Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Hy all!!
A következő problémámban kérném a hozzáértők segítségét!
Van egy lassan kiöregedő gépem (lásd bővebben a profilomban), aminek a prociját (Q6600 \2400MHz\) szeretném egy kicsit "felzárkóztatni". Még lenne egy jó éve hátra nálam, aztán nyugdíjba megy!
Olvasgattam rengeteg fórumon (Magyar, Angol egyaránt), próbáltam belőni az optimális feszültségeket, szorzókat de ha eljutottam a stressztesztig akkor ott rögtön reboot!!Ez nem állapot! Nincsenek nagy vágyaim, nem 3600-3800-ig akarom feltornázni, csak kb 3000-3200-ig! Segítsetek, mert nem akarok füstöt szaglászni!
Azt gondoltam hogy menni fog, de ebben nincs meg a kellő rutinom!
A gépet anno direkt így raktam össze (amennyire lehetett), szerintem simán kellene bírnia minden fontosabb alkatrészének a tuningot!
Mit álítsak, itt merre!??
1. kép
2. kép
A segítségeteket előre megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Óvodások homokozója
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest