- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #13636 üzenetére
Kap egy leépülő játékot a közösség amelyik közösségnek bizonyos százalékú tagja miatt kezd el leépülni a játék mert visszaélnek a hibákkal. Ha én fedeznék fel egy fatális hibát részemről menne egy bug report, hogy srácok itt van ez meg az a hiba, csináljatok vele valamit, hogy ne legyen, de ez én vagyok! Soha nem cheateltem és glitcheltem semmilyen játékban, de ez is én vagyok. Simán elviselnék egy nagy szerver leállást, akár több naposat is hogy rendberakják a dolgokat, mert rendbe lehetne szerintem akár külső segítséggel is, mert szerintem még mindig van potenciál a játékban amit kár lenne veszni hagyni. Én a hibák ellenére is bízom benne, hogy így vagy úgy de sikerül helyrepofozniuk a dolgokat és még így is tudom élvezni a játékkal töltött időt.
Érdemes elolvasni szerintem a cikk alatti hsz-eket, mondanak egy két igazságot az emberek.
-
bunfi
őstag
válasz
Sebestyen01 #13636 üzenetére
Nagyon igaz. Mellesleg csak ennyit kellett volna tenniük: [link]
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #12916 üzenetére
Szerinted egy olyan valaki aki a minimum req. alapján vásárol magának játékot az megteszi? Azt se tudják, hogy ki-mit hova kell írni. Azért van a Tesco vevőszolgálat. Visszaviszi. Elmondja a problémáját...ők meg visszaadják az árát. Ha akar foglalkozni vele a Tesco akkor foglalkozik. Ennek egyébként most már...negyedik hónapja. Nem tudom, hogy visszavették volna.. Bár kétlem. Továbbá mivel a celofán lekerült róla...azt sem hinném, hogy visszatették a polcra.
Persze nyilván nem lopásra szerettem volna ösztönözni a társaságot. Távol álljon tőlem.
-
válasz
Sebestyen01 #12914 üzenetére
Haverja ACC-ját meg majd szépen bannolják...
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9817 üzenetére
Én is szüneteltetem, ma is néztem TS-en fent vagy-e, de nem láttalak, gondoltam, hogy hasonlóan vagy vele, mint én.
(#9818) TTomax: Hát igen, a farmolás maradt, amitől egyrészt hányingerem van, másrészt semmi értelme, mert minek, hogy jobb gear-em legyen, és utána mi lesz, semmi. Mondjuk ebben a műfajban van helye a farmolásnak, ezt is el kell fogadni, csak én nem szeretem.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #9701 üzenetére
itt is van!
Nézze meg mindenki, érdekelnek a vélemények hogy ez így normális e.
Feltételezett hacker gameplay tőlem.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #9701 üzenetére
kíváncsi leszek mit mondasz a videó után.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #9559 üzenetére
Konzulátus se nagy cucc, van egy egyszerű trükk. Az ajtóba le kell tenni barikádot, hogy a shotisok ne rusholjanak be a szűk helyekre.
szívesen a pró tippet #youarewelcome!
Mondjuk konzulátus challange módban egyszer kicsit meglepődtem, hogy a turretteket meghackelik és a csapatot sebzi...
Néztem nagyot.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Sebestyen01 #9519 üzenetére
Tévedés,egyedül is el lehet indítani.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9504 üzenetére
Egy új karakternek több értelmét látom, mint az értelmetlen farmolásnak, dög unalom. Lehet el is kezdek egy újat majd.
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #9504 üzenetére
Ezt ugy hívják, hogy ismerős karaktert húz Neked...6 ora kb 1-30-as szintre.
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #9501 üzenetére
RPG-ben két karakterhez?? Ne viccelj...tobb ismerősnek nemsokára kész a harmadik 30-as...
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #9501 üzenetére
Most csinálom a 4. 30-as karit.
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #9485 üzenetére
30-as láda végre nem kéket dob hanem lilát, sárgát meg dobhat kulcsos láda is!!!!!
-
válasz
Sebestyen01 #9474 üzenetére
Mintha magamat látnám
(azért nem ilyen rossz a helyzet, de van néhány tanú rá, hányszor kell feléleszteni
)
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9471 üzenetére
Ki tudja lehet van neki 80% reduction armorból meg 6*10^23 burn és exotic dmg resilience.
-
válasz
Sebestyen01 #9471 üzenetére
ezt nem tudják. egy járó defibrillátor kell mellé.
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #9454 üzenetére
ne zavarj össze
... az a wot az milyen játék ?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Sebestyen01 #9408 üzenetére
Ezzel, azért vitatkoznék, mert vannak kimondottam a 3 tulajdonsághoz külön blueprintek, ami biztos, hogy 470-575 között fog adni az adott értékhez, csak a bónusz lesz random.
-
Garsza
veterán
válasz
Sebestyen01 #9404 üzenetére
Értem. Ha leakarok craftolni egy geart, ogy tudom megálapíteni az előtt mielőtt lecraftoltam hogy mi fog tőle növekedni és mi fog csökkenni?
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #9380 üzenetére
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #9378 üzenetére
Nem úgy... Hanem alapba. Próbálom kitalálni a ds4-es párját. Azt Nyomjátok hosszan párosításnál is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #9282 üzenetére
Tippre full random választja ki a rendszer a küldiket.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #9258 üzenetére
Ballistic tanként a skill poweren van a lényeg.
+ a pisztolyon.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Sebestyen01 #9258 üzenetére
Mert a firearms csak 1.1k.
-
marquuard
veterán
válasz
Sebestyen01 #9249 üzenetére
Feladatkezelőben jobb klikk a folyamatra.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #9245 üzenetére
Az miért gond? Szerintem jobban fut, engem ez érdekel. Majd a pocihűtő lehűti
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #9237 üzenetére
Próbálok úgy sétálni mint Antonio Banderas a Desperado-ba de ezek a náthás bébik nem állnak velem szóba. Ezért kéne legalább egy moci.
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #9234 üzenetére
Ruhát meg fegyvert. De egy rohadt csepel postáskecskét nem.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9222 üzenetére
nem csak fullon, sima ultra preseten is beesik, nem egyszer. de szerintem majd patchelik, olyan mintha leesne a gpu kihasználtság, procit megzabálja azokon a helyeken. nem monitorozom, de valami ilyesmi lehet, szerintem tuti nem a gpu fogy el
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Sebestyen01 #9137 üzenetére
4-6 között szaladgálunk.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9144 üzenetére
Ja, jó buli az 5-6, de nem is fejlődtünk semmit, vagyis fejlődtünk.....vissza...
-
EXA
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #9140 üzenetére
Az 5,6-ot van értelme 4-nél kevesebb emberrel megpróbálni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #9137 üzenetére
Jaja, tessék DZ6-ba menni!
-
válasz
Sebestyen01 #9085 üzenetére
Pont ezért agyatlan robot, semmi játékélmény, mikor a DZ-ben pont az extract az egyik legizgalmasabb folyamat.
-
válasz
Sebestyen01 #9082 üzenetére
Viszont az 505 kimentett cucc elég kevésnek tűnik, látszik, hogy nem arra ment rá, csak az agyatlan xp farmingra...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Sebestyen01 #9080 üzenetére
Nem biztos, hogy ennyit játszott is, mert nekem is futott a háttérben sokszor, mikor éppen ettem vagy neteztem...stb, így nekem is benne van 3 és fél nap
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sebestyen01 #9077 üzenetére
áá, sokat csipáztam. ( MOH, BF3. ) a csipa alap. csak olyan scope kell rá, ami az adott környezethez való
nem szabad lemondani róla -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sebestyen01 #9075 üzenetére
egy effélét nem a háton illik vinni
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9073 üzenetére
Lehet kifejezetten a tankos Incursionhöz lesz, említette is hogy anti-tank sniper.
Valami brutál armor sebzéssel pl.
-
joco999
csendes tag
válasz
Sebestyen01 #8970 üzenetére
Hogyan lehet átadni másnak tárgyat?
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Sebestyen01 #8974 üzenetére
"Pscyho - Vo-volna egy kis meló"
@.LnB: Jah, ott még nem tartok ...
-
válasz
Sebestyen01 #8974 üzenetére
Dz gearem felveve 110k dps, 60k elet, 25k skill. Egyedul elvok, csak elfogy a 2x 1000 loszer xD
Random team vicces. Sracok ujonganak, hogy menjek elore, ok meg 2krol csipassal lovik az ellent, de szerintem el sem talaljak... Vasarnap vegig dzben leszek. Hatha dobna valamit.
-
válasz
Akkor visszarakom a daralos geart...
Tudom, sokan irtatok mar. De en a random teammel nem jutottam be a kapun. Sot, egyik srac elszaladt ijedteben, es az npc-k a kuldi kornyeken agyonlottek. Az a kemeny... Es ilyen megy kihivas nehezsegre... Mikor kispistollyal ( 65edps ) pancel nelkul leolom az arany 30asokat is, ezt az itt setalo 25-26os npck kinyirtak. XD
-
.LnB
titán
válasz
Napi 2-3 arany.... Én játszom napi 2-3 órát. Akkor már kellene lennie egy aranyamnak [link] mert egy órát volta össz-vissz bent.
(ezt jól kiszámoltam)(#8970) Sebestyen01 Nem tudom milyen gearrel érdemes egyáltalán próbálkozni Challange szinttel. Nekem ugye sok DPS-em sose lesz. Most is csak 60k felett van kicsivel. Ezen egy Gold fegyó mondjuk segítene.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #8925 üzenetére
Paks 2
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #8923 üzenetére
Nàlam egy AX 1500i van.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #8903 üzenetére
Akkor igazak voltak azon feltételezések, hogy 2 hetet adnak felgearelődni a raidek előtt.
Igaz nem raid, hanem incursion, de akkor is. -
válasz
Sebestyen01 #8800 üzenetére
elég nevetséges ezzel érvelni annak tükrében, hogy a hitman egyáltalán bármilyen értékelést kapott.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Sebestyen01 #8831 üzenetére
Tegnapelőtt nekünk sikerült 2-en bemenni egy Kihívásba, 5 másodperces küldetés volt, orosz nagykövetség, 5 shotgunos rohant ránk, és hullottak a gránátok mint az eső.
Jót röhögtünk rajta, és csináltunk mást -
.LnB
titán
válasz
Oké. De a játékot jelenlegi állapotában lehet értékelni. Én nem védeni akarom a cikket. Nagyon sokat rinyáltam előzetesen, féltem hogy rossz lesz, kevés tartalom, stb. Ennek ellenére maradéktalanul elégedett vagyok. Eltartott egy ideig elérnem a 30-at, még most is van benne sok dolog amit csinálhatok... Szóval nagyon jó!
De lehet olyan játékhoz hasonlítani ami jobb pár téren nála (ha nem is minden téren).
Persze a mai pontozások nem ilyenek szoktak lenni mint ez. Itt valami lehet a háttérben. Ez a cikk nem véletlenül lett ilyen "lehúzós". Csak éppenséggel véletlenül pont reális is lett ezáltal. Ma már minden sz*r 8-9 pontot kap, ezért kirívó ez a pontszám most sajnos.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Lényegében, yep.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #8698 üzenetére
Jó csak a kommunikáció nekem csak group chat. Aztán sokan azt nem figyelik. De majd kiderül. Lehet ma megpróbálom, bár jó lenne előbb kipucolni az alap mapot teljesen.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #8586 üzenetére
Még lehet több is, de akkora terület tuti lesz, mint ami most van.
Szerk: Régebben raktam fel, délre és északra is nagyobb lesz a pálya.
Nem csak glitchek szerint, hanem easter eggek is erre vonatkoztak.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Sebestyen01 #8586 üzenetére
Ezen a térkében a DZ sem "csak" 6 zónából áll, hanem van fent egy nagyobb része is. Persze ez még nem jelent semmit sem.
(#8588) adamkaa777: Csináld meg a melléküldetéseket is, a DZ-tól jobbra már elég szép xp-t dob egy-egy küldetés teljesítéséért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8570 üzenetére
Á, a jó kis SCAR sniper.
Boltshotos csipából még többet ki lehet hozni, most én azt akarom megszerezni, de előtte jó lesz az 50-es vendortól beszerezhető másik Scar.
#8569) EnterR
Igen, lehet.
(#8573) Sebestyen01
Van nekem sniperre egy 200%-os extra critical tulajdonságom is, de eddig nem szereztem olyat amivel kihasználtam volna. Mindegy, most 45-ös vagyok, ez az 5 szint hamar elmegy, aztán jöhet a Tenebrae, amíg nem találom meg a játék legerősebb boltshot csipáját.
(durva fegyver 24% extra sebzés fejlövésnél o.O)
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Sebestyen01 #8567 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8558 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #8548 üzenetére
Csak AMD-n szar.
Trollolo!
-
djculture
félisten
válasz
Passz azt mondják vagy beragadnak a küldik vagy nem, random.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Mert csak rosszat, vagy semmit vár tőle az ember.
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #8515 üzenetére
ha messzebb van a többi akkor nem lesznek rogue-k....tegnap véletlen ölésből lett pár társam rogue, én nem. Futottak utánunk, de én voltam leghátul, healelni sem kellett, csak élő pajzs voltam, nem lőttek belém...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8515 üzenetére
"Es hogy healelik a ruzst ha nem egy csapatban vannak? "
De pont ez az hogy egy csapatban vannak. Annyi a lényeg, hogy messze kell lenni a csapattagoktól, és akkor nem lesz mindenki rugó, csak az aki belelőtt az ellenfél játékosába.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #8503 üzenetére
Lehetett volna ugy scalezni a fejlődést hogy lasabb az a 30 szint vagy van több és elosztva.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #8503 üzenetére
"Easter egg of upcoming dlc content that is already in gamecode im assuming. Its pretty awesome we now know the map will expand on both north and south ends."
-
válasz
Sebestyen01 #8458 üzenetére
Gondolom, de most meg tokeletesen elvok igy...
A messzirol potyogtetes nem az en mufajom. Inkabb haljak meg ferfikent xD
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8458 üzenetére
Na igen, meg amikor a shotisok rohannak ki inkább hozzá:
Na ott lesz anyázás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8452 üzenetére
Midas-nak a lényege inkább ez:
"Self-Preserved: Critical hits with this weapon heal you for 3% of damage dealt.
Vicious: Your Critical Hit chance is increased by 13% while you are at full health."Plusz az, hogy kb nincs recoilja.
Pakhannak meg ez:
"Destructive: Armor destruction value is increased by 18% when using this weapon.
Ferocious: Damage against Elite and Named enemies is increased by 13%"Főleg az utóbbi, többnyire neves bossok ellen azt használjuk fedezékből.
Amúgy most nálam a cél a Tenebrae sniper megszerzése, meg a Vectoré is, bár nem tudom elsőként melyiket tegyem majd be, mert most csak az egyikre van elegendő PC-m.
(#8456) Sebestyen01
Hádde mibájodvan az árány csúzlivál?
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #8404 üzenetére
Mekkora DPS/ARM/HLT miegyéb kell oda?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #8373 üzenetére
Yep, de azt is 4x flame throwerrel, 1 ammo stationnel, 2 flashbanggel simán lehozza az ember ajtónként.
Ide tankolni szerintem fölösleges, nagyon sok a fedezék, nem egy nyitott terület. Mindenki szórja a flamethrowereket, gas bomb-okat, és rendben van az egész. Persze aki sniperrel megy be, és nem használja az itemeket, az vessen magára, hogy nehéz.
(#8376) Snip3r_HUN: Yep, de skill recharge-ot is ad.
(#8375) KnockOut87: Sticky flashbang.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #8370 üzenetére
én 3 órája próbálkozom, próbálkoztam és semmi, még be sem jutottunk. Ha ki is húzzuk a második hullámig, elfogy a lőszerem, annyit kell tunkolni...érted? elfogy a lőszer
és nem tudok tölteni mert ott nincs láda. Ez egy kibaszott vicc. Nagyon felhúzott. Érdekes módon a másik küldetést elsőre lehoztuk egy csapattal, pedig az is kihívás fokozaton ment. Ezt a küldit elbaszták nehézségre de nagyon.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #8370 üzenetére
Nem volt nagy szám, csak tudd mit csinálsz.
25 perc alatt megvolt.
(#8372) KnockOut87: Ezért létezik az Ammo Station... Persze a DPS és Stamina huszárok hullanak mint a legyek, de full Electronics gearrel hozzánk se tudtak szagolni.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #8367 üzenetére
nekem most ment el a kedvem a játéktól. 30/36 vagyok és így ne lehessen végigtolni egy küldetést az vicc. Illetve már fejlődni se nagyon lehet mert kint nem dob jobb cuccot mint ami van, DZ-ben ugyszintén naponta max egyszer kapsz valami értelmeset, venni meg szintén nem lehet mert a gold dolgok 50es szinthez vannak kötve, így itt nekem megrekedt a játék...hagyom is.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #8322 üzenetére
ez igaz, de ez már a harmadik blueprintből gyártott cuccom, aminek a dmg-e köszönőviszonyban sincs az intervallumban megjelölttel
próbaképp gyártok még egyet, hátha mást dob a gép (már ha engedi)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8322 üzenetére
Hát rohadjon, meg pedig járhatna. Update után ez a bossonként 1-2 credit bosszantó ám.
A Challenge meg nem mindig poén, lásd Orosz konzulátus.
(#8324) pzstm
Vótmán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8315 üzenetére
Konzulátost nem lehet megcsinálni bakker. Az elején a shotisok kicsinálnak. Brutál.
Hja igen meg utána a pokemon labdások. :S
válasz
Sebestyen01 #8315 üzenetére
Hát igen, az érőműnél meg ugye időre megy, elsőre nem is sikerül, másodszorra meg 7mp volt vissza, amikor végeztünk az uccsó npc-vel...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #8286 üzenetére
Bétában én is franciákkal toltam, de csak én tudok invelni ha tab-al megnézem kicsoda...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Sebestyen01 #8277 üzenetére
-
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #8269 üzenetére
köszi! akkor azért nem tudtam, csak most lettem 30as
-
venomka1
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #8222 üzenetére
Mar el lett mondva lehet napokkal ezelott lehet, de meg kerdezem es az gyorsabb,mint visza keresni
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #8185 üzenetére
Engem kicsit idegesít hogy level 30/31-nél járok de még sehol nem dobott nekem legendary lootot a játék. Egy legendary marokfegyvert tudnék összerakni alkatrészesnél de felesleges mert a jelenlegi lila marokfegyverem is erősebb mint az az arany.
Dz-ben meg már kb csak a pénzt szedem össze az ellenfelek után mert sose dob olyat ami jobb lenne a jelenleginél pedig annyira nem vagyok kimaxolva. 70/80/15ezer.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #8153 üzenetére
Nem igazán van értelme a DZ creditnek mert mire eljutsz a 30-as szintig addigra vagy kint vagy Dz-ben összeszedsz olyan fegyókat amik jobbak mint amit DZvendornál vehetsz 50-es szint alatt. Most van 60ezer dz creditem de nem tudom elkölteni mert nincs mire. 50-es szint meg még messze van.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sebestyen01 #8153 üzenetére
A kérdésem pont arra irányult, hogy 30 alatt semmi haszna? Eleinte voltak kék cuccok, amiket lvl 10-től lehetett használni, aztán eltűntek, azóta csak lvl 30. Közben meg kiírja, hogy csomó dz pénzem van, költsem el... de hogy?
Messze van még a lvl 30...
-
Raysen623
addikt
válasz
Sebestyen01 #8105 üzenetére
Amennyiben ez a játék DX12-es lenne, akkor szó nélkül igazat tudnék neked adni, DE mivel jelenleg nagyon távol áll tőle ezért úgy érzem van kivetni való a hw támogatás terén játék oldalról.
Néztem VGA összehasonlításokat és a 6950-nél érezhetően erősebb VGA-t venni már csak 2-vel magasabb árkategóriában lehet. Anno 55 rugó volt a kártya, ma ezért alsó kategóriás VGA-kat vehetsz újonnan. Egy 290-es is 75-80k-ba kerül. Használtan tudnék venni azonos vagy kicsit erősebbet 60 körül, a különbség azonban az lenne, hogy amikor ezt megvettem akkor minden akkori játék maximális grafon futott vele. Ma már ehhez kell legalább egy 200k-s VGA. Hát francokat fogok ennyit költeni, és a gyártók ezekután ne is csodálkozzanaK a csökkenő éves eladási mutatóikon. -
válasz
Sebestyen01 #7923 üzenetére
Csak keményen, katonásan, mint az ügynökök
-
venomka1
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #7916 üzenetére
na kifogom probalni ultran.
Es mi a kulonbseg a kiadasok kozott? gold, sima, meg mit tudomen mik vannak. es a seeson passrol mit lehet tudni? -
szallasi007
őstag
válasz
Sebestyen01 #7846 üzenetére
Igen? Mindegy már meg van mind
Viszont a medes tech ágon az ezrest csak akkor engedte mikor az utolsó zöld küldetést is megcsináltam hiába volt már meg előtte rá az 1000 genyóka. -
Ellia
addikt
válasz
Sebestyen01 #7796 üzenetére
Nálam szimplán kiírta, hogy frissítés van, indítsam újra és töltsem le. A jelzés után még jó 15-20 percet simán játszottam és nem rakott ki, főleg nem hirtelen. Lehet neked is kiírta csak nem figyeltél
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #7805 üzenetére
szóval ezzel "lelassítod a problémát"?
a szó amit keresel: solved
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7796 üzenetére
Sleepből 5 perce felkeltett gépnél el tudtam indítani simán, a Uplay-t is újra kellett indítanom hozzá hogy a frissítést is leszedje..
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7794 üzenetére
Nekem is, tudjuk hogy mi az?
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #7575 üzenetére
Egy mélygarázsban találtam ez a barátságos kis bandát....
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7254 üzenetére
Nálam ugyanez van, G4S, annyival megfejelve hogy 2db volt egybe rendelve, egy fuvarlevélszámmal, tegnap egy itteni kolléga címére átírattam, és guess what?
Itt is (Debrecen), és nála is csengetett egy futár (Budapest) a csomaggal!
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7184 üzenetére
Nekem csak alapjáték + Season Pass + National Guard set kód van benne, neked van Hazmat is? (PC)
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #7165 üzenetére
hát rám 2XL a minimum (na jó, márkafüggő), de ez volt a legnagyobb, valakire csak jó lesz majd
prokxy... nekem jön maxon (3.6MB/s)
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7171 üzenetére
Persze, én sem láttam a pipától még egy órával ezelőtt! Teljesen jogos mivel ez nem fair senkivel szemben!
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7169 üzenetére
Mondta is hogy nem "sikerült" feladni tegnap.
De nem rohanok érte mert mondta a srác, hogy sor áll az üzlet előtt! -
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #7137 üzenetére
nekem is fél órája hozta a futár, a pólót ki se bontottam, nem is jó rám, meg nem kell visszabűvészkednem a zacskójába, meg ugyanúgy, szépen összehajtogatni, amikor feladnám az új tulajának (már ha lesz)
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #7151 üzenetére
SP és a gearek ráérnek ha hazaérek, csak időben kezdje el letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest