Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
A szituáció olyan szempontból roppant kellemetlen, hogy Emre Can-ról kapott az utolsó percben egy büntetőt a Leverkusen, és simán adható volt rá a sárga, de Manuel Gräfe utolsó meccse volt ez játékvezetőként a Bundesligában és clean sheetet akart hozni, hát hozta is a 0 lappal az én nagy bánatomra.. Ha tudom, hogy a spori utolsó meccse akkor nem teszek lapra, hát ez van.
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Scarabeus
aktív tag
válasz marshall77 #179386 üzenetére
Őszintén, egyátalán nem, ilyen kis tétet ha ekkora nagy odds-ot pakolsz meg végig kell vinni, különben még egy 2.00oddsot se fogtál vele (számszerűsítve 207 ft) holott az 5.50 odds sima. Az én esetem cseppet más, még 1-3nál vettem ki amikor a Lipcse nagyon nyomott, és csak 187 ft különbség lett volna a kivett és a végigvitt nyeremény között, és netalántán 3-3 tizenegyesekkel elbukja a Dortmund.. Hálégnek nem így lett.
[ Szerkesztve ]
-
Scarabeus
aktív tag
válasz #86564352 #179355 üzenetére
Az a komoly, hogy aki 365n húzni merte a Schalke-t korai kifizuval az is jött, illetve aki a biztos Hoffenheimet tette 1.25ért az is jött.
Ez az én mai fogásom, még mindig nagyon sokat jelent ez a korai kifizetés 2 gólos vezetésnél, mert a Dortmund hajlamos 2-0ról le X-elgetni.. (remélem nem teszik, Dortmundosként kell az a BL! )
-
Scarabeus
aktív tag
Az Inter vitte 1.33ért a szelót, Dortmund, Sevilla, Paks volt még mellé rakva. Úgy érzem a 4 meccs egy kötésbe sok, maradni kéne a 3nál.
-
Scarabeus
aktív tag
Én sem szeretem, egyszerűen idióta hibákat vét folyton.. német válogatott létére. Egy félidőig jól álltam, sima vereség a vége. Haaland megint nem talált be, 6 meccse gólképtelen. Európa Ligát holnap kihagyom, nem értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Scarabeus
aktív tag
-
Scarabeus
aktív tag
-
Scarabeus
aktív tag
válasz bazsimano #179147 üzenetére
Igen van promo, mint múltkor a Real meccsre is volt. Egy 1500 forintos meccs előtti fogadásért kapsz egy élő 1500 forint tétértékű fogadást, amit tehetsz bármire élőben, viszont a nyereményből az 1500-as tétet le kell vonni. Így se rossz ajánlat szerintem, mivel én alapból itt vagyok ki is használom szépen. A Real meccsen tettem simán a hazait, korai kifizetéssel már 2-0nál jött (ez szerintem hatalmas fegyvertény a 365-ön, Dortmundon már rengeteget buktam a Sevilla, Bayern ellen mikor 2 gólos vezetésből nem tudtak nyerni.. ), illetve még élőben rögtön meccs elején 0-0nál 1.83ért azt, hogy a Real lövi az első gólt. Bejött
[ Szerkesztve ]
-
Scarabeus
aktív tag
Mai meccsekre ment egy szimpla PSG győzelem 2.80ért. akik a zöld beten vannak, azoknak 1500 forint értékben jár egy ingyen élő fogadás is, ha bármire fogadsz a meccs előtt.
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Betclicen nem tudom levenni a számlámról a pénzt.. itt csak arra a bankkártyához tartozó számlára lehet kérni a kifizetést amivel befizettél. Egyéb más mód nincsen, csak ez az egy. Állandóan visszadobják, értesítés nélkül. Az ügyfélszolgálat azt mondta ez a 3DS Secure miatt van, ami kötelező január 1től minden banknál. Az enyém OTP-s, és nemtudom kikapcsolni ezt a biztonsági folyamatot legalább amíg végig megy a kifizetés addig se. Mi lehet a megoldás, valaki esetleg tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest