- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Csabee86 #13140 üzenetére
Weekly reward amikor megcsinálod, a teljesítést kiíró üzenet után kapsz egy itemet, ez hardon 214-es szett darab, challengingen 240-es szett darab. Plusz a boss dob egy szett darabot, hardon 194-est, challangingen 214-est. 4 szett darabhoz meg kellett csinálnia minimum 2x, max 3 itemet kaphatsz 1 körben.
Eddig bugos volt a weekly, és azt nézte hogy a leader kapott-e vagy nem, ennek függvényében kaptak a többiek, vagy nem. Ezt elvileg patchelték és már nem nézi, ma volt a reset, szóval mától megint kapsz weekly-t elvileg. Tegnap érdekesen működött, ahogy írta is valaki itt, nálunk is volt ilyen hogy valaki kapott valaki nem a csapatból, ugyan azokkal a körülményekkel.
-
-
válasz
Csabee86 #12571 üzenetére
igen. a set 6 darabos, de 4 fölött ad további bónuszt. ha betolsz mondjuk egy striker vagy nomad 2-set bónuszt (ex has), az szvsz elég jól tud jönni.
@akinek eltűnt a karaktere: van egy jó és egy rossz hír. a jó, hogy az ubi megtalálta a hibát, és javította. a rossz pedig, hogy ahhoz, hogy visszakapd a karaktert, a teljes accountot rollbackelni kell az április 12.-i állapotra, azaz a játékban azóta történt bármilyen változás elveszik. csak azt az accountot fogják rollbackelni, amelyik ebben érintett. a következő szerver leálláskor ez megtörténik. ennek még nincs nyilvános időpontja.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Csabee86 #12145 üzenetére
Én mindig 9 cuccal megyek felpakolni mert ha meg is halok akkor nem mindegyiket vesztem el és imádkozók hogy ne a sárga legyen 😁 szerintem max egy hétig lesz több rouge utána mindenki besárgul aztán mindenki csak a setet fogja vadászni ami elvileg dz-be nem eshet ugye?☺
-
pzstm
titán
válasz
Csabee86 #11906 üzenetére
Stash és PC közös, 4x tudod végigvinni incursion-t majd. 4x nagyobb eséllyel lesz jobb/több lootod. Mivel heti 1x van rendes/nagy loot, így könnyen lehet, hogy egy karakterrel mire valaki egy setet összerak, már jön a következő, akár nagyobb/erősebb. És akkor még szerencsésebb volt
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Csabee86 #11852 üzenetére
A patch note-ban az volt írva hogy keddtől csak az új lvl 32-es itemek gyártásához kell majd div tech.
És igen ahogy fentebb írtak keddtől dz pénzből is meg tudtad volna venni.Más: Ha jól olvastam a patch note-ot akkor a div tech átváltása nem változik. Tehát továbbra is 2 kék kell egy arany mati-hoz.
-
vendingo
veterán
válasz
Csabee86 #11776 üzenetére
Nálam is orosz konzulátus:
1. nekifutás: Nem töltötte be a pályán a lépcsőt és lezuhantam, majd menedékhelyen ébredtem, szaladok vissza, megint nem volt lépcső, lezuhantam, aztán kivágtak a csoportból
2. nekifutás: Pálya felénél megzabálja a 8gb RAMot a játék, kifagy, mire észhez tért a gép, addigra kivágtak a csoportból
3. nekifutás: Bossnál Delta hiba.
4. nekifutás: nem indul el egy küldetés se, zárva vannak az ajtók, kapuk...
Ez a játék egy rakás fos. Ha lehetne, visszakérném a pénzem, mert játszhatatlan.Ilyenek és hasonlóak naponta történnek velem játék közben. Még mindig nem tudtam egyhuzamban 1 óránál többet játszani, hogy valami ne történjen.
A kedvencem, amikor DZ-ben épp megérkezik a helikopter és lezabálja a játék a 8gb ramot, mire észhez tér már vitték a cuccom én meg holtan fekszek.Még bétának is túlzás ez a foskupac.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Csabee86 #11149 üzenetére
165 órát toltam eddig bele,napi szinten esik high-end gear és fegyver is (utóbbi azért ritkábban). 143%-os gyüjtögetési bónusz mellett. Van értelme a több karakternek,egyrészt a napi hard és challange küldetéseket le lehet még egyszer nyomni,továbbá azokat a cuccokat amiket nem használsz az első karakternél jó lehet a 2.-nak.
-
demmer123
őstag
-
vitya81
tag
válasz
Csabee86 #10006 üzenetére
Még létezik ez a 'bug', nálam folyamatosan jelentkezik. Ahogy mondod. Össze-vissza ugrál, nem reális. Legtöbbször akkor gyanús mikor egy sokkal jobb cuccal minden érték csökken, vagy amit vársz hogy pozitív irányba változzon, teljesen az ellenkezőjét mutatja. Nálam a megoldás és segítség az, hogy kijelentkezek, majd vissza, és helyreáll a 'rend' . -
Anonymus23
veterán
válasz
Csabee86 #9868 üzenetére
Szerintem itt nincs az a féle játékstílus, nem különböző képzettségekkel rendelkező karaktert fejlesztesz, hanem attól függően, hogy mit viselsz és milyen fegyvert használsz, olyanná teheted a karakteredet, teljesen szabadon, akár többféle módot is csinálhatsz, van hely bőven tárolni a cuccokat és fegyvereket.
-
válasz
Csabee86 #9535 üzenetére
egyetlenegy stat helyett választhatsz újat egy listából. ha már kidobta a játék a listát a konkrét értékekkel, akkor már kötelező választani. ezen a tárgyon a továbbiakban már csak ezt az egyetlen statot rekalibrálhatod. a kategóriájából választhatsz ilyenkor mást, de ha egyszer módosította, vagy választottál mást a +lmg damage helyett, akkor a mod slot már rajta marad.
@LedyGyuszi: van a pulsenak egy ilyen módja, de ha kirakós a canine unitot a bázis security wingjén, akkor a körzet mellékküldijeinek teljesítése után ezek megjelennek a térképeken.
-
ada19
senior tag
-
.LnB
titán
válasz
Csabee86 #9325 üzenetére
Én konkrétan ezt célzom meg: "Try to aim for 70-80k dps 60k health and 30-40k Skill Power"
De ez Healer/Support build. Ma kicsit átalakítom a karimat és szerintem meg is lesz. Majd este megnézem.Caduceus-t hol érdemes farmolni inkább? (Nem DZ-ben) Lexington Event Center? Vagy megszerezhető máshogy is?
És lehet valahol Legendary Sniper fegyót szerezni? Farmolni?
-
Sebestyen01
őstag
-
válasz
Csabee86 #9204 üzenetére
Nem. Pc master gaming xD
En 10 orat voltam eddig dzbe kb. Es lopikulat sem kaptam. Biztos rossz helyen olom az ellent. Probaltam dz1-2-3-4-5. Sehol senem adja. Tegnapelott cimbivel mentunk, neki dobott aranyt ( igaz szarabbat mint a lila cuccom ), de nekem semmit.
No nem mintha izgatna, de biztos jo erzes. Gyujtogetesem 150% felett, de szart sem er, ugyanigy nem dobja mikor 30...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Anonymus23
veterán
válasz
Csabee86 #9060 üzenetére
Nem kötözködés volt, csak elgondolkoztam rajta, hogy vajon mibe kerülhet odáig eljutni
Aztán rájöttem, hogy mindenki másképpen csinálja, meg a képességek nagyon nem egyformák.
Ezt főleg akkor látom, amikor pl idegenekkel vagyunk egy csapatban, és olyan dolgokat megcsinálnak, amik nekem eszembe sem jutnak, de mindig tanul az ember -
Anonymus23
veterán
válasz
Csabee86 #9058 üzenetére
Nem tudom mennyivel leszel előre vele, ha egy másik játékos (más skill, más felszerelések, képességek stb) megad neked egy átlag időt.
PL ha szerencséd van, és eléd kerül pár darab rugó, aki éppen még csak nem lehelte ki a lelkét, akkor akár 1-2 szintet is tudsz ugrani felfelé, de elég egy szerencsétlen nap, amikor párszor megnyiffnasz, ugyanez megy lefelé is
Én csak 37-es vagyok, de óvatosan játszok, na nem mintha az igazi életben bármi is múlna a DZ rankemen -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csabee86 #9044 üzenetére
szerk: Vegyes a gear set. Van ami esett, van amit vettem. Térdvédőt pl vettem, mert azon van egy 88%-os Scavenging/gyűjtögetés.Hjahogy a fegyvert.
Mindkét fegyvert tervrajzként vettem.
(#9042) fuvi
Az lesz, mást nem tudok.
(#9045) vegitossj7
Tenebrae esetében majd belövöm a másik talentet is(most vettem a fegyvert mégcsak), de a Vectornál nem szükséges nekem a másik talent.
(#9049) venomka1
A szűrőd szintje alacsony.
-
warcat
veterán
válasz
Csabee86 #8829 üzenetére
M1A sniper, ma van két jó féle SOCOM variáns is a vendoroknál.
Phoenix kreditből vegyél egy extended mag receptet,az mindig kelleni fog,és próbálj legyártani pl egy 90%+mag és Rate of Fire kombósat,ezzel kb 88 golyó fér bele a Pakhanba (mire kifogyna,úgyis be kell bukni fedezék mögé,viszont a RAF elég jól megdobja)
-
grHawk
aktív tag
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Ez az 576. Soha többet tőlük nem rendelek.
Még akkor rendeltem a goldomat, mikor kivolt írva, hogy jár a póló meg sapi. Aztán nem hívnak telefonon egészen megjelenés előtt 1-2 nappal(ig), mikor is - akkor se telefonon - hanem emailen jön egy értesítés, hogy csak gumikarkötő jár. Mondom: na fasza, de mindegy, nem az a fontos. Aztán megjelenés napja előtt este már a sok 576 csalódásos komment után úgy határoztam én is törlöm a rendelésem. Meg is tettem emailben, amiben azt is megemlítem, hogy fel se hívtak egyszer sem a rendeléssel kapcsolatban(pedig az első értesítő mailben ez van leírva) és túl sok rosszat hallok róluk, valamint nem bízok benne, hogy megérkezik megjelenés napján, amire szabit vettem ki. (Hogy átvehessem és ne a postán vagy tudom is én hol kössön ki). Erre jön a válasz: kolléga már keresett telefonon csak nem voltam elérhető, valamint emiatt csak szerdán tudták volna leszállítani a cumót. Telón nincs nem fogadott hívás, bár mindig nálam van és mindig hangos, tehát kamuznak vagy szimplán hülyék. A megadott számomat is ellenőriztem, minden rendben vele. Vannak ezek olyan mocskok, hogy még felvállalni se tudják a hibájukat. Namost kérdem én: egy ilyen mondhatni jól ismert név, mint az 576, hogy a fenébe engedheti meg magának ezt a hozzáállást, vagy nem is tudom hogy mondjam. Kommunikáció zéró, aztán még kamuznak is, kiszállítást nem tudják időben intézni, ígéreteikhez nem tartják magukat. Oké mondhatjuk, hogy irdatlan mennyiségben érkeztek rendelések és emiatt jól összekuszálódtak a dolgok, a weboldalon se frissítették időben a rendeléshez járó cuccok meglétét, rendben. De 1. Ez a dolguk, ezért kapják a pénzüket, oldják meg, én is tudom milyen mikor sok szar ömlik a dolgozóra, de minimum lecseszés a jutalmam, ha nem oldom meg, 2. Legalább elnézést kérhetnének, ha már több tucatnyi vásárló bizalmával játszanak.576? Soha többet és senkinek sem ajánlom. Ha nem hisz a fentebb irtabbaknak, olvasson vissza a 5500-6000 kommentek között. Teli van 576 "kössz a semmit" tapasztalatokkal.
Bocs ezt ki kellett írjam magamból. -
RazoR
veterán
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. E-maileztem egyet reggel az 576-al és nekem is azt mondták, hogy a goldhoz nem jár. Mondtam én is hogy pedig az oldalukon úgy volt feltüntetve hogy jár, meg mikor átvettem és kérdeztem az eladót ő is mondta, hogy majd küldik a kódot. Szerintük valami félreértés történt... Hát köszi...
-
.LnB
titán
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Én is goldot vettem és én sem kaptam tőlük semmilyen kulcsot. De a játékban megkaptam mindegyik kinézetet ami létezik. Itt páran írták, hogy az agent origin (elméletileg US only) kulcs miatt kaptuk meg mégis.
A helyedben én is baromi pipa lennék, mert nekem is az a szett tetszik legjobban.1800ft-ért van G2a-n kulcs hozzá. Bár ezt csak írom, elég gáz, hogy ennyiért árulják.
Rájuk írok én is hátha nekem küldenek. Ha igen akkor neked adom.
-
-
grHawk
aktív tag
válasz
Csabee86 #7635 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Amikor a Gamesplaneten megvettem a játékot, kaptam 3 kódot, egyet a játék aktiválásához, egyet a season pass aktiválásához (mindkettőt ubi kliensen kellett aktiválni) és egy rövidebb kódot, talán 10 jegyűt kötőjelek nélkül, amire zárójelben az volt írva, hogy (note Uplay). Elvileg ez lenne a hazmat cucc, na de a mellette linkelt oldalon nem tudtam aktiválni. A bétakódot kérte veírni, miután kiválasztottam a pc/konzol/stb. közül a nekem tetszőt, azt írta invalid. Ha nem aktiváltam a preorder kódomat megjelenés előtt, akkor buktam a hazmat rucit? Valamint megkaptam a trooper, swat, marine, motoros kopó cuccokat, de olyat, mint a tűzoltó szerelés és vadász pack hogyan szerezhetnék meg, vagy az nem járt a goldhoz? A két darab katonai packról tudok, ami 5-5 juró a uPlayen. Valamely oknál fogva késztetést érzek az összes kinézeti elem birtoklására, habár a játékot olyan grafikában játszom, hogy alig látom a különbséget item és item közt.
-
demmer123
őstag
válasz
Csabee86 #5127 üzenetére
Ha az ember ki ad 100-200 ezres videókártyáért pénzt el is várja hogy 60fps és magas beállítás mellet menjen.Én ez miatt nem vesz meg mert az optimizálása egy pocsék 970/980 kártyákon még high beállítás mellet is droppol az fps 30-40-re.Játékélmény így nem ér semmit.Ha patchekkel kijavítják a droppolásokat akkor talán megveszem.
-
westlake
félisten
válasz
Csabee86 #3960 üzenetére
Én potosan tudom (értettem), hogy mire gondoltál, de még mindig nem értem, hogy a játék megjelenéséig miért fontos, hogy publikus legyen a lista.
#3962: A robbanástól kellene hasraesni? De ha már itt tartunk, akkor a hav miért nem olvadt el? Vagy a könnyebb tereptárgyak (példul a bólyák) miért nem repültek szét a nyomástól?
Ja, és amennyire a videó minőségéből meg lehet állapítani, a havpelyhek miért nem "tűntek" el néhány pillanatra ugyancsak a nyomástól? -
VTom
veterán
válasz
Csabee86 #3759 üzenetére
Egyet értek, itt szerintem inkább arról van szó, hogy ezt a konzol generációt elb*szták, már a kiadás pillanatában is el volt maradva az akkori PC-khez képest.
Ez most egy ilyen mostohagyerek, gondolom ha kijön a következő generáció, majd orvosolják ezt a problémát.
Valahol azt olvastam, hogy ezzel a generációval sem a Sony, sem a MS nem tervez olyan hosszú periódusra, mint az előzővel. Gondolom nem véletlenül.Aztán a következő generációval talán visszatér minden a régi kerékvágásba.
-
vitya81
tag
válasz
Csabee86 #3092 üzenetére
Hi!
GTX970-nel a grafikai beállításoknál ultra, ilyen eredmények születtek: (1080p)
2016-01-31 10:10:43 - TheDivision
Frames: 47574 - Time: 900000ms - Avg: 52.860 - Min: 35 - Max: 622016-01-31 11:03:52 - TheDivision
Frames: 46493 - Time: 900000ms - Avg: 51.659 - Min: 27 - Max: 622016-01-31 11:53:33 - TheDivision
Frames: 46048 - Time: 900000ms - Avg: 51.164 - Min: 24 - Max: 62gameplay, ha érdekel:
[link]teljesen elégedett voltam a látvánnyal, fps számmal. néha volt drop, de egy újraindítás megoldotta. a proci i7 4770k, 8 giga RAM
Viktor
-
mettek
addikt
válasz
Csabee86 #3096 üzenetére
és a másik gameplay high-on...nagyon sokat számít épp milyen az időjárás a játékban.
-
-
VTom
veterán
válasz
Csabee86 #3092 üzenetére
pont pár hsz-szel feljebb írtam az én beállításaimat, 4460+970-nel.
Pár dolgot levettem, pár dolgot rátettem az ultrára, az eredmény látványban minimális különbség (én nem vettem észre semmit) és 60fps az idő 85-90%-ban.
Nekem baromira élvezhető volt, mondjuk nekem 45fps-sel is folyamatos volt a játék.És ugye reméljük, hogy a végleges verzió még jobb lesz, pláne egy-két patch után.
-
mettek
addikt
válasz
Csabee86 #3094 üzenetére
van gameplayem de nem ultrán játszottam.
meg mindjárt feltöltök még egyet ami high-on megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest