Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Ójajajajjj!
    Tologattam itt a szozót (Windows alatt miközben futott a linpack), és valamiért pakolgatta magát vissza 40-ről egész 32-ig (alapig) is.

Meg akartam fogni a vizes blokkot, hogy langyos-e, és az hideg is, viszont megsütötte a kezem a mellette lévő VRM-ekre biggyesztett hűtőborda. Pár perc linpack után mindkettő forró mint az állat! :Y

És CPU feszt még nem is emeltem sehova, csak szorzót!

Ide most vagy egy-egy vizesblokk kell, vagy hatalmas rézbordák, esetleg odaállítani egy halk ventilátort, de pfff..
    Rohangálnak itt emberek olcsóbb lapokkal és 4.5Ghz-re rántott CPU-kkal is. Nekik 23 porszívóventi van a gépben, vagy mi...?
    Nálam ugye a CPU és a VGA nem is fűt, azt mind a víz viszi el, csak az alaplapnak kéne passzívan lehűlnie. Pontosabban ott van a táp ventije az említett forró bordákhoz közel és oldalról is egy halk 12cm-es tol a winyók felől erre egy kis szellőt. Halkan ettől sokkal többet nem lehet, csak ha közvetlen föléjük operálok egy 12-es ventit, de annak is lesz egy kis hangja az eddigi mellé.

Pedig örültem, hogy talán megszabadulok pár csőtől, és kevesebb elemből áll majd a vízhűtő rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák