Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Synaptic #28398 üzenetére
DZ-ben?
Mik a jelenlegi szetted jellemzői?
Lehet csaló, de ugyanúgy jól felépített build-jó taktikával régen együtt játszó csapat simán leszed.Hamarabb meglát, először lő és elnyomja az okosságokat rögtön hátrányból indulsz, épp ezt konzultáltuk tegnap este a csapattársakkal.
-
Synaptic
senior tag
Valamit nagyon nem jól csinálok vagy nagyon szarok a cuccaim. 3-4 lövéstől mindig kifekszem. Az ellenfél minden lövése eltalál 200m ről is , akkor is ha éppen fut stb. Ez így helyén való ?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28395 üzenetére
Köszönöm.
Este akkor megnézem- különösen az MP7-et, mert szegénykémet még ki se próbáltam. -
RECSKA
veterán
válasz
Anonymus23 #28392 üzenetére
Alpham 5000 firearms mellett boostershottal 22e-t lo m4el fejre. Nem hiaba nem 6000 fireams van, feleslegesnek erzem
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28392 üzenetére
Famassal is menne szerinted, csak azért kérdezem, mert tegnap amíg játszottunk csak MP5-öt használtam, viszont a Famas/M4 párosban páncélrombolás, halálos, nemkomplikált, gonosz, kérlelhetetlen, ádáz élő talentjeim vannak és jobbak mint az MP5/MP7 párosnál.
Ott nincs ádáz azonban 19.1K a sebzése az MP5-nek, míg a Famas 17.7K a 229-es M4 18.8, a 256-os M4 19.3K. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28385 üzenetére
Érdekes lett a tegnapi teszt eredménye.
A turret az lehet erős sajnos, szerintem egy kicsit OP, ezt nerfelni kellene, mert szinte lelőhetetlen, mondjuk közel sem volt annyira "izmos" a Recska fullos turretje érzetre, mint valamelyik nap azé a gyereké, de konkrétan ~100 lövés kellett rá a malacból!!!
Az viszont tanulságos volt, hogy mennyire nem számít (túlságosan) a szívósság, 380-425 között gyakorlatilag nincs különbség.
Ha fejre tudsz lőni, akkor mindegy milyen ma használatos OP fegyvert használsz (M4, MP5, MP7, Malac, LVOAC), de a nagy rpm fegyverek szerintem jobbak abból a szempontból, hogy ha fejre megy, akkor sokkal több megy fejre.
Pillanatok alatt elfogytam, amikor Tommy lőtt rám, de vica versa a malac is ütött, 20k körül is sebzett fejre crittel, hasonlóan fektet az is.Szóval, ha valakibe 2 tár megy bele és nem fekszik, sőt alíg sérül, az vagy az összes védelmet bekapcsolta hirtelen (ulti, overheal, plusz még az adottságokból összeszedhető védelmek) vagy simán csak csítel.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #28385 üzenetére
A 229 Megállítómat egy random csapattag adta, én minimum 500-szor csináltam anno a Lexit heroicon és nekem soha nem esett.
Tegnap egyébként olvastam olyan javaslatot a redditen, hogy 30 millió creditért legyenek megvehetőek Vendornál ezek az új cuccok.
Pl. szívesen kipróbálnám az Urban MDR-t, de az csak survival cahe-ból esik.
Mikor hétvégén randomokkal csináltam a Lincoln napi kihívást az egyiknél volt egy és elég szépen szedte az arany páncélos mobokat
-
D4M13N
aktív tag
válasz
RECSKA #28272 üzenetére
Firecrest karaktert raktam össze.seeker mine + Dragonbreath volt.3 szett mert a 4. talent nekem nem érte meg.Inkább raktam rá egy 2Taktikus bónuszt. meg volt egy sárga cucc ami a skill visszatöltésre ment.
Mellettem két ember ment,egyik sniperként support stationnel kiegészítette a turret health-em a másik meg dps kari volt.PvE-ben a seeker a mobok hp-ját szinte levette 5%-ra a turret meg egy bosst is megölt a végén egyedül.A fegyvereim nagy része olyan talentekkel mentek hogy még gyorsabban visszatöltsön a skill vagy növelje az erejét.DZ-ben bementünk még egyszerűbb volt.Egy magyar banda lelőtt minket (nincs HUN a nevünk előtt,de nagyon nem is sírtunk miatta) de a turret egyiket majdnem megcsípte,a seeker meg rájuk ment nem a mobokra.De most én is váltottam,mert egy hónapja ezzel megyek és sokszor egyedül nem éri meg.Ezért egy solo geart is összecsaptam.
-
arnikusz
veterán
Barrett mellény vadász Játékostársak, hogy álltok, mert én sehogy, ma DZ-előtt futok egy kört hátha.
-
PETEE78
senior tag
Tegnap meg Lexingtonon a liftben egy srác mindenkihez odaállt, és elkezdett tapsolni, de csak egyet. Olyan volt mintha adott volna egy pofont, majd ment a következőhöz.
Kitört belőlem a röhögés
-
törölt tag
Tegnap hőst játszottam. Egyedül mentem 4 rugora akik dekkoltak 150db turret társaságában. 7x haltam mire le tudtam lőni egy játékost.
-
arnikusz
veterán
Reggel+ mobilnet.
Hudson Camp fegyverbolt és mindegyik fegyverboltból láda vásárlás és szerencsés bontás.
Nekem a 229-es jó talentes berakva hátha növeli az esélyt.A másik a tegnapi link amiben az új nevesített cuccok vannak, de random esik.
[link]A napi bossok különösen LMB terület, Agent boss, Challenge napi küldik-azok nálam még dobálják az Alphákat- tegnapi Warrengaten esett egy Alpha kesztyű 943 páncél, 1252 életerő 16% critsebzés 5% critesély.
Meg DZ-természetesen, ma vadászunk neked egyet Anonymus.
A tegnapi ígért kép- akkor az Alpha tatyó helyett Frontline zsák itt vesztettem 8% kritsebzést. Viszont azt nem tudom, hogy a 38% crit esélyből hogy lett 29%-azt este megnézem.
A páncélnak ára van + MP5 20.2K-ja is esett 19.1, valamit elpakoltam az biztos. A Famas -M4 párossal 38% a critesély és 107% a critsebzés.Karácsonyra csak lesz valami változás.
-
Garsza
veterán
Van valami hely ahol nagyobb esélyel esik M4? Mert én még egy darabot nem kaptam és nagyon kéne már egy.
-
ceripapa
aktív tag
Azon filoztam h firecrest chest 3 bonusz + 3 az uj tanki bonusz
-
RazoR
veterán
Na erre a tesztre én is kíváncsi vagyok!
-
FaTHI
őstag
Csapásmérő jó lehet playerek ellen? van egy jó szettem, csak össze kellene raknom. Most egy fullos Ragadozóm van, de kipróbálnám hátha...
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
RECSKA #28255 üzenetére
Sziasztok
Késői a válasz, de talán így a kérdéshez csatolva még érthető lesz. Én most először tettem egy próbát a taktikus szett összerakására és szerintem nem lett annyira gáz.......
Golyó mellé terveztem, de a módosítók cserélésével a ládám sem működik rosszul. Golyók 90-95K között sebeznek attól függően hogy hány módosító van bent. Szívósságom 300-320K között változik, elektronikám meg ha jól emlékszem 260-275K körül mozog. DPS az lófing talán 160K, de ennek a karakternek nem is az a lényege.
A golyók nem pajzsos ellenfelekkel szemben rendkívül jól darálnak. Látva a mutatott teljesítményüket tegnap teszteltük egy 400K+-os szívóssággal bíró csapattárson.....azonnal feküdt. A teszt viszont annyiból nem volt életszerű, hogy az összes golyó rá robban egyedül. Éles szituáción viszont elég ritka, hogy mind egy célpontra megy, de ettől függetlenül már számos áldozata volt a kicsikéknek
-
Anonymus23
veterán
válasz
faranus #28333 üzenetére
Hát ha valaki lvl 30-ésken becsatlakozik hozzád, akkor neked utána csak bújkálásból állna, mivel a játék a legmagasabb lvl játékoshoz szintezi az ellent.
Sokan kezdtek mostanság bele, a topik összefoglalóban van egy link, akik mostanában írták fel magukat, azok közül többen lehetnek még a te szinteden.(#28332) cain69
Tesztről olt szó, nem piszoár melletti pöcsméregetésről... -
faranus
aktív tag
Sziasztok
Nemrég kezdtem a játékot (nem vettem észre hogy kaptam egy kupont a VGA-hot
) még csak lvl 16 vagyok! Eddig nagyon elveztem csak már kezd kicsit unalmas lenni egyedül. Mindenféle random emberekkel meg csak rosszabb
Esetleg van valaki aki alkalmanként jönne velem egy kicsit vadászni esetleg ts-is közbe
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Anonymus23 #28329 üzenetére
Este 8 körül már mindenki lenni szokott általában, közösen felmehetnénk ts-re aztán mehet a teszt. Ebből csak tanulni lehet
-
Anonymus23
veterán
-
RECSKA
veterán
válasz
Anonymus23 #28327 üzenetére
Akkor mehet este a bulaj?
Tommy m4et hoz szerintem, G pedig mp5ot. Bombi meg franciat. En pedig a grillert felelek majdAlphamon m4 vab, 18.5k alapsebzes + 2.6k a famas bonusszal es ennei fejebe jon meg +10% kompetens, 5000 firearmsnal. Ugyerzem elegge god roll az az m4.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28325 üzenetére
Az nem móka lenne, hanem oktatás.
Mondom nekem egy elég gagyi Alpha szett van csak, malaccal 300/380/70k, 229-es item is van benne. G36-al (nem pontos meg ilyen tálantekkel is csak 355 a DPS.Azt azért tapasztaljuk, hogy MP5/MP7 huszárokkal szemben nem sok esélyünk van, főleg akiknek már maxos a gearje. Akkor van esélyünk ellenük, ha elég hamar tudjuk elkezdeni lőni őket
Meghal, vagy sem, mit számít már? Mindenkinek az x-ik karaktere xp/dz credit kit érdekel.
Egyébként is valóban igaz, hogy csak pozitívan lehet kijönni egy ilyen DZ farmolásból, összességében.
Bár a múltkor láttunk olyat, hogy fél óráig villogott folyamatosan, hogy lőtték egymást lejjebb a playerek, hol az egyik halt, hol a másik, mondjuk annak a szaldójára kíváncsi lettem volna.(#28324) yozsee11
Az mondjuk mindenre jó, főleg ha a virgoc működne.
Supply, berohanok, láda leteszed és hiába lőnek, simán ki lehet nyitnia ládát. -
RECSKA
veterán
válasz
Anonymus23 #28323 üzenetére
Nem szervezunk egy kis mokat? Jottok ti, meg mi. Ki mennyit lo a masikra, stb... Nem hal meg senki, fekvesig megy csak. Igy szoktunk tesztelni.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #28318 üzenetére
Ha jól emlékszem az én ládám is jobban bírja, mint egy játékos, de majd otthon megnézem annak a pontos értékeit is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28322 üzenetére
8-9 körül leszek, kipróbálnám, mert nem akarok úgy vádaskodni, hogy nem ismerem jól a dolgokat, de turrettel ennyi gondom még nem volt
Kereslek, ha elérhető leszel.(#28320) arnikusz
Igen arról a srácról beszélek. Az mondjuk jó menet volt, vagy 10x összekeveredtünk velük, az tetszett, amikor kergettétek őket, én meg a másik oldalról mentem, és hirtelen szembenéztek a malac orrával, feküdt mindkettő. A többiek meg ott kiabáltak, hogy ne lőj, Ghio is rugó, de akkora már feküdtek, de szerencsére nem te voltál...
Egyébként meg szavad sem lehet, nekem is van ám screenem rólad manhuntkéntJó, én is rajta vagyok, de akkor is
-
RECSKA
veterán
válasz
Este proba?
-
arnikusz
veterán
válasz
Ez ott volt a sikátor bejáratánál igaz?
Mert kb. 2 63-as tárat én is lőttem az MP5-ből, ha jól emlékszem. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28314 üzenetére
Meg fogom nézni, hogy mennyit sebez, de mégis mennyit kellene?
Csak rohadt furcsa volt, hogy a gyereket viszonylag hamar lelőttem, de az átkozott turretje, az 10x jobban bírta(#28316) sith7
Kár hogy nincs bemutatós smiley
Azért aközött, hogy 4v1-ben legyaknak és odaállnak felém tapsolni és köcsögösködnek, meg aközött, hogy simán bevállalom/vállaljuk, hogy mi lövünk először, és lesz ami lesz, 3/4 vs 3-4 vagy többen (de rámegyünk 2-re is, ha előtte már ők lőttek bennünket), van különbség.
Szerintem.
Egyszer nem álltam még le, hogy tapsikáljak a másik hullája felett
Ja de igen 1x, amikor 1v6-ban jöttek rám, és visszamentem és 2 rugót még megfektettem közülük, mire le tudtak szedni, ultim már nem volt
Annyit tudok, hogy a köszönés a 6-os billentyű, a többire nem emlékszem, hogy melyik melyik.
Nekem kifejezetten jót tett, hogy csak TS-en vagyunk, nem érzek késztetést, hogy ugassak ott ezekkel a köcsögösködőkkel. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #28312 üzenetére
Egyébként meg ha teccik ha nem, PvPzni kell
Ezzel nem nekem volt problémám eddig ...„Nincsen gonoszabb ember annál, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz, őt is gonosszá tette ...”
-
válasz
reportoljátok mind, majd az ubisoft kiválogatja az övéit.
-
RECSKA
veterán
válasz
Le tudták lőni. kb 6-8 játékos, köztük pár mesterlövész, ami sebez.
Mennyit sebeztél a turretre? 3-4k-t?
-
Anonymus23
veterán
Nem is, csak a cukrom miatt egy kis száraz vöröset
Egyébként meg ha teccik ha nem, PvPzni kell, mert legtöbben most már tényleg ezért vannak benn a DZ-ben.
Azaz nem szidnak mint a bokrot, hanem lőnek. Aztán ugyebár benne van, hogy visszajönnek, onnantól kezdve meg bármi lehet.
Csak jobban össze kell szokni, mert még vannak Rambozások, és csapat szempontjából nem egészséges, a skillek sincsenek még összerakva csapat szinten, egyedül Józsi nyomatja ezerrel a healt, meg küldi az artukat szinte folyamatosan.Recska, te fogsz tudni válaszolni:
Mennyire életszerű az, hogy az a player-t akit max 2-3 másodperc alatt lelövök a malaccal full-healből fekvőre (bár nem sok köze van hozzá valószínüleg), 15-20 között critel rá a fegyver, lerak egy tüzes turretet, amit 150 golyóból sem tudok lelőni...
Néztem itt az előbb a videókat, és az látszott, hogy azért a ti turretjeiteket le tudták lőni, viszonylag hamar... -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #28306 üzenetére
nnna ... "bort iszik, vizet ..."
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28306 üzenetére
Hát igen erre nincs mit mondani a fórum megrontja az igaz lelkű Agentet.
De inkább ő mint mi. -
Anonymus23
veterán
Érdekes, nekem az a tapasztalat most, hogy mivel jobban optimalizáltak a gearek, ezért kevesebben vannak a hero-k, és mivel nincs DZ 150 lvl, már nincs nekik miért hajtani.
Pl 3 hete még 45 rugó killem volt (9 hónap alatt) most meg már 90-nél járok.
Az is igaz, hogy sokkal többet fekszik is az ember, de azért van már harc is legalább.Na jó, volt olyan, hogy mi is szervert váltottunk.
Mondjuk a legnagyobb poén az volt, amikor mentünk kifelé, 4-en vagyunk mindenkinél tatyó, odajön egy gyerek egyedül táska nélkül és megállt ott középen, ott néztük, hogy mi vaaaan?
Nem szoktunk 4v1-ben lőni, ha csak nem támad az a valaki, de őt szó nélkül lelőttük
Valami nagyon kezdő lehetett, mert utána nem jött vissza ránk heroként, csak nem tudta, hogy másik kimentésére odamenni egyenlő a "Mi van, mi van, mi vaaaan?"-al -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Hunbeast87 #28291 üzenetére
Köszi a válaszokat, tényleg baromi jónak tűnik.
-
arnikusz
veterán
Tájékoztató jellegű anyag:
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!