- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bashka
csendes tag
szevasztok!
nem tudom, egyáltalán jó helyre írok-e, de kapcsolódik a problémám a témához...nos..van nekem egy 8600GTS kártyám, amihez persze a gyártó adott átalakítót, hogy TV-re ki tudjam ugye kötni...na most, a videokártya menüjében már mindent lefutattam TV felismerés, multiple display beállítása (clone-ra szoktam tenni, hogy mindkettőn ugyanaz a kép legyen)...működik is (jah, majd elfelejtettem, a gyári kábelen van több kimenet, ami a TV-n egyáltaáln nincs, van neki viszont Scart-ja(TV-nek), azon keresztül dugtam össze egy jó kis scart-video in kábellel (tehát a két végéről beszélek
))adja is a képet
viszont fekete fehérbe...
az égvilágon már mindent kipróbáltam az nvidia opciókban, de semmire nem jutottam...egyszerűen agyrém
vagy csak én vagyok ennyire láma?
kérlek segítsetek hozzáértő barátaim
esetleg kell még hozzá vmi progi, vagy a Scartnak lehet baja?
előre is köszönöm, ha valaki válaszol
békesség
Új hozzászólás Aktív témák
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))adja is a képet
viszont fekete fehérbe...
az égvilágon már mindent kipróbáltam az nvidia opciókban, de semmire nem jutottam...egyszerűen agyrém
vagy csak én vagyok ennyire láma?
kérlek segítsetek hozzáértő barátaim
esetleg kell még hozzá vmi progi, vagy a Scartnak lehet baja?