-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
kb. csak 110KB az 1.1.3 IPK
ha viszont kéri az újabb ffmpeg-mini-t, akkor tuti kell az extroot, mert az kb. 800KB...de próbáld ki, bajod nem lehet belőle, ha van mentésed....
ezzel közvetlen telepítheted luciban (luci/rendszer/szoftver/Csomag letöltése és telepítése):
https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/packages/minidlna_1.1.3-1_ar71xx.ipk
-
suste
veterán
1: tegyél a kliensre is openwrt-t (van rávaló az openwrt oldalán)
2: cseréld meg a 2 routert, mert fő routernél nincsen extra beállítás, csak simán wifi APa WDS-sel én is szívtam, igaz nem pont így, hanem más eszközökkel, és én is inkább a sima repeater módot választottam végül
így ebben nem tudok segíteni -
bpq
csendes tag
Előző (WDS-es) hozzászólásom valószínűleg zavarosra sikerült, mert senki nem reagált rá, viszont a problémám továbbra is fennáll.
További próbálkozásaim során eljutottam oda, hogy a "slave" roterre csatlakozó kliensnek fix IP címet adtam (mivel DHCP-n nem kap). A kliens így sem jut ki az internetre, de ha beírom a vargalex-es "master" router címét a böngészőbe, akkor feljön a fekete lap ami átirányít a login-ra. Utána a login képernyő már nem jön be!
Ebből arra következtetek hogy a wifi-wds kapcsolat már rendben van, de a tűzfal blokkol majdnem minden forgalmat beleértve a DHCP-t is. (De az is lehet hogy nem a tűzfal! Nem értem!)
Van arra mód, hogy kiderítsem milyen szabály (hiánya) akasztja meg a csomagokat? Esetleg találok valahol olyan tűzfal log-ot amiben ezek a próbálkozások megjelennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged