Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #29290 üzenetére
Könnyű M4 nálam Lexingtonon kívül esett Hudson táborban vásárolt ládából és Survivalból kihozott fegyverládából.
Sith a 3. alton én is meghagytam egy 229-es M4-et (gonosz-kérlelhetelen-ádáz) és Famassal használtam, míg nem esett LovaC.
Azonban M4/Famas ad 39% critesélyt és 102% critsebzést, míg Lovac/M4 27% és 86%.
Így tényleg kellene egy M4 tervrajz.A Kerman stationban lévő M4 nekem nem lenne jó mert 2 talent is magas elektronikát kíván.
A Terminálban lévő Liberatorral szemeztem a viszonylag magas sebzés miatt, de még egyenlőre nem.
-
sith7
félisten
válasz
renoirba #29294 üzenetére
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 8th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.
During this maintenance we will be a fix. Changelog.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
duvi
nagyúr
válasz
RECSKA #29292 üzenetére
Pont ezért kérdezem, hogy ha nem teszi rá ezeket a módosítókat, akkor drasztikusan lecsökken a találati arány. Ebben az esetben pedig nem sokat ér a csillagászati dps és valós sebzés (max. nagyon közelről). A nagy kérdés, hogy melyik éri meg jobban? Nagy sebzés kevesebb találattal, vagy kisebb sebzés több találattal?
(#29293) Snip3r_HUN
Köszi a választ! Ezek szerint elég az M4 alapértelmezett pontossága és stabilitása egy "kis ellentartással". Már csak egy jóféle M4 kéne a kipróbáláshoz -
renoirba
csendes tag
Üdv.
Bocsi a lámáskodásért, de tegnap megvettem a G2A a cd key a játékhoz, a uplayen megadtam, letöltötte ma reggel játszanék, a játék indul betölt, de nem enged be a szerverre.
Valaki segítene plz. -
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #29278 üzenetére
Az elsődleges fegyveren is figyelemebe vetted a Famas Nem komplikált talentjét? Erre se tettél pontosság és stabilitásnövelő kiegészítőket? Ebben az esetben nem romlik drasztikusan a találati pontosság? Vagy smg stílusban - csak közelről - használod a gépkarabélyt?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #29274 üzenetére
Mondjuk gondolkodok egy ideje egy ilyen builden:
-Larae mellény
-Skulls MC gloves
-Specialized táska
-G36Na most ugye a G36 focused talentjét ha kombináljuk Larae mellényével akkor +10% sebzés ha nincs egy skill se CD-n és akkor is ha 1 van CD-n. Ehhez még hozzá jön a kesztyű +16%-a. Aztán ott a Larae mellény + táska, elég sok SP-t lehet nyerni. A többi cucc meg valami random szett item / sárga tárgy. Egyszer ki kéne próbálnom na de ehhez kellene, hogy essen jó rollos Skull kesztyű meg Larae mellény
Annyi kérdés, hogy ti hol szerzitek ezeket a jó Könnyű M4-eket? Nekem ha dob akkor se jót (bár most van egy használható darab). Tegnap Lexiből jött vagy 3, máshol esetleg nagyobb a drop esély?
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #29283 üzenetére
Nekem is az van ..., de csak 350/398/81 a stat ... szerintem a talentekben van a kutya elásva, bár ádáz, gonosz nekem is van, meg Famas is ... inkább az M4 az, ami nagyot dob rajta, 229 -es volt nekem is, a patch után sokáig használtam is, mert nem volt olyan, ami nagyobb sebzést produkált.
szerk
ha a nem komplikált a famas 3. talentje, akkor a fogékonyon kívül a többi stimmel ... fáking M4szerk2
400dps gond nelkul oszerakhato 450 szivossaggal.Este átküldöm pm. - ben a jelszavamat, belépési nevemet, majd szólj ha kész vagy vele
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ZsyfKo #29284 üzenetére
Persze de nálad nem minden talent ad a sebzéshez a másodlagos famas legyen a nem komplikált talent miatt,itt mind a 6 talent sebzés/crit esély növelésen van: Fogékony - Halálos - Ádáz - Pusztító - Gonosz - Nem komplikált. Fő fegyverre mehet még 3. talentnek a kompetens és minden képzettség használatkor +10% sebzés 10mp-ig.
-
sith7
félisten
válasz
4900 tűzfegyver mellett hogyan van ekkora DPS ?
-
arnikusz
veterán
Ment is a farmolás, az Alpha mellett a Nomádok is akkor estek.
A szombati vendor váltásra kíváncsi leszek- jól jönne az M4 rajz, mert a fegyver tervrajzokból azért lehetett csinálni jót, viszont a módosítoknál nálam siralmas a helyzet - 100- ból ha egy ami jó és ugyanez igaz a fegyver kiegekre is.
Kellesz csinálni egy heti beosztást melyik nap mit farmol az ember, mert az hogy ahol a legtöbbet játszik ott eshetnek jó dolgok megdőlni látszik.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Nem is tudom hol kéne vadászni az Alphát, mert hiába esik csak kevés páncél+ elektronika.
Nálam egy jó hátizsák kellene, most is az első héten megvett alacsony páncélú van.De nincs mese növelni kell a játékidőt.
-
válasz
Snip3r_HUN #29273 üzenetére
Nekem is van ilyen kesztyűm és nálam sokat ér,mert nincs szettem (ki tudja mikor lesz).
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #29273 üzenetére
Igen tudom.
Ez is egy nesze semmi, így ez az új 6 szett item együtt megmarad baljós hatosnak bohóckodni. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #29271 üzenetére
Grat, ilyen ez a HVT.
Kipróbálod a Savage helyett? -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29261 üzenetére
Nagyon szép
-
arnikusz
veterán
válasz
TTomax #29267 üzenetére
Na hát ne legyünk telhetetlenek
.
Tegnap este valakinek még sikerült visszajutni?MG5 - próba volt tegnap, PVE terület és UG szerintem használható (páncélromboló, kérlelhetetlen, aprólékos), 4 Nomád van a 4. alton most Virgonc mellény és Operátor maszkot raktam hozzá.
Viszont azon gondolkozok kéne egy kettes bónusz pl. Sentry, vagy Frontline. -
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29266 üzenetére
Az igen... van ám javitás,nehogy megszakadjanak... [link]
-
Snip3r_HUN
addikt
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Thursday, December 8th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.
During this maintenance we will be a fix. Changelog.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #29264 üzenetére
Ja nekem is eddig ez a max amit ki tudtam hozzni. A fegyvertokom jobb igy mint az Alpha
szóval ez még nagyon az elején van. Savage már van. Elektronikabol en meg vennék vissza.
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #29253 üzenetére
Ezzel így szerintem több gond is van:
A táskán nincs elegendő páncélod.
A kesztyűből jobb a savage, persze farmolni kell mire olyan esik ami fullos. (a páncél sem sok rajta igazából)
A fegyvertokon is elég kevés a páncélod, meg annak a nevesítettnek túl sok haszna nincs, max PvP-ben lenne gyakorlati haszna, de igazából ott sem.Ahogy érzem az elég elektronika nem itt kezdődik, ahhoz jóval több kell. Inkább a csapatban legyen egy support.
Akkor már sokkal inkább egy olyan szett összeállítás, amit Sniper berakott, de nekem igazán normális reckless nem esett még, de nem vagyok benne biztos, hogy nálam működni fog
-
válasz
freddirty #29255 üzenetére
Neked lehet jobb, de ez közel sem garantált mivel teljesen véletlenszerű a drop -elméletileg- (bár már sokakban felmerült már a gyanú, hogy az első pár nap után visszaveszik a drop rate-et). Nekem pl. napok óta alig esik valami, többnyire lila vagy valami HE hulladék, ha gear set akkor az is többnyire tacticians/deadeye/firecrest/sentry, már ha egyáltalán esik valami. A kinyitott basic sealed cache-ekből meg tömegével hullanak a rosszabbnál rosszabb modok (volt, hogy 10 egymás után kinyitott példányból 6 mod esett).
-
freddirty
senior tag
tegnap újra benéztem és szerintem jobb lett a loot mint az új patch kezdetén. Most két este elég könnyen összejött a hiányzó set cucc. heti és napi hvt-k szépen dobáltak, de a sima piros mobokból is esett a zöld. Most azzal szembesültem, hogy a pxc maximált. Nézem 2000 van, milyen szép kerek érték... Lenyomtam egy 95-ös hvt-t és maradt 2000. Ejnye. Mindegy, vettem pár blueprintet, hátha jó lesz még valamire
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #29235 üzenetére
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #29250 üzenetére
Igen. Jöhet bossoktól, lezárt csomagoktól (Amiket árusoknál is vehetsz) a terminálban a fegyverárusnál zöld csomagból, bossok melletti mobokból, igazából bárhonnan, ahonnan loot esik. Játékosokból is
A teljes szettet elég nehéz összeszedni, most valami megint csináltak szerintem a loot-tal, mert mindenki panaszkodik, hogy semmi normálisat nem dob a játék. Én úgy vettem észre, hogy vannak napok, mikor 2-3 jó cuccot is dob, és vannak napok amikor az ég világon semmit.
-
Dendytv
senior tag
Ha lenn itt egy olyan kedves és megértő (a megértő elég hangsúlyosan mert nagyon láma tudok lenni ) játékos aki segítene egy kezdőnek úgy a főbb dolgokban privát üzenetezve ! Annak nagyon megköszönném
és hálás lennék szóval aki segítenie az írjon privátban. Előre is köszönöm
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #29241 üzenetére
Én elektronikából pakolnék még DPS-re.
Meg a stash-ben nézz körül, hogy nincs-e egy szettnyi cuccod valamiből (4 egyforma) és ha van, akkor lehet próbálgatni, mit tud(#29242) CactuS Ez nem általános, ma ingyen adják az Assassin's Creed III-at, szerintem azért hasaltak el a Ubi szerverei. Nálam most már jó.
-
Új vagyok uplay/ubi terén, így ez nem tudom, hogy az alábbi eset mennyire gyakori dolog: Próbáltam beloggolni. Semmi siker, mindig valami errort dobott (nem sikerült csatlakozni, nem elérhető szoláltatás, stb.), majd közölte, hogy account suspended. Ez normális? (Mármint nem a szituáció, mert az biztosan nem, meg az sem aki kitalálta, hogy szerveroldali gond esetén felfüggeszti az accountot) Mennyi időre függesztette fel vajon az accountomat?
-
vegitossj7
addikt
Hát, Incursion már nem jön "idén", Map bővítés balra lesz egy kicsit és délre.
Year Two lesz. "Idén" már nem lesz Map bővítés, Year Two-nál is a 2. DLC-vel terveznek map bővítést. Viszont lesznek új skillek, meg talentek végre...
(#29236) VTom: Az jelenleg egy incursionnek készül.
-
VTom
veterán
válasz
vegitossj7 #29225 üzenetére
Akár mg meg is érheti, csak legyen benne map bővítés. Central parkról is olt szó pl., meg az eredeti E3-as bemutatóban ha jól emlékszem teljes NY térképet mutogattak..
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #29224 üzenetére
Tovább fokozza a gondot hogy aki megvette régebben az AC3at annak eltűnt a fiókjáról , ezt próbálja most az ubi visszacsinálni gondolom ez is hozzájárult.
Am nekem szerencsém volt egész nap tudtam játszani ma 17:00ig nyomtam.
-
válasz
GrouNDSkulL #29227 üzenetére
reggel hat előtt jó volt.
-
pzstm
titán
válasz
nekem megfelel
-
saltanus
aktív tag
válasz
Hunbeast87 #29224 üzenetére
es ezt az AC3 hogy lehet megvenni?
-
LÁZ
addikt
válasz
mindenki ac3-at akar
-
válasz
We are aware of an intermittent disruption to a number of online services. We please ask for your patience whilst we investigate.
-
RazoR
veterán
válasz
Ez igazán örömteli hír! Akkor jól sejtem, hogy jön a Year Two? Last Stand-el lesz végre map bővülés?
-
DokiBaxxi
őstag
We are aware of an intermittent disruption to a number of online services. We please ask for your patience whilst we investigate.
(Uborka Support)
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #29219 üzenetére
DZ-ben jól jött... 1.5-ben próbáltuk, és Józsin is és rajtam is virgonc volt, de ugye nem működött.
Rohadt nagy szerencse kell ehhez az egész játékhoz, mert kb 1,5 hete nem esett használható cucc, csak eladásra.
Az Alpha fegyvertokon ami nekem van a TF meg az elektronika még mindig 1150 alatt van
Mondjuk a stamina meg 1267 vagy mennyi, de nem hogy jobb, de egyáltalán nem esik semmi.
Lehet elköltök vagy 100 millát, hogy legyen pár jó cucc, abból a 250 ládából csak kellene már valami jó cuccnak esnieMég jó hogy van ez a survivar, ott már egy "rózsaszín topnak" is tud örülni az ember, ami néhány fok +tűrést ad
-
johndoo1000
tag
Hali,
ti sem tudtok bejelentkezni ?
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Be tudtok jelentkezni az Uplay-re?
Engem nem enged. Karbantartás lenne? -
yozsee11
aktív tag
válasz
vitya81 #29209 üzenetére
A Virgonc jelenleg a Support Station-el nem működik:
Vigorous and Support Station1.4-ben support karival mikor leraktam a ládát, pl Anonymusról DZ-ben a mob-ok nem tudták lelőni az overhealt, volt mikor játékosok sem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #29214 üzenetére
Rambóknak nem való szerintem a reckless...
Én mint munka utáni Rambo ezt alátámasztom, ezért mióta esett az első Barrett a Reckless csak pihent.
Még egy időben a Robuston gondolkodtam, de elvetettem.
DPS vitéz korszakot fel kell váltani néha és érdemes próbálgatni, mit Recska is írja. -
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81 #29210 üzenetére
Ha ez így lenne, ahogy írod, akkor nem reckless lenne a neve, hanem Chuck Norris mellénye.
Ahogy Recska írja, DPS-hez nagyon jó.
Az én véleményem: csak akkor ha tudod kompenzálni ezt a + sebződést: gyorsabb/ügyesebb/szerencsésebb vagy mint az ellen, és jól ki tudod használni a helyzeti előnyöket.
Rambóknak nem való szerintem a reckless...
Meg kell vele tanulni játszani, nekem nem jön be -
vitya81
tag
válasz
Anonymus23 #29207 üzenetére
Javítsatok ki, de a Reckless talent magyar fordítása szar. Nem arról van szó, hogy az okozott sebzést 8%-kal növeli, míg a kapott sebzést 10%-kal csökkenti a chest? Ezen dilemmázok már egy hete, jó is hogy ez most szóba jött
Mert ha az van hogy nő 10%-kal a sebzés, az nekem annyira nem tetszik, akkor rakom félre a ládába, és mást használok.
Köszönöm a válaszod.
Viktor
-
vitya81
tag
válasz
arnikusz #29206 üzenetére
Szia!
Én azt tapasztalom, hogy működik a Virgonc, tehát ad overhealt... csináltam gyorsan egy videót is
Igazad van a 4 Alpha-val kapcsolatban, de rohadt nehezen adja a tökéletes itemeket, annyit betörtem, eladtam az elmúlt 2 hétben hogy hihetetlen. A célom az, amit te javasolsz, táska már meg is van
de van egy olyan érzésem, hogy a sárga (High End) itemek sokkal jobbak, hisz egyenként mind ad valami f@sza talentet/bónuszt.... ettől függetlenül addig nem nyugszom míg össze nem szedek 4 tökéletes Alpha itemet és akkor születik végleges döntés.
Barret-et kicsit sajnálom félretenni, egyelőre próbálgatom, csiszolgatom a karaktert
Köszönöm a tanácsokat, a videót meg kérlek nézd meg hogy akkor most hogy is van ez a Virgonc talent...
Üdv, Viktor
-
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81 #29205 üzenetére
331k szívóssággal bevállalni a plusz 10% sebződést szerintem tényleg felelőtlenség
, de egyszerű, ki kell próbálnod, hogy neked mi adja jobban. Kérdés, hogy tudod-e kompenzálni a sebzéseddel a kapottat.
Ha te vagy elől (DPS-ként) mész és magadra vonod a mobok és playerek figyelmét, akkor nem túl egészséges.A virgonc akkor volt jó, amikor a láda is overhealt adott, jelenleg ez nem így van, emiatt viszonylag kevés elektronikával nem az igazi, illetve akkor lehet jó, ha összeszokott csapatban mentek, és van egy support legalább, aki gyorsan tud sebzésnövelős overhealt adni.
Szvsz.
-
vitya81
tag
Sziasztok!
Dilemmázom 2 chest között, kérlek titeket segítsetek a döntésben, melyiket használjam
(ha ezt használom, akkor a heal lehet boost, mert a 'Virgonc' talent overhealt ad, a DPS így 334k M4-gyel, Szívósság 400k)
Igazából azon töprengek hogy a boost heal (41 másodpercenként) megér-e annyit, hogy a 'Felelőtlen' /Reckless/ talent állandó jótékony hatását beáldozzam?
Köszi
Viktor -
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #29200 üzenetére
Mindig együtt lógtok?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #29200 üzenetére
The Human Centipede
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52