Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
-
Utka
aktív tag
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #29690 üzenetére
Rust in peace / rest in pieces/ rust in pieces.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #29690 üzenetére
-
EmberXY
veterán
Az még hagyján, tegnap a leolvasztás után már megelégedett a 15 percenkénti bekapcsolással is, de ma reggel megint visszatért a régi nótához, kb 1 percig megy, aztán 3-4 percig pihen.
Reggel lefényképeztem a villanyórát, délután kíváncsi leszek az eredményre, meg hogy egyáltalán nem robban-e fel vagy ilyesmi.
Szerintem megérett a cserére, de nem biztos. -
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #29675 üzenetére
Ugye, hogy megmondtam?
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #29675 üzenetére
Reggel még hüvős volt, mán megint éget.
-
customer114
őstag
válasz
RandomName #29673 üzenetére
Elmúlt.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #29672 üzenetére
Melyik országban?
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #29672 üzenetére
Elmúlik.
-
customer114
őstag
Fázok. Mi ez a hideg?
-
C. s.
addikt
válasz
RandomName #29654 üzenetére
Kellemes. A helyedben vinnék magammal egy darab befűszerezett padlizsánt (vagy a húsevők húst), és ebédidőre megsül a zsebben.
-
koshmar
addikt
Még nem esik, de már nagyon borult, olyan jó hüvös lett, ma kint alszom a füben.
-
sztanozs
veterán
válasz
RandomName #29665 üzenetére
Tök jó, hogy csak űrruhában
lehetszabad szerelni, de a tulaj az szíhassa évtizedekig -
Nikaré
őstag
válasz
RandomName #29661 üzenetére
Üveggyapot? Az nincs még betiltva?
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #29658 üzenetére
Viharban legalább biztonságban vagy, az egész egy nagy Faraday-kalitka...
-
koshmar
addikt
válasz
RandomName #29658 üzenetére
Hullám(pala) alatt szoktál lenni? Az is finom.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #29656 üzenetére
Kellemes környezet lehet, fém lemez az a fehér?
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #29654 üzenetére
Ez véralkohol vagy vércukor? Hőmérsékletnek sok....
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #29651 üzenetére
Igen, de fröccs már nem lesz, csak tiszta kannás bor.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #29647 üzenetére
Ha az etimológiájára vagy kíváncsi, itt egy kis olvasnivaló.
Apámtól hallottam egyszer még kiskoromban, amikor túl sokáig foglaltam be a fürdőszobát, bár én teljesen más jelentésben használom a szót.Hasonló kontextus még a "lelépett, mint kurva a sezlonyról" kifejezés is. Összefüggés a kettő között nincs.
kaskader: ne fenyegessííí!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #29647 üzenetére
Olyan oromlany, aki csak furdoszobaban csinalja...ezt nem tudni...meh...
-
EmberXY
veterán
Borzasztó, hogy ha meleg van, az a baj, ha hideg, akkor meg az. Mint valami fürdőskurvák...
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #29643 üzenetére
...és akkor ez volt az ELSŐ hőhullám idén.
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #29641 üzenetére
Én úgy tudom, az szombattól lesz.
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #29638 üzenetére
Tegnap biciklivel jöttem haza kettő után, olyan melegem lett, hogy itthon majdnem ruhástul ugrottam be a jéghideg vizes fürdőbe.. ma és holnap lesz a tetőpont.
-
F34R
nagyúr
válasz
customer114 #29638 üzenetére
Tegnap is annyi volt... tiszta rantotta az ember.
-
customer114
őstag
Let’s gooo! 37 fok! Nyomás dolgozni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na tegnap megkaptam a nanogepeket a testembe en is. Egyelore minden ok, bar lehet meg nem aktivaltak oket.
-
DJ WOKKY
addikt
Ma győzünk!
vagy nem
-
EmberXY
veterán
Jelenleg még a hagyományos módon kell alkalmazni, kibiztosítás után szájon át kell a komponenseket a szervezetbe juttatni, aztán az üveget a főnök elől elrejteni, jellemzően mehet a járdába, falba, akárhova. De 9 év múlva már eljön a jövő!
somogyib: nincs mit, még 9 évet kell várni a jövőre! Van, akinek már annyit se.
Egyébként a sós kiflit bizonyos folyamatok lejátszódása után már most is le lehet húzni a budin. -
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #29613 üzenetére
Szorítsunk nekik!
(#29615) somogyib:
Az engem is nagyon érdekelne, csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a sós kifli is érintett a dologban.
Szerk.:
EmberXY
A csavaros kifli akkor is emeli a véralkoholszintet, ha evés előtt nem tunkoljuk jófajta pálinkába vagy csak a májba ültetve teljesedik ki ezen képessége?
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #29615 üzenetére
A jövőben a csavaros kiflit egy közvetlenül a májba ültethető adagoló váltja fel, ami a véralkohol szintjét fixen tartja. Kőműves szakvizsgával lehet majd igényelni, valamikor 2030 körül már elterjedt lesz. A flakonos borok pedig ásványvíz besorolást kapnak, mert szélesebb körben fogyasztja majd a lakosság, mint a vizet.
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #29610 üzenetére
Na de ez ettől még ugyanaz a jövő, csak más időpontokban. Annyi biztos, hogy engem a LIDL-ben az előbb 5 perc alatt kapcsoltak le, mert maszk nélkül voltam bent, mert nekem ez már a jövő volt, de nekik még csak a jelen, aztán mégiscsak nekik volt igazuk. De 5 percig akkor is a jövőben voltam.
De amúgy én is úgy tudtam, hogy 2032-ben a portugálok veszítenek 14:3-ra, de a kiflifüggőségről még nem hallottam, hacsak nem a csavaros kifliről van szó, mert arról vannak információim.
-
sztanozs
veterán
Tiszta trolltopic lett
https://itcafe.hu/tema/re_caseking-prohardver_nyeremenyjatek_2/friss.html -
koshmar
addikt
válasz
customer114 #29601 üzenetére
Holnap lesz az 36 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest