Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Phoenix creditet hogy tudom a leggyorsabban gyűjteni? A napi küldetéseken kívül mivel lehet még?
-
prokxy
veterán
Nagyon pörög a topic Srácok, tegnap du. óta 121 új hozzászólás!

-
venomka1
aktív tag
Csinaltam egy csucsminosegu fegyver alkatreszt,de nem talalom sehol. Hova szokta tenni?
-
venomka1
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Most mar igen, koszonom

-
venomka1
aktív tag
a napi kuldetes ugyan az a kuldetes amiket mar meg csinaltam, es 6 szintel geyngebb kek szarokat dob, mi ertelme van a napi kuldinek, valamit nem tudok esetleg?

-
marquuard
veterán
-
Csabee86
senior tag
Ha készítek egy új karaktert? Akkor szerintetek az összes bónusz outfit amiket pl. Uplay-en szereztem, vagy ami a Season Pass-hoz járt azokat az új karakterem is látni fogja a jutalombeváltó vendornál? Csak azért kérdezem mert nekem valami bug miatt nem látja a Rainbow Six Siege outfit kabátját (minden mást igen), se egyik oufitet sem ami járt a Season Passhoz. Esetleg ha az új karakterem látja és felveszem akkor át tudnám adni a jelenlegi karakteremnek is?
-
baphomet
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Majd kijavít valaki, ha nem így van, de mintha korábban azt írták volna itt, hogy a creditek (mindhárom fajta), a ládába pakolt cuccaid és a már megszerzett receptek minden karakter számára elérhetőek. Az új kari 0-ról indul, a gyors szintezéshez, azt tudod csinálni, hogy beszállsz egy magas szintű partiba és megbújsz a szoknyájuk mögött.

-
.LnB
titán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Tényleg az lehet.
-
h8core14
újonc
Üdv!
Remélem van aki tud segíteni, már minden kézenfekvő dolgot kipróbáltunk, az egyik cimborámmal nem tudunk együtt játszani a Dark Zone-ban, mert mindig az irja, hogy rossz párosítás és a csapattársad egy másik Dark Zone szegmensben van. Az ő szintje lvl 29 az enyém meg 26, már szinte minden kapun beléptünk, hogy kipróbáljuk. A küldetéseket simán tudjuk együtt csinálni, de a Dark zone, az nem működik. Mind a ketten tudunk idegenekhez csatlakozni, őket látni a zónában, de ha egymásra csatlakozunk , mindig ez az üzenet villog a jobb sarokban. A Dark Zone szintjeink 28 és 18.
köszönom.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
baphomet
üzenetére
pontosan, erre nem jöttem volna rá...

sorry a nem megfelelő fogalmazásért...
csak itt többen írták, hogy DZ-ben nem a fő karakterükkel mennek rogue ügynökként...
Az "új karakter"-hez át lehet vinni mondjuk pl. fegyvert, teljesen nulláról kezdi vagy lehet esetleg szintet választani.... ilyenekre gondoltam... -
.LnB
titán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Az mondjuk kérdéses hogy eddig miért nem volt baj.. De nekem az összes előző crimson használhatatlan volt pont emiatt a hiba miatt. Ha felteszed a 16.3.1-et akkor a Power Efficiency-t tedd off-ra
-
m0h0senator
őstag
16.2 van fent. Megnézem a 16.3-al. Csak egy patch így bekavarhat driver szinten? 56 óra játék idő alatt semmi gondom nem volt vele a patchig.
-
sith7
félisten
lvl 7 -es vagyok, szöszöljek a mellékküldetésekkel, vagy menjek a főküldetésekre, minél előbb lvl 30 , majd DZ ?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ezt nekem a Crimson driverrel csinálta, az össze verziójával.
Visszaraktam a 15.11 Beta Catalystot, azóta teljesen hibátlan.(#9758) duvi: 3-ra LOL, marha szerencsés vagy, én már vagy 15-öt kraftoltam a haverom meg vagy 40-et és még most se az igazi

(#9761) daveoff: Áprilisról volt szó a kezdetek óta.
-
holnapután lesz egy adás a játék hivatalos twitch streamjén, amiben először fognak majd beszélni az első nagy patchben várható endgame contentről.
24.én is lesz majd egy patch, de az várhatóan nem fog szerver-kiesést okozni.
@-=Jam=-: nekem meg a crimsonnal sem csinálja. mondjuk bale_E gépéhez már karcsú lehet az a táp. a crimson jobban hajtja a kártyákat.
@daveoff: én a tegnapi napra vártam.
de ha csak holnapután fognak róla beszélni, akkor ezen a héten biztosan nem. lehet az áprilisi patchcsel jön az is. -
.LnB
titán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Az driver miatt van. Melyik van fent?
-
m0h0senator
őstag
Patch óta úgy kifagy, hogy még a monitor is alvó állapotba kerül.

-
.OM.
aktív tag
válasz
vendingo
üzenetére
A patch óta a napi első betöltés nálam is tetű lassú. Minimum a duplája a korábbinak. Viszont ha betöltött rendesen fut.
A Crimson-ra feltetted a hotfix-et? Ott van az opcionális letöltések között, első helyen a letöltési oldalon, a Driver alatt. 2016.03.17 az utolsó úgy emlékszem. -
vendingo
veterán
Van egy kis problémám.
A játék bődületesen lassan tölt be. Konkrétan megkávézok mire betölt.
A másik gond, hogy ma üzemeltem be egy r9 380 4GB kártyát és mindenféle beállítások mellett is szaggat a kép, miközben 60-80 FPS-el fut a játék medium beállítások mellett.
A legújabb crimsont telepítettem.Gépem: i5 2500k @4.4Ghz, 8gb ram, r9 380 4gb
Tipp?
Korábban HD6950 2gb kártyával játszottam és simán futott a játék mediumon szaggatás nélkül. Az már más tészta, hogy nem volt GCN-es a kártya ezért vibrált a kép.
-
kinghaxor
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Akkor megpróbálom hardon azt a küldetést és mellette megcsinálom a napi hardot is. Apropó értelmes tervrajzot hol lehet kapni? Csak dz-ben van? Azt tudom hogy ott láttam safe house-ban de ha jól emlékszem dz rank-hoz van kötve. Talán 30-at kell elérni hozzájuk ha minden igaz. Dz-n kívül is lehet ilyeneket venni?
-
baphomet
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mármint arról, hogy a főmenüben nyomj egy E-t (R1-et) új karakter létrehozásához, ahogy az ott látszik is?

-
kinghaxor
aktív tag
Sajnálattal hallom. Ezen kívül van még valamilyen köztudott praktika amivel normálisabb cuccokhoz lehet jutni? Olyan helyek, küldetések amit érdemes farmolni? Tegnap lettem 30-as és elég gyenge vagyok még. A napi hard küldetés az megy egyedül is de a chalenge az csapatban is sok. Nem sebzek valami sokat. 50-55 ezer közötti a dps, az élet majdnem ugyan ennyi, az elektronikám meg 20 körül van. Még a lila cuccaim másodlagos tulajdonságai sem aktívak mert semmiből se tudtam elérni a küszöböt.
-
LedyGyuszi
addikt
Erről a több karakterről tudna vki bővebb leírást adni vagy esetleg egy linket?
thx
-
vraghdash
tag
hello
másnak is van ilyen:
patch óta első töltési idő drasztikusan megnőtt.. kb atomerőművön játszom és nagyon zavaróan... az aztán következő töltések is mintha nőttek volna... -
-=Jam=-
őstag
válasz
kinghaxor
üzenetére
Javítva lett a tegnapi napon, ha egyszer lelövöd már nem respawn-ol.
(#9736) vraghdash: Ezt én is tapasztaltam sajnos

(#9737) LedyGyuszi: Milyen leírás kéne erről? A kezdőképernyőn a bal felső sarokban tudsz váltani a slotok között, ott el tudsz kezdeni egy másik karakterrel játszani. Utána a bázison a Stash-ben (lerakat) tudod átadogatni a karakterek között a felszereléseket.
-
kinghaxor
aktív tag
A fényeken javítottak valamit ha jól emlékszem. A teljesítmény szerintem nem változott bár pontos értékeket nem tudok. Simán beállítottam gyári ultrára és kivettem vsync-et és ennyi. Nálam semmilyen drop vagy akadozás nincs. Annyit kell csinálni, hogy a Windows-nak be kell állítani, hogy minden proci magot használjon aztán ki kell kapcsolni a Uplay felületet majd a játék processzor prioritását magasra kell állítani játék közben. Ezek után nem szabad, hogy bármilyen probléma legyen.
Kicsit más. Bullet King farm működik még? Az elsődleges karakteremmel valamikor már megöltem és nem spawn-ol le. Ha indítok egy másikat és gyorsan felhúzom 30-ra akkor az osztott láda miatt a farm eredményét mind a két karakter esetében használni tudom? Működik ez így? Persze csak akkor lényeges ha a "király még él."
-
VTom
veterán

Az új patch után hogy teljesít a játék? Segít a teljesítményen is? Pl. eltűntek az idegesítő akadozások, fps dropok?
Nálam azt csinálta a játék, hogy általában az első indításkor esett-kelt az fps, és akadt a játék, mint az állat. Kilép-belép, és gyönyörűen fut.. Ahogy láttam, sok más embernél is voltak ilyen problémák, ezek megoldódtak?
-
-
venomka1
aktív tag
Eloallitottam valami csucsminosegu alkatreszt, de nem talalom, hova teszi alapbol? A targykeszitonel csinaltam.
-
ada19
senior tag
Nem az én szerencsehetem, az biztos. Hihetetlen hogy 30-on eltöltött 20+ óra (DZ 30, Challenging és daily Hard) után még mindig nem esett egyetlen High End sem, ami a Challenging jutalma pedig általában annyira használhatatlan hogy 2 külbönöző stat rerollal is esetleg Epic szintű lenne...

-
marquuard
veterán
A heal késleltetést kivehetnék mondjuk, mert megőrülök lassan.

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na srácok, lányok, így pár óra után kinek mi a véleménye a mai patchelésről?

-
aerosmith
őstag
Nem mennek a szerverek? Delta errort kapok.
-
aerosmith
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Későbbi peccsben átadhatsz olyan tárgyat ami neked esett a csapattagnak akivel együtt játszottál.
Ezen kívül semmilyen más tradet nem terveznek. -
Snip3r_HUN
addikt
Van valami infó arról hogy a későbbiekben tárgycsere bele kerül-e a játékba ?
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
itt is van!
Nézze meg mindenki, érdekelnek a vélemények hogy ez így normális e.
Feltételezett hacker gameplay tőlem.

-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
kíváncsi leszek mit mondasz a videó után.
-
warcat
veterán
Na,az összes BKból kifarmolt alapanyagom elment, jobb Vectort persze nem sikerült gyártani (deadly,brutal +destructive/critre gyógyítós kellett volna
)Viszont az egyéb felszerelések jól sikerültek,ráadásul az előre kiszemelt tulajdonságokkal majdnem.
150/63/20k úgy,hogy a fegyvertartó és a kesztyű sima lila, a chest meg ilvl 30-as high-end challenge módból.
Le is lett tesztelve a Lincoln alagútban,bírja a gyűrődést(ha nem nézel be valamit) és lehet vele már kaszálni,elégedett vagyok. -
.LnB
titán
Ennek a hard daily questnek semmi értelme. Kellene egy olyan, hogy a friss 30-asoknak lenne ez. És másoknak meg 3db challange mondjuk (3x30)+20PC-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ha csak holnapután fognak róla beszélni, akkor ezen a héten biztosan nem. lehet az áprilisi patchcsel jön az is.
Friss harmincasként nézegettem a Pakhant, de inkább nekiálltam és legyártottam az itteni AK-t, jóféle tárral és scopeal. Igaz, hogy harmadjára lett elfogadható, de akkor is megérte