Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm! Meglátásom szerint ez az a program, ami kell nekem. Alapból PDF és Word dokumentumokban keres. Nem kellett állítgatom rajta és ez jó, mert kevés tudás kell a programhoz és én elég keveset értek a szoftverekhez. Tegnap óta már a HDD 13%-át átnézte. A TC még a gigabyte-os filmekbe is belekeres. Csak az időt rabolja.
Mondjuk valahol az én hibám, hogy nem tudom, hova mentettem el a fontos dokumentumomat (sokat dolgoztam rajta), meg hogy az egyetlen kinyomtatott példányt kiadtam a kezemből és nem fénymásolatot adtam oda az egyik hivatalban. Máshol csak belenéztek, talán le is másolták maguknak. Viszont azok is sárosak akik elvették, hogy miért nem tudták lemásolni maguknak. Ha az igazolványom kérik el, akkor azt is örökre elveszik? [költői kérdés]
Nekem MS Office 2007 van, Microsoft Office 2010 Filter Packs-ot kihagyom. Jó nekem a 2007-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest