- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a legújabb bios felrakása után gond nélkül lehet birizgálni."
Jelenleg is a legújabb BIOS van fent, ami egyáltalán az Abit SA6-hoz elérhető, mégsem lehet sajnos birizgálni külön az értékeket."Ezt lehet, h hiába mented el, ha valamiért nem tud normálisan bebootolni (pl. fsb húzás), gyakran visszaáll alapértelmezésekre."
Tulajdonképpen elfogadja a módosításokat, tehát nem áll vissza alapértelmezésekre (szerencsére), mert az órajelek továbbra is magasabbak maradnak a korábbiaknál, de akkor se tetszik neki, mert minden alkalommal felhívja rá a figyelmet, h "CPU is unworkable or has been changed"Múltkor picit húzogattam a procit, és a szokásos memóriatesztelések és a BIOS megjelenése után hihetetlenül elkezdett vijjogni az alaplap. Valami nagyon nem tetszett neki, pedig nem emeltem az órajelet túl nagy mértékben. Ezt többször is megcsinálta azután is, hogy visszább állítottam az értékeket. A problémát csak a CMOS jumperes megoldás szüntette meg. Mitől lehetett ez a hangjelzés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest