Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kovasz #652: „akkor tegyel bele meg ramot. attol gyorsul igazan.” Sajnos 512 MB RAM-nál többet nem támogat az alaplap (Abit SA6).
Speed(R) #654: „800MHzes processzort használsz jelenleg 533MHzen...” Tényleg, mekkora állat vagyok, hogy ezt nem vettem észre…
Köszi a segítséget, sikerült az alapórajelre állítani a procit, ezután jön majd a tuning az alapján, amit írtál. Nagyon hálás vagyok, sikerült azóta teljesítmény-növekedést elérni
Link: Az új eredmény (CPU-Z)
Nem úgy megy a gép, mint egy golyó, de ezt egy ilyen konfigtól nem is lehet elvárni, de talán még tuning után gyorsulni fog.ktomek #657: „No, most lassú, vagy "fagyogat" ?” Bocs, rosszul fogalmaztam, valójában nem konkrétan lefagynak a progik (de most már akár múlt időben is beszélhetek
), hanem csak úgy tűnt, mintha lefagynának, de közben kegyetlenül erőlködött a háttérben a programokkal, majd jó egyperces szenvedés után kinyögött vmi eredményt.
Igen, 2*256MB-os modul van a gépben, sajnos más márkájúak, de mindkettő 133MHz-es.Mi a véleményetek, mennyire befolyásolja a sebességet az, hogy úgy néz ki, a Primary IDE-kábel Master-része vmilyen módon tönkrement, és jó jumper-beállításokkal sem hajlandó semmilyen merevlemez/író működni rajta? Tehát a jelenlegi rendszervincsim csak (Primary) Slave-ben működik. Ez hozzájárulhat a gép lassúságához?
Köszi a segítséget! Respect nektek, hozzáértők!
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest