- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Anonymus23 #54075 üzenetére
Oh köszi, ennél kicsit gyengébben van.
-
D.Orion
veterán
válasz
FireKeeper #54051 üzenetére
Erre nem is gondoltam, persze a Sentry-ben semi-auto van.
-
D.Orion
veterán
Segítsetek kicsit értelmezni, mert nem tudom hova tenni ezt az exotic fegyvert. Értem én az adatokat, de könyörgöm, ez egy semi fegyó. Bármikor lenyomom dps-ben a mellérakott fegyverrel. Szerintem nettó hülyeség az a dps érték amit az exotic mellé írtak.
Szerk.: Lemaradt a képről, a Scar-L ~180K dps, az exotic meg ~245K dps... a játék szerint...
-
D.Orion
veterán
válasz
Anonymus23 #54042 üzenetére
Na baszki, ez nekem most MAGIC volt.
-
D.Orion
veterán
válasz
Anonymus23 #54039 üzenetére
Rugó úgy leszel, hogy sebzel játékost nem?
Bocs, de én megjelenéskor játszottam vele 10 napot, és azóta semmi. Kb 2 hete vettem elő újra.
-
D.Orion
veterán
Nem tudom eldönteni, hogy cheat vagy bug. Egy korábbi manhunt rugóval újra összefutottam, de már normál állapotban volt. Gondoltam magamban akkor hajrá. Sniper puskával 8 lövés a fejbe kb 5 kocsihossz távolságról és egyik sem sebzett rajta. Még csak meg sem mozdult a karaktere. Gondoltam bug. Mellette nem messze volt egy vitéz AI, azt meg egy lövésre kicsaptam. No ez mi...
-
-
D.Orion
veterán
Kérnék egy kis segítséget.
6/6 Striker mellé próbálok összerakni valami újat(3player coop). Inkább PvE, de ha összefutok DZ-ben egy átlagos rúgóval, akkor legyen kicsit több esélyem.
Talent-ek kb. egyenértékűek, csupaszok a fegyók.Ha nem zavarok, akkor hozok majd még mésik fegyvereket is összehasonlítani/választani.
FireCrest-el is le tudtam nyomni 1v1-ben azt aki nem volt eléggé felkészült felszereléssel és fegyverrel. -
D.Orion
veterán
Sniper-hez távcső blueprint-et hol tudok venni? Anno egy szerver karbantartás után eltűnt a fegyverem és a rajta lévő cuccok. Most már jó lenne egy sniper.
-
D.Orion
veterán
Én csak 99%-ban pve-ben játszom, ráadásul barátokkal. Most épp 6/6 FireCrest van berakva. Gyenge a kari, gyengék a fegyverek, de legalább mindenhol minden lángra kap és ez FUN
-
D.Orion
veterán
Pár hete újra játszogatok a játékkal. Tegnapi szerver leállás előtt egy perccel léptem ki. Most belépve azt tapasztalom, hogy elveszett az exotic Ördög félautomata mesterlövész puskám. Ez úgy kicsit kellemetlen, az elmentett kiosztások is ott állnak, az egyik félig üresen, mert nincs meg az Ördög. Hát ez faca, nem került a lerakatba sem.
-
D.Orion
veterán
Vga-mat cserélném egy alkalmasabbra többek közt ehhez a játékhoz. Ha esetleg valakinek van tippje, szivesen fogadom.
Már vagy 2 éve nem játszottam.
-
D.Orion
veterán
-
-
D.Orion
veterán
válasz
vegitossj7 #15553 üzenetére
Közgyűlés, nehéz.
Times Square, nehéz.
Orosz konzulátus, kihívás.Nem írtam volna, hogyha nem látom a térképen.
-
D.Orion
veterán
válasz
Edem05 #14792 üzenetére
Ma hárman bementünk rúgó célzattal. Volt is eredménye, aprítottunk néha szépen.
De láttunk olyanokat, hogy sírni tudtunk volna. Hárman lőttünk egy másik két fős rugó csapatot, de valahogy egy mm hp-t se tudtuk lelőni róluk. Ők meg piff puff halottak voltunk, miközben még ragyogott rajtunk a kék non+ultra... -
D.Orion
veterán
válasz
vegitossj7 #14632 üzenetére
Jó kérdés, még nekem is pedig ATi fan vagyok. Nemrég mikor vettem a Division miatt a HD6850 helyett a következő kártyát, akkor GTX960 és R9 270x között örlődtem. Szerencsére 40K-ért szereztem egy OEM R9 280x-et. Így maradhattam AMD-nél, mert ez megérte. Haverom a Bf4 és a Division miatt dobta el az Asus foscsoda marketing shit DCUII hűtéses 270x-et, és vett helyette GTX960at.
Munkatársam 970re váltott a Division miatt és sokkal szebb, jobb, mint előtte a R9 285-n.Olvass el egy pár tesztet és az általad játszott játékok alapján dönts. Mindenképpen több weboldal cikkét olvasd el.
Szerk: Mire megírtam mobilról... -
D.Orion
veterán
válasz
RECSKA #14614 üzenetére
Tesztek alapján én is erre jutottam sajnos. Mindössze annyi bánt, hogy nem tudom már lecserélni végre valami jobbra DZ-ből.
Tényleg DZ csak 163GS-el rendelkező fegyvereket dobál?(#14615) warcat: Hétvégén költöttem el ~800PC-t zöld és egyéb cuccokra. AUG-on gondolkodom még egy kicsit, de nem tetszik. Igaz korábban volt egy normálisabb, de azt cseréltem Vectorra.
-
D.Orion
veterán
válasz
warcat #14524 üzenetére
Sajnos az a bajom az ilyenekkel, hogy volt nekem már ACR-m is, nem is egy. De mind olyan szar alap sebzéssel és talenttel volt, hogy kukáztam a francba.
Elhiszem én, hogy mi a legjobb fegyver, de semmit nem ér maga a típus, hogy ha nem a legjobb talentek és a lehető legtöbb alapsebzés van rajta.
Ma délelőtt 2db Scar-L-t dobtam ki a szemétbe amit DZ-ből hoztam, szar talentek és ~9500 körüli alap sebzés.Messze nem első osztályú vector-om csupaszon ~12K alapsebzéssel bír, crit fejest ~58K, csak a talentekkel.
Értem én a 100K-s fejest krittel, de ahhoz kellenek az adottságok. Önmagában egyik fegyver se lesz csak úgy jó. -
D.Orion
veterán
Tech karakterből "kicsit" visszavettem és elköltöttem némi PC-t a maszk és térdvédő tervrajzra. Előbbiből kettőt, utóbbiból egyet pörgettem csak. A maszkból ez a második lett a két slot-os. Újrakalibrálás még nem volt, ez csak amolyan gyors összedobás. Jövőhéten rágyúrok egy negyedik darabra is, meg sok-sok nyersanyagra a craft-hoz. Lehet craftolok még ezekből is, hátha jobb esik. Végre elmozdultam felfele.
-
D.Orion
veterán
válasz
vegitossj7 #14247 üzenetére
GE-ért én is kiadtam 20K-t... Ha így haladunk meg se éri, hogy Gold Edition DLC-k jöjjenek.
Egy éves tervek? Én a következő 1 hónapot látom max.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Falcon Lost-ban esik kötelező jelleggel, bárhol máshol ritkaság számba megy. Nem tudom, hogy % ügyileg mennyi rá az esély, de biztos, hogy csekély.
(#13874) orichalcos: Oké, felfogtam elsőre is. Remélem még minimum két ember leírja ugyanezt, és remélem, hogy az elmúlt 100 rosszul linkelt képhez is megszületnek ugyanezen hozzászólások. Kicsit kezdtek túlzásba esni, nem gondolod?
(#13877) orichalcos: Feleslegesen szóltál, mert már a második post után megkérdem a moderátorokat, hogy változtassák meg a linket. Ennyi, majd mindenkinek jó lesz.
-
-
D.Orion
veterán
Lincoln úgy ahogy mondják.
De ma piszok mázlim van, mert építési terület Dz-ben. Éppen odaértem a boss-ra és shotival gyorsan megápoltam, ez lett belőle:
Nem is mertem felvenni, míg a másik két idegen el nem ment.
Sikerült kihozni:Amennyit panaszkodtam este meg ma reggel akkor mázlim van a mai nap. Az más kérdés, hogy lehet semmire se fogom tudni használni ezeket.
[ Módosította: Racecam ]
-
D.Orion
veterán
[ Módosította: Racecam ]
-
D.Orion
veterán
60 kimentett cucc és semmi értelmes, 9x waren gate és semmi értelmes. Nem tudok elmozdulni 174GS-ről, mert ez a nyomorék játék egy hete nem dob semmi normálisat. Craftoltam minimum 50 Vector-t és mind pocsék lett.
-
D.Orion
veterán
válasz
RECSKA #13747 üzenetére
Nem az én dolgom lenne a szerverek között válogatni, hogyha már nincs szerverkereső gyárilag. Talán elvárhatom, hogy legalább ez működjön, de úgy látszik mégse. Továbbra se rak olyan szerverre amin tudnék játszani, folyamatosan laggolok, utcahosszokat dobál a szerver.
Kezdek lassan azokhoz húzni akik fel szeretnék gyújtani az egész Ubisoft székházat úgy ahogy van.
Mára be is fejeztem a játékot, plusz egy post megy reddit fórumba, hátha az édes anyukájuk még jobban csuklik majd. -
D.Orion
veterán
Megint mi a tosz van a szerverekkel????
Laggolok, fél perc mire kiesik a drop, ráadásul teljesen más helyre. Már megint játszhatatlan!!! A netemmel semmi gond nincs, és ez a 4x logoff-login... Az nem létezik, hogy 4x ilyen világvégi szerverre rakjon fel.
-
D.Orion
veterán
Remek, köszi. Akkor egy cuccot kalibrálhatok is át vagy cserélem le.
Egyébként akkor az új zöld cuccoknál mi a faszért rakták be a 100% scavening bónuszt?
-
-
D.Orion
veterán
-
-
D.Orion
veterán
válasz
Balika23hun #13305 üzenetére
Két-három nappal a fix boss arany előtt lettem lvl 50 DZ-ben ha jól emlékszem. Folyamat 95-98% volt a gyűjtögetésem, mert úgye 100% felett az is bugos elvileg.
Napi szinten játszok a megjelenés óta, lvl12 óta vagyok dz-ben, napi 2-3 kimentés és összesen egy kibaszott MIDAS esett aranyban!Haveromnak ugyanez, összesen két arany...Az elmúlt napban az én tech karimnak kibaszott felszerelés módosítók és fegyvermódok estek. Semmi más!
Velem együtt lévő dps karinak 30% svaceng mellett atomfegyverek. Balanced karinak meg kibajó zsák, térdvédő. Ezt is nagyon gyorsan meg kéne csinálni.
Lassan nincs értelme a dz-nek és vele együtt a játéknak sem, számomra. Meg lehwt nézni feljebb a cuccaim, hogy mekkora átlag alatti vacak, ezt adja a dz. Dps kari nem is tudnék lenni. -
D.Orion
veterán
DPS társunk folyamatos gyógyítást igényel, mert szinte semmi élete és még kevesebb pajzsa van. Ellenben én kiállok a 32es sárga shotis elé és egy telitalálatot mindenféle megszédülés nélkül túlélek. Igenis számít a hp és az armor. Ha nem gyúrsz skill-re, akkor azt az egyet kell csak a talentek erejéig felhúzni.
Szerintem.
cain69: Jap shotival csak óvatosan, mert pl ami nálam van pve-ben fejre tarva 2méterről 150K+ dmg, és tizes a tár! PvP-ben 89es rúgó feküdt már el két lövéstől az utcasarkon.
-
D.Orion
veterán
válasz
marilllyo #13109 üzenetére
Napi feladatok:
-Iktass ki 5 ellenséget robbanószeres tölténnyel. 10Phoenix credit
-Készíts el 5 szabványos vagy jobb tárgyat. 1Gold Division tech
-Iktass ki 10 fegyencet a fekete zónában. 7500xp DZNapi küldetés: Maradt ami volt, hajnal ~01:30 körül vált.
-Hudson menekült, nehéz fokozat.
-Lincoln alagút, kihívás.
-Madison kórház, nehéz.Nálunk a csapatban én vagyok a felelős a healt/ammo + buff adagért, így ez az enyém:
Be kell szereznem még pár sárga tervrajzot a kiegészítőkre. A mesterlövészt tegnap szereztem, tudom, hogy lassú, de tetszik a háborús jellege.
200K felett visz fejre ha beadja, három crit talent van rajta, plusz a kiegek. Lerakatban van FW M1A és Socom is, ha megunnám.
Plusz DZ-ben a rugók ellen van egy meglepetés M870 shoti, de az titok.
-
D.Orion
veterán
válasz
Maxtreme #13004 üzenetére
Tegnap adtam oda havernak DZ-ből egy kimentett példányt.
+23.5% fejlövés sebzés
+7.5% kritikus esély
+55% sebzés utolsó golyóra.Örült is neki nagyon. Neki 157GS, nekem 178GS és együtt nyomtuk DZ-ben.
Nyomott belőle a gyenge cuccaival 160Kdps-t, azt hiszem haladni fog vele.Jó fegyver és tetszik, de biztos nem adnék érte annyit.
-
D.Orion
veterán
válasz
ScomComputer #12928 üzenetére
Én aktiválni se tudtam, pedig megörültem neki. Hiába van a játékaim között a Rainbow Siege, akkor is kéri, hogy vegyem meg a játékot.
(#12926) Schongo: Igen a játék indulásakor itt panaszkodott valaki ilyen bugra. Pár nap múlva elmúlt neki, és megjelent az ember a helyén.
(#12947) Hunt3r22: Tegnap bázison kiléptem, ma DZ5 vendor-nál ébredtem.
Kijöttem elmentem a bázisra, tettem vettem, majd kilépés. Most azelőbb belépek DZ1 vendor-nál vagyok. Miafütty?(#12965) Csabee86: Nekem 178-as, havernak 152-es. Tegnap simán nyomtuk együtt DZ-ben. LOL?
-
D.Orion
veterán
Eszembe se jutott ez, de KÖSZÖNÖM!
RECSKA: No igen, két külön cég a kettő. Egyébként én is vicc-nek tartom az egészet, amatőrök.
Azért ez már nem a Call of Duty 1 ahol agyári 7.47KB-os kliens cfg helyett, 140KB-os cfg-vel mentünk Clanbase Euro Champ-re, és a PB nem szólt. Top 8ban estünk ki, de senkit nem fogott meg a PB akkor sem. Persze más is kb. ugyanannyira nyomta. Több ezer Euro-ért ki ne tette volna. Itt a cheatereket kell első körben megfogni azt banhammer, és nem azzal, hogy reportold azt teszünk ellene valami. Kell rá egy védelem. -
D.Orion
veterán
Köszönöm, így megtaláltam. Két tools hely emeletén ill. tetőn volt a hiányzó kettő. A térképet gyorsan átfutva nem is látszott csak teljes zoom-al.
Jönnek a hullámok és igen a csarnokban állsz és lövöd őket, közben rakod fela bombákat a járműre. Meg kapcsolgatod ki a turret-et, meg ilyenek. Egy skill-es kari kell aki dobálja az hp+ammo-t, de lehet, hogy kell külön buff kari is.
-
D.Orion
veterán
Kisebb probléma van, némi bug azt hiszem:
Minden zóna maxos, de két tárgy hiányzik.
-
D.Orion
veterán
Nem, unboxing videó.
(#12249) RECSKA: Például a kulcsot tartalmazó füzet.
-
D.Orion
veterán
Remek, hogy mindenkinek ilyen bőkézzel adja a sárga cuccot. Haverral tegnap értünk 50es szintre DZ-ben eddig nekem 1! havernak 2 sárga cucc esett csak. Kezdünk kiakadni pedig dz5-6 részen is küzdünk vastagon.
-
D.Orion
veterán
válasz
Maxtreme #11093 üzenetére
Milyen talentek vannak rajta?
Csak, mert egy superior SMG-9 is tud ennyit vagy többet is.(#11127) ForRedGlory: Tegnap DZ-ben befutottam az Extraction területre(parkolóház, tetővel), mert épp jött a heli. Mondom gyorsan fel a lépcsőházba és még épp odaérek. Erre nem volt betöltve a lépcsősor én meg besétáltam a textúrába vagyis annak a hiányába.
Persze rátöltötte a karakteremre és szépen kiírta, hogy unplay bla bla bla terület 10 9 8 7...
Na mondom a rossebb, meghalok ugranak a cuccaim. Helyette a közeli DZ safehouse-ba éldtem fe, minden cuccommal együtt.De mi a francért tölti be későn a textúrákat? Szerver vagy kliens oldali probléma?
-
D.Orion
veterán
Bocs, de én az átlag játékosokból indulok ki, akik 1080p-ben és high vagy annak közelében játszanak. Nem számolok a játékosok azon 1%-val akik 4K-ban, 3 monitorral, ultra+ beállításokkal tolják. Továbbá azokkal sem akik szerint stabil 60fps kell a megfelelő játékhoz. Ennyi.
-
D.Orion
veterán
SSD kb. semmit nem számít. Nekem egy 3TB-os 5400rpm-es green winyón van a játék és csak a töltési szakaszok a hosszabbak.Játék közben semmilyen hátrányban nem vagyok az SSD-s haverokhoz képest. Respawm és dz vendor ki-be lépés ugyanaddig tart, mint SSD-vel. Csak a játék indítása és a fast travel lassabb.
RAM: Akinek nem elég 8GB egy 2GB-os vga mellett az takarítsa le a windows-t, mert tele van neki szeméttel és férgekkel.
-
D.Orion
veterán
Újabb 2x2 fős rugó csapattal találkoztam akiknek az a legnagyobb élvezett a játékban, hogy a dz-be belépő még semmilyen sárga táskával nem rendelkező játékosokat csak lelőjék. Konkrétan az egyik srác a bejáratnál várt és azonnal lelőtt. Hát ennek a játéknak így sok jövője nem lesz.
Továbbá azt hiszem én is találkoztam egy dps cheater csávóval. Nincs sok hp-m csak 65K, de pöppet érdekesnek találom, hogy arany Vector-ral sniper távolságból lekaszál...
Single player-en túl ez jelenleg egy játszhatatlan semmi.
-
D.Orion
veterán
Tegnap este megpróbáltuk hárman a challange Daily mission-t. Nos atom jó volt, de nem tudtuk megvédeni a ládás hölgyet, mindhármunknak csak 75-80K dps-e van. Az azért kevés még.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Szerintetek melyik a jobb? Harmadik tartalék fegyvernek lenne egyelőre.
Bocs az összeillesztés pontatlanságért, most ennyire tellett. -
D.Orion
veterán
Látom mindketten megértettétek.
Nem az a baj, hogy lelőnek, hanem az, hogy ez nem előnyszerzéssel történik. Csak szimplán futkosnak nyolcan és lőnek akit érnek. Nem kell nekik semmi cucc és nem is érdekli őket semmi. Mennek lőnek azt mennek tovább, egyszerűen gyökerek. Remélem mással se fogtok találkozni DZ-ben, mint hogy a bejáratnál agyonlőnek céltalanul. Magyarázzad már el nekem kérlek, hogy mégis mi a jó abban, hogy egy frissen a zónába lépett játékost lelősz? Se credit se cucc, csak szimpla gyökérség.
-
D.Orion
veterán
Ez marhajó, 8 gyökér rugó az egész DZ-t végig hentelnek, mindenkit lelőnek akit csak látnak. Semmi értelme nincs, hogy lelő, mert alacsony szintű vagyok és még cuccom sincs... Erre meg agyonlő, gyökér fasz. Az se érdekel, ha topik olvasója is van közte. Semmi logika nicncs benne, egyszerűen csak böszmeségből lelőnek mindenkit.
-
D.Orion
veterán
Side mission es Encounter újrajátszható valahogy?
-
D.Orion
veterán
Kicseszett uplay állandóan ledobja egyikünket.
-
D.Orion
veterán
25ös szinten voltunk először DZ-ben haverral, ~30K dps/30K hp. Blokádot lebontottuk ketten mint a huzat, sportboltban már taktikázni kellett és ki-ki menekülni.
Nálam 4 fegyver volt, 21Kdps AUG, 20K dps Socom, 14K dps M60, 15K dps M44. Stick-m 50K-t sebez.
Havernál csak 2db 25K dps assault. Gurulós kiskutya aknái majdnem 40K-t sebeznek.Meg lehetett oldani, de csak nagy összhanggal.
-
D.Orion
veterán
Üdv! Keresgéltem, de még nem találtam olyan térképet ahol fel lennének tűntetve a craftoláshoz szükséges alkatrészek lelőhelyei. Material, fabric, electronic, weapon parts, stb ilyenek. Tudna valaki ilyet mutatni?
Sajnos nagyon kevés időm van játszani ill. topikot bújni.
-
D.Orion
veterán
válasz
ForRedGlory #8609 üzenetére
Köszi, akkor majd meglesz.
-
D.Orion
veterán
No még csak 21. szintnél járok. Ki hogy emlékszik vissza, eme statok elmennek azért?
DZ-ben egyelőre keveset jártam, egyik cucc se onnan van.Szerintem ezt a dobozt/hátizsákot nem lehet elérni: Talán eme irányba is bővül a térkép?
Eme ECHO-t, hogy a picsbe kell felszedni???
Nem tudok bemenni érte. -
D.Orion
veterán
válasz
Neil Watts #8046 üzenetére
Amd ill. nv kuponokat látni néha 10K-ért, annál olcsóbb sztem nincs.
-
D.Orion
veterán
Épp lenyomtam a második Medical Mission-t hardon, és olyan barangolósra sikeredett a visszaút a főhadiszállásra, hogy már ott ért a Server Show Down 10 9 8 7 6
Még csak 8as vagyok, de baromira élvezem. Főleg a nagyjábóli barangolós részeket. 30-40 percet simán el tudok lenni egy olyan mission-ben amin már 10 perc alatt átrohan. Ez is 50 percig tartott, minden sarkot végigjártam mindenhova benéztem, rácsodálkoztam apróságokra matricákra. Szerintem nagyon jól össze van rakva ez a játék, ne rohanjatok nézzetek körül.
uplay: pHeetR
-
D.Orion
veterán
Nekem csak ennyi van az 576 Gold Edition mellé:
A többit hogyan lehet megszerezni? -
D.Orion
veterán
Most épp van 20 percem a következő éjszakás műszak előtt.
Akkor a Gold-ért járó reward-ok maguktól megjönnek ha bejelentkezem? Vagy oda kell mennem a vendor-hoz?
Ezeket mind megkapom, és honnan lett előcsalva ez a kép, Hol érem el ezt a menüt? Bocseszsrácok, de hiéba követem a topikot és olvasok el minden hsz-t, ha alig benne infó, csak sejtések és meg nem erősített dolgok. Írtátok, hogy jár és megkapjátok magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged