Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm! Meglátásom szerint ez az a program, ami kell nekem. Alapból PDF és Word dokumentumokban keres. Nem kellett állítgatom rajta és ez jó, mert kevés tudás kell a programhoz és én elég keveset értek a szoftverekhez. Tegnap óta már a HDD 13%-át átnézte. A TC még a gigabyte-os filmekbe is belekeres. Csak az időt rabolja.
Mondjuk valahol az én hibám, hogy nem tudom, hova mentettem el a fontos dokumentumomat (sokat dolgoztam rajta), meg hogy az egyetlen kinyomtatott példányt kiadtam a kezemből és nem fénymásolatot adtam oda az egyik hivatalban. Máshol csak belenéztek, talán le is másolták maguknak. Viszont azok is sárosak akik elvették, hogy miért nem tudták lemásolni maguknak. Ha az igazolványom kérik el, akkor azt is örökre elveszik? [költői kérdés]
Nekem MS Office 2007 van, Microsoft Office 2010 Filter Packs-ot kihagyom. Jó nekem a 2007-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest