 4órája szenvedek vele, de sehogy nem tudok javítani raja.
A 5éves tvmen is 100x jobb a kép!
Valakinek van ötlete mi lehet a gond? -
Sandrew
őstag
Sziasztok!
Km plyaer alatt hogy kell tv-módra váltani? XP alatt?
Asus P7131h tuner ha lényeg.
-
qamu74
őstag
Csá!
Van egy Gigabyte GT-p5100 analóg tv tunerem,ami Win7 alat nem ad képet,csak hangot!
Vista,Xp alatt tökéletesen müködik!
Win7 alat nem akarja az igazságot a kártya.
Tudja valaki mi lehet a baj?
Driver hiba nem,mert az újakat letöltötten a G.Byte weboldaláról. -
asturel
őstag
Adott egy Avermedia a16d hybrid tuner, win7 32bit alatt tokeletes volt a hang, viszont 64biten iszonyat halk (kb. 1/3 olyan hangos), van valakinek otlete, megoldasa? (Azon kivul, hogy rakjam vissza a 32bites windowst
)
Driver az Avermedia oldalarol van fent (windows wdm driver legalabb ~1eves volt) -
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok!
A tv tuner és a tv analog tuner között mi a különbség?
Az analog tuner már maga egy átalakító lenne ??? -
Digital
addikt
Hali!
WinFast PVR2-t használok (2.0.3.36), de néha megakad a hang,illetve belassul.
Ki szeretnék próbálni valami más tv tuner progit, a christv-n kívül még mik az alternatívák? A kártyám egy WinFast DTV1800 H -
spae
aktív tag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy:
adott egy Avermedia A706 PCI Hybrid DVB-S tuner, a múltkor procit cseréltem, és amikor összeraktam, és tv-t akartam nézni, akadozott, és vízszintes csíkok jelentek meg, majd egy kis kínlódás után (kábelek szét, majd össze) jó volt! Most VGA-t cseréltem, bekapcsoltam, és ugyanaz, csak most a kínlódás sem segített!Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
-
ironfor
csendes tag
Üdv!
Végig olvasgattam a topicot és számomra az derült ki, hogy a kábel szolgátatók DVB-C jelet küldenek. Nekem digiTV van, mindenféle doboz nélkül, de a fullHD-s LCD gyönyörűen befogta a digitális csatornákat. Hozzjutottam viszont egy AverMedia AVerTV Volar Green HD A835 (http://www.avermedia.eu/avertv/UK/Product/ProductDetail.aspx?Id=450) típusú USB DVB-T tunerhez. Feltettem minden drivert, stb, szépen, de a keresésnél ugye semmit nem talál. Most akkor a digi is DVB-C jelet küld és ezzel a tunerrel ez nem fogható?
-
-
törölt tag
válasz
adamska #1454 üzenetére
Nemhogy nem a legprofibb, de noname is... A PowerCinema a jelek szerint nem ismeri a tunert rendesen, ezért nincs kép. Esetleg csak le van húzva benne a fényerő vagy kontraszt nullára (ha lehet egyáltalán állítani benne ilyesmit).
A Presto! PVR működik W7 x64-en is, de ott is tré a képe, mert EVR-t nem támogat a tunerhez mellékelt egyik verzió sem (még a legújabbak mellé adott sem).
Runner_fxr: Milyen országot választottál hangoláskor? PVR2 esetén szigorúan Hungary-t kell!
Egyébként meg van Leadtek tuneres topic, a kérdés oda illik.
-
Sziasztok! Tv tuneres kérdésem lenne. Kép alapján kiderítettem, hogy nekem egy winfast tv 2000 deluxe típusú kártyám van. Sajnos ez pontosan nem volt ráírva a kártyára. Letöltöttem a drivert hozzá és egy alkalmazást is. Feltelepítettem és egyből fel is ismerte a kártyát, elindítottam a winfast pvr2 nevű alkalmazást és be is jöttek a csatornák, működik, csak annyi a baj, hogy nagyon rossz a képe. Olyan mint amikor egy sima szoba antennával akarod behozni a képet. függőleges csíkozás és szemcsés is. Kábel rá van dugva, elvileg kristály tiszta képnek kéne lennie. Ráadásul van olyan csatorna ami fekete fehér. Mi lehet a gond?
-
adamska
csendes tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje böngészem itt a hozzászólásokat de még eddig csak a problémával találkoztam a megoldással sajnos nem.remélem most ezen tudtok nekem segíteni:
vettem egy gigabyte gt-p5100-as tv tunert.tudom ne ma legprofibb de tényleg csak tv nézésre kel lsemmi felvevésre vagy ilyesmi.Win7 x32-esem van. a probléma már ott kezdődött hogy a telepítőjében csak vista és xp kompatibilis van.kerestem neten win7eset feltettem.remek.volt benne egy codec is.azt is feltettem remek. van hozzá egy program a Prsto! amit nem tud feltenni mert azt mondja hogy windows 2000 vagy későbbi verziómondom azigen.úgyhogy most feltettem a PowerCinema-t ami jó mert megtalálja az adókat meg minden de hang van kép nincs
. és ebbe kérnék tőletek néámi segítséget vagy tanácsot.esetleg vigyem vissza?becserélik vmi jobbra ráfizettéssel? csinált már vki ilyet? köszönöm a válaszokat.
-
€uro
őstag
Hiába van bezárva a Windows Media Center, szerintem továbbra is használja a tuner kártyát. Ugyanis egyetlen másik programmal sem tudom használni. Mindegyik azt mondja, hogy a tuner nem elérhető, vagy egy másik program használja.
Hogy lehet lelőni a WMC-t?
-
ga1943
csendes tag
Eddig XP-s gépeken dolgoztam. Két gépen is Hauppague tv tunerem volt.
A UPC digitális kábel tv-t használom. Eddig a scart kábelen keresztül használtam egy átalakító segítségével.
A gép tönkrement és most egy windows 7 van az új gépen, a Hauppague WinTV 2000 nem volt kompatibilis vele. Vettem egy Hauppauge HVR 900 USB 2.0-s tv tunert, de nem tudom a scarttal összekötni. Mi a teendő (az STB kimenete scart, a tuner bemenete koax)?A segítséget előre is köszönöm.
-
-
tzolta
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
Az LCD TV-m DVB-T tunerrel rendelkezik. Eddig set top boxot használtam a digitális előfizetésem (vidanet) nézésére, de azt kicseréltem egy Conax CAM egységre és így nem tudom nézni a digitális adásokat. A Tv felismeri a behelyezett CAM modult, azt is észleli benne van-e az előfizetői kártya avagy sem. Mi a megoldás? Vagy esetleg a TV-m alkalmatlan lenne erre a feladatra?
Köszi előre is!
-
balikabo
tag
De egy videomagnoval meglehetne oldani nem? Videoba a scart onnan meg antenna a tunerbe
-
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2001-es BT878/TEMIC tuneres tv kártyám ami eddig xp alatt tökéletessen ment,de most egy win7 64biten a video részét egyszerűen nem birom elinditani.Azt irja ki ,hogy ismeretlen eszköz.Probáltam telepíteni manuálisan ,de úgy sem ismeri fel.Jó kis sztereo kártya valami no name (Magic valami de már support nincs).
Elöre is köszi.
flacink73 -
bzoley
veterán
válasz
balikabo #1436 üzenetére
Le lett írva, hogy tudod használni. Scart - kompozit kábel(kétirányú, vagy átkapcsolós), összekötöd a tuner megfelelő bemenetével(kézikönyv, képek, etc), átállítod a programot a megfelelő bemenetre, és nézed(ha az STB-n nem kell állítani semmit).
Ez az össz lehetőséged. Ezzel a tunerrel az STB-n keresztül csak az analóg kompozit bemeneten nézhetsz tévét. -
balikabo
tag
válasz
#65675776 #1435 üzenetére
Nemhibáztatom a kártyát, csak nemismerem ezeket a dolgokat, azért is tettem fel a kérdést hogy mit tehetnék ezögyben mert nemvagyok otthon a témában. Szóval, mien kábelre/kábelekre lenne szükségem pontosan ahoz hogy a scart kimenetböl képet csikarjak a pc-re.Azt tudom hogy csatornát nemtudnék váltani csak a upc távirányítóval, tisztában vagyok ezzel. A lényeg az volna hogy ezzel a tv tunerrel ne analog jelen keresztül nézzem az adást hanem a beltérin át digitálissal. Erre kérnék egy részletes megoldást, kábelmegnevezésekkel mert tényleg buta vagyok ehez(ugy mintha 5 évesnek mondanád
-
törölt tag
válasz
balikabo #1434 üzenetére
"Mitöl digitáis kártya egy digitális kárty ha semilyen digitáis jelet nemtudok bevinni?"
Ebből a "semilyen" nem igaz. A kártya bármilyen kódolatlan DVB-T jelet képes fogni. Kábelhálózatokon viszont DVB-C szabvány szerint zajlik a műsorszórás, ami másféle tunert igényel. A UPC ráadásul kódoltan sugároz. Emellett ha rá is kötöd a dekódert a tunerre, csatornát váltani továbbra is a STB-on kell majd, szóval mindenhol ugyan azt tudod nézni.
És át is állítottad a Prsto! PVR-t, hogy S-Video-ról próbálja a jelet fogni?
S-Video-n egyébként is csak analog jel megy át, a SCART pedig csak bemenetként kezeli, szóval azon keresztül próbálkozni is kár. SCART-ból amit Te használni tudsz, az a kompozit kimenet, az ennek megfelelő kábellel (a tuner ezt is tudja kezelni).
Röviden tömören: megint az eszközöket hibáztatja valaki, aki vásárlás előtt nem járt utána kellőképpen a dolgoknak.
-
balikabo
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Bekötettem a kábeltv-t+netet, Digitális Tv. Nekem csak pc-m van eddig is azon néztem analog jelbemetelen. A problémám az hogy így nemtudom kihasználni a digitális tv-t. Vettem egy digitális TV kártyát egy gigabyte GT-E8000 res-et. Ha analogba dugom be akkor analog adást fog, de akkor a beltérim semmit nem ér. A beltérin viszont csak escart kimenet van. Vettem egy átalakítót escartból s-videora mert van svideo bemenet a kártyán de semmi jelet nem ad ki. Mitöl digitáis kártya egy digitális kárty ha semilyen digitáis jelet nemtudok bevinni?
Win 7 64 bitet használok. Valami megoldást pls mert szeretném kihasználni a digitális beltérit amit a upc adott. -
törölt tag
Azért nem javítják, mert lényegében ez nem hiba. Legalábbis abban a felhasználási módban, ahova tervezték a sw-t. És ebben igazuk is van. A probléma az, hogy sokan nem arra akarják használni, többet várnak tőle. És sajnos ezt sokan még sugallják is.
Total Media, de létezik ezerféle frontend, ha neked éppen az kell. Mindnek megvannak a problémái, konfigurálni szinte egyiket sem lehet.
-
€uro
őstag
válasz
#65675776 #1431 üzenetére
Csak az az érthetetlen, hogy ezeket a kis apró "hibákat" miért nem javítják ki? Odafigyelés kérdése lenne az egész. Semeddig se tartana beletenni egy-két kapcsolót, amivel használhatnád a szoftvert így is, úgy is.
Milyen alternatívák léteznek még a WMC-re?
Most a J. River Media Center-t nézem...
Közben találtam egy ilyet:
omparison of PVR software packages
Hátha mást is érdekel.
-
törölt tag
Egyébként a koncepcióval nem lenne baj. Viszont a megvalósítás több ponton is vérzik. Nagyon látszik rajta, hogy alapvetően úgy van tervezve, hogy csak önmagában fut, és semmi mást nem csinálsz a géppel. Az összes frontend itt bukik el általános tuneres programként. HTPC-nél még rendben is van, de sima általános felhasználásúnál már nagyon nem.
Sajnos a mai napig nemlétezik olyan PVR program, ami minden szempontból jó lenne. Mindnek vannak alapvető hibái, hiányosságai.
-
€uro
őstag
válasz
#65675776 #1426 üzenetére
Igazad lett!
Még nem foglalkoztam a felvételekkel, de már elment tőle a kedvem. Így elcseszni egy programot! Egyszerűen érthetetlen!
Két dolog, ami annyira gáz, hogy már fizikailag fáj:
1.) Nincs külön hangerőszabályzója. A Master Volume hangerőt kell az alkalmazáson belül vezérelni. Ha például nyomsz egy mute gombot, akkor nem csak a Media Center-től, hanem mindentől elveszed a hangot.
2.) Ha kiteszed a másodlagos monitorra full screen-be, akkor az elsődleges ablakon nem tudsz dolgozni. Ugyanis egyszerűen nem tudod áthúzni az egeret a másodlagos ablakról az elsődlegesre. Eszméletlen! Ezzel számomra egyértelműen és teljes mértékben használhatatlan ez a valami. De szívesen elbeszélgetnék azzal az agytröszttel, aki ezt kitalálta!
-
Dopti
csendes tag
Sziasztok!
hp pavilion dv5 1160ec -re felraktam win7 x64 -et, és most nem tudom üzembe helyezni a tv-tunert (digitális beépített, alapfelszereltség).
Próbáltam újratenni a drivert de semmi. (progik: win media center, nero home, saját progi)
Eszközkezelő : http://href.hu/x/eop7Kösz előre is ha valaki vágja mi a probléma
-
A_ScHuLcZ
addikt
Üdv!
Egyik ismerősöm tunere érdekes dolgot művel. TV2000 XP Global kártyáról beszélünk (nekem Expert van, és nem tapasztaltam még ilyen hibát), kb 5percenként ha az ember tévét néz, és közben (mint általában) nem használja a gépet, akkor eltűnik a hang, és csak a hangerőikonon kattintva jön vissza ismét. Más lejátszóknál nem tapasztalható a hibajelenség, csak a tuner használata esetén, PVR2 van fent rajta, amiből próbáltam már más verziót is. A gép frissen telepített, én csináltam meg neki, első használatnál rögtön jelentkezett a hiba, 32bites win7 van rajta.
Találkozott-e már valaki hasonló hibával, illetve mi okozhatja? Én először látatlanba energiatakarékosságra tippeltem volna, de nem..
-
€uro
őstag
Jelentem, a problémám többé nem probléma!
A Windows Media Center fogja a digitális adásokat. És ez a Media Center sokkal jobb, mint a kártya AverMedia Centere.
Eszméletlen ez a program! Nagyon tetszik!
-
Thend
csendes tag
Sikerült megszereznem az eredeti CD-n lévő progit. De csak valami Asus Spendlided-et rakott fel.
De a MyCinema-t sehogy sem tudom hozzá felrakni
-
Thend
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Van egy Asus mycinema P7131/P/FM/AV/RC Tunerem. A gyári Cd-jét elkavartam amin rajta volt a programja. Az asus honlapján amik vannak azok mindre jók csak a célra nem a kérdésem az lenne hogy honnan tudnám letölteni a gyári cd-tartalmát?
Üdv
-
€uro
őstag
Még mindig nem jöttem rá, hogy két napra a vásárlás után a tuner kártyám digitális része miért nem működik.
Jel van. Ezt már leteszteltem. Többek között az analóg csatornákat is szépen fogja a kártya.
Már kivettem a kártyát a számítógépből. Uninstalláltam minden AverMedia szoftvert, drivert. Utána újraindítottam a gépet. Majd lekapcsoltam, és visszatettem a kártyát. Telepítettem a dirvert és programokat.
Az analóg adások jönnek. A digitálisok nem. Még a digitális rádió adást sem talál egyet sem a kártya. Pedig a szkennerével végigfut a frekvenciatartományon - legalábbis úgy tűnik.
Annyi történt még közvetlenül az előtt, hogy észrevettem, hogy nem működnek a digitális adások, hogy éppen aznap telepítettem a Win7 x65 Service Pack 1 csomagját. Talán ezzel nem hajlandó együtt működni a digitális tuner?
Elképzelhető, hogy a kártya digitális tunere tönkrement, miközben az analóg működik?
Nem lehet, hogy az SP1 leszedett vagy belepiszkált valamilyen MPEG kódekbe, ami kell a digitális adásokhoz?
Vagy próbáljak meg egy külső tuner kártya lejátszó programot? Például a CristalTV-t?
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, hogy mit próbálhatnék még ki?
-
€uro
őstag
Tegnap este óta semmit sem tudok befogni a kártyám digitális tuner-ével. A korábban beállított csatornákra kapcsolva mindenütt csak fekete kép fogadott. Futtattam egy automata keresést - egyetlen csatornát sem talált a készülék. Újratelepítettem a szoftvert, a kártya driver-ét - semmi eredmény. Az analóg adások gond nélkül jönnek.
Elképzelhető, hogy nincs digitális adás közvetítés? Az a problémám, hogy jelenleg más készüléken nem tudom megnézni, hogy van-e digitális műsorszórás. Hogyan tudnám ezt valahogy leellenőrizni? Egyáltalán lehetséges, hogy 10-20 órára megszűnt volna az adás? Vagy többre, mert ugye még mindig nem fogható semmi. Vagy a tuner kártyám döntött úgy, hogy a bemutatónak vége, több digitális adást ő nem fog közvetíteni.
-
csibeph
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy marhára gözöm sincs a tv tunerekről, de vettem egyet gondoltam sima tvzésre megteszi szinte bármelyik... és csak nem olyan bonyolult a feltelpítése...
Alcor DTV HS USB ilyet vettem
cd-ről elvileg feltelepítettem a driverét és volt hozzá mellékelve egy program TotalMedia 3,5
marha jó de kért licenszet amit nem adtak hozzá...
útmutatóban egyébként TotalMedia 3 van... beszereztem azt, feltelepítettem, elinditottam és el is indul de kép meg ilyenek semmi sehol... meg nem is tudom mit kéne beállítani... bár olyan sok lehetőséget nem találtam
letöltöttem egy másik programot is Kastor TV abból ennyi infot sikerült kihoznom úgy, hogy távirányítón nyomtam az ok gombot (meg itt legalább ha nyomogattam a gombokat akkor jobb felső sarokban mutatta...) capture sourcot próbáltam átállítani no sourceról DSDrv-re meg WDM-re is de nem engedi hibaüzenetek jönnek be
egyébként próbáltam kábelt is beledugni meg antennát is semmi egyikkel sem
egyátalán jó hardvert vettem? sima mezei tvzéshez kábelről?
légyszi segítsetek, mert hülye vagyok ehhez -
Doomguy
csendes tag
Sziasztok!
Probléma helyett inkább valakit keresek aki már próbálkozott hasonlóval:
Tehát a Wii-met szeretném egy TV tuneren keresztül a PC monitorján megjeleníteni, játszani.
Tudom hogy ez lehetséges, ősrégi Winfast mittoménmivel sikerül is, csak rettenetes minőségben.Tehát olyasvalakit keresek aki ezt már elértve jó minsőgében, és hogy neki milyen kártyával sikerült ez, hogy amikor veszek egy újat azzal biztosra mehessek.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Akciókamerák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest