Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle24
csendes tag
Nem találtam olyan topicot, mely általlánosságban foglalkozott volna TV-Tuner kártyákkal kapcsolatos problémákkal. Ezen belül remélem mindenki megtalálja a legjobb megoldásokat.
Íme itt az első probléma:
1 öreg, de megbízható FlyVideo2000-es tunerrel rendelkezem. Az előző gépemben ezt DScaler-el üzemeltettem, tökéletesen működött.
Nemrég vettem új számítógépet és ebben már PCIE-s VGA-t használok, de ezzel a DScaler nem indult el. Közvetlennül program indítás után kiírja: Your video card doesn't appear to support overlays, wich DScaler requires.
Ez elég érdekes abból a szempontból, hogy pl a ChrisTV elindul és működik vele, és a FlyVideo saját legfrisebb softwarei is. De ezek nekem nem jönnek be, nem rendelkeznek annyi beállítási lehetőséggel és jó kezelhetőséggel mint a DScaler.
A kérdésem az hogy tudnám feloldani ezt a valószínűleg kompatibilitási problémát?
Hardweresen ,BIOSból, Windowsból esetleg magában a DScaler softwareben való túrkálástól megoldódhat?
Előre is köszi a segítségeket, és jó TV-tuner fórumozást kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest