Hirdetés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RECSKA
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28999 üzenetére
5000 firearmsnal mekkora az alapsebzese?
-
RECSKA
veterán
válasz
Synaptic #28995 üzenetére
Ez komoly?
Duvi valaszolt neked.
2x erosebb a karaktere ugyanazon a szinten. Egyszeruen rosszak a cuccaid. Szerezz jobbat. Ez ilyen jatek, ha mar itt elakaddz, kesobb csak tobb bajod lesz.Csinalj tobb hp-t, kevesebb skillt.
Annak sincs ertelme, ha fogom a karim, es felboostollak...
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #28993 üzenetére
Hüle
Garsza
Ha nem is azonnal, de szerintem itt ha valaki kért segítséget, az kapott is ... akár itt, akár privátbanszerk.
Synaptic
Én lvl 30 alatt nem mentem DZ - be, de ott is csak akkor amikor már minden cuccom legalább gold volt, 1-2 set - tel, és nem egyedül mentem be. -
Anonymus23
veterán
válasz
GrouNDSkulL #28980 üzenetére
Nem, gyakorlatilag bármelyik mobból eshet bármi. Kérdés az, hogy hányas szinten vagy.
Ezen túlmenően a küldetések is adnak mindenféle lootot.
A leggyorsabb lootolás még mindig a DZ, de oda csapatban van értelme bemenni, és még akkor is kérdéses a sikeressége, főleg kezdőként. -
GrouNDSkulL
újonc
Csak Dz ben esnek lila illetve sárga cuccok ? Az igazat megvallva rohadt nehéz a sima játék után.
-
LÁZ
addikt
válasz
Csoffadalom #28964 üzenetére
nekem állandóan a dz másik végébe rakja a virust...
-
VTom
veterán
válasz
Csoffadalom #28964 üzenetére
Akkor szerintem is, eléggé bosszúálló fajta játék
Pl. ha én valakit lelövök, akkor előbb utóbb valaki lelő engem is.
-
Csoffadalom
tag
Nem tudom mi van ezzel a játékkal... Napok óta csak szívat a survival. Ha nem a város másik végére tesz ki, akkor a legpitibb ellenfelek kinyírnak már az elején. Vagy ha el is érem a helikoptert, az orrom előtt szedik fel a cuccokat 2-3-an. Vagy ha mindezek ellenére nagy nehezen bevergődöm a dz-be, ott meg olyan helyre rakja a vírust ahol nevesített ellenfelek vannak. Azt szedjem le pisztollyal meg alap cuccokkal. Direkt szopat szerintem, mert csütörtökön megcsináltam 4 kimentést is.
-
Synaptic
senior tag
Hányas szinttől kezdődnek a lila és sárga cuccok ? Érdemes órákon keresztül szopatnom magam DZ ben a semmiért ? Lvl14 vagyok most. Ilyen szinten egyedül , ebben a cuccban élő ember nem farmol ki onnan semmit.
-
Tudtátok,hogy 20kutya és 10madár lelövése után is van manhunt ?
-
-
cyberkind
félisten
Köszönöm annak a 2 PH-snak akik a DZ-ban fél órája nem lőttek le!
Illetve egy kérdés, sima pénzből lehet venni főnixpénzt (vagy mi a neve ennek)? És ha igen, hogy meg hol?
+1: van olyan fegyverfejlesztés ami a visszarúgást csökkentené de nagyon, most ilyen +10%-akat találok.
-
arnikusz
veterán
Csak poén.
De trollkodni jó.
De nehogy megvezessük az újoncokat.Komolyra fordítva a szót, úgy látom a Survivalban az lett a módi megvárják míg hívod a helit és leölöd a Huntereket, vagy leszeded őket és ha közben fekszel biztos nem szednek fel, ha nem begyűjtik a lootot és felszálltak a helit.
Na ès ezek békazabáló franciák voltak.
Elsődleges a heal láda csapattársé legalább 3 szor felszedett.Versenyfutásban a helicrashoz és nevezetes ponthoz ott vannak jó cuccok.
DZ-be 2 körül bemenni, mert akkor DZ 4 körül rakja a vírust.
Este megint megyek egy kör kell a heti 20 ezerhez.
Ja az szimpatikus, hogy ad xp- még ládát ha meghalsz is. -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28943 üzenetére
Csirkék vagyunk Sniper, ez van...
-
arnikusz
veterán
Survivalt játszó Agentek valakinek esett már Urban MDR?
Heti ládából valami jó?
Köszönöm.Mivel DZ-hez már túl erős vagyok így csak Survivalt tolok, meg ha már fizettem érte csak ki kell játszani.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #28923 üzenetére
Megvan, esett egy olyan amin Pusztító volt az első talent.
Így most 23.6K az alapsebzés. (Kesztyűn AR DMG-t beleszámítva) +42.5% páncélrombolás.
Aztán be is daráltunk pár játékost:
Itt szögezném le hogy megint volt egy magyar aki csak azért is odajött, pedig direkt kértük hogy maradjon távol amíg embervadászatban vagyunk...
-
nyamsas
aktív tag
válasz
RECSKA #28935 üzenetére
Most ne úgy értsd, hogy akkor sosem ultizom dz-ben, mert akkor hazudnék, ha azt irnám, maximálisan kihasználom a fedezékharcot, amiről ennek a game-nek szólnia kellene, rambo mód nem kifizetőtő ahogy tapasztaltam.
Ha meglenne a 256-os térdvédő, akkor tudnék még a szivósságra tenni, de nem akarja kidobni+ kib@szott szemét a fegyver talent kalibrálás, a 3. talent esetében, nem akarja beadni a vérengzőt..igy maradt a brutál rajta, nem adott jobbat. :/
-
North15
csendes tag
válasz
CactuS #28910 üzenetére
Mindegyik rejtekhelyhez tartozik 2-2 plusz mellékküldetés, ami szimplán csak 1-1 kattintásból áll. Egyik egy emberkéhez vezet, a másik egy szekrényhez, azt kavarom, hogy melyik melyik. Ha egy adott területen megvan az összes küldetés, akkor lesz aktív. Ha visszamentél a rejtekhelyre, és "leokéztad", akkor adja fel a másikat, mely szerint menj el egy konkrétan megnevezett másik rejtekhelyre.
1.4 vagy 1.5 előtt ezeket nem mutatta fixen, csak akkor ha már valóban felvehetők voltak.
Amire még figyelni kell, hogy tényleg az összes küldetésről van szó. Ide tartoznak azok is, amiket még nem látsz, mert pl. csak egy mellékküldetés 3. része játszódik azon a területen, tehát hiába üres a térkép, lehet még van. A másik dolog, hogy a területhatár nem olyan pontos, mint amit a térképen látsz, simán másik kerülethez számol olyat is, amit Te már máshova.
-
-
törölt tag
Kb 1 óra múlva leszek. Ha valaki lesz azt megköszönöm. Nagyon félek dz-ben egyedül.
-
Synaptic
senior tag
Valakinek nincs kedve este kis szintű DZ ben 'bohóckodni' velem ? 1-14
-
-
RECSKA
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28921 üzenetére
Milyen kar azert a 2. Fogekonyert...
Es nem tudsz ra kompetenst forgatni
-
RECSKA
veterán
válasz
Gordon32 #28918 üzenetére
Pve ak-t vagy acrt.
M4 es lvoac szor mint a barom. gyonyoruen fejen lehet tartani az acrt, igaz rpm kisebb, de sebzes meg nagyobb.
Mas : tegnap sok idom volt, probalgattam :
- 3 alpha + 3 predi
- 4 predi + reckless + savage
- 3 banschee + 3 predi
- 4 predi + barrett + savage
- 3 banshee + barrett + savage + specializalt taska
- 4 deadeye + reckless + specializalt
- 3 alpha + 3 nomad
- 3 banshee + 3 maganyosPvere mind jo. Az a baj, hogy a hurka 34es mobokat szinte barmivel agyonlovod...
Dzre en azt mondom, mind hasznalhatatlan.
Pvpre sajnos csak 1 szett ajanlott. Minden mas sajnos kuka...
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Az UG megjelenesekor jatszottam utoljara par kort,most szeretnek vissza terni,es az lenne a kerdesem hogy hol,mit erdemes jelenleg farmolni szeretnek egy jo kis pve geart-t mondjuk egy lvoa-c vagy mi fegyoval.
Előre is köszönöm! -
Snip3r_HUN
addikt
-
venomka1
aktív tag
hol lehet megnezni a jatekosok statisztikajat? pl ki lootolt tobbet,ki olt tobbet.
-
Synaptic
senior tag
Csináltam egy új karit a lvl gondok miatt. Eddig nem is volt semmi gáz (lvl13) . Minden pályán megfelelő ellenfél volt. Bemerészkedtem DZ be a lvl1-15 re. Természetesen 18 as ellenfelek kerültek elém 2 lövés és gól. Nem mintha a lvl13 asokkal elbírnék egyedül , de ez akkor is gáz. Mi lehet a hiba ?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben