- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
A vicc az, hogy múltkor írta itt egy elégedett vásárló, hogy milyen jófejek, mert felhívták, hogy sajnos nem tudnak sapit meg pólót adni neki, és hogy nagyon sajnálják meg minden, mire a vásárló, hogy nem goldot rendelt, erre az 576-os azt mondta, hogy az mindegy, úgyis kapott volna, ha ugye marad. Na most aki megveszi a 35 rugós meg 21 rugós kiadást, tudatában annak, hogy kap hozzá pólót és sapi, mit csináljon, ha az 576 lesz*rva a weboldalukan feltűntetteket kiosztja minden vásárlónak, független a termék kiadási típusától. Nevetségesek. Valószínüsítem - ezek alapján képzelem, hogy vannak ilyen pitik - hogy ruhákat feldobták ebayre, kódokat meg g2a-ra, a pénzt meg elosztják maguk közt. Mindezek után simán elhiszem hogy van ennyire pitiáner társaság.
-
szallasi007
őstag
Nem tudom hogy megérte e de pl level 20 lila fegyvert vettem és tegnap lvl 27-28 környékén dobott jobbat, szerintem megérte
Más:
Viszont amit nagyon nem értek, van egy fegyver felrakva rá minden mód. Jön valami drop amit rosszabbnak ír, holott ha lecsupaszítom az éppen használt fegyverről az összes modot akkor meg a drop-polt cucc alap sebzése több. Próbáltam ezt az összehasonlításos dolgot de ott is beleszámolja a modokat. Van erre valami jobb megoldás vagy marad a papírra írom mennyi az adott fegyverem alap dps-e? -
grHawk
aktív tag
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Ez az 576. Soha többet tőlük nem rendelek.
Még akkor rendeltem a goldomat, mikor kivolt írva, hogy jár a póló meg sapi. Aztán nem hívnak telefonon egészen megjelenés előtt 1-2 nappal(ig), mikor is - akkor se telefonon - hanem emailen jön egy értesítés, hogy csak gumikarkötő jár. Mondom: na fasza, de mindegy, nem az a fontos. Aztán megjelenés napja előtt este már a sok 576 csalódásos komment után úgy határoztam én is törlöm a rendelésem. Meg is tettem emailben, amiben azt is megemlítem, hogy fel se hívtak egyszer sem a rendeléssel kapcsolatban(pedig az első értesítő mailben ez van leírva) és túl sok rosszat hallok róluk, valamint nem bízok benne, hogy megérkezik megjelenés napján, amire szabit vettem ki. (Hogy átvehessem és ne a postán vagy tudom is én hol kössön ki). Erre jön a válasz: kolléga már keresett telefonon csak nem voltam elérhető, valamint emiatt csak szerdán tudták volna leszállítani a cumót. Telón nincs nem fogadott hívás, bár mindig nálam van és mindig hangos, tehát kamuznak vagy szimplán hülyék. A megadott számomat is ellenőriztem, minden rendben vele. Vannak ezek olyan mocskok, hogy még felvállalni se tudják a hibájukat. Namost kérdem én: egy ilyen mondhatni jól ismert név, mint az 576, hogy a fenébe engedheti meg magának ezt a hozzáállást, vagy nem is tudom hogy mondjam. Kommunikáció zéró, aztán még kamuznak is, kiszállítást nem tudják időben intézni, ígéreteikhez nem tartják magukat. Oké mondhatjuk, hogy irdatlan mennyiségben érkeztek rendelések és emiatt jól összekuszálódtak a dolgok, a weboldalon se frissítették időben a rendeléshez járó cuccok meglétét, rendben. De 1. Ez a dolguk, ezért kapják a pénzüket, oldják meg, én is tudom milyen mikor sok szar ömlik a dolgozóra, de minimum lecseszés a jutalmam, ha nem oldom meg, 2. Legalább elnézést kérhetnének, ha már több tucatnyi vásárló bizalmával játszanak.576? Soha többet és senkinek sem ajánlom. Ha nem hisz a fentebb irtabbaknak, olvasson vissza a 5500-6000 kommentek között. Teli van 576 "kössz a semmit" tapasztalatokkal.
Bocs ezt ki kellett írjam magamból. -
oriic
HÁZIGAZDA
És megvan a második exotic(sárga) fegyver. Egy pisztoly.
-
Snip3r_HUN
addikt
Akkor mi a teendő ha egy mission után az a feladat hogy beszéljek Paul Rhodes-cal, de nincs ott a műveleti bázison ?
-
malacka87
őstag
Giga lagg majd dc. Most meg nem enged belépni. A fiókodat nem lehet elérni. Marha jó
-
RazoR
veterán
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. E-maileztem egyet reggel az 576-al és nekem is azt mondták, hogy a goldhoz nem jár. Mondtam én is hogy pedig az oldalukon úgy volt feltüntetve hogy jár, meg mikor átvettem és kérdeztem az eladót ő is mondta, hogy majd küldik a kódot. Szerintük valami félreértés történt... Hát köszi...
-
.LnB
titán
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Én is goldot vettem és én sem kaptam tőlük semmilyen kulcsot. De a játékban megkaptam mindegyik kinézetet ami létezik. Itt páran írták, hogy az agent origin (elméletileg US only) kulcs miatt kaptuk meg mégis.
A helyedben én is baromi pipa lennék, mert nekem is az a szett tetszik legjobban.1800ft-ért van G2a-n kulcs hozzá. Bár ezt csak írom, elég gáz, hogy ennyiért árulják.
Rájuk írok én is hátha nekem küldenek. Ha igen akkor neked adom.
-
duvi
nagyúr
válasz
velizare #7883 üzenetére
Én próbálok egyensúlyozni a craftolás és vásárlás között. A szintezéshez kell pénz, mivel rewardokból és lootból nem lehet állandóan szinten tartani a felszerelésünket. Menet közben próbálgatom a craftolást is, bár elég ritkán dob jó statokat. Lehet, hogy kék alatt érdemesebb mindent eladni és a kékek alapanyagát eltenni lvl 30-ra? Az ígéretek szerint craftolásból is lehet majd jó endgame cuccokat szerezni.
-
Csabee86
senior tag
Most egy kicsit csalódott vagyok. 576-ból rendeltem gold kiadást. Egyrészt azért is onnan rendeltem mert Ők úgy hirdettek, hogy csak náluk lesz kapható a police pack. Ez a kinézet tetszik a legjobban, ezért mondom tőlük rendelem. Kedden megjött a cucc, szerdán tudtam elkezdeni. Aktiváltam a season passt. Vendornál semmilyen police kinézetet nem találtam. Olvastam, hogy itt is előfordult emberekkel, az Ubisoft tud a problémáról és rajta van az ügyön. Aztán azt is olvastam, hogy az 576 már kiosztotta a police kódokat. Ma felhívtam az 576-ot mert szerettem volna tudni, hogy nekem mikor küldik. Azt a választ kaptam, hogy a gold kiadáshoz nem jár kód. Mondtam nekik, hogy a gold kiadás oldalán az előrendelői ajándékok közt fel volt tüntetve a police pack. Erre csak azt a választ kaptam, hogy biztos hiba történt. Tisztára idegesítő, hogy valamit amiért ott előrendeltem a játékot nem kapom meg.Esetleg valaki tud megoldást a problémámra? Tegnap este sem jelent meg a vendornál semmi. Csak az uplayen aktivált extrák jelennek meg ott a vendornál.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
én eladom mind. 5 zöldből lehet 1 kéket csinálni, 5 kékből pedig 1 sárgát. lvl30on pedig jön majd a sok hard/challange mód instázás, meg dz roaming, amiből majd úgyis dőlnek a cuccok.
addig viszont jól jön a pénz, rekalibráció is pénzbe kerül.
szintezésnél pedig 4-5 szint alatt jó cserélni a felszerelés kétharmadát, különben kínlódós lesz 1-1 húzósabb szitu. béta alatt csak törtem a cuccokat, és alig bírtam venni valamit a vendortól. -
grHawk
aktív tag
A fejlődési fázisban nagyon nincs értelme cuccokra költeni a pénzt - kivéve, ha outleveled valamelyik vagy stílusváltás az oka. A valódi szerepe a geareknek 30 után van, hiszen akkor már "hosszú távra" tervezhetsz. A max level alatt hamar kinövöd a cuccokat, nincs értelme kikölteni rá azt a pénzt, ami 5-10 szint alatt szedtél össze, hogy aztán az új cucc jó legyen 2 szintig. Ugyanez a helyzet a crafting itemekkel. Ajánlom mindenkinek hogy fejlessze fel a crafting itemeket: 5 zöld > 1 kék, 5 kék > 1 arany.
Megéri.
-
duvi
nagyúr
Én is fele-fele arányban adom el és szedem szét a cuccokat. Pontosabban a kékeket mind szétszedem és csak zöldtől lefelé adom el, amikért jobb pénzt ad a vendor. Szerintem kéktől felfelé nem szabad eladni, csak szétszedni, mivel ezekből már jobb cuccokat is lehet craftolni magasabb szinten.
-
grHawk
aktív tag
Ha nagyon EndGame orientáltak vagytok, akkor igen a kreditnek sok értelme van. Míg a legjobb cuccokat valószínű mindenki DZ-ből fogja szerezni, vagy Mission Bossokból, így a kreditet fölősleges vendoros high-end itemekre költeni, helyette majd dobálhatjátok el tízezrével a stat-rerollra. Persze csak ha nem midegy, hogy milyen statjaitok vannak.
-
Ellia
addikt
válasz
szallasi007 #7874 üzenetére
De lvl 30 alatt van értelme a lila cuccoknak? Eddig nem volt gondom azokban amit találtam (jelenleg kb mindenem kék).
-
Ellia
addikt
Ti mit csináltok a tárgyakkal, eladjátok vagy szétszeditek alapanyagnak? Én az utóbbit, craftból már sikerült 1-2 szebb darabot legyártani, de hát RNG ami istenünk... Pénznek később lesz értelme? Mert így a játék közepén eddig nem sok - ergo semmilyen értelmes cuccot nem láttam még a vendornál.
-
-
.LnB
titán
Tegnap meg akartam csinálni a napalm-os küldit. Megnéztem az ismerősöket. Meghívtam három embert akikkel beszéltünk korábban együtt játszásról. Direkt figyeltem a szintkülönbségre, és, hogy ne legyen az illető DZ-ben.
Egy se fogadta el. Király. Velem van a baj?
-
-
grHawk
aktív tag
válasz
baphomet #7858 üzenetére
Én úgy játszom, hogy felirat magyar, minden más angol, így kényelmes, mert amúgy értek angolul, de vannak néha kifejezések, ami jobb ha nem marad szürke folt. Haverom viszont teljes magyarnyelven játsza. Nem értem, hogy bírja
Ő mesélte ezt az érszényest is, jó lett volna Zsebeknek is az a Pouches. De az néha zavar, hogy pl. a rabok beszédstílusát ilyen tajparasztosta fordították, "mink vagyunk", "gyüjjél ide"... Nem értem minek. Ez olyan mint a filmeknél, csoda, hogy magyar politikai utalások nincsenek belefordítva.
-
NomadND1
senior tag
válasz
ScomComputer #7804 üzenetére
Mondtam gyere TS-re, mert a chat bugos mint állat
#7858: Biztos gugli fordítót használtak
-
STC Speed
őstag
válasz
- = Zk = - #7835 üzenetére
Sikerült köszönöm!!!!
Még az SSD-t is darálja rendesenmegéri átrakni!
HD7850-em van, van valami olyan grafikai opció ami jelentősen szedi a kraftot?
Highon tolom most, 30-40 fps em van,de ezer a lehetőség -
ferensz
senior tag
válasz
szallasi007 #7850 üzenetére
A medical wing masodik eleme gondolom nem volt kifejlesztve nalad es azert nem engedte, mert az ezresnek kovetelmenye a masodik kifejlesztese. Sehol sem vagyok meg az utolso medical kuldetestol es mar ki van fejlesztve nalam.
-
grHawk
aktív tag
Srácok PMC az nem hadmérnök, hanem private military contractor/company, tehát privát katona, zsoldos. Csaka fordításban vannak böszme hülyeségek. Tele van az erszényem az ilyen szarságokkal, de a szándék a fontos. Vagy nem. xD
-
szallasi007
őstag
válasz
Sebestyen01 #7846 üzenetére
Igen? Mindegy már meg van mind
Viszont a medes tech ágon az ezrest csak akkor engedte mikor az utolsó zöld küldetést is megcsináltam hiába volt már meg előtte rá az 1000 genyóka. -
prokxy
veterán
Ma este 8-tól kifulladásig keresek 2 embert LVL 20-25 körül, hogy együtt takarítsuk ki a mapot, közben feldobjuk néha egy kis DZ-nal! TS vagy ingame voice chat kell! Erre válaszolva jelentkezz vagy priviben pls!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
szallasi007 #7845 üzenetére
Nem kell fullosra elég ha az ezerbe keruloket kifejleszti.
-
catar
csendes tag
A 3. képzettség helyet (skill) hogyan lehet feloldani? Pontosabban hogyan lehet "egyedi képzettséget" létrehozni?
-
yama1979
csendes tag
válasz
Anonymus23 #7772 üzenetére
36 vagyok...
FLASHP0INTER néven fel tudsz venni...(az ó helyére nullát írj)
De én még az elején vagyok lvl7 sajnos csak meló után esténként tudok amperkedni... -
RazoR
veterán
Én nem értem ezt a kódos dolgot. A dobozban volt a játék kódja, a season passé, meg a nemzeti gárda cuccoké (a fegyvert nem találom a játékban), ezeket beírtam a uplaybe telepítéskor. Emailben nem kaptam semmit pedig elvileg kellett volna. Nemrég linkelte valaki ezt, ide milyen kódot kellene írni? Se hazmat, se mentős, se rendőr, semmim nincs pedig elvileg járna mind, nem?
-
- = Zk = -
félisten
pedig de, én is csak átmásoltam a gémeket HDD-ről SSD-re...
W_D, Siege....ha jól emlékszem, úgy, hogy átmásoltam, eredeti helyéről töröltem a játékot. uplay ki volt kapcsolva.
elindítottam a uplay-t, megadtam neki hova mentsen, kis gondolkodás után frissített és ott volt a játék...ha ez nem jó, akkor lehet a "steames átmásolgatást" kipróbálni
-
STC Speed
őstag
hdd ről ssd re hogyan lehet átteni a játékot?
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Gamesplaneten vettem a gamet, (gold edition), és kiszúrta a szemem ez : Preorder Key - NOT UPLAY: és itt áll 1 kód. Ezzel mit tudok csinálni?
-
törölt tag
Holnap a segítségét kell kérnem valakinek, hogy átvigyen a 20-30-ig tartó zónán. Oda már egy ember kevés bizonyos pontokon. Remélem lesz a discodron valaki erre vállalkozó
-
bence1885
aktív tag
válasz
Htibimor #7801 üzenetére
Az 576 tol kapott kod beirasa utan, sztem kaptal emailben egy masik kodot, amit majd a jatekban kell beirni. Es akkor kapod meg. Nalam igy volt.
killer95: Uplayban creditert feloldottam a DZ kulcsokat es ki is irta hogy ezt a Reward Claim Vendornal tudom atvenni ( magyarul vmi Ajandekjutalom vendor vagy mi a szosz
)
Visszamentem a jatekban mar ott is volt, lehet amugy kesik nezd meg holnap megjelent e nalad. -
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
A Gamesplanet.com-on vett verzióban van magyar felirat?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek a G2A által értékesitett global kulcsok, tartalmaznak magyar feliratot?
-
vendingo
veterán
Fantasztikus.
Elindult a játék, csak olyan, mintha egy rave party-ban lennék, mert vibrál a kép, majdnem epilepsziás rohamot kaptam, még jó, hogy figyelmeztet erre a játék is indításkor.
Fingom sincs mi lehet a baj, lehet, hogy az, hogy kilépéskor kiírta, hogy "a géped nem felel meg a minimális követelményeknek"?
Ez vicc.
i5 2500k @4.4Ghz + 8gb ram, HD6950 2GB. Ez kevés lenne ennek a játéknak? High beállítás alatt nem játszottam semmivel az elmúlt 5 év alatt, ez meg ultra low-on vibrál. -
demmer123
őstag
DZ hányas szintől érdemes elkezdeni? Gondolom 9-es szintemmel édes kevés vagyok oda
-
vendingo
veterán
válasz
xEon1337 #7814 üzenetére
Próbáltam mindent, a gépet és a játékot is többször újraindítottam. FC primál jól indul, division meg csak ablakban.
Ma addig nem alszok amíg nem fut, mert ha játszani nem is fogok, legalább reggel ne telepítéssel/probléma megoldással induljon a nap, hanem kávé, cigi, division... -
Snip3r_HUN
addikt
Changelog a mai napi karbantartás/frissítés után:
Server update:
-Fixed the Brooklyn safe house activation issue: Players no longer need to interact with the laptop to complete their activation.
-Fixed missing roaming groups of NPCs in the Dark Zone.
-Various server stability improvements.Client update:
-Fixed an issue where the game would not offer the expected language options when it was obtained as part of a bundle promotion.
-
vendingo
veterán
Jól kezdődik...
Letöltöm, feltelepítődik, első indításnál egyből összeomlott, második indítás után csak ablakmódban megy, bevezető videó (szaggat mint a barom) után fekete kép, háttérzene meg megy...
Találkozott valaki már ilyennel?
Nagyon remélem, hogy az reinstall megoldja a dolgot, mert jásznék, ahelyett, hogy 2x32 gigát töltök...
1 héttel ezelőtti FC Primallal minden gördülékenyen ment. -
Ellia
addikt
Na de ami vicces az a chat. Egyik ph! kollégával próbálunk kommunikálni, sikerült megtalálni a party chat-et (/c és nem /p mert ugye magyar) de ő meg nem tudott írni, aztán már a globalba se, aztán megjavult - elég vicces, tényleg a TS lesz a legkényelmesebb megoldás.
Am jó ez a DZ, volt egy srác aki gondolta nagymenő lesz és leöl a kimenekítési pontnál és ellopja a cuccaim. Sikerült is neki... 3 percig, megtaláltam és beleeresztettem ami a csövön kifér
Volt egy ördögi vigyor az arcomon közben. Másik, hogy eddig nagyon pozitív a tapasztalat DZ-on belül, rendesek a játékosok nem igazán találkoztam még egymás szívatásával.
-
kiezTe90
senior tag
Na ma kb felsem álltam a gép elől,már kezdek félni...
Meglett az első lila fegyverem nagyon fasza így.
Van egy lila táskám azt használom, de esett egy kék ami jobb. Hogy van ez? (Ugyanolyan szintűek)Ui.: prokxy holnap folytatjuk, (Ha van kedved) bocsi hogy úgy leléptem csak így estére jönnek a dolgok. Az asszonyt is ápolni kell, nem csak a karakterem
-
Ellia
addikt
válasz
Sebestyen01 #7796 üzenetére
Nálam szimplán kiírta, hogy frissítés van, indítsam újra és töltsem le. A jelzés után még jó 15-20 percet simán játszottam és nem rakott ki, főleg nem hirtelen. Lehet neked is kiírta csak nem figyeltél
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #7805 üzenetére
szóval ezzel "lelassítod a problémát"?
a szó amit keresel: solved
-
malacka87
őstag
válasz
A chat az /c azzal tudsz írni.
-
mk86
tag
Valaki preferálja a skypeot? Dark Zone-ban kicsit esélytelen duma nélkül menni.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Az a chet hot bug, en is probaltam anno irni bele, felesleegesen, ts, vagy mas hangatvitelre alkalmas cucc es problem slowed mert ez hulladek, vagy gamen beluli beszed, bar az sem mindenkinel mukodik ahogy eszrevettem/olvastam!
-
Csabee86
senior tag
Nekem még az 576 nem is küldte a police kódot.
-
Sebestyen01
őstag
Peccs lejott, game meg ugyan onnan folytatodott mint ahol abbahagytam, mint ha csak letettem volna talcara felugrott, es annyi
Bolond ez
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Az 576 kb által küldött police kódot nem sikerült beváltanom. Illetve sikerült, de nem jelenik meg. Tudja valaki a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest