- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm! Meglátásom szerint ez az a program, ami kell nekem. Alapból PDF és Word dokumentumokban keres. Nem kellett állítgatom rajta és ez jó, mert kevés tudás kell a programhoz és én elég keveset értek a szoftverekhez. Tegnap óta már a HDD 13%-át átnézte. A TC még a gigabyte-os filmekbe is belekeres. Csak az időt rabolja.
Mondjuk valahol az én hibám, hogy nem tudom, hova mentettem el a fontos dokumentumomat (sokat dolgoztam rajta), meg hogy az egyetlen kinyomtatott példányt kiadtam a kezemből és nem fénymásolatot adtam oda az egyik hivatalban. Máshol csak belenéztek, talán le is másolták maguknak. Viszont azok is sárosak akik elvették, hogy miért nem tudták lemásolni maguknak. Ha az igazolványom kérik el, akkor azt is örökre elveszik? [költői kérdés]
Nekem MS Office 2007 van, Microsoft Office 2010 Filter Packs-ot kihagyom. Jó nekem a 2007-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest