- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
marilllyo
veterán
-
-
.OM.
aktív tag
válasz
daveoff #9831 üzenetére
Köszi midnenkinek a segítséget!
A kártyát 63 'C-nak írja GPUZ, a gépben nincs 30 fok se, a venti automatán 70%-nál gyorsabban nem fúj. Persze lehet, hogy a hűtés a VRAM-ot nem takarja, nem tudom.
A 3 GB RAM-ból 2,7-et eszik maximum.
Próbáltam alacsonyabb felbontáson, szintén ez a hiba.Ez a pálya és ahol a szelepeket kell elzárni szinte mindig bebugol. A többi nem. DZ soha.
Más játékoknál nincs ilyen hiba, pedig a moddolt Skyrim vagy Fallout 4 jobban terheli a gépet és betüölti a teljes RAM-ot. GTA5-ben, vagy bárhol máshol sincs.
A patch után közvetlenül nem volt ilyen probléma, illetve tegnap is sikerült kicsivel később a orosz konzulátust bevenni, pedig ott 1 órán át püföltük az ellent, lényegesen több effekt-el. Ha messzebb megyek és vissza, elmúlik. Ha teleportálok és visszafutok, elmúlik.
Gyakorlatilag mindig van a RAM azon a területén adat, mégis csak néha jön elő a bug. A játék soha nem fagy le, vagy omlik össze, akadni sem szokott, vagy lassulni a betöltés, pegid RAM hiba vagy túlmelegedés miatt ilyen hibákat is kéne vétenie.
Amit megfigyeltem, hogy a fegyver zoom-olást követően száll el mindig.
Bár van esély arra, hogy van olyan effekt, ami csak ezeken a pályákon fordul elő, és az megfekteti a kártyát valami gyengébb alkatrész miatt, de túl drága volt ahhoz, hogy ne a játékot hibáztassam..
Köcsög Ubi!
-
prokxy
veterán
válasz
daveoff #9810 üzenetére
Nekem most van kedvem játszani, nem vagyok nagy pro (159/69/19, de ha van tank, akkor 171/55/21), de EMS-ékkel a challenge elég szépen lemegy! Kivéve, ha zero épp pistol only napot tart!
Jelenleg élvezem, hogy meglett a DZ50, vásárolgatok, kraftolgatok, van így fejlődés is, most jön az, h finomhangolom a drágámat, ill. specializálódni kellene vmire, mert az, h mindenki csak a DPS/Heal vonalon szaladgál az elég egyhangúvá teszi a küldiket a csapat részéről.Napizunk, DZ-ben farmolgatunk, ha úgy van, ill. nálam még ott a maptakarítás is. (van jópár mellékküldi szabadon
)
A hétvégén indítom a második karakterem, akivel a sztorit helyezem előtérbe, belőle lesz egy bazi nagy tank!Várom már a köv. kieget, hiszen bejönnek a SET itemek, amik felforgatják a dolgokat a setbónuszukkal.
Sokan panaszkodnak, h nem esik csak ritkán HE tárgy/fegyó. Most az jobb lenne, hogy minden bossból az potyog? Teljesen elértéktelenedne az egész, nem értem őket. D3-ban megtanultam, h ki fog esni aminek kell, csak idő kérdése! Nálam napi 4 óra játékkal átlagban kétnaponta esik egy HE cucc, ami nekem pont ideális. Ha jó, akkor upgrade és megyek reforge-olni, ha nem jó, akkor pedig alapanyag lesz belőle.
Bár nekem nem nagyon van ami nem jó, mert a tanknak a skill kell meg a HP, vmelyikre úgyis ad, ha meg túl firearmos, akkor meg reforge és kész.Szóval várunk vissza Mester!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
daveoff #9820 üzenetére
Tegnap mar meloztam, igy ma mar amugy sem toltam volna, max a napikat, de elfelejtettem hogy ott a peccs amibe belekezdett, na ott mondtam hogy mire a vad savszelemmel lejon a 2.2gb addigra nekem mar nem lesz kedvem tolni
DZ-ben azota is 36 vagyok, egyszer voltam azota 37, de hosszu tortenent, nem sikerult tullepni rajta
Majd holnap felmegyek csevereszniFarmolasnak meg akkor lenne helye ha lenne olyan nehez boss ami megkivanja, de mar a kihivas is megy akar olyanokkal is akik csak a lobbyba csatlakoznak
RECSKA:
Diablon sokat dob az adventure mode, ami valtozatos helyszinekre visz el, es az instazas, ami ugyan csak random helyszineken zajlik! Ott meg a farmolasnak is, mert azert tournament 5-6 kornyeken mar kell a power! -
mettek
addikt
válasz
daveoff #9810 üzenetére
hasonnlóan vagyok vele én is. Dz-ben kiegyenlítetlen ha egy csapat rogue-ozik, az 50-es szint némi cél lehet a felszerelések miatt de az nagyon lassan jön össze plusz hót unalmas a farmolgatás, ugyanazoknak az NPC-knek a lenyomása. Napi küldi még ok de az is csak ismételgetés. A játék kb ennyi volt.
-
prokxy
veterán
válasz
daveoff #9508 üzenetére
Nekem is nemsokára indul az új karim, a stash-em már tele van a rá váró cuccokkal!
Ő kizárólag single only lesz, max a mission-ökhöz kérek "segítséget", de a sztorí a lényeg.
A főkarakterrel kifarmolt kreditet az új is látja? (főnixet és dz-t is?)
Amint 30-as lesz kap egy szééép tank buildet, mert az ismerősök közül mindenki csak a DPS-t tolja. Persze a challengek lemennek szépen/gyorsan úgymond erővel, de egy tankozással lehetne picit máshogy.Vki egy patch notest/changelogot belinkelne pls?
#9532) Landon: lehet, a story miatt, de a játék nem a single módról szól, hanem coop.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #8714 üzenetére
Tegyük hozzá hogy hordható itemet, tehát fegyvert nem.
___
Így kell túlélni a manhunt/rugó státuszt.
_________
És már ez is él:
-
sagem
addikt
válasz
daveoff #8530 üzenetére
Nekem is tetszik, csak tényleg több single/co-op tartalom kell a DZ-n kívülre és akkor mindenki boldog lesz
Bár egyelőre még nem vagyok 30-as, illetve mivel más játékokban is gyűjtögetek, itt is élvezem felszedni pl. a hangfelvételeket, némelyik rohadt szórakoztató (pl. a "szuszogós"
), némely meg igazi kis személyes drámákba enged bepillantást, jók lettek, és tetszik hogy nem csak egy jel a térképen, hanem tényleg meg lehet hallgatni őket, hozzáadnak az egész játék hangulatához.
-
-
-
-
-
prokxy
veterán
válasz
daveoff #7715 üzenetére
Jelenleg itt tartok, ezeknél jobb fegyó még nem esett:
Nemtom, h ez most jó-e vagy sem, de DZ15-ösök ellen elég szépen bírtam.
Persze ott 7300-ig feltolom a HP-t egy kis DPS és SKILL rovására.Van még egy erősebb shotim, de azt vettem észre, h nem nagyon veszem hasznát, akkor már tényleg vmi csipa kéne!
Ma kb. 20:00-tól keresek 2 embert lvl12-15 körül szabad foglalkozásra: mission, encounter és persze DZ vegyesen!
#7719) lofagi: könnyen, valóban, ha úgy ráér, mint Te!
Indíthatnál kiskarit és jöhetnél velünk, tegnap is elkelt volna a help!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #7574 üzenetére
Mi is nemrég találtunk egy másik placcot, ott is füvet termesztettek:
AMúgy hell yeah, megvan végre az első 10k fölötti DPS-sel rendelkező fegyverem. \o/
És kicsit kevés küldi van a játékban:
(több safe house nincs megnyitva, így nincs az összes mellékküldi a képen)
szerk: Hja és megvan a level 20.
(DZ-ben 10)
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
daveoff #7202 üzenetére
Ez a menü ez valahol uplay-ben van? Hogyan lehet ezt előhozni? Közben szorgalmasan nézegettem a dlc-s vendort de nekem azóta sincs ott a gold mellé járó cucc. Biztos, hogy nem is fog magától megoldódni akármit is írnak. De azért jó lenne ha megcsinálnák mert mire használni lehet már rég nem lesz semmi értelme. De, hogy a játékról is szó legyen, szerintem valami hihetetlen jó lett. Párszor majdnem bele is tört a bicskám hardon. Van benne kihívás és eddig a sztori is tetszik. Ráadásul elég hosszúnak is tűnik. Egyenlőre
6 óra 32 percem van benne és így áll 25 százalékon a fő szál. A karakterem pedig 8-as szintű.Közben jött egy üzenet játékon belül, hogy a vásárlás elérhető. Most már én is látom a dlc cuccait a kereskedőnél. Akinek eddig nem volt jó az nézzen rá hátha nála is elérhető lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #6576 üzenetére
Nem. De nem is érdekel, nekem úgy is tetszik ahogy most van.
(#6578) norti
Persze hogy nincs, de ez őszintén érdekel még valakit azon a néhány puffogó emberen kívül akik megmondják hogy ez egy szar szemét konzolos mocskos játék lesz, ami még randa is? Nem hiszem.
Bevallottan techdemó volt az E3-as prezi, ha azzal a grafikával jöttek volna ki, akkor a userek kb 80%-a (csak tippelek) azért anyázna, mert nem indulna el nekik a játék, vagy kevés az FPS.
-
Hunner
senior tag
válasz
daveoff #6446 üzenetére
Gamesplaneteseknek!
Ez viszont nem tudom mennyire releváns, a kulcsok mellett van egy ilyen leírás:
How do I receive my pre-order ULC Hazmat gear DLC?Please note, that the Beta is already over and this process is just to activate the pre-order bonus.
Go to the following website: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx
Log in with your existing Uplay account or register with a new account
Select the platform on which you want to play
Redeem the pre-order code from your Gamesplanet Account to secure your pre-order bonus
At release, you will receive your Hazmat gear set unlock code by emailEzt ne felejtsétek el megcsinálni, bár nem tudom mennyire szükséges, én azért végigkattoltam.
-
Hunner
senior tag
válasz
daveoff #6444 üzenetére
2 perce impulzusvásároltam gamesplaneten a goldot, egyből kaptam cdkulcsot. Magát a játékot beaktiválta, fel is ugrott a kis noti de a SP-re nem írt ki semmit, csak megette a kódot ugyanúgy, csak noti nélkül. Cserébe szintén zenész. Másodszori kódbeírásra megkapom az errort, hogy már az accountomon van. Szerintem így oké. Mintha a The Crew-nál is ugyanez lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest