- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42883 üzenetére
Lehet ott volt, csak már nem ismerted fel.
https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/michelle-wild-mi-lett-vele/jqh7xyp -
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #42814 üzenetére
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #42732 üzenetére
Jut fejembe. Egyre több gagyi zsibis gépet lehet kapni, ami Makita akku kompatibilis, és nem tűnnek rossznak.
Gondolkozom is szúrófűrészen, 150-es sarokcsiszolón, (gyk.: kisflex), meg valami láncfűrészen, mert a Makita 150 alatt nem ad normálisat ezekhez az akkukhoz...
Kv főzőjük sajnos még nincs ehhez az akkuhoz a kicsi kínaiaknak. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42731 üzenetére
Amikor én vettem, még csak 168990Ft volt.
De ezzel este 7-kor is kaszálhatsz, rohadt halk, nem hallatszik át a szomszédba sem...
Szerk.: ahhoz, hogy rendesen tudd használni kell még +2-4 akku, azaz jelen áron +huszonX Ft/db, és ilyenkor nagy melegben elférne még egy dual töltő is, ami tizenX ezer.
Nekem csak 2 akku van pluszban, ami pont feltölt mire elhasználod az első párt, ha nem túl nagy a fű. Ha nagy a fű, akkor kell a plusz töltő, meg a plusz 2 akku. Mert 3x2 akku esetén mindig lesz feltöltött akkud.
De amíg csak csavarozó, ütvefúró, és vizesmosó van itthon, addig nem akarok több akkut venni, mert ezekben is elég forgatni a töltést, hogy ne menjen tönkre álltában.... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42717 üzenetére
Suno AI?
Jó cucc, de leginkább csak ilyen metál témára. Itt pont jól jön az akcentusa.
Ma nem főzök, fűkaszálás van folyamatban.
Már 3-4 éve megvan ez a gép, és még mindig elcsodálkoznak rajta amikor meglátják...
Van mèg kb 1.5 órám a buszig, addig tolom neki, most is csak egy cigire álltam meg.
Majd Debrec3nben eszek valamit.
Délelőtt ismerősnek kaszáltam, az én telkem meg szalad.... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42696 üzenetére
Ilyen nekem is volt, Debrecen, Kishegyesi út Tesco, 4 automata, a bejárattól számított második az mindig azt csinálja, hogy csippantasz, köszönt a neveden, majd kiírja 0.5 másodpercre, hogy azonosítás sikertelen, és újra kell csippantani, amit vagy elfogad, vagy ugyanezt csinálja.
És ha 15 mp alatt nem fogadja el a QR kódot, akkor utalványt dob....
Amikor jelentettem, akkor azt írták én vagyok a hülye. Tervezem, hogy csinálok róla videót, hogy lássák hogyan is sz*r az a sz*r, de mindig sietős amikor arra járok....
Tök olyan, mintha a QR kódból olvasná ki a nevem, de nem látja a központi szervert, ahol a jóváírás történik. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42682 üzenetére
Annyit dolgoztam, hogy az alhoholizmusom rovására ment.
Szombat délután 4-től nem fogyasztottam alkoholt, kb mostanáig. De most is csak egy sör+centes kombó volt....
Olvad a csirke, még meg kell sütni, holnap azt akarom vinni kajának, emellett keresnem kell egy kerékpárbelsőt ami nem ereszt úgy, mintha kötelező lenne, össze kell szednem szerszámot ennek a holnapi cseréjéhez, meg fékállításhoz, és meg kell keresnem a mini pumpámat, hogy ne a nagyot vigyem, ami nem fér be a táskámba....
Emellett még elő kell vennem a fűkaszát, meg minden rumlit hozzá, feltölteni hozzá az akkukat, és összekészíteni, hogy ne holnap délután menjen vele az idő.
Ráadásul szétfoszlott a munkaruhám a sok mosástól, (4 hónap alatt) és amiben holnap megyek, azt meg még kell még varrni....
Szerintem lesz vagy este 11 mire ágyba kerülök. -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42638 üzenetére
Azóta jött meló utáni melóból egy tízezres, meg utána még a két órába belefért egy indokolatlan házipálinkázás, sörrel.
A megrendelő elégedett volt.
Megyek a buszomhoz, számomra sokadlagos sörözöből kiszól ember, hogy gyere inni...
De megy a buszom.
Nem érdekli.
Ittunk.
Most elég mosolygósan várom a buszt.
Ha hazaesek, majd rákeresek, és üzenek. Remélem még nem ment tönkre a blokk. -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #42634 üzenetére
Ja, meg jut eszembe. 10000Ft Lidl kártyát dobtak, a többit majd utánkövetésnél, az meg olyan, mint a bankszámla, amit költesz róla levonják, nem kell egyben. Van még azon is majdnem 6e forintom.
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #42522 üzenetére
Hát, jó a cucc, de drágább bele a stick, mint amit töltök magamnak.
Megint beszívtam egy melóval, kajapénzem beletoltam anyagba, és jött a "jaj, most ballagás van, majd pár hét múlva" de a bolondok védőszentje velem van. Du hívtak, hogy holnap pár lámpacsere egyik helyen, amit halogatunk hónapok óta, meg egy kölcsönadott telefonom inkább megveszi az ember. Ez elvben 17-25k bejövő lesz jövő hétre. Rámfér, mert van kb 1500Ft nálam most hó végéig. -
RandomName
senior tag
Jött ma csomag közvéleménykutatóéktól.... Telefonálgattunk előtte párat, dohánytermékeket kell tesztelni, pont alkalmas vagyok kontrollcsoportba.
Egy hevítős készülék, és két csomag belevaló dohánytermék van benne.
Elvben ez loot. Simán megtarthatom, ahogy az ÁSZF-t olvasom, és a sikeres teszt utánra be van lebegtetve tizenezer Ft ajándékutalvány, amit elvben bárhol, bármire elkölthetek....
De, majd csak a teams meeting alatt bonthatom ki, addig inkább nézegetni szabad, az meg még 6 nap.... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42496 üzenetére
Azt megvártad velem, de az esemény helyszínén nem voltál ott.
Tudod milyen cringe 48 évesen az óvodáscsoportot egyedül nézni ahogy énekel? Meg amikor szivacskarddal ütik egymást a hagyományőrzőknél?
Azon csodálkozom, hogy nem vittek el emiatt valami random pedofília gyanúval, mert már akkor volt bennem pár sör mire kiértem.....
Még az a szerencse, hogy ott főzött egy régi ismerős, akivel lehetett sztorizni, megkínált pálinkával, (de a kajával meg nem, ezt mondjuk annyira nem értettem, de hiénázni meg nem akartam) és vele eltelt az idő.... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42489 üzenetére
A kevésbé gondoskodó helyi egyént nélkülözve szerintem tudtam volna neked idegenvezetést tartani....
Csak ami épületeket csináltunk azon a településen az utóbbi 25 évben, már arról tudok sztorizni 2-3 órát, ha beleszövöm a településtörténetet, és/vagy ehelyett sörözünk, akár 4-6 órát is át tudunk hidalni....
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42488 üzenetére
Még volt egy kis dolgom Debrecenben, utána vártam a 15:10-es buszomat, felszálltam, és két megálló után az
eszembefejembe jutott, hogy holnapra kp-t kell felvenni, és így le is szálltam.
Szóval most a Fürediben várok. Nem veszèlyesen drágák, de legalább van új generációs flipperük. Na az drága. 1 játék 2x200, 3 játék 4x200Ft.... Cserébe John Wick.... -
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #42451 üzenetére
Mission accomplished.
-
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42413 üzenetére
"Mert van hogy érkezik 1,5 Milla, utána mondjuk 2 hónapig semmi, utána 200 ezer, aztán mondjuk 80 ezer, aztán egy hónapig semmi, utána megint 1 milla stb"
Na az úgy szívás.
Minden a havi ismétlődésre van berendezkedve szerte a világon, kivéve az olyan digitális pénzintézetek, mint a Revolut, Transferwise, stb...
Ha a Revolutnak akár egy fizikai fiókja is lenne idehaza, akkor máshogy vonatkoznának rá a hazai banki törvények, így viszont külföldi pénzintézetnek minősül. Ha a hazai banktörvények vonatkoznának rá, akkor nem is lenne ilyen olcsó.
Mondom ezt úgy, hogy nekem a Revolut jelenleg drágább, mint a Unicredit-em....Nem kizárt, hogy meg is szüntetem. (Anno azért csináltam, mert a régi Posta (mára MBH) számlám egyre jobban nem jó, és hátha a Revolut jó lesz helyette, de egy RePont-ot se lehet ráutalni. ) -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42410 üzenetére
Ok, minden pénzbe kerül, de mindenre kedvezményt is adnak.
Pl minden kártyával elköltött 100Ft után kapok visza 1Ft-ot. Azaz ha mindenhol kártyával fizetek ahol lehet, akkor kb 2400-3000Ft jön vissza havonta, ami annyi, hogy éves szinten kijön belőle a havi 2709Ft számlavezetési díjam.
Hja, NEM!
Mivel 300000Ft-ot meghaladó jövedelem érkezik a számlámra, így kapok kedvezményt, és a számlavezetés csak 374Ft.
Ez azt jelenti, hogy havi kb 2000-2600Ft plusz marad nálam, ami éves szinten 24000-31200Ft közötti összegem marad pl kártyadíjra, és nem belföldi utalásra.
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42392 üzenetére
Vagy valami cégtől lerúgottat, mint amilyeneket Krokék is árultak régen. Kb 5-7 évre netezni teljesen jó konfigok vannak olcsón a különböző webshopokban garral.... Ha meg belepattintja a saját hdd/ssd-t, akkor max bukja a 3-6 hó garit, de akkor is töredék ár emlékeim szerint...
-
RandomName
senior tag
válasz
koshmar #42374 üzenetére
Pénzszagod legyen, és legyél törzsvásárló, és legyél jóban mindenkivel a boltban aki a napi parizert/kenyeret odaadja, és ne legyél kretén.. Kb ennyi a lényeg.
Ne add a hülyét, legyél határozott, Először érdeklődj be, hogy érezzék azt, hogy egyben meg tudnak szabadulni tőle, és ne mondj árat. Ha tudsz venni 2-3 tálcával, akkor 150Ft.
Ha csak a hűtő tartalma érdekel, akkor az kb 10 doboz? Arra azért ne várj sokat. De ha az nekik az összes, akkor azt is ki lehet hozni 250-350/doboz körül, csak pofa kell hozzá, és az, hogy azért te már hagytál ott az évek alatt nekik annyit... De ezt nekik kell érezniük, te ne mondj ilyet. -
RandomName
senior tag
válasz
koshmar #42372 üzenetére
Így vettem nem túl rég tea vajat 799Ft helyett 299Ft-ért. Többet, pontosabban mind a hatot ami ki volt rakva 200Ft engedménnyel sárga cimkével a holnap lejár polcra.
És igen, van olyan bolt, ahol szimbiózisban élünk az eladókkal, és ott igen. Jelzem nekik, hogy páran erre ugranának a településről, hogy megint lehessen szidni a boltot..... És akkor megvehetem/kirakják akcióba pár órán belül, vagy eltüntetik.... -
RandomName
senior tag
válasz
koshmar #42370 üzenetére
Gyártó?
Én az angol szövegnek jobban hiszek, mint a magyarnak.
A Best Before azt jelenti, hogy addig a legjobb, és utána sem rossz, de nem szavatolják, hogy jó, vagy ugyanolyan jó lesz. De a minőségét megőrzi felirat meg mintha alatta lenne számomra.....
Pedig nem kizárt, hogy ugyanazt jelenti szabályozás szerint.
Azt még simán innám, mert nincs benne csak műanyag, az meg nem romlik meg.
De a 3 napja lejárt tojást kidobom, és iszom mellette 2 hete lejárt natúr joghurtot....
Szóval mindenki máshogy hülye. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42298 üzenetére
4 automata van ott, és csak egy csinálja ezt, Debrecen, Kishegyesi úti Tesco, bejárattól második gép. Szerk.: Első körben azt hittem az én QR kódom hibás, de ma mivel 2 gép ledöglött, egynél voltak, és pont ez maradt szabad, így láttam, hogy másnak is köszön, és invalid az azonosítás....
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42284 üzenetére
Előfordul olyan, hogy rendszerengedélyes a termék, rajta van a valid visszaváltási logó, gyártják, értékesítik, de még nem került be a rendszerbe. Ez főleg a kétutas, egyedi palackoknál van. Pl sör, bor, Piroska szörp, stb...
Amúgy én ma leveleztem a Mohu-val, mert abban a Tesco Repontban ahová járok van egy automata, ami lecsippantja a QR kódot (kiolvassa a nevem, és az azonosítóm) majd közli, hogy ez érvénytelen, nem tud azonosítani. (Tippem szerint nincs neki net, ahol engem tud validálni, és tud utalási megbìzàst adni a szervernek.)
Kíváncsi vagyok mennyi időn belül javítják meg. -
RandomName
senior tag
Megy a nevem az űrbe?
-
RandomName
senior tag
Miyen frankó dolog a fingfláció.... 69900-ért vettem egy XBoX One S All Digital 1T, és már az utódja a Series X is arra felé tendál, (már ha lehetne kapni jelenleg idehaza), hogy heroin áron megy, de pár éve nem gondoltam volna, hogy 5 éves HW ennyiért kiajánlható.....
Idevágó konzol beárazás hsz.: https://logout.hu/tema/konzol_bearazas/hsz_3087-3087.html -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42246 üzenetére
Akkor már inkább A Tibi jó, a Tibi finom, a Tibi különleges....
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42226 üzenetére
"Az app-ot illetően ismét bebizonyosodott, hogy praktikusabb lenne egy képernyőfotót csinálni a QR kódról."
Van olyan podcaster, a https://hackeslangos.show/ -ban (érted.... hekk, és lángos, és só(vagy show)) aki ilyen qr kódot terjeszt, hogy őt támogasd a visszaváltással.... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42199 üzenetére
Tökre átérzem, mert pár évtizedig ingyenes oprendszer használóként azonosítottam magam, szintén hw okokból.. Utána vettem lerúgott használt hardvert, amíg bírta addig ment, majd árúhitelre vettem ¼MFt-ért laptopot, havi kb 6eFt kiadàs belefért, de nagyon nagy életminőség változást hozott...
Most viszont vásárlás utáni buszvárásban vagyok, (kb még 2 óra) letöltöttem telefonra az ubuntu iso-t, és megpróbálom Limbo alól életre rugdalni. Eddig nem adja könnyen magát. Elég változatos hibákat mutat a logban. -
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Bundáskenyeret, ráolvadt sajttal....
Mostanában rákkattantam..... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42193 üzenetére
"hanem az eszközhöz feladatot, nagy különbség..
"
Így van. Emiatt van az, hogy ha kalapácsod van, akkor mindent szegnek nézel.
Én szeretném, ha mindenki feladathoz keresne eszközt.
Bár mostanra meg platformfüggetlenül kb mindenre vannak web megoldások, SaaS (Software as a Service) vonalon..... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42190 üzenetére
Sok esetben a hittérítőkkel van a baj. Feladathoz eszközt keresünk, egy idő után az oprendszer kb mindegy lesz. Akkor van a baj, ha túlhiszel, és habzó szájú linux/windows user vagy, és minden más szar amit nem használsz. Micimackó szindróma, amikor mindenkinek mézet viszel ajándékba, mert te azt szereted, és leszarod mit szeret aki kapja...
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42188 üzenetére
Amíg van benned alázat a tanuláshoz, addig nincs baj a linux-al.
Akkor van baj, ha nem új dologként kezeled, hanem windows helyett
Sok dologban helyettesítőként, és azt akarod, hogy minden ugyanolyan legyen benne.....
Mert ez máshogy szar.....
Sok dologban bonyolultabb, sok dologban egyszerűbb/átláthatóbb.... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42186 üzenetére
Amúgy win alatt használod a parancssort, vagy a powershell-t?
Mert ha igen, akkor kb egyszerű lesz a konzol is.
Amúgy rengeteg programot lehet futtatni GUI nélkül is. Pontosabban előbb van minden programnak konzolon használható változata, amire később hegeszt valaki valamikor valami GUI-t, van amikor az alap fejlesztő....
De ha jól emlékszem a Control+D parancs lesz a haverod egy idő után...
Szerk.
GUI-s progit konzolból indítva -v vagy talán -verbose kapcsolóval kapsz visszajelzést a konzolra, hogy mi történik, mi a fájása...
De ez tényleg rég volt, lehet elavult tudást promózok.... Mint amikor UHU linuxos megoldásokat akartam Ubuntu 7.04 alatt használni, és értetlen voltam, hogy hasznos dolgok miért nincsenek implementálva ebbe a rendszerbe.....ű
De mindjárt rá is nézek.... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42183 üzenetére
Most így miattad kedvem lett megnézni valami virtuális gépen....
Annak idején amikor utoljáraszoptam vele, izépróbáltam, az volt az ajánlás, hogy üres helyed legyen, és a telepítőben lévő Gparted-el csinálj meg minden partíciót. Mert kell egy /swap(lapozófájl partíció, 2giga ram alatt kötelező, felette ajánlott volt), /user ha nem akarod rendszerváltás/törlés esetén az adataid elveszteni, és persze kell maga a / a fő ahova a rendszer megy, esetleg /boot ha sokat akarod a grubot piszkálni dual-trial bootok miatt.... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42179 üzenetére
Akkor kaptam paraszolvenciaként, mint lerúgott tanári sulinetes gép..... Tipikus akkor már sárguló gépházzal, meg ilyesmi. Volt értéke, de aki adta úgy beszélt róla, hogy lerúgott szar, és emiatt én se tekintettem rá máshogy, mert ez volt a C64 utáni első PC-m, 10 év PersonalComputer használat hiánya után(AT/XT nekem kimaradt, szerencsére nem volt részem a win 9* bármely formájához, de a C64 is + 8 évvel később ért el mint átlag usert) szóval nem volt viszonyítási alapom...
Utána mivel ehhez volt proci, vettem mellé alaplapokat, majd más nem Winnipeg procikat hozzá, és az új procikhoz "új" alaplapot... Elvben van itthon egy valamilyen Fujitsu-Siemens alaplap is. D15xx, és D1567-c33 is talán. Nem tudom melyiket adtam el, de az utóbbi az heroin áron megy -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #42177 üzenetére
Biztos nem most fogom leszedni a szekrény tetejéről....
Meg kellene hozzá valami agp4x videókari, VGA-s monitor,mert mem, proc, van itthon hozzá kb egy lavórnyi.... De semmi más...
Szerk.: Anna is pislogott amikor mutattam, de még 2002 körül a pc-max-ba bevittem anno a 60 utcán, és ott is kamilláztak, hogy ez mi ez, ez de jó ez, csak öreg... -
RandomName
senior tag
Szegény vagyok, kezdem összeszedni az eladnivaló lomokat, és szembejön az egyiknél ez: [link]
De van 100+e Ft hirdetés is rá.... Meg 14e Ft-os is... Most akkor hova árazzam?
Hardvaprón biztos nekem kellene azért fizetni, hogy elvigyék, de itt meg van számomra jó ár.... -
RandomName
senior tag
Hát... öööö.... Mi a fasz van életérzésem van.
Ezt felülről majdnem annyiért tudom ebay-en, Jófogáson hirdetni/eladni, mint alulról hardveraprón az XBoX One S All digital 1T-t....
És azért más az öröme a két cuccnak.....
Az első kb Koshmar gépe, a másodikra meg mai napig jönnek játékok.... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42162 üzenetére
Tudom ajánlani sikertelenség esetén az ubuntu.hu weboldalt, [link] ahol kb 5-8 év után nem tudtam loginolni a régi jelszóval, jelszóemlékeztető nem adta be a sikert, és kapcsolatfelvételnek meg volt adva egy IRC, ahol beírtam, hogy sziasztok, én vagyok a hülyegyerek, egy régi fórum üzimet vissza szeretném olvasni, és nem enged be, ez volt a nickem, ha kell kontaktnak emailban beírom az email címem, meg az utolsó ismert jelszót, meg minden ilyesmi...
-Ja, mi nem a fórum miatt vagyunk itt.
-Ok, akkor kb 10-20 év múlva próbálkozom, hátha lesz itt kompetens.
-Ok.Szerk.: Ez múlt héten volt....
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42118 üzenetére
1 mentés nem mentés, ha otthon van a mentés az nem mentés, ha azt a pendrive-ot kirakod a társasházi kuka aljára duck tape-el, az már lehet mentés.....
Ha feltolod direktbe a tartalmát felhőbe, akkor ma már az nem mentés. Ha csinálsz belőle iso-t, nem mentés. Jelenleg a titkosított adat a felhőben, darabolva a divat, és az sem baj, ha a felhő másik földrészen van (politika miatt ezzel vannak aggályaim). De ott tartunk, hogy gyakorlatban többet ér biztonság szempontjából egy darabolt .rar 2-3 felhőben, mint ugyanaz titkosítva egy fájlként feltöltve... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42110 üzenetére
Értem a máshogy szar jelleget, de populáris szaroknál hamarabb derül ki a több sebezhetőség, és érkezik rá valamilyen javítás. Míg a lázadók kis csapatánál akár évek is lehetnek mire kiderül, hogy a hiper-szuper titkosított adataid popcorn mellett élvezik egyesek. Vagy akkor azt mondom, hogy ha tényleg a titkosításra porcosodik, akkor valami parancssoros cuccot használj, amit egyedileg lehet paraméterezni..... Csak akkor az sem kizárt, hogy 2 pendrive kell, egy az adatnak, a másik meg a hordozható oprendszernek amiről kezeled....
Szerk.: Minden félévben más a népszerű megoldás, attól függ, melyik startup mekkora Facebook kampányt vásárol... -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #42108 üzenetére
Miért nem a WinDos beépített titkosítását használod? Azt elvben bármilyen gépen fel tudod oldani amire beloginolsz, és legalább support is van mögötte...
-
RandomName
senior tag
Na ezt azért várom... Bár kellene fejezni az elsőt is....
[link] -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41949 üzenetére
Kicsit vagy csak fiatalabb, de mióta Paypass-os kártya létezik, azóta mindig kell legyen óvszer nálad, mert az szigeteli el a kamu buszos/tömegben történő érintéses lehúzásokat a kártyától....
És ha nemesebb dologra kell, akkor elhasználjuk....
Előtte is dugtunk, de akkor még a zsömlészacskótól kezdve a bármit is bevetettünk.... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41933 üzenetére
Kérdés az a sajtgyár melyik piacra gyárt.
Pl Ebesen is van egy olasz sajtgyár, hazai piacra nem termelnek, de a hazai tejből tudnak jó minőséget előállítani. Van a termék, előállítják, utána kiviszik a kb 40kg-s sajtkorongokat egy tengeri barlangba hogy átjárja a só, és utána a 6 évvel ezelőtti árat ismerve kb 20M Ft/ 40kg korong. Gyakorlatban bankhitelt vehetsz fel egy ilyen sajtra.... De Ebesen nem kapni a Coop-ban.... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41922 üzenetére
Én fajtámnál csak annyi szokott lenni a baj a qr kóddal, hogy
A; túl közel tartod, mert a mekis oszlop elvárásaihoz, vagy a vármegyebérlethez képest azért tényleg indokolatlanul sokkal messzebb kell tartani.
B; átmeneti hiba, ami elmúlik. És dobálás közben is mehet az azonosítás, én még nem kaptam emiatt utalványt.... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41920 üzenetére
Ez az amire EmberXY is panaszkodik, hogy a fiók mérete miatt nagyobb telefonokon nincs fókuszban a QR kód, és emiatt eldobja?
Szerk.: Azért itt is megvan az, amikor neked marad egy-két dobozod amit nem vesz be, és a szomszédban dobálóhoz odamégy, hogy ha az övé beveszi, akkor cseréljetek már....
És van amikor az övé beveszi.... -
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Bundáskenyér reszelt sajttal, natúr joghurt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged