- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
ZsyfKo #36842 üzenetére
Csak a különböző modok speciális képességeit nem kapod meg, de a pajzs alapértékei azoktól függnek, tehát a reactive targeting pajzs nem fogja megjelölni az ellenfeleket, az assault shielddel nem lesz gyorsabb a tárazás és nem lesz nagyobb a stabilitás meg a pontosság, a harmadik mod meg nem gyógyít téged ha sebződik.
De ettől függetlenül az elsőnél az alaptól nagyobb lesz a pajzs HP-ja viszont csak +10%-ot kapsz a sebzésre, a másodikkal meg kisebb lesz a HP de +20% megy a sebzésedre (a harmadik gyógyítós mod meg kuka mert pont ugyanazok az értékei mint az alap, mod nélküli pajzsnak).
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ZsyfKo #36842 üzenetére
Működik mind. Vagy bugos vagy nem tudom, de működnek. Ha DPS kell mondjuk solo farm akkor mehet az Assault pajzs. Ha nem tetszik ahogy fogy a pajzs élete akkor a Reactive Targeting. Nekem az utóbbi jobban bejött. Egyébként megkapják a Master pajzs képességét is, tehát öngyógyító a pajzs.
-
Anonymus23
veterán
válasz
ZsyfKo #36790 üzenetére
"Irritáló", erre reagáltam.
Ha tényleg nincs semmi "igényed", akkor mire fel így jegyezted meg?Egyébként a köznyelvben ravasznak hívják, de ezt te is tudod jól. És a köznyelvben valószínű, hogy hamarabb használták ezt, semmint a hivatalos katonai szakmai nevét
Mindegy...
Én az egyelőre és egyenlőre szavakkal vagyok így, sokan nem is tudják mi a különbség, de a legtöbbjüket nem is érdekli. -
-
dvd24
senior tag
válasz
ZsyfKo #36710 üzenetére
Szerintem elektronikából nyugodtan visszavehetsz 170k-180k között elég mindenhova tapasztalatom szerint.
Próbáld meg úgy összekombinálni, hogy 300-320K körül legyen a szívósság, 170-180k körül az elektronika és minden más menjen a Tűzfegyverekre (nagyobb tűzfegyver-szívósság kombóval a specialized táska is jobb, már ha az van rajtad).
Fegyver talentek közül, meg PvP-re a Deadly-Unforgiving-Responsive trió a legjobb szerintem, de ha jól látom ezt inkább PvE-re szánod, szóval Deadly - Responsive - Destructive - Vicious - Brutal - Hurried ezek mind hasznosak.
MP5 ST-re PvE környezetben mehet a fejlövés sebzésre pluszt adó távcső is, ott könnyű folyamatosan fejlövést adni a mobokba. -
bombibmw
veterán
válasz
ZsyfKo #36656 üzenetére
Nem csak Te vagy így ezzel.
Rugónak lenni már nem kifizetődő és aki pvp-zni akar, annak csak a LS marad, de a DE, vagy a seekeresek ellen menni öngyilkosság és csak az idegeskedés marad, amire nincs szükség, ha ki akarsz kapcsolódni.
1200 órát öltem bele, de már csak ritkán vagyok fent.
Én is tudnék dobálni egy labdád, de egyszerűen ez nem szórakoztató nekem. -
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #36397 üzenetére
Nincs szorzó, egy az egyben plusz sebzés a páncéllal rendelkező mobok páncéljára. Tehát ha jön egy piros, azon nincs páncél ott +0% sebzés. Ha jön egy sárga azon már van páncél, amig lelövöd a páncélját (élete felett a fehér csík(ok)) addig +15% sebzés, ha elfogyott a páncélja és már az életét lövöd, akkor +0% sebzés.
Ha kifejezetten PvE-re csinálsz egy geart, akkor érdemesebb minél nagyobb páncélrombolásra menni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35798 üzenetére
Shock, burn, exotic, disrupt kb ilyen sorrendben. PvPre csak olyan térdvédőt, maszkot meg táskát viszek aminek másodlagos értéken csak ellenállás van.
(#35799) swagger55 én is viszem az exotic meg burn ellenállást a seeker miatt (is), meg mindenen ott a plusz HP, de az a baj igy is megöl egy full képzettségre gyurt ember seekerrel Last Standben ha 2/3-ad HP-n vagyok. A biztosabb megoldás az, ha elgurulsz a megfelelő pillanatban, és akkor nem kapod be a sebzést egyáltalán. Vagy ha van veled egy final measure aki hatástalanitja
-
HKorn
veterán
válasz
ZsyfKo #35728 üzenetére
Én egy ideje csak PvE szettet próbálok összetenni, mivel PvP nem különösebben izgat, DZ-be is inkább csak a heti missziókért megyek.
Jelenleg 3 predator, Barrett, 2 nomád szettben vagyok, amivel már elég jól ellehet egyedül is lenni, főleg, hogy főfegyveren predatory talent is ott figyel, így szinte folyamatosan tölt vissza életet, de striker szettet is ki szeretném próbálni Barrettel és specializált táskával, csak még nem jött össze 4 jónak mondható szett elem.
Az viszont biztos, hogy PvE-ben a leglényegesebb tulajdnoságok a EAD, damage to elites, és health on kill
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35733 üzenetére
(#35732) duvi: plusz ne pajzs életerő növelő modokat tegyél be, hanem pajzs sebzés ellenállást
A pajzs életerő akkor éri meg, ha nagyon sok az elektronikád, mert úgy lesz sok élete a pajzsnak, és a % plusz hp az ugye a pajzs alap életéből skálázódik, minél több van, annál jobb.
A pajzs sebzés ellenállás is annál jobb minnél több élete van pajzsodnak, de többet ér a gyakorlatban mint a pajzs plusz hp.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35730 üzenetére
Akkor nimble fegyvertokot ajánlom figyelmedbe PvE-re is, ami cover-to-cover mozgás közben %osan tölti vissza a HP-d a megtett út alapján, plusz a cover-to-cover karakter talenteket, az egyik -30% bekapott sebzés, a másik meg plusz sebzés neked a megtett távolság alapján.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35728 üzenetére
Én solo PvE-re D3FNC-t raknék össze egy PP19-el, lehetőleg Hurried / Sietős talenttel, meg kell egy sárga táska ami az általad bekapott healt a skill objecteknek is adja és gyogyitani tudod a pajzsod. Addoltalak most amugy, mikor egyszer együtt játszottunk, akkor nem találtalak uplayen, igy nem tudtalak addolni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35677 üzenetére
Oneshot builded van, spawncampelsz és nagy a kill streaked? Ügyes vagy fiam 50k+ pont. Támogatni akarod a csapatod és healaer vagy? Ülj le eggyes 0 pont.
Annyit kellett volna csinálni hogy a skill objectek healeléséért ne számolja végtelenségik a pontokat. Nem sikerült leprogramozni ügy tünik
-
vegitossj7
addikt
válasz
ZsyfKo #35546 üzenetére
Csak hogy nagynehezen picit is emlékeztetve legyen a nép, hogy ez egy szakmai topic.
Y2 bejelentve, 2 ingyenes expansion érkezik
Jönnek a loadoutok, streamben be lesz mutatva
Csomó más dolog is lesz, anti-cheattől stb-ről nem is beszélve, de én nem vagyok itt kedvelt, amúgy sem érdekel senkit.
Mind a kettő tegnapi infó.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35478 üzenetére
Legendarykat meg a betöréseket érdemes csinálni heti 1x csapatban az egzotikus ládákért, a loot se rossz és a küldetés se fullad unalomba annyira hamar, mert bár nem nehezek, de azért ésszel kell játszani, és legendaryn van a moboknak egy kis eszük is
Mi a HVTkböl is le szoktuk tolni a drágábbakat mert exoticbol úgyis jön célpont info.
Amúgy én is főleg last standeztem, tegnap meglett a 2. kari is 40
Azt hittük amúgy a legendary warrengate frusztráló lesz az idölimit miatt, meg egy random is volt velünk, de nem volt gond egyáltalán
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35476 üzenetére
Ezért is jó ha 4en mentek csapatban és nem randomokkal, végre megoldották hogy a ládából kapott lootot is meg tudjátok egymással osztani (pl exotic láda), a legendary küldetések folyamán pl kaptam egy barretet, vagy két skull mc kesztyűt, egy thompsont meg egy caduceust a kedves csapattársaktol
MDR is esett kettő már a csapatban 1.6 óta (az egyik nálam last stand ládából, a másik másnál esett exotic ládábol) térdvédőből is minimum kettö.
-
Anonymus23
veterán
válasz
ZsyfKo #35469 üzenetére
Nekem tegnap 1,5 óra DZ (amikor csak azért mentem be 10 percre, hogy a még 1.5-ben esett MDR-t kipróbáljam) 2 bossból is esett 2 Midas is
Viszonylag csend volt a DZ-ben, 1 rugót lőttünk le, aztán odajött 2 gyerek, hogy gyerünk PvP!, mondtam nekik, hogy lőhettek ha akartok, és majd meglátjátok mi lesz. Nem akarták kezdeniMi meg nem ezért voltunk benn, hanem mobon fegyvert tesztelni. Fejre 260k felett is critelt az MDR, egy dagi egy tárból megvolt, ha meg még vérzés is volt rajta, akkor kevesebb kellett bele...
HVT semmirevaló sajnos a jelenlegi formájában
De lassan a játék is.
Érdekes dolog ez, hogy mivel a looton kívül nincs veszíteni való, így hirtelen olyan csend lett a DZ-ben, hogy csak na, bár ebbe belesegít a +3 terület is az ugyanannyi emberre...De azért vannak nagyon beteg emberek:
Tegnap LS, rámentem az egyik boosterre, ketten jöttek, egyet lelőttem, de a másiknak csak sikerült kiszednie, erre fel odajött, megtapsolt majd leütött. Nem volt semmi, még csak szövegelni sem tud nekik az ember, csak lőttük egymást, abban a körben még csíter sem volt. Nem is értettem, hogy ezt mire fel...
Komolyan mondom nagyon sok nagyon komoly mentális betegséggel küszködő ember(?) játszik ezzel a játékkal, és az Ubi csak felerősíti ezt. -
Lifer092
senior tag
-
válasz
ZsyfKo #35379 üzenetére
Szerintem itt van az eb elhantolva, már ami pl. a csalásvédelmet is illeti:
"Véleménye szerint ugyanis a program alapjaiban lett elrontva, merthogy a mostanában bevett szokással ellentétben nem a szervergépeken, hanem a felhasználók számítógépein futtatnak kulcsfontosságú kódokat. Ezzel pedig az a probléma, hogy így a felhasználók könnyűszerrel módosíthatják azokat, megnyitva a kapukat a csalásokhoz.
Fiedler szerint, ha az elmélete helyt álló – merthogy a kódot valójában nem látta –, akkor bizony nagy a baj, mert ezt egy egyszerű javítással nem fogják tudni a Ubisoft szakemberei orvosolni, legalábbis nem a PC-s változat esetén – PS4-en és Xbox One-on még menthető lenne a helyzet. A PC-s változat kijavításához viszont az egész hálózati és játékkódot kéne az alapjairól újraírni úgy, hogy a kulcsfontosságú folyamatok a szervereken fussanak, így ugyanis a kliensprogramok manipulációja nem lehet hatással magára a játékra."
[link] -
sith7
félisten
válasz
ZsyfKo #35356 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs csaló, van sajnos, csak azt mondom, hogy nem mindenki az, aki lelő
A legjobban az a lagg tetszik, amikor lövöm az ellent, semmi kijelzés, nem röpködnek a számok, én se sérülök, aztán ugrik a kép, és vagy térdelek, vagy ő térdel, de nekem is alig van már hp - m
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35342 üzenetére
Rakj ellene mellényre a plusz HP mellé második fő értéknek exotikus sebzés ellenállást (Exotic Damage Resilience), meg maszkra is fő értéknek, illetve mindenen legyen plusz HP amin lehet (mellény, térdvédő, táska, fegyvertok, plusz a módosítók). Igy talán nem fognak oneshotolni
Amugy irtam már erről: [link] és [link]
Ha tüz lesz miután robbant az airburs seeker lesz, a sima is meg az airburst is ugyanugy használható oneshotra.
Ja meg ha van a csapatban egy final measure az úgy tudom hatástalanitani tudja, de nem próbáltam még.
-
kiserik
senior tag
válasz
ZsyfKo #35356 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Az, hogy le tudod lőni a csalót, csak annyit jelent, hogy annyira béna, hogy még csalással is béna. Nekem volt olyan, amelyik csak elszaladt mellettem foglalni, lelőttem, ő meg mint ha akkor kapott volna észbe, elkezdett térdepelve csúszkálni valami fedezékbe. De simán lehet hallani olyan rpm-ket, mint egy felpörgetett kávédaráló az 1hp-ról agyonlő mindenkitről meg már ne is beszéljünk. Ki lehet fogni jó meccseket, el lehet vele szórakozni, de komolyan venni nincs értelme.
-
válasz
ZsyfKo #35356 üzenetére
Egy full PVP jatekmodot kiadni anticheat nelkuli jatekban, igazi jobbhere dolog. De mit tudsz csinalni? Menj PVE-re, vagy uninstallald. De azzal, hogy belepsz a last standbe, elfogadod az eulat, miben ott a sor : jobbhereskedesunk miatt barmikor osszefuthatsz aimos, norecoilos, autofire scriptes emberekkel...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #35351 üzenetére
Szerintem ez csak az animációk "bugja". Nagyon gyorsak az animációk és miközben pl. emeled fel a fegyvert már tudsz is lőni vagy pl. nem tudom próbáltad-e, de ha felélesztenek, amint körbemegy a zöld csík, már tudsz is lőni, annak ellenére, hogy a karaktered még szinte fekszik.
Az más kérdés, hogy én is szoktam olyan emberekkel összefutni, akik össze-vissza szaladgálnak körülöttem, egy pillanatra nem állnak meg de mégis pontosan lövik a fejem miközben én is jobbra-balra, össze-vissza mozgok. Biztos 10.000 DPI-vel játszanak vagy nem tudom
Szeretném azt hinni, hogy nem speedhackesek/aimbotosak.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #35347 üzenetére
Ez a tipikus esete annak amikor te testre lősz egy fél tárat és miközben egy helyben állsz, a csávó a fejedbe eresztett egy pár golyót
21-es szinten vagyok LS-ben eddig csalóval talán 2-3x találkoztam. Az összes többi idegesítő dolog az volt, hogy messzi szerverre dobott és lehetetlen volt lelőni bárkit is vagy pedig a játék hülyeségei, amit a Massive nem tud megoldani/balanszolni (1 shot seeker mine, hányadék stagger csipától/shotitól, stb.)
-
dvd24
senior tag
válasz
ZsyfKo #35305 üzenetére
igen én is kipróbáltam azzal, de mire felvittem volna a 10 lövéssel a vérzést, addigra általában már halott volt a célpont (soloban azért mert úgy hamarabb halnak, groupban meg azért mert akkor ugye többen is lövünk), úgyhogy végül több értelmét láttam a full aranynak.
A firecrest lehet még életképes vele, mert ugye elméletben összeadódik a nagyobb sebzése égő célpont ellen + az MDR nagyobb sebzése status effectesek ellen. Ha meglesz a normális set majd meglátom, mindenesetre full aranyban tarol - mindenféle +headshot dmg módosító fegyverkiegészítő nélkül is 514K a dpsem vele.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35205 üzenetére
Én most 4es taktikusban megyek DPS tankot, gyakorlatilag olyan mint 1.5ben az AB volt csak itt van 320k skillpowerem így a képességek is sebeznek
Tettem már ki róla képet BTW. A DPS 250-310k körül van attól függően, hogy melyik fegyvert viszem, a szívósság 390k a képzettség 220-król indul de felmegy 320-kig , átlag 280 körül szokott lenni.
Annyiban rosszabb mint az 1.5-ös AB hogy mivel nincs annyi aktív fegyver talent egyszerre, így vagy 15%al kevesebb a CHC ha assault riflet viszek. SMGvel még nem próbáltam, de sikerült egy max sebzésü MP7et gyártani jó talentekkel úgyhogy majd kipróbálom
A full golden szerintem most az egyik legjobb DPSre amúgy de nekem még hiányzik hozzá a nevesített térdvédő és szerintem csak azzal van értelme, a többi sárga térdvédö talent 0 bónuszt ad PvPre.
Jo DPS még a striker is meg a lone star dupla cassidyvel.
Van pár undorító build amit meg inkább nem reklámozok mert így is elég jön szembe nem akarok még többet látni és felfordul tőle a gyomrom olyan undorító.
(#35211) micafighter @ players ja a legjobbat kihagytam lehet nem is csalt csak a szerver laggolt és nem adta be nektek a hiteket
-
Dave567
addikt
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35188 üzenetére
Na örülök hogy bejött
Nem tudom a fegyver módosítókat hogy pakoltad, én a másodlagos fegyverre szerintem optimal range-et növelő kéztémaszt tennék ha alphaba megyek 2 SMGvel, hogy ne csak közelről legyek veszélyes
Mert az SMGk gyengéje hogy a távolsággal nagyon gyorsan sokat veszítenek a sebzésből ezért csak közelre jók alapbol.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
ZsyfKo #35173 üzenetére
Na meg volt a teszt, nagyon adja az MP7, jó ez a build, mentem vele pár kört, aztán be próbáltam azt hogy a másodlagost kicseréltem még egy másik MP7re amin a 3. talent Ragadozó volt, úgy azért nagyobb harcokban könnyebbnek éreztem az életben maradást. Ez a Ragadozó talentes kör. Jobb jelentek, ha valakit érdekelne [link]
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35173 üzenetére
PvPre én lehet seekert használnék most pulse helyett, mod nélkül az alapot vagy a tüzeset, alávágod és egyből robban gyorsan leburstölöd az embert
Én most csak last standezek és mivel ott alapból van pulse így nem kérdés a seeker mine, a gyengébb alkatúakra lőni se kell már nyomják a fekvőt
Bár nekem elég sok az elektronika, de szerintem a tiéd is sebez már szépen.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35178 üzenetére
Valószínűleg itt is az van mint pl a Leuage of Legendsben, hogy ha túl gyorsan nyomod le kétszer egymás után az adott billentyűt, nem tudja érzékelni a játék a másodikat. Leauge of Legendsben ez azt hiszem 0.1 sec, itt is van valószínűleg egy érték amin belül nem értékeli a többszöri gomblenyomást.
Szóval annyi a gond szerintem hogy túl gyorsan nyomod a gombot egymás után és ilyenkor a második lenyomást nem érzékeli.
Ha így van akkor ez nem bug, csak így lett megírva a játék.
-
válasz
ZsyfKo #35173 üzenetére
Érdekes, de szinte megszólalásig hasonló cuccot raktam össze, pedig nem beszéltünk össze, de nekem is valahogy ez a nyerő, legalább is eddig. Azon még agyalok, hogy esetleg az elektronikát erősítsem az életerő rovására. Egyébként nálam a kritikus találat esélye: 41,5%,kritikus sebzés: 110 %, fejlövés : 61 %.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #35111 üzenetére
Amugy én alphaban is elektronikásat toltam, kevesebbet lőtt a fegyverem de volt egy erős turretem amivel a mobok elbibelődtek, kitankolta nekem a DZ-t, PvP-ben meg igaz hogy nem sebeztem annyit, de erősebb volt a healem mint a szembejövőknek, illetve elég jó a fegyverem plusz a talentek rajta igy a DPS se volt amugy annyira rossz
-
Dendytv
senior tag
válasz
ZsyfKo #34951 üzenetére
Persze minden publikus ha kicsit is tudok vele segíteni másnak !
Tűzi fegyverek 5381
Életerő 5424
Elektronika 3798 ENNYI VOLT De megváltoztattam micafighter Ajánlására és most tényleg jobban használható ! micafighter még egyszer köszi a tippet
Tűzi fegyverek 4878
Életerő 4769
Elektronika 4995 Nah ezzel már a heal-t úgy tapasztaltam ki, hogy ha egy szegmens életed van akkor full-ba felviszi ha kettő szegmens akkor ismét fullba felviszi és túl is tölti ! (Csak azt nem étem, hogy miért nem tölti fel alap ! Pedig Virgonc mellény van rajtam)
CHC 26%
CHD +81%Mai loot DZ-ben !
Tovább fejlesztett G36 2db Fogékony,Gonosz,Fókuszált---Önfenetartó,Halálos,Fókuszált
2db alpha kezes 1 2
Predátor mellény
Ez már egész jó volt 2-óra DZ alatt !
Jah meg a végére Egész jól lehet használni most az alpha-át ! -
weres78
senior tag
válasz
ZsyfKo #34895 üzenetére
Akinek van kétlépcsős azonosítás beállítva, nem árt figyelni esetleges telefon cserére vagy akár komolyabb telefonfrissítésre, mert kinyírja a kódgenerátort! Mindenhol máshol működik a dolog tovább, kivéve az Ubisoft klienst!
Bármilyen komolyabb beavatkozás esetén ami a telefont illeti érdemes előbb kikapcsolni a szolgáltatást, majd vissza.
Valahol olyanról is olvastam, ahol gépcserét, illetve alaplapcserét követően sem működött a dolog, és az előre megadott "titkos" kód sem működik állítólag 100%-ban.
Mondjuk a support most gyorsan és korrekten reagált a problémámra, Mickey kolléga főszereplésével még tegnap sikerült pontot tenni a szintén tegnap felbukkanó probléma végére.
Support egyébként ha ilyen esetbe futna valki CSAK Facebookon érhető el.Mickey
-
Anonymus23
veterán
válasz
ZsyfKo #34643 üzenetére
De azért a legszebb az volt, amikor manhuntban futottunk és odaálltunk egy gyerek mögé 3-an 1m-re, az meg bőszen lőtte tovább a mobokat az újratöltőn
Illetve az emberi hülyeség megint: 4-en manhunt, futunk, jön ránk a szerver (8-10 játokos volt ott kb.).
Lőnek bennünket megy a harc ezerrel, erre fel az egyik csapat (3-an) 19 seces rugó lesz, és ez a sok észlény nem ám, hogy a manhuntokra lő, hanem lelövik egymástmarad kb 5-6 játékos, simán továbbmentünk onnan, pedig zsákutcában voltunk, sőt előttünk ugye játékosok, mögöttünk spawn...
Aztán jött ez a gyökér darkos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch 2
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest