Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
dabgergo #5164 üzenetére
Az energiagazdálkodási beállításoknál meg lehet adni, hogy hány százaléknál kezdje el tölteni az akkut, ha be van dugva. Nem lehet, hogy miután lemerült, bedugtad (akkor feltöltötte 99%-ra), majd kihúztad? Mert így, amikor legközelebb bedugod, simán lehet, hogy már nem tölt rá.
Másik lehetőség, hogy az akku elhasználódott, ezért hibásan érzékelia töltöttségi fokát, és kéne csinálni egy battery maintenance-ot (vagy calibration-t, nincs most előttem a laptop). -
Shadowfax
addikt
válasz
dabgergo #4628 üzenetére
Ezt a biztonsági mentést egyből akkor érdemes megcsinálni amikor még nincs teltelepítve saját programokkal csak a működéshez szükséges összetevőkkel, nem?
Ezt a Recovery CD készítést mindegy, mikor csinálod, hiszen a rejtett partíciót írja ki. A lemezek segítségével ezután bármikor visszaállíthatod az eredeti, gyári (!) állapotot.Amire még célozgatsz, az a backup. A teljes rendszerről, programokkal, beállításokkal, doksikkal együtt csinálhatsz egy teljes mentést, amit később vissza tudsz állítani. Ebben a doksiban találsz leírást, a Rescue & Recovery-vel hogy lehet ezt készíteni.
Tehát Mondjuk Vista van a gépen, de közben azt törlöm és XP rakok fel akkor késöbb majd vissza lehet állítani a Vistás állípotot ha az akkori állapotról csináltam mentést?
Remélem, erre a kérdésre már tudod a választ. -
kerjani
aktív tag
válasz
dabgergo #4274 üzenetére
Én is így voltam, de jött még belőle, és addigra összejött a zsé
Úgyhogy ne aggódj lesz még T61.
A bolttal nagyon elégedett vagyok. Szerintem megbízható, de ha visszolvasol, a többikek is ezt mondják.Amit én vettem, az bontatlan volt, vadiúj, bár kicsit drágább is volt. A bontott darabra rákérdeztem anno, be volt kapcsolva, használva volt.
A garancia 3 év világgarancia, mint minden T-s Thinkpadra, csak már 'meg volt kezdve'mod: ahogy látom, elkelt a "bontott" darab, de ahogy megjósoltam, jön még Thinkpad ;)
fanatikus tag lettem
Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest