Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Olvastam olyan tudományosan megírt kommentet a Mellény megszerzésével kapcsolatban.
Átlag 8 perccel számolva egy nap 16 óra játékidő mellett esik egy ilyen mellény, de ugyebár erre kis közösségünkben is rögtön rácáfolnak a Játékostársak.
Holnap lesz SOTG?
-
RazoR
veterán
Megkérnék minden kedves játékost, hogy az összefoglalóban található játékos listára írja be magát/ellenőrizze, hogy benne van-e. Aki beírta magát/leellenőrizte kérem a hozzá tartozó sort színezze át zöldre, hogy lássa mindenki, hogy ki aktív játékos. Csináltam két új fület a táblázatban XO és PS4 játékosoknak, bemásoltam a régi listáról az embereket, de nem tudom, hogy ki aktív, ki nem. A régi listák a mai napon törölve lesznek az összefoglalóból. Előre is köszönöm mindenkinek!
Többször be fogom rakni ezt a hsz-t napközben, hogy mindenkihez eljusson a dolog!
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #28590 üzenetére
Én kb. 60 körül járok 98% randomokkal és senkinél sem, volt, de elgondolkodtam, ha esik valamelyik randomnál kirugóm és leütöm - ja de ez nem a DZ.
Még a múlt héten találtam egy táblázatot az új cuccok esési rátájáról ott 5.67% volt az esély a ch Lexin, viszont azóta már ezt nem láttam.
Most az összefoglalóban lévő alapján: Named NPC - 1.02%.
Láttam egy HUN játékos videóját a mellényben és ott működött a dolog amennyire meg tudtam állapítani a harc közben.
-
válasz
PETEE78 #28590 üzenetére
Köszi, de mivel szerintem véletlenszerűen dobálja a cuccot előfordulhat, hogy akár az 1.5 patch utáni első körben megkaphatja bárki. Persze a nagy számok törvénye alapján, minél többször tolja le valaki, annál nagyobb az esélye. Én a patch után, úgy saccperkábé olyan 30-35 kört nyomhattam le eddig.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. A kieg ezzel a hibakóddal dobál ki. 5 let? division c 1 198
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28584 üzenetére
Mennyi most a CHC és CHD értéked, mert a páncélod az jó amit tegnap mondtál.
Én még mindig keveslem a Famas/M4 párosnál a 41% CHC és 107 CHD-t - 54.6% páncél mellett.
Ezért használom az MP5/MP7 párost ott 33.5% CHC és 138% CHD van ugyanezen páncél mellett, de kéne a mellény és a hátizsák még.A DPS meg direkt szórakozik egyszer van hogy 365 egyszer meg 333 az AR nél.
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
ori_za #28562 üzenetére
Safe house-ban és a többi hasonló helyen egyértelmű, hogy nem működik, mert ott egyetlen képzettség sem aktív. Onnan kijöve és egyből használva a képzettségeket még működik. A hiba hosszabb használat és tűzharc közben jelentkezik vagy legalább is mutatkozott.
Harc közben néha eszembe jutott és ránéztem a starta, hogy látható-e a növekedés és akkor vettem észre, hogy nem adja a bónuszokat. Mellény ki majd vissza és újfent működött minden egy darabig. Este majd újra futok vele és sűrűbben nézem, mert olvastam hogy más is tesztelgeti már és nála nem mutatkozik a hiba.
-
arnikusz
veterán
válasz
CactuS #28579 üzenetére
Tehát megvan a 30 szint. Bázisok 100% vannak-e?
Én az Undergroundot nagyon szeretem és ha feloldod ott szintenként kapsz ládát és pl az első normal küldetés után tudsz hardon rögtön 2 szintet is ugrani.
PVE ott vannak a napi 2 hard 1 kihívás, tárgykészítés, harci feladat és a bossok is-térkép az összefoglalóban.
HVT küldetések célpont infót gyűjtesz amelyik safehouse kék-sárga jelzésű az magasabb direktívát ad egy kör után és utána az adott célpontra összegyűjtött mennyiségű infó birtokában megvásárolhatod a lehetőséget a levadászására.
Heti 45 , 37 direktívás megbízások ontják a lootot.Survival mehet természetesen egyedül vagy csoportban ott is van PVE és PVP attól függően mit választasz.
DZ-csak csapat.
Tier5 a legmagasabb ott dobálja a 256GS-cuccot.
-
válasz
Anonymus23 #28581 üzenetére
Oké, köszönöm, akkor eladok mindent.
-
RECSKA
veterán
válasz
Anonymus23 #28578 üzenetére
G36 dpse nem szamit. Az uccso talentje semmit sem er...
Acr van nekem is, imadom. Mobokra nagyon jo. Csak sajnos mar megszoktam az m4 recoiljat xD igy meg az sokkal jobb.
En most 389/457/107en allok m4el.
de nekem a dps nem fo kari, az a charmander.
-
Anonymus23
veterán
válasz
CactuS #28579 üzenetére
Amit leírtál az nagyjából jó, annyi, hogy NE törd össze, hanem add el. Legalábbis ez van most.
Alapanyag fog esni ládákból, és mobokból is, és nem nagyon lesz mit craftolni, legalábbis sokkal kevesebb cuccot, semmint amit amúgy is kapsz a lootból.
Pénzre lesz szükséged, hogy rollolni tudj, illetve DZ creditre, hogy vásárolj majd cuccokat, mert azért raknak fel nagyon jó cuccokat, amiket sokkal olcsóbban meg tudsz venni, semmint ha craftolni kellene. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #28563 üzenetére
De csak alacsonyodj le , .... legalább 2x
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28575 üzenetére
El van rakva kb 50 fegyver a ládába, hogy meg fogom nézni, mert vagy jó tálentek, vagy jónak tűnő sebzés+krit van rajta.
De inkább megyek lőni a DZ-be. De megint farmolni kellene, mert még messze nem maxhoz közeliek a gear cuccok.
Most jelenleg 311/385/105 statokkal vagyok a malaccal. Ugyanez egy G36-al ~390 a DPS, de az meg messze nem pontos (egy FAMAS másodiknak berakva)(#28577) akoska07
Az ACR nekem azért jött be, mert nagyon pontos, és nem rángat. Tegnap az egyik rugóból esett egy, még nem néztem meg. -
válasz
arnikusz #28567 üzenetére
Este én dolgozom 10-től,az otthon 11.
Semmilyen szettben nem vagyok még,millió farmolás,és nincs egy értelmes szettem.
#28569 RECSKA :
Félre értettem.#28573 Anonymus23 :
Oké azt eltekerem róla. Te mit tekertél a helyére ?
Nekem az 1.5 feltelepítése után a legelső amit adott az egy Famas volt,azóta sem esett annál jobb,elosztogattam párat.
Rendőrségi M4 van,de nekem szimpatikusabb a Scar-L,tudom szór dobál,de nekem kézre áll,és nagyot üt.
ACR-t mindet eladtam,van egy LVOA-C,azt megtartottam,tesztelgetem. -
RECSKA
veterán
válasz
Anonymus23 #28573 üzenetére
Ak, ak kell
Szerintem m4 a legfaszabb, de ha tetszik, hogy ut, nem az lesz a te fegyvered. Ak viszont kellemes.
Matej : de a taska skillt ad. Az meg a pulseal sebzest....
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #28566 üzenetére
Az elsőt kell róla elpörgetni, a többi kell ahhoz, hogy ütős legyen a malac.
Nekem 6000 körüli tűzfegyer értékkel 22,3 az alapsebzése ha jól rémlik.
Normális AR még nem esett (M4 egy sem, ACR tegnap vacak tálentekkel, LVOAC is szinte semmi)
Famas esett, de nekem nagyon ugrál, M4 kellene mindenképpen.
Amíg nem esik normális, addig marad a malac. -
RazoR
veterán
Megkérnék minden kedves játékost, hogy az összefoglalóban található játékos listára írja be magát/ellenőrizze, hogy benne van-e. Aki beírta magát/leellenőrizte kérem a hozzá tartozó sort színezze át zöldre, hogy lássa mindenki, hogy ki aktív játékos. Csináltam két új fület a táblázatban XO és PS4 játékosoknak, bemásoltam a régi listáról az embereket, de nem tudom, hogy ki aktív, ki nem. A régi listák a mai napon törölve lesznek az összefoglalóból. Előre is köszönöm mindenkinek!
Többször be fogom rakni ezt a hsz-t napközben, hogy mindenkihez eljusson a dolog!
-
válasz
vaakuum #28547 üzenetére
egy fegyveren a kék színtől felfelé jelennek meg a talentek. ezek aktiválásához a három alaptulajdonság közül legalább egynek meg kell haladnia a talentben látott mértéket. ha ez nem történik meg, a talent nem érvényesül. sárga fegyvereknél már három talent (kivéve oldalfegyverek, azaz a lefűrészelt csövű sörétes, és (nehéz) maroklőfegyverek, valamint az 1.5ben megjelent beretta 93r) van, és közülük a harmadik nullkritériumos, azaz mindig aktív. ez utóbbira olyat jó pörgetni (rekalibrálni), amit a karakter alaptulajdonságaival egyébként nem tudnál kirakni. pl. dps karinak általában kevés az elektronikája, emiatt az ingyenes talentnek elektronika kritériumosat célszerű pörgetni. arra azonban figyelni kell, hogy rekalibrálni egyetlen talent helyen lehet, és miután egyet már prögettél, csak azt a helyet prögetheted azon a fegyveren.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28565 üzenetére
TS-en voltunk, így nem tudtam neki válaszolni, hogy a híre megelőzte, és minden igaz, mert akkor utána lőttem is volna, független attól, hogy elszakadva a csapatomtól 1v4-ben lettem volna.
Zsák a foltját
Nem tudom mi volt tegnap, de 14 rugó lett meg, mondjuk feküdtünk is sokszor, de minden téren pluszban jöttünk ki a buliból. Csak a gear nem nagyon akar felfelé menni, pedig még lenne bőven hova fejlődni.Egy srácot sajnáltam nagyon, mentettünk kifelé a benzinkútnál, és jött felénk, de azért látszólag elkerült bennünket, mondom azért belelövök, csak figyelmeztetésnek. Az utca túloldalán futott, és konkrétan kb 3-5 golyóból megfeküdt a gyerek (távolról, malaccal), mire lekaptam az ujjam a gombról már feküdt...
El se tudom képzelni milyen gearben lehetett a 230+-os DZ-ben.
-
válasz
RECSKA #28559 üzenetére
Nem lehet pörgetni a talantet ?
------
Most néztem,lehet tekerni bármelyik talentet rajta.
#28560 arnikusz :
Kipróbáltam a lőtéren,tetszik amit művel.
Tesztelni fogom természetesen mindenhol.
Mindenképp elrakom,ez egy ereklye.Hozzám előszeretettel jönnek a nevesített cuccok,nem tudom miért.
Megállító 229-256 , Tenebrae 229-256 , Caduceus 2db 256-os , Hungry Hog 256-os , Skulls MC gloves. -
RECSKA
veterán
válasz
Anonymus23 #28563 üzenetére
Pedig melegket kerdezes Nelkul agyon kell loni. Gulyarol is elarul sokat, hogy honapok ota vele jatszik...
G : az enyem is bugos...
-
Anonymus23
veterán
Tegnap voltunk DZ-ben.
Volt egy érdekes rész, rámentünk egy manhunt csapatra (hiper RPM, gyakorlatilag hullottunk mint az őszi légy), de nem is ez az érdekes.
Látjuk, hogy egyszer csak felvillan, hogy Mengelke lelőve valaki által. Odamegyünk, hogy mit tudunk kezdeni a manhuntokkal, de ugye ott és akkor nem igazán sikerült sok minden.Futunk a manhuntok után, ott van Gulya, valami JonDuan meg Mengelke, meg valami negyedik vele, közben megy a közösbe a duma:
JonDuan - Ki ez az Anonymus, ez is velünk van, mert magyar...?
Gulya - Nem velünk van!
Mengelke - Nem számít, mindenki ellenség, ha nem velünk van akkor ellenség!
Meg még osztotta ott az észt, közben meg nekik segítettünk lőni a manhuntot...
Komolyan mondom viszketett az ujjam a ravaszon, hogy lelőjem, vagy legalább megpróbáljam. De csak nem alacsonyodok le hozzáMegvan videón, ezt a részt azért felvettem
-
ori_za
tag
válasz
Kopasz112 #28557 üzenetére
Megerősítem, biztos, hogy bugos, de nekem olyan tapasztalatom van vele, hogy csak Safe house-ban, Terminalban stb. helyeken nem működik, de amint kimegyek valahova, ott már jó minden. Az első felvétel alkalmával csináltam egy quit/relog-ot és egy páncélcserét is, aztán jó lett. Szerintem tesztelni a skillpoweres részét a legkönnyebb, a 10% skillpower bónuszt akkor adja, ha nem használtad egyik skilled sem. Ez simán ellenőrízhető, a 106k-ból csinált kb. 117-et.
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
#35434496 #28523 üzenetére
Ezen mellényel kapcsolatban egy kis infó.
Egyenlőre Bug-os és nem működik. Első felvétel alkalmával minden szép és jó, adja a rajta lévő adottságokat úgy ahogyan kell, de csak egy ideig. Tartós használat esetén nem működik. Folyamatosan cserélgetni kell egy másik mellényre majd vissza, hogy működjön. Tegnap ketten is teszteltük és mindkettőnknél ugyan azt a hibát mutatta.....
A szívósságot lehet a leghamarabb tesztelni és megnézni. Pontosan most nem tudom, hogy a +páncél bónusznak 1 vagy 2 képzettség feltöltődésekor kellene működni-e, de az biztos, hogy szívósságot nem emel hosszabb használat során. Ennek okán valószínűsíthető, hogy a többi tulajdonsága sem működik csak ha cserélgetitek a mellényt.
Itt kérném is, hogy akinek van már ilyen mellénye és ki tudja próbálni az tegyen vele egy próbakört és időről időre nézze meg a statját, hogy hozza-e ezt a hibát.
-
Breeze
aktív tag
Ki érne rá délelőtt játszani? én általában akkor vagyok aktívabb, de d.u és este sem gond, de több időm van d.e
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
Na kérem szépen a játékosokat úgy tüntetem el mint Joker a ceruzát.
[link]
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #28540 üzenetére
Hatalmas nagy gratula.
Ma este követelem, hogy jöjjön velem min. egy Lexit.
A múltkor a Malac most pedig a mellény, pedig tegnap este mikor elköszöntem a számon volt, nem-e megyünk egy Lexit.
M4 igen eladni.
Ha olyan esik aminek a harmadik talentje ádáz azt viszont tartsa meg kérem. -
válasz
vaakuum #28539 üzenetére
Nem, SP jelen esetben a Season Passra utalt, hogy érdemes-e megvenni. Arra írtam, hogy sajnos már nem él az akció, de ubi storeból, ubi pontokkal 16 Euróért el lehetett hozni tegnapig.
Nekem tegnap este lett meg az alapjáték, előtte csak betaztam, szóval igazából csak amit olvastam arra tudok hagyatkozni, de a leírások alapján eléggé kibővíti a tartalmat, így érdemes beszerezni idővel.
-
válasz
vaakuum #28539 üzenetére
sp - season pass
ug - underground, a division 1. content dlc-je.
survival - a division 2. content dlc-je.season passszal a season 1 content dlc-it (underground, survival, last stand) kapja meg a vásárló, meg talán 1 vanity dlc packet (4 skinnel), valamint minden hónap 1.-én és 15.-én van egy supply drop az open worldben karakterenként, amit learathat.
-
Üdv!
Tegnap este, még lefekvés előtt lenyomtam egy Lexingtont, és Lara volt kedves dobni, egy saját kézzel hímzett mellénykét, igaz csak egy paraszthajszállal jobb, mint az eddigi Alfa.Dobott még mellé egy M4-et, de én ebben nem igazán látok sok potenciált, persze lehet, hogy csak nem látom a fától az erdőt. Kompetens, gyors, hozzáértő tulajdonságai vannak, esetleg valami javaslat, hogy mit kezdjek vele, 4 Alfában vagyok egyébként.
-
vaakuum
addikt
válasz
CactuS #28534 üzenetére
"SP amúgy amit ad UG + Survivor az PvE tartalom, nem?"
Sp gondolom single player rövidítés, UG-t nem tudom, hogy micsoda. Én két napja játszok. Korábban linkeltem, hogy mit vettem meg (4.5k HUF volt), most tartok lvl5-nél. Minimál ismereteim vannak a játékról, főleg a rövidítésekről. Két napja követem a fórumot, vissza is olvastam valamennyit, de néha mintha 20-30 hsz-en keresztül kínai szöveget olvasnék kb... azt is csak véleltlenül mazsoláztam ki, hogy season passal van valami túlélő játékmód. Rákerestem tegnap hirtelen season passra, elsőnek valami 10k körüli árat dobott, jobban nem is néztem.
-
törölt tag
Dedi védj meg mert Tommy inzultál!
-
Matej
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Itt van az egyik karakterem. Minden mod armor-os, és a 6-ból 4 tárgy is azt ad (lehet, a másik kettőnél nem is lehet armort pörgetni).
Így sem sikerült elérnem az 50%-os mitigation-t (49. valamennyi).
Hogyan tudnám tovább növelni, mit rontottam el?Előre is köszi a tanácsokat, sziasztok.
-
Végre megérkezett nekem is tegnap este az alapjáték (+ vettem SPt akcióban a storeból), így ma este nekikezdek nagy erőkkel. Néztem elég sok videót, hogy mit hogy, merre fejlődés közben (bár elég triviálisnak tűnik, sok trükk nincsen, csak kb. annyi, hogy a cuccokat bontsam, ne eladjam), viszont olyan általános to-do-t nem találtam friss 30asként a tennivalókról. Mármint pl.: hogy vannak-e napi/heti/havi dolgok, amiket mindenképpen érdemes megcsinálni (napi questek, küldetések vagy ilyesmik), illetve, hogy friss max szintesként majd merre érdemes elindulni (survial, underground vagy sima pve? stb.)
vaakuum: Nekem amazonról jött az alapjáték (10 dodó) és féláras volt az SP ubistoreból, így 30 Eur alatt voltam bőven a kettővel együtt. Viszont sajnos ahogy nézem ma már nem él az 50% kedvezmény a storejukban. SP amúgy amit ad UG + Survivor az PvE tartalom, nem? Ott elvileg nem számít, hogy mit csinál a másik, mert personal loot van. (Bár csak tippelek)
-
törölt tag
Lövök akkorát, hogy behugyoznak a játékosok.
Megyek még egy lexit hátha dob még 1-et. LOL
-
-
vaakuum
addikt
Season pass az időkorlátos, vagy onnantól a túlélő játékmód korlátlanul használható?
(mondjuk tekintve a korábbi bejegyzésket a cheaterek kezelésére, nem biztos, hogy 10k-t (ennyiért láttam) kiadnék érte, amikor az alapjátékot is 5k alatt vettem.)
-
RazoR
veterán
-
ZsyfKo
senior tag
Az lenne a kérdésem ha alma settet kirakom és van két sms-t mind kettőn aktív a 3 talent akkor az elsődleges megkapja mind a hatot? A másik meg hogy két egyforma talentet duplán számolja vagy csak egynek?
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
SP tulajdonos Játékostársak holnap ne feledjétek hónap 1. napja következik.
Tegnap mi is találkoztunk csalókkal nem hiányoztak de ez van, egyszer simán feküdtek egy sorozattól, utána pedig elnyomott taktikai link mellett ugyanazt a csalót szembe nem is sebezte az MP5.
Arról ne is beszéljünk amikor a falon átlövünk és elteleportálunk jön.
Össze kellesz rakni újra a Banshee szettet csak DZ-re.Napi ch-ból megint esett M4, de még rá se pillantottam.
Tegnap még 5 Lexingtonból az egyik beragadt fent és hiába volt amit tegnap linkeltem nem adta utána is ott világított.
Mától UG még megcsinálom a 2 szintet utána napi ch és Lexi lesz.
Pénteken+ hétvégén Survivalt csinálnék, ha a csapattagok is akarják.
Igaz, hogy még ma csak szerda van, de ne feledkezzetek el a Vendor listáról- össze is állítottam egy listát mit kell még venni.
-
Azt megmondaná vki az mitől van,ha kapok egy fegyót,kiírja pl 207K dps,és amikor megnyitom az eszköztárat akkor 176K lesz a dps ?
-
Saka1989
csendes újonc
Sziasztok. Jelenleg 3őrszem és 3 vadasz hite szettben vagyok, igy 340.000a dpsem es 340.000az eleterom... Milyen szettett ajanlotok még ami hasonlo erossegu illetve nagyobb esellyel elem tul a rugok tamadasat? Illetve miket erdemes a ruhakon maxolni? Valtoztatni.
-
Akra_hu
tag
Jó reggelt. A Banshee 3-as bónusza mob és játékosra is vonatkozik?
-
ori_za
tag
válasz
Rayner #28499 üzenetére
Szerintem még egy kis plusz armor elférne valahol, meg stamina esetleg. A firearms kevésbé lényeges sokak szerint (szerintem is), mégis mindenki azt gyúrja
Illetve ha tudnál szerezni, akkor Barrett chest armor és Specialized backpack. Ezekkel lenne egy kicsit több skillpowered is (120k) és a Barrett jó bónuszokat ad.
-
törölt tag
Tegnap este találkoztunk LGD MANHUNT, LGD AFRICAN superman játékosokkal. Természetesen ugyan úgy pillanatok alatt haltunk mint az 1.2 idején tőlük. Azt nem értem ha 6-7 hónappal ezelőtt jelentettük és videó is van a neten róluk akkor mi a faszért nem raják ki őket?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GETAC S410 G3 katonai laptop (Intel I5 8365U 8X4100 Mhz, 8GB DDR4, 512GB M.2 SSD, dupla akku)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest