Legfrissebb anyagok
	- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
PROHARDVER! témák
	- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sakkay aktív tag Sziasztok. Van egy i5 3570k- asrok z77pro 3 alaplap. A gép eddig 4300-on ment, sokat nem tettem az ügy érdekében, csak át állítottam a 34-et 43-ra  . Frankón ment játék alatt max 58-teszt alatt max 6x.Core voltage bőven 1.2 alatt. De mos láttam pár oldallal ezelőtt, egy ugyanilyen proci bios állításának képeit, és láttam, hogy egy csomó kis menü is át volt állítva... . Frankón ment játék alatt max 58-teszt alatt max 6x.Core voltage bőven 1.2 alatt. De mos láttam pár oldallal ezelőtt, egy ugyanilyen proci bios állításának képeit, és láttam, hogy egy csomó kis menü is át volt állítva... ez muszáj? Ramok nincsenek húzva. Vagy csak akkor, ha elkezdem tovább emelni, és kikapcsolom az cpu offset mod automatát-és elkezdek játszani a feszültséggel!? ez muszáj? Ramok nincsenek húzva. Vagy csak akkor, ha elkezdem tovább emelni, és kikapcsolom az cpu offset mod automatát-és elkezdek játszani a feszültséggel!?
Új hozzászólás Aktív témák
		Témához kapcsoló anyag

Aktív témák
		- Notebook hibák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Frankón ment játék alatt max 58-teszt alatt max 6x.Core voltage bőven 1.2 alatt. De mos láttam pár oldallal ezelőtt, egy ugyanilyen proci bios állításának képeit, és láttam, hogy egy csomó kis menü is át volt állítva...
 . Frankón ment játék alatt max 58-teszt alatt max 6x.Core voltage bőven 1.2 alatt. De mos láttam pár oldallal ezelőtt, egy ugyanilyen proci bios állításának képeit, és láttam, hogy egy csomó kis menü is át volt állítva...  ez muszáj? Ramok nincsenek húzva. Vagy csak akkor, ha elkezdem tovább emelni, és kikapcsolom az cpu offset mod automatát-és elkezdek játszani a feszültséggel!?
 ez muszáj? Ramok nincsenek húzva. Vagy csak akkor, ha elkezdem tovább emelni, és kikapcsolom az cpu offset mod automatát-és elkezdek játszani a feszültséggel!?