- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
New_Hero
tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni.
e8400
gigabyte p35-ds3 rev 2.0
4gb 800-as ddr2biosban, beállítottam 400-as fsb-t 9-es szorzóval. memóriát 2.0-ra állítottam így alap 800-on megy. időzítések, késleltetések alap(spd), pci-e 100-ra lockoltam.
3.6-on szerettem volna, minden más alapon. először fesz-t nem adtam semminek, sok embernél olvastam, hogy ez a proci nagyon nagy valószínűséggel alapon bírja ezt.
Nos bekapcsoltam, felpörgött, kikapcsolt, felpörgött ismét kikapcsolt, aztán el is indult, minden alapon.
még pár próbálkozás után gondoltam, hogy esetleg kevés a procinak a fesz, másra nem tudtam(tudok) gondolni, mert minden más alapon megy, így a biosban legkissebb lépésenként mentem felfele, de nemjutottam semmire, ugyanaz a jelenség mint korábban. a felfele lépegetést a proci fesszel +0,1V-ig vittem(4 vagy 5 lépésben jutottam el idáig), itt továbbra is ugyanaz, ennél többet megerősítés nélkül nem mertem adni.ezután 9-ről 8-ra vettem vissza a szorzót, így 3,2-n minden alapon(proci fesz-t is visszaraktam) megy. elképzelhető, hogy ennyit tud, vagy egy kicsit "erőltetni" kellene még.
előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM4 Setup! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő