- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ójajajajjj!
Tologattam itt a szozót (Windows alatt miközben futott a linpack), és valamiért pakolgatta magát vissza 40-ről egész 32-ig (alapig) is.Meg akartam fogni a vizes blokkot, hogy langyos-e, és az hideg is, viszont megsütötte a kezem a mellette lévő VRM-ekre biggyesztett hűtőborda. Pár perc linpack után mindkettő forró mint az állat!
És CPU feszt még nem is emeltem sehova, csak szorzót!
Ide most vagy egy-egy vizesblokk kell, vagy hatalmas rézbordák, esetleg odaállítani egy halk ventilátort, de pfff..
Rohangálnak itt emberek olcsóbb lapokkal és 4.5Ghz-re rántott CPU-kkal is. Nekik 23 porszívóventi van a gépben, vagy mi...?
Nálam ugye a CPU és a VGA nem is fűt, azt mind a víz viszi el, csak az alaplapnak kéne passzívan lehűlnie. Pontosabban ott van a táp ventije az említett forró bordákhoz közel és oldalról is egy halk 12cm-es tol a winyók felől erre egy kis szellőt. Halkan ettől sokkal többet nem lehet, csak ha közvetlen föléjük operálok egy 12-es ventit, de annak is lesz egy kis hangja az eddigi mellé.Pedig örültem, hogy talán megszabadulok pár csőtől, és kevesebb elemből áll majd a vízhűtő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- One mobilszolgáltatások
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest