Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Megjött a védettségi igazolványom, tehát most már bemehetek rengeteg helyre, ahova amúgy eleve nem is járok.
-
EmberXY
veterán
"A kudarc az kudarc, nem enyhít a rúgáson, hogy milyen nemű az illető.
Van, hogy ezt osztja az élet, elfogadom, ha kell, de bele nem törődöm.
Az életösztön része, enélkül már rég kihalt volna az emberiség.
És nem volna környezetszennyezés sem..."
Ez túl komoly gondolat, erre nem is merek reagálni. Nem is való ez ide...
Az élet mindig oszt valamit, néha még nekem is, de előtte mindig megkérdi, hogy megteheti-e... -
koshmar
addikt
válasz
customer114 #28991 üzenetére
Ez sajnos igaz.
-
koshmar
addikt
F34R nem hunyt el.
somogyib: kikérem magamnak, én is bölcsész voltam. Bölcs is vagyok!!!
-
C. s.
addikt
válasz
DJ WOKKY #28964 üzenetére
„Alapvetően szépen összeszedett gondolatmenet, és tényszerű állításokkal teletűzdelt írás.”
Köszönöm!
Egyesek meg itt olyan vádakkal illették szösszeneteimet, hogy vaker.
Komolyan képes voltál végigolvasni?Az éhes hímeknek javaslom, hogy a PH! helyett a PH-t nézegessék.
EmberXY:
„Bevallom, rosszul tettem fel a kérdést...”
A kudarc az kudarc, nem enyhít a rúgáson, hogy milyen nemű az illető.
Van, hogy ezt osztja az élet, elfogadom, ha kell, de bele nem törődöm.
Az életösztön része, enélkül már rég kihalt volna az emberiség.
És nem volna környezetszennyezés sem...somogyib:
„Te melyik csoportba tartozol?”
Én abba a 0,00000000000000000000000000000000000000001%-os csoportba, aminek a tagja(i) 0,00000000000000000000000000000000000000001%-osan érti(k).
sztanozs:
Nem is vártam tőled többet, mert nem nézlek madárnak.
-
F34R
nagyúr
Ez specko US military nanovirus. nem hunyok el akkor sem ha akarjatok.
-
F34R
nagyúr
Haho itt vagyok.
-
koshmar
addikt
F34R-t ma oltják Pfizerrel, szerintem búcsúzzunk el tőle.
-
DJ WOKKY
addikt
Ez igen Csaje!
Alapvetően szépen összeszedett gondolatmenet, és tényszerű állításokkal teletűzdelt írás.
Már-már úgy érzem, hogy valami pszihomami, vagy agyturkászleányzó lehetsz....
Aztán rájöttem, hogy nem, csupán vágysz a mi jó társaságunkra, és ha mér meglett az az addikt rang, akkor villantasz már valamit. (megsúgom ezek az éhes hímek, jobban örültek volna valami más villantásnak!)
-
C. s.
addikt
válasz
customer114 #28962 üzenetére
A leírásod alapján világos, hogy egy tükröt nézel.
Szívesen! -
EmberXY
veterán
Nagyon szubjektív módon értelmezed az algoritmust, ráadásul ez nem is alkalmazható a férfiaknál, hiszen ott más a kommunikáció információtartalom-hatékonysága, jóval magasabb mint a másik esetben, tehát oda nem kell algoritmus, elég csak érteni a kommunikációs csatorna nyelvén.
Az 1 % az elméleti és gyakorlati maximum, Einstein összes elmélete sem jutott még ennél nagyobb eredményre! De majd biztosan megcáfolsz... -
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #28955 üzenetére
„Na látod, miért nem ezzel kezdted?”
Mert nem venném el a kenyered. Nem olyan vagyok...
Téged például a szövegértési és -tömörítési képességedért tartalak.Lássuk, nálad működik-e!
„A nők megértésének maximális, 1 %-os mértékét agykapacitást spórolva érhetjük el.”
Ha Te mondod!
Tehát ezért csak 1%. Lehetne az több is. -
EmberXY
veterán
A nők megértésének maximális, 1 %-os mértékét úgy érhetjük el, ha a hosszabb információs szakaszok "adatfolyamának" csak az első és utolsó gondolatát párosítjuk össze, a közte lévő információkat ignoráljuk időt, vérnyomást és agykapacitást spórolva. Lássuk, itt működik-e?
"Sosem írtam még fél kilométernél jelentősen hosszabb hozzászólást, én egyszerűen nem olyan vagyok."
"Meg az, hogy vaker, és értelmetlen hozzászólás...Olyat nem tennék."
Na látod, miért nem ezzel kezdted?
-
C. s.
addikt
Fogalmam sincs, miből gondoljátok, hogy sokat dumálok.
Sosem írtam még fél kilométernél jelentősen hosszabb hozzászólást, különösképp nem indokolatlanul, és túlcizellálva, barokk körmondatokban megfogalmazva, mintha nem tudnék végetvetni a mondatnak, pedig nagyon is megy az ilyesmi, mert komoly önfegyelmem is van amellett, hogy nem szeretek untatni másokat, mivel jól tudom, mennyire fárasztóak azok az emberpéldányok, akik egy levegőre akarnak elmesélni mindent a születésüktől kezdve a jelenjükig, sőt az eltervezett jövőjüket is boldogan ecsetelik bárkinek, aki nem bírja lerázni őket, hiába szeretné de nagyon, mert nem akarja megbántani őket vagy nem akar udvariatlannak tűnni, inkább hallgatják a végtelen sületlenségek tengerét, amit az a másik személy rájuk kényszerít tapintatlanságából eredően, és észre sem veszi magát közben, hiába ásítozik a „beszélgetőpartner”, aki tulajdonképpen nem partner a beszélgetésben, csak úgy alakult, hogy a fönti okok valamelyike miatt hallgatnia kell a nagymonológot, ami egyetlen pontot sem tartalmaz, csak vesszőt, kilátástalanul reményvesztett helyzetbe sodorva ezáltal a hallgatóságot, miközben az már csak arra tud gondolni, hogy ha egyszer megszabadul innen, mekkora bulit rendez ennek örömére, ahová persze a dumazsákot nem fogja meghívni, és abban reménykedik, hogy a szómenéssel megáldott személy nem fog értesülni az örömünnepről vagy ha mégis, már túl későn, csak akkor, amikor az utolsó vendég is kijózanodott és hazament, de aztán hirtelen arra eszmél, hogy már a tizedik busz ment el, amivel ő is meg akart lépni innen, ebből a gyötrelmes helyzetből, amiből nincs menekvés, mert a dumazsák az evolúció során kopoltyút növesztett, és valóban nem kell megszakítania a karattyolását a levegővétel kedvéért, amit ő rendkívül hatékony kommunikációnak érez, mivel egy félórás mondat alatt legalább egy perc folyamatos beszédet nyert a kopoltyújának köszönhetően, ami egy egész élet alatt jópár napot kitesz, és ezért vagyok én annyira tapintatos, hogy nem zúdítok senkire ilyesmit, mert nem, én egyszerűen nem olyan vagyok.
Meg az, hogy vaker, és értelmetlen hozzászólás... Az végképp nem én vagyok. Vért izzadtam az addikt rangért.
Legalábbis gondolom. Úgy szokott lenni. Nem a szereposztódíványnak köszönhetem, hanem ööö... gőzöm sincs, minek.
Mert szómenésem nincs, az már biztos! Remélem, erre mostanra már magatoktól is ráébredtetek. De ha nem, szívesen összefoglalom egy rövidke esszében a bizonyítékokat. Mert van, méghozzá rengeteg. Kell lennie, nincs mese. Még hogy üres locsogás. Az úgy hangzik, mintha a semmiről karattyolnék hosszasan. Pedig nem szoktam, de lehet, hogy ezt írtam már. Most nincs kedven visszaolvasni, meg beírogatni a keresőbe, ezzel fölöslegesen terhelni a szervert. Olyat nem tennék.
Gondolom, kellően elálmosodtatok a végére.
Jóccakát!
-
C. s.
addikt
válasz
DJ WOKKY #28942 üzenetére
„Inkább 10 év az orosz - ukrán határon !”
Ég veled! Hiányozni fogsz. Vagyis hááát... illik ezt mondani.
sztanozs:
Ő is az a köpködős fajta?
Egyébként mi ez a köpőlegyezés itt? Nincs most kedvem elolvasni közel egy évtizednyi szakirodalmat.
somogyib:
Te máskor is jól tippeltél!
A linkelt topik új. Mármint nekem.Az üres fecsegés nem az én műfajom. Mindig, azaz mindig, úgy értem, mindig rendkívül tartalmasan nyilvánulok meg, ügyelve a magas színvonalra és a jóhíremre.
A csajos locsogást meghagyom nekik.
-
somogyib
őstag
"Nyugi, nagypapi!"
Na, csak közelebb kerülünk a "kegyed mennyi idős?" kérdés megválaszolásához.
Mivel én bevallottam a koromat, és ezek után nagypapinak szólítasz, ismét megtippelném a korodat. 12?Csajos fórumot meg már láttam: pl A támaindító hsz-nél tovább nem olvastam.
-
DJ WOKKY
addikt
-
C. s.
addikt
válasz
kenwood3 #28931 üzenetére
Ha ilyesmit vagy ilyesmit látsz, menekülj!
DJ WOKKY:
Nem volt szükség protekcióra, mert dumálok eleget.
Főleg itt, és hasonló helyeken, a szakmai hozzászólásaim pedig a hozzáértők számára csupán idióta kérdéseknek tűnnek. Gőzöm sincs, miért.
somogyib:
„A csajok tudják nyomni a vakert, meg az értelmetlen hsz-eket. Olyen habitussal mint C. s.-nek van, én már jómunkásember lennék.”
Nyugi, nagypapi!
Én a fasorban sem vagyok a legtöbb csajhoz képest. Nézz be egyszer valami csajos fórumra, és próbáld meg kihámozni a választ a témaindító kérdésre. Sok sikert, bár egy csodával többre mennél.
Nem is járok olyan helyekre, nincs rá időm...
-
C. s.
addikt
válasz
Nikaré #28917 üzenetére
Ott még nem tartunk!
EmberXY:
Nonverbális hallomásra gondoltam. Megint nem viseled a telepatikus leképező kézikészüléket, ugye?
Sajnos minden legális ellenszerre immunis, ezért örültem (volna) az algoritmusnak, mert az hátha nem lesz illegális.somogyib:
Örülök, hogy megvagy! Már én is épp kérdezni akartam, hogy mi van veled. Ha ez a helyzet, egy intenzív méregtelenítő-kúra kipucolja belőled az ártalmas anyagokat, és lesz kedved fórumozni.
~ ~ ~
Gyerekek! Mikor lettem addikt? Az előléptetéshez nem az kell, hogy néha értelmesen is hozzászóljon az ember?
-
DJ WOKKY
addikt
Ember!
Itt vagy még? Rendeltem pizzát, de nem tudom meg megmerjem-e enni... Adj valami jelet! -
EmberXY
veterán
"Szögesdrót és paprikaspré?"
Ez egy tudományos folyamat, kérem szépen! Ilyen erőszakos eszközöktől elhatárolódom!
Itt az interakciós hajlandóság csökkentéséről, az interakciós tapadási felület minimalizálásáról, a kommunikációs csatorna polarizációjának előjelváltás elősegítéséről van szó.
A folyamat eredményeként a műveletet végző algoritmus által feldolgozott adatok az alábbiak szerint változnak az eddigi tesztek alapján:Szevasz tesó, van egy cigid? Buszjegyre kell... --> [algoritmus]---> Mi közöd hozzá, hogy mit keresek itt, he, more?-->[algoritmus]--->Baszki, nekem itt tényleg nincs is dolgom, inkább egy utcával arrébb sétálgatok, meg legközelebb is.
Itt-ott még csiszolni kell rajta, mert néha elég nyers a kód, de majd kialakul.
-
C. s.
addikt
válasz
RandomName #28907 üzenetére
Semmi sem biztos, csak az, hogy ugyanazzal a fiókkal jelentkezett be.
EmberXY:
„Értem én a célzást, még szerencse, hogy ilyen rosszul célzol.”
Ezért gyakorlok olyan szorgalmasan. Majd szólj, ha végre talált!
„30 ezerből kijön havonta”
Az tényleg nem sok. Mi neked az a pár ork, ogre, meg troll!
„sikeresen zajlik a vakcina fejlesztése, ha fogalmazhatunk így.”
Szögesdrót és paprikaspré?
„Koshmar megbeszélte magával a dolgokat, így nincs ellentmondás.”
Szép is az egyetértés!
Nikaré:
Ahhoz elég volna egyetlen olyan hangfal, amit a rockbandák használnak a stadionokban. Nem is kellene egy komplett szett.
-
koshmar
addikt
HumanXY jól írja, megbeszéltem magammal, kenwood3-nak és somogyib-nek szólt volna a kérdés, de szerintem már mindketten elhunytak a vakcina miatt, szóval..
-
EmberXY
veterán
válasz
Nikaré #28909 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, ha gépnél ülök, akkor fülessel hallgatom amit éppen nézek/hallgatok, amikor nem volt gép, akkor a telóról is ugyanígy tettem. Erre a részére már magamtól is rájöttem, bár nem volt szokatlan a dolog, mert egyébként is a fülest preferálom a hangszórókkal szemben, ez régebben is így volt, amikor még nem itt laktam.
Nem szeretem, ha a zenébe vagy a filmbe külső zajok is beszűrődnek. -
EmberXY
veterán
"Nem véd meg semmitől, viszont a környezetedet figyelmezteti a veszélyre."
Értem én a célzást, még szerencse, hogy ilyen rosszul célzol.
Ami a favágót illeti, valóban bent vágja a fát, és ez még az egyszerűbb megoldásai közé tartozik. Nem teljesen 100-as az illető, ami azt illeti, itt a házban több ilyen is van, az önkormányzat itt "bújtatja" őket, gondnokság alatt vannak, így több lóvét lehet lenyúlni. Mivel az önkori többségi tulajdonos a lakásokat illetően, semmit nem lehet tenni ellene. A lakók többsége bérlő mint ahogy én is, így a nevünk kuss. Egyetlen előnye, hogy alacsony a rezsi a környezet nem túl nagy nívója miatt, nekem 30 ezerből kijön havonta bérleti díjjal, közös ktg-gel együtt, ennyiért máshol garázst se tudnék bérelni, nemhogy egy egész lakást, ráadásul teljesen felújítva.
A magam részéről én már megtanultam ezeket kezelni, jó képességem van arra, hogy lekoptassam magamról akiket nem szeretnék látni, ennek értelmében el is kerülnek, szóval nekem csak a hangok maradtak, amiket időnként kénytelen vagyok hallani, sapkában vagy anélkül.
Régebben orkok is laktak itt, elég rossz hírük volt, sajnos a társasházon ez a bélyeg rajta maradt azóta is. Ki lettek takarítva, de néha még visszajárnak "vendégeskedni", sajnos pont a félcédulások, akik nem tudják őket lerázni, de fokozatosan haladunk afelé, hogy már egyre kevesebb kedvük van ide bejárni, sikeresen zajlik a vakcina fejlesztése, ha fogalmazhatunk így.Koshmar megbeszélte magával a dolgokat, így nincs ellentmondás.
.
-
C. s.
addikt
válasz
EmberXY #28905 üzenetére
Igazad van, ez tényleg gyanús. Ne aggódj, előbb-utóbb a fények is jönnek, és jó lesz, ha addigra készítesz egy alufóliasapit. Nem véd meg semmitől, viszont a környezetedet figyelmezteti a veszélyre. Szóval a társadalom azt várja tőled, hogy viselj alusapit, ez a közös érdek.
Ez most komoly? Tényleg bent vágja a fát vagy már viseled az alusapit?
Te! Koshmar kivel beszélget a fájós helyekről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest