Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Nekem is lenne egy tuneros gondom...adott egy cirka 6 éves, de ennek ellenére (nekem) jófajta Terratec Cinergy 400 jószág. Namármost, ez a közelmúltban beköltözött az új konfigba
És azóta van a képével kisebb minőségbeli problémám. A jelenség az volna, hogy full képernyőn kameramozgás mellett az alakok, tárgyak "vonalasak" lesznek...sajna nem tudom jobban kifejezni, de arra gondolok, hogy pl. focimeccsnézés közben a pályán lévő vonalaknak nem folytonos a fehérsége, hanem ha mozog a kamera, enyhén szaggatottas, a háttérrel kitöltve. különösen ez a széleknél látszik jól, a Forma-1 közvetítés rázóköveinél meg kifejezetten zavaró a "tüskés szélű" kő
Képet próbáltam lőni, de nem tudtam eddig használhatót, de azért még kísérletezek...továbbá a képet YUY2-n nem jeleníti meg (ill. teljes képernyőn ott marad a képben a kis méret fekete kockája), a többi módban (RB565 vagy valami efféle, fejből nem emlékszem rá
, pedig produkálja a fent említett mozgás közbeni elmosódást).A tunert a gyári sw-el használom (és az egyszerűsége, letisztult felülete miatt nem is szívesen váltanék, ha nem muszáj)*. A vidkarim az előző konfigban is nv volt, 93.71-es driverrel, mint most. A monitoromat 1600 x 1200-on használom, tudom, a régi tunereket nem ilyen felbontásra tervezhették, de ezelőtt sem okozott nagy gondot neki...
Szerintetek mi az, amit rosszul csinálhattam?
Előre is köszönöm a segítséget.*: a gyári szoftver alatt nem ezt a Home Cinema progit értem, hanem egy mezei Cinergy szoftvert...verziót nem tudok fejből, meg adatot se lelek

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És azóta van a képével kisebb minőségbeli problémám. A jelenség az volna, hogy full képernyőn kameramozgás mellett az alakok, tárgyak "vonalasak" lesznek...sajna nem tudom jobban kifejezni, de arra gondolok, hogy pl. focimeccsnézés közben a pályán lévő vonalaknak nem folytonos a fehérsége, hanem ha mozog a kamera, enyhén szaggatottas, a háttérrel kitöltve. különösen ez a széleknél látszik jól, a Forma-1 közvetítés rázóköveinél meg kifejezetten zavaró a "tüskés szélű" kő
Képet próbáltam lőni, de nem tudtam eddig használhatót, de azért még kísérletezek...továbbá a képet YUY2-n nem jeleníti meg (ill. teljes képernyőn ott marad a képben a kis méret fekete kockája), a többi módban (RB565 vagy valami efféle, fejből nem emlékszem rá
, pedig produkálja a fent említett mozgás közbeni elmosódást).
Előre is köszönöm a segítséget.