Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Merula Alba #40648 üzenetére
A Flash nagy rohadék (kár, hogy nincs más megoldás), a Firefox évek óta rosszabb, mint az Explorer
-
enemy107
senior tag
válasz
Merula Alba #40641 üzenetére
Igen, nekem is volt ilyen gondom. Nem használok Firefoxot két éve lassan, a Flash Player ActiveX okozza a problémát azt hiszem, a 10.5-ös verzió ha jól emléxem ami még jó volt nekem, de erősen VGA függő a dolog. Nekem nVidia karim van, volt, lesz. A probléma hasonló volt, minden futott, játék, film, és amikor rányomtam egy linkre kifagyott, meg újra indulgatott. Akkor 9800 GTX+-om volt, majdnem ki...tam már, mire rájöttem. Azóta Chrome-ot használok.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Merula Alba #40546 üzenetére
3-4x elég procira bőven...gpu-t még nem "nyálaztam" újravele; az túl friss még
-
törölt tag
válasz
Merula Alba #40546 üzenetére
Én MX4-et használok 4g kiszerelésűt. Processzort 3-szor kentem újra, GPU-t meg 2-szer. És még a 4 pöttyből ami mutatja a jelzést, hogy meddig van tele, még a 3/4 része benne van. Úgyhogy ha tudod hogyan kell alkalmazni, vékonyan elkenve sokáig elég lesz az
-
Apollo_21
addikt
válasz
Merula Alba #40541 üzenetére
Arctic Cooling Mx-2; Mx-4 az All time favorit paszták...ezeket érdemes használni.
Nem nagy összegről beszélünk...kár spórolni ilyesmin...ezek tökéletesek lesznek bármire is kell! -
Apollo_21
addikt
válasz
Merula Alba #40537 üzenetére
Avagy nem fekszik fel rendesen a hűtő..ezis benne lehet a pakliban. Mozgasd meg nem-e lötyög..stb..a pasztázást újra végezd el..hátha...ahogy elöttem is írták.
-
enemy107
senior tag
válasz
Merula Alba #40537 üzenetére
Ha túl vastag az sem jó.
-
enemy107
senior tag
válasz
Merula Alba #40535 üzenetére
Cserélj hővezető pasztát, és nézd meg rendesen rajta van-e a hűtő.
-
enemy107
senior tag
válasz
Merula Alba #40524 üzenetére
CPU Ratio Setting 9
FSB Strap to North Bridge AUTO
PCIE Frequency 100
Dram Frequency 800
Dram command rate auto
Dram Timing Controll Auto
Dram Static read controll auto
Transaction booster autoCPU voltage 1.3V
CPU PLL Voltage 1.5V
FSB Termination Voltage 1.2V
Dram voltage amennyit a gyártó ír a ram feszültségéhez.
NB voltage 1.2 V
Clock over charging voltage autoKezd el emelni az FSB Frequencyt ameddig elindul vagy elindul de fagy. A ramokat mindig 800 ra vagy alá állítsad.Ha ez megvan akkor tudod, hogy alap fesz közelében mennyit bír a proci. Utána emelhet a proci feszén, CPU Voltage, 1.35V ra, és megint kezdheted az FSB emelést. A hőfokot egyfolytában mérd, ha B3 stepping a proci akkor 62 fok a max, ha G0 akkor 71, de azt mondom 60 fok fölé semmiképp ne menj vele.
Teszteld Prime95 el blend teszt. Ha elakadsz szólj.És nagyon óvatosan a fesz emeléssel mert az Arctic Freezer 7 kevés lesz.
ZeroDK: ez még 65 nanós proci, 1 tized volttal többel számolj mint egy 45 nanós esetében
-
törölt tag
válasz
Merula Alba #40521 üzenetére
Azt nem írtad le hogy milyen tápod van. Lehet az a szűk keresztmetszet. Először kezd nagy feszültséggel, pl 3.2Ghz-et akarsz, adj neki 1.325V-ot. Ha tényleg 1.288V az alapfeszültség. Bár ebben nem vagyok biztos, hogy 2.4Ghz-es órajelhez, ekkora feszültség kellene, Core2Quad esetében
-
Merula Alba
tag
válasz
Merula Alba #40520 üzenetére
Bocsi, láma voltam!
Gyári alapfeszültség: 1,288
Tudsz segíteni?? De jó!! -
enemy107
senior tag
válasz
Merula Alba #40517 üzenetére
Szia!
Milyen hűtőd, és tápod van? Illetve ez milyen lap? Asus azt látom. Ramok?
Illetve meg kellene nézni a proci Vid-jét a Core Temp nevű progival.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tidal
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest