Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Én is ma kaptam Szputnyikot. Van egy rakás krónikus betegségem sajnos és mivel felszívódási zavar miatt eléggé le vagyok fogyva és idült arcüreg gyulladásom is van, eléggé rossz volt megtapasztalni a szervezés hatásait. 16.30-ra mentem az újpesti Károlyi Sándor kórházba, ahol is ebben a csodálatos időben kint kellett várni, mígnem 18:00-kor sorra kerültem. Addigra már egész testemben dideregtem, vacoktam (pedig felöltöztem mint az állat), így is adták be az oltást.
De se hőmérés, de vérnyomás mérés, konkrétan semmi, csak kb mint a haszonállatokat: a hidegről be, levetkőzni és már nyomták is. Vagyis előtte még megkérdezték, hogy "milyen vakcina?" Mintha nekem aztán annyira tudnom kénePlusz az embereket az oltás után 5 perccel már zavarták is haza, egyedül engem tartottak bent fél órát a krónikus nyavalyáim miatt.
Azonkívül, hogy kicsit nyomottabbnak érzem magam és a pulzusom magasabb (~60 helyett ~80) egyelőre szerencsére nincs más. (Ehhez képest korábban az influenza oltástól szép kis görcseim voltak.) Persze ahogy olvasom majd 24 óra után meglátjuk, egyelőre kicsit azért izgulok, hogy ebben a másfél órás fagyoskodásban vajon megfázhattam-e vagy elkaphattam-e a covidot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest