Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Az energiagazdálkodási beállításoknál meg lehet adni, hogy hány százaléknál kezdje el tölteni az akkut, ha be van dugva. Nem lehet, hogy miután lemerült, bedugtad (akkor feltöltötte 99%-ra), majd kihúztad? Mert így, amikor legközelebb bedugod, simán lehet, hogy már nem tölt rá.
Másik lehetőség, hogy az akku elhasználódott, ezért hibásan érzékelia töltöttségi fokát, és kéne csinálni egy battery maintenance-ot (vagy calibration-t, nincs most előttem a laptop). -
Shadowfax
addikt
válasz
dabgergo
üzenetére
Ezt a biztonsági mentést egyből akkor érdemes megcsinálni amikor még nincs teltelepítve saját programokkal csak a működéshez szükséges összetevőkkel, nem?
Ezt a Recovery CD készítést mindegy, mikor csinálod, hiszen a rejtett partíciót írja ki. A lemezek segítségével ezután bármikor visszaállíthatod az eredeti, gyári (!) állapotot.Amire még célozgatsz, az a backup. A teljes rendszerről, programokkal, beállításokkal, doksikkal együtt csinálhatsz egy teljes mentést, amit később vissza tudsz állítani. Ebben a doksiban találsz leírást, a Rescue & Recovery-vel hogy lehet ezt készíteni.
Tehát Mondjuk Vista van a gépen, de közben azt törlöm és XP rakok fel akkor késöbb majd vissza lehet állítani a Vistás állípotot ha az akkori állapotról csináltam mentést?
Remélem, erre a kérdésre már tudod a választ.
-
kerjani
aktív tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Én is így voltam, de jött még belőle, és addigra összejött a zsé
Úgyhogy ne aggódj lesz még T61.
A bolttal nagyon elégedett vagyok. Szerintem megbízható, de ha visszolvasol, a többikek is ezt mondják.
Amit én vettem, az bontatlan volt, vadiúj, bár kicsit drágább is volt. A bontott darabra rákérdeztem anno, be volt kapcsolva, használva volt.
A garancia 3 év világgarancia, mint minden T-s Thinkpadra, csak már 'meg volt kezdve'mod: ahogy látom, elkelt a "bontott" darab, de ahogy megjósoltam, jön még Thinkpad ;)
fanatikus tag lettem
Aktív témák
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe gar
- HP Elite x2 G4, 2 az 1-ben Tablet,3K,i5-8265U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Pavilion x360 2-in-1 14" FHD IPS érintő i3-1125G4 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk kicsit fura kérdés a részedről, mintha aláírásodban egy T61 szerepelne... 

nem akarok igy jarin

egy keveset ha még nem végzet eddig