- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Csapatban könnyebb... Mondták
-
demmer123
őstag
válasz
Snip3r_HUN #8584 üzenetére
Gratula hányas dz szintből sikerült?
-
sagem
addikt
válasz
djculture #8547 üzenetére
Hibák mindenhol vannak, emlékszem, én a Mad Maxben két hónapot vártam arra, hogy kijavítsák a map hibát..addig nem volt semmi map, se kicsi, se nagy, se semmilyen, nem lehetett missziókat bejelölni, látni, hogy hova kellene menni, meg úgy egyáltalán semmit, maximum nézhetted egy nyomtatott képen, és próbálhattad nagyjából kitalálni a tájkép alapján, hogy éppen merre jársz, élvezetes volt ám
Akkor én sem voltam boldog..de itt szerintem nem is kell majd hónapokat várni a peccsre, mint ott..ps: egy HS promóció miatt most játszottam a WoW-al, bugba ugyan nem futottam, de az egymást akadályozó játékosok kb. élvezhetetlenné tették + ha a Divet gyalogló szimulátornak hívjuk, akkor a WoW az valami túraszimulátor az elején
-
Ellia
addikt
Volt egy jó kis mókám ma, gondoltam lvl 18-on beugrok dz-be egyedül. Ki is takarítottam pár csapat mobot - köztük nevesítettet is. Cuccal is megteltem köztük pár a szintemhez használhatóval. Aztán ahogy futottam a kimentési zóna felé hírtelen a semmiből elém "termet" egy npc és nyakon csapot (szerintem valami bug lehet, vagy már ezek is transportert használnak mint a Star Trekben...). Sebaj, közel az éledési pont, éledek amint tudok, futok vissza - közbe mellettem egy tag szintén most jött be és fut velem. És ő ért először az elhagyott lootomhoz. Fel is vette, gondolom örült mint majom a farkának - nekem se kellet több, beleeresztettem ami a tárban volt de el tudott futni. Nekem meg muszáj volt kezdenem valamit az npc-vel is mert, ha nem megint ott fekszek meg. Npc leölve, futás tovább a cuccomért, tolvajunk megvárt a sarkon és próbált leszedni - nem járt sikerrel én voltam az erősebb. Na de rouge lettem - bújjunk el. Innen jött a móka és kacagás. Én nem tudom, hogy a többi ügynök honnan került elő de 4 ugrott rám (valószínű pre made csapat). Nem rég láttam egy videót ahol egy csóka úgy maradt éltbe rougeként hogy folyamatosan ráfutott a többi játékosra és körülöttük rohangált körbe körbe, azok meg nem lőttek mert mert akkor ugye eltalálhatnak mást is. Ideig óráig sikerült is, de a végén leszedtek (lehet nem controllerel kéne tolni pc-én?
) - mindenesetre jót nevettem az egészen, jó móka lesz ez a későbbiekben
Ez meg már lehet lejárt lemez de jól illik az egész mókához
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #8586 üzenetére
Még lehet több is, de akkora terület tuti lesz, mint ami most van.
Szerk: Régebben raktam fel, délre és északra is nagyobb lesz a pálya.
Nem csak glitchek szerint, hanem easter eggek is erre vonatkoztak.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Snip3r_HUN #8587 üzenetére
Az oké, de a sima város nem nő vajon? Csak mert a glichek szerint kellene neki!
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy 15 -s vagyok . A küldetéseim 20-22 esek hogy érdemes ilyenkor fejlődnöm ?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Sebestyen01 #8586 üzenetére
Ezen a térkében a DZ sem "csak" 6 zónából áll, hanem van fent egy nagyobb része is. Persze ez még nem jelent semmit sem.
(#8588) adamkaa777: Csináld meg a melléküldetéseket is, a DZ-tól jobbra már elég szép xp-t dob egy-egy küldetés teljesítéséért.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7 #8585 üzenetére
Oszt ez mennyivel több mint most?
-
vegitossj7
addikt
Amúgy várható cucc:
-
Csabee86
senior tag
Történet letudva, egyedül az orvosi szárny nincs még kifejlesztve. Megvan az első High-End pisztolyom. DZ-ben sikeresen elértem a 31-es szintet.
Nagyon remélem, hogy találok Co-Op partnereket PS4-en mert egyedül szenvedés lesz a játék hátralevő része. A DZ-ben a 30-50 közötti szintet mennyire gyorsan lehet elérni?
Azt meg tudnátok mondani, hogy a felfedezés opció mitől ugrik feljebb? Nekem most 15%. De láttam videót ahol 104% volt. -
Htibimor
senior tag
Kint vagyok a terepen. Mit jelent az a szám a két lőszer érték alatt? Volt amikor 32 volt, volt amikor 8 és villogott most pedig 20. Mi lehet az?
-
tescodr
aktív tag
Sziasztok orosz oldalon 6800ft lenne a játék kérdésem hogy ha megveszem be tudom aktiválni?illetve választható benne más nyelv is az oroszon kívül?
-
Hunt3r22
őstag
Dz-be ti szoktatok sárga cuccokat találni? 30as vagyok dz-be, eddig egy sem esett még.
Illetve nagyobb esélye van 5-ös vagy 6-os zónába találni sárga cuccot mint mondjuk 1-4-be?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8570 üzenetére
Á, a jó kis SCAR sniper.
Boltshotos csipából még többet ki lehet hozni, most én azt akarom megszerezni, de előtte jó lesz az 50-es vendortól beszerezhető másik Scar.
#8569) EnterR
Igen, lehet.
(#8573) Sebestyen01
Van nekem sniperre egy 200%-os extra critical tulajdonságom is, de eddig nem szereztem olyat amivel kihasználtam volna. Mindegy, most 45-ös vagyok, ez az 5 szint hamar elmegy, aztán jöhet a Tenebrae, amíg nem találom meg a játék legerősebb boltshot csipáját.
(durva fegyver 24% extra sebzés fejlövésnél o.O)
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Sebestyen01 #8567 üzenetére
-
marquuard
veterán
Lassan megvan a 30, daily missionöknél is működik az agent kereső a küldetés elején, vagy már csoporttal kell odamenni?
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Kb mennyi single fo kuldetes van a gameban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8558 üzenetére
-
vegitossj7
addikt
Na, 2x napi done.
-
killer095
őstag
-
Ellia
addikt
válasz
vendingo #8555 üzenetére
Én egy 4gb-os 960-as kártyával játszok, lényegében maximális beállításokkal (kivéve néhány csili vili fölösleges nvidia effektet). Nincs stabil 60 fps, de 30 alá is csak nagyon extrém esetben esik be pár pillanatra. Nem vagyok hc gamer, nekem így is jó. Többi alkatrész az adatlapomon.
-
vendingo
veterán
Milyen videokártyát ajánlanátok a játékhoz? Amd,nvidia?
Konkrétan GTX960 és R9 380 vga-n töprengek. -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #8548 üzenetére
Csak AMD-n szar.
Trollolo!
-
sittes79
addikt
17-es szint környékén valaki? free roam, dz bármire vevő vagyok
(pc)
uplay: baluka79
-
djculture
félisten
válasz
Passz azt mondják vagy beragadnak a küldik vagy nem, random.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Mert csak rosszat, vagy semmit vár tőle az ember.
-
djculture
félisten
Bugvision: [link]
-
Htibimor
senior tag
Sajnos egyedül nyomom. Érdemes a küldetéseket újrajátszani nehezebb szinten. Ad valami újat, xp-t, fegyvert bármit?
-
válasz
Snip3r_HUN #8474 üzenetére
En most lettem 30as, itt a fel banda 5 napja az...
Raerek, nem sietek, eddig is boldogultam, ezutan is fogok
Este napi kihivasra jon valaki? 1. Komoly probatetel lenne szamomra, erosebbekkel mennek, lassam hogy apritanak xD
-
Hunt3r22
őstag
válasz
appleGjuice #8542 üzenetére
Jó kérdés, de szerintem el van túlozva.
Golyószórós-t 1 percig kell lőni hogy beledögöljön, illetve a gránátok mennyisége is, marha idegesítő. Másodpercenként dobálják. Remélem ezen javítani fognak, kissé Call of duty single érzésem van, ott volt hasonló mennyiségű gránát.
-
vegitossj7
addikt
válasz
appleGjuice #8542 üzenetére
Nekem sikerült kifogni egy értelmetlen társaságot, a tank nem tudta mi van, a heal rosszul healelt, a dps meg nem létezett...
Azért legyen 2000,1800+ valamiből, az alatt nem kellene elindulni...
-
appleGjuice
tag
Challenging nehézség milyen geartől ajánlott? Egyszerűen mindig bedarálják az egész csapatot.
-
Sebestyen01
őstag
PC is mukodik!
-
sagem
addikt
válasz
daveoff #8530 üzenetére
Nekem is tetszik, csak tényleg több single/co-op tartalom kell a DZ-n kívülre és akkor mindenki boldog lesz
Bár egyelőre még nem vagyok 30-as, illetve mivel más játékokban is gyűjtögetek, itt is élvezem felszedni pl. a hangfelvételeket, némelyik rohadt szórakoztató (pl. a "szuszogós"
), némely meg igazi kis személyes drámákba enged bepillantást, jók lettek, és tetszik hogy nem csak egy jel a térképen, hanem tényleg meg lehet hallgatni őket, hozzáadnak az egész játék hangulatához.
-
venomka1
aktív tag
meg nincs szerver
-
daveoff
veterán
Amúgy a játék nagyon jó lett, nagyon tetszik, csak már nincs mit csinálni. Vagyis lenne, mert még nincs meg a DZ 50, de az nem is vonz, minek. Tegnap nekiálltunk XP-zni DZ-ben, dög unalom volt az egész. Inkább még összeszedem az itemeket, van még pár.
Várjuk a további tartalmakat!
(#8526) killer095: Azért, hogy azt majd eladják DLC-vel, meg SP-vel.....
-
VGNGR
senior tag
válasz
#16729600 #8518 üzenetére
Nekem is ezt dobta, amikor vettem, kb. 2 óra szarakodásba tellett mire küldték a kódot. Először rájuk írtam, hogy mi a ... anyjukat kell vizsgálódni, elküldtem a pénzt? El. Megérkezett? Meg. Miután erre se reagáltak, nyitottam rájuk egy jegyet a Paypalon, utána öt percen belül küldték a kódot és kérték, hogy zárjam a jegyet legyek szíves.
-
killer095
őstag
Elég érdekes hogy a pálya nagyrésze valójában bejárható lenne sőt! npc is vannak ott,
Nem értem miért vették a fáradságot a lemodellezésre ha utána félbehagyták
Videó:[link] -
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #8515 üzenetére
ha messzebb van a többi akkor nem lesznek rogue-k....tegnap véletlen ölésből lett pár társam rogue, én nem. Futottak utánunk, de én voltam leghátul, healelni sem kellett, csak élő pajzs voltam, nem lőttek belém...
-
Snip3r_HUN
addikt
Valaki ~déltől egy kis DZ ? Lv30 / 28
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8515 üzenetére
"Es hogy healelik a ruzst ha nem egy csapatban vannak? "
De pont ez az hogy egy csapatban vannak. Annyi a lényeg, hogy messze kell lenni a csapattagoktól, és akkor nem lesz mindenki rugó, csak az aki belelőtt az ellenfél játékosába.
-
sagem
addikt
válasz
SkyS1gn #8513 üzenetére
Egyértelműen el lett tolva a fejlődési ütem, így szinte nem is kell grindelni a minimális misszió szintekhez, elég csak egyik misszióról a másikra rohanni, közben lelőni aki szembejön. Szóval az már biztos, hogy kell szintnövelés, csak azt sem lehet a végtelenségig húzni..de talán észrevették a hibát, és a kiegek kevésbé dobálják majd az XP-t.
daveoff: sokan vannak ezzel így, én is
a DZ nem köt le. Nagyon jó játék lenne (lehet), de nagyon rá kellene feküdniük a missziókra, reménykedek, hogy az első két DLC még legalább 60 órát pakol a játékba..
(mert akkor a maradék három sem lesz rossz)
-
daveoff
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz
vegitossj7 #8509 üzenetére
Épp azért mondom hogy hamar fejlődsz... lehetett volna lassítani.
-
sagem
addikt
válasz
#14955008 #8505 üzenetére
Ez így mondjuk nem taktika, hanem a rendszer kijátszása, hosszútávon az ilyen csináld magad megoldások tönkre vágják a szórakozást és egyre többen fogják kérni, hogy tegyenek az ilyen "egyedi" megoldások ellen (csak éppen nem tudnak mert az egész rendszer hülyén lett felépítve - szerintem)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #8503 üzenetére
Lehetett volna ugy scalezni a fejlődést hogy lasabb az a 30 szint vagy van több és elosztva.
-
törölt tag
válasz
malacka87 #8487 üzenetére
"Cuccszerzésen kívül semmi értelme meglőni a másikat dz-ben. Olyan brutális xp-t von le hogy az valami hihetetlen."
Már azért akadnak leleményes rogue emberkék.
1. nem teamben mennek így ha valaki öl csak az lesz koponyás.
2. az elfogó játékos olyan kimenekítési helyen támad, ahonnan könnyen eliszkolhat pl a tető.
3. mikor sikeres volt a likvidálás benyomja a 80% sebzés off-ot. Lemenekül.
4. A menekülő útvonalon már az előre beállt társai lövöldözik rá a healt.
5. Itt jön a trükkös rész. A rogue játékos bemenekül egy sarokba a többi pedig köré áll, így lehetetlen meglőni, mert akkor a nem rouge élőpajzsot fogod megölni, annak pedig ismert a következménye. -
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #8503 üzenetére
"Easter egg of upcoming dlc content that is already in gamecode im assuming. Its pretty awesome we now know the map will expand on both north and south ends."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged