Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Egy kis empátiát kérnék!!
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #29486 üzenetére
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Mit válogatsz amúgy is!
-
EmberXY
veterán
válasz
A "madár" előtag itt valószínűleg a vásárlóra vonatkozott.
-
customer114
őstag
Nyomtam egy madártejet az automatából, erre kaptam egy fél pohár fehér cukros habot.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
EmberXY #29473 üzenetére
S a "nyáj" (nép) szépen halad abban az irányban, ahová terelik őket!
Ezt csak úgy itt hagyom, majd x év múlva, ha még lesznek trollok, had olvassák a "nagy bölcs" Wokky "szavait", írását.
Remélem nem lesz igazam, de amennyi minden itt már kiderült, és amennyi mindent már megesznek egyes emberek, és semmit nem tesznek...
Meglátjuk, a vak is assz'onta! -
EmberXY
veterán
Akkor kiszólok, nem be.
Túlzásba vitted a segítségnyújtást, nincs ezzel semmi gond, de itt ebben a topikban ezért kinéznek.somogyib: logikáért neked se kell a szomszédba menni, látom.
Néhány ismerősöm annyira oltásellenes, hogy inkább antitestszűréssel próbálkoznak, és úgy igényelnek kártyát, ugyebár ez mind-mind fizetős, még a kártya is asszem 3 ezer. Egyiküknek nem sikerült a tesztje, most teljesen letargiába van esve.
Pedig csak be kéne adatni a 'zótást ingyen, aztán kész. De nem, ez így egyszerűbb. -
somogyib
őstag
Én a második oltást kértem elsőre, hogy ne járjon le az igazolványom a második kihagyása miatt. Nem kellett sokat magyarázkodni, a doktornő elsőre beadta. A negyediket kihagyom.
Viszont nem QR-kódos kártyát küldtek, hanem egy QR-kockát. Rosszabb mint a Rubik-féle, a mai napig nem tudom kirakni...
-
Apika
addikt
válasz
EmberXY #29463 üzenetére
Ezzel óvatosan, mert: több módon is ráfaraghatsz, ha az első oltás után a másodikat kihagyod
-
somogyib
őstag
válasz
RandomName #29466 üzenetére
Nincs több kérdés: a fúvós szekcióba kerülsz koshmar mellé (bár a szájharmonikát szívni is szokták, de az rád van bízva hogy csinálod).
De figyel oda, mert ez már a negyedik betöltött pozíciód lesz a zenekarban.Ember mily igaz! Akkor a negyediket is kihagyom.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #29466 üzenetére
Olyan szinten én is tudok.
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #29462 üzenetére
Nálam is ugyanez. Közben utánaolvastam, állítólag az oltottaknál van ez.
Akik nincsenek oltva, azoknál van 4 meg 6 hónap aszerint, hogy átestek-e a betegségen, vagy hogy az antitestszűrés mikor volt, stb.
Tehát mi már örök időkre védettek vagyunk, akkor én már fel se veszem a második oltást se. -
DJ WOKKY
addikt
Én már önmagában bírom az 1-es és a 2-es Golfokat is! Szép lehetett. Mondjuk ezekből "szaladgál" szerencsére elég sok a hazai utakon, és kiállításokon.
somogyib:
Igen, úgy valahogy, de helyben toporgálás van. Anno mikor ezt az avatart csinálták, viszonylag pikk-pakk meglett.Ember:
Tudtam én, hogy a vér nem válik vízzé soha! -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #29455 üzenetére
"mi már lófaxok vagyunk ehhez képest"
Igen, legalábbis a magam nevében mindenképpen így gondolom. Én már sorkatona se voltam, na nem mintha annyira vonzana a pálya, de a fiataloknak nem ártott meg egy kis nevelés.
Apám ott cseszte el, hogy leszerelt, mert jobban érdekelte a mezőgazdaság, de miután a rendszerváltáskor a TSZ-eket szétverték, újra váltania kellett, végül biztosítási ügynök lett, onnan ment nyugdíjba. Ha nem szerelt volna le, szerintem ma többszöröse lenne a nyugdíja mint most, ráadásul már sokkal hamarabb nyugdíjas lehetett volna.A szervestrágyarobbantást szerintem is össze tudnánk hozni, csak kellő mennyiségű bab kell hozzá.
-
somogyib
őstag
válasz
koshmar #29450 üzenetére
Az UAZ-t még az sem.
-
somogyib
őstag
Az igazi trollverda az UAZ469 volt, párszor ültem benne. Amikor szakadt az eső, felül a ponyván bejött a víz, de alul a küszöbnél kifolyt. Csak arra kellett figyelni, hogy ne ülj túl közel az ajtóhoz.
WOKKY Te valamilyen autós avatárt akarsz magadnak, de úgy látom nem megy túl jól a dolog.
-
Utka
aktív tag
A kedvencem egy Golf-1 volt.
Semmi különös. Kifordított, széles felni, sport csíkok.5 (öt) hengeres motor, rajta turbó....
Ide való járgány! igazi, komoly TROLL! -
DJ WOKKY
addikt
Köszi fiúk (esetleg lányok
) akkor ez nem lesz téma!
Régi verdák? Anno Tibiii fiú kente vágta ezt a témát!
-
DJ WOKKY
addikt
Valaki néz itt kosárlabdát amúgy ? (rajtam kívül)
-
C. s.
addikt
válasz
somogyib #29418 üzenetére
Nekem úgy is jó, ha elküldöd mp3-ban.
Az együttesünkhöz már találtam is egy kafa dobszettet. Elkapott a nosztalgia, a gyerekkori dobolásokat juttatta eszembe. Valamiért anyu nem értékelte a művészetemet, pedig azok a (kezdetben) zománcos fazekak és födők mesésen szóltak.
(#29421) DJ WOKKY:
Az mindig megy, ha itt vagy, ha nem.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #29413 üzenetére
Jól is néz ki.
Nekem egy Baltimore-om van, saját erősítőjével, egy havertól kaptam ajándékba, mert ő már tud annyira gitározni, hogy közösségben szégyelli elővenni, de annyit nem ér, hogy kidobja.
Újra kell majd húroztatni, meg átnézetni egy kicsit, aztán elkezdhetek rajta tanulni én is. -
somogyib
őstag
válasz
EmberXY #29412 üzenetére
Egyébként egy Cort gitár, egy kis Ibanez erősítővel és egy Joyo torzítóval. És igen, jól szól.
-
RandomName
senior tag
Me: De jó.... Még 10 perc, és megszárad minden amit egész nap mostam. ❤
Eső: Fogd meg a söröm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W