Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Nincs most NHC a gépemen...
Tisztára meghülyült a Power Management-em...
Olvasgatom a ThinkPad fórumot, másnak is volt hasonló problémája, de igazán jó megoldást eddig nem találtam.
A fene vinné el, hogy miért nem maradtam az NHC 1.9 BETA 03 verziójánál, ami tökéletesen működött. -
Shadowfax
addikt
-
Herby
csendes tag
Én meg IBM ThinkPadeket éa PC-ket adok el és szervizelünk is gépeket. Ha az IBM-ben dolgozol akkor javaslom, hogy dobj egy levelet Mocsáry Gyuinak és ő elmondja, hogy mi a helyzet. Nekünk mint hivatalos IBM szervíz partnernek nem kell más mint a gép Type és S/N szám és meg tudjuk rendelni az ingyenes Recovery CD-t a weben keresztül. Jellemzően kb. 5-8 db CD jön egy csomagban ami különböző nyelvi verziókat tartalmaz és minden IBM driver rajta van.
-
Herby
csendes tag
How can I get a Product Recovery CD?
Please be aware that the Product Recovery CD may only be available if your machine is still in warranty.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4M7HWZ&selectarea=SUPPORT&tempselected=5
Link: [link]
[Szerkesztve] -
clemson
csendes tag
Amugy visszaterve a T43 p re megneztem es nekem a leirsban is hatarozttan T43 P van !Kulonoseben nem erdekel az az egy betu mert azt kaptam amit fizettem , de akkor megis miert P ez?Valami limitalt szeria esteleg nem lehet, vagy valami mas ismertetojegy miatt?
itt van ahonnan vettem!
https://www-03.ibm.com/lenovo/shop/personalpages/public/public/search/dsp_product_features.cfm?category=3619&featured_display=Template
a high end az ha raclikkelsz akkor T43 p ir ki!!
[Szerkesztve] -
clemson
csendes tag
Az nem a seril szam hanem a gep tipusa , ket szam van es az enyemnek 3al kezdodik. Ebben biztos vagyok mert a gep aljara ra van irva hogy SN es ez nem az ami utana van ,meg a szallitasi pairon is mas !!!Nem ez van a szerzodesen !!!Hidd el az egy T 43 p es a tipuszam az mas!!!De ha szerinte ez nem egy T 43 p akkor mi a kulonbseg a sima es a P kozott!
-
Dr. Akula
félisten
Jó, ingyen nem, de akkor mennyiért? 1k? 10k? 100k?
A kiírást megejtem mindenképp, a hozzá tartozó kérdésem annyi hogy usb-s külső dvd íróra is hajlandó-e kiírni (a gépben csak kombó meghajtó van)? 1 dvd lemez jobb lenne mint 6-7 cd.
Más: ha nagyobb vinyót veszek, arra hogy lehet átbűvölni a rejtett partíciót? Az eredeti IBM-es vinyókon (amit külön lehet venni bővítésként) mindegyiken van ilyen? Ha máshol veszek egy 2.5''-est, arra valahogy rá tudom ezt varázsolni úgy hogy működjön is az ''Access IBM''-el?
[Szerkesztve] -
clemson
csendes tag
Azt azert nem szertnem megadni de itt van egy kis info a garirol meg mindenrol!
Product: ThinkPad T43 2668-Y12 [change]
Operating system: Windows XP [change]
Original description: Based on 2668-CTO: P M 760(2.0GHz), 1GB RAM, 80GB 5400rpm HDD, 15in 1400x1050 LCD, 64MB ATI Radeon X300, CD-RW/DVD-R Multi-Burner, Intel 802.11abg wireless(MPCI), Bluetooth/Modem(CDC), 1Gb Ethernet(LOM), UltraNav, Secure Chip, 6c Li-Ion, WinXP Home
Azert nem fgosz ilyen kondifgot talani mert ez kulon az IBM allitotta ossze az egyetemnek
!! Volt ket T43 meg egy X40 es Egy R52!!! -
Dr. Akula
félisten
1. Kb. mennyibe kerül? Helyileg meg gondolom az IBM Magyarországtól.
2. Htx, megnézem! Amennyiben dvd írót kötök a gépre, mondjuk egy usb-s külsőt, dvd-re is képes kiírni, vagy csak x db cd-re? 1 lemezt mégiscsak könnyebb cipelni.
+1: memóriát bármilyen márkájú DDR2-t tehetek bele, vagy vmi speckó ramokat használ?
[Szerkesztve] -
kenwood
veterán
hibas volt a file.
megszereztem ujra,megjott a net es az telepitoprogram az egyik legprofibb,amivel valaha taliztam.
A beavatkozasom nelkul telepitett 20 programot es le is szedte oket a netrol
Most az a problemam,hogy a tvout ntscben szines,de ronda,Pal B-ben pedig fekete-feher es old school -
Dr. Akula
félisten
-
emitter
őstag
na, akkor hogy segítsek én is a fellendítésben:
fél éve használom r50e-t. 3 hónap után lataroltam xp-t, felnyomtam ubuntu-linuxot. minden a legnagyobb rendben megy vele (kivéve azt, h alapból wpa-t nem kezeli, de ezen is lehet segíteni.) szóval teljes mértékben kompatibilis a gép.
ja, meg még a gyorsbillek közül az előre-hátra navigálás nem megy böngészőkben, ezen sajnos nem tudtam segíteni, ha vkinek van ötlete, ne tartsa vissza
amúgy minden gyorsbill, és bill-kombó működik
viszont a centrino-s matrica máris félig lekopottellenben az xp-s vinyetta teljesen ép
-
Blyan
félisten
Abban igazat kell adnom a tesztelő csókával, hogy a régebbi design nekem is jobban tetszett, de sajnos ezt már a Lenovo tervezi (a bekapcsoló a ThinkVantage gomb és a hangerőálíítók tényleg nagyon olcsó benyomást keltenek - olyan mint egy leszopogatott c-vitamin tabletta), és sajnálom, hogy eltűnt a ház belső borításának kicsit érdess jellege, úgy tűnik, hogy ezen a borításon minden ujjlenyomat látszani fog (pedig elegendő, ha a ujjlenyomat-olvasó tud azonosítani, nem kell ,hogy a gépre billantva is látható legyen, hogy ki a laptop gazdája )
Összességében tetszik, bár lehet, hogy megvárom a meromos változatot.... -
Terminus_
aktív tag
Köszi szépen!
Nekem is pont ez a 2373-42G van, úgyhogy nem is kaphattam volna jobb összehasonlítási alapot. Én is lefuttatam a super pi-t és nekem dettó ezek az eredmények jöttek ki, mint neked. Viszont a 70C körüli eredményeket úgy értettem, hogy a videókártya is dolgozik. De valószínű, hogy akkor azoknál a gépeknél is ez lehet. Gondolom ez abból adódik, hogy egy hűtés van a vga-hoz és a cpu-hoz, így ha a videokártya is rádolgozik nehezebb elszállítani a hőt.
Akkor azt hiszem el kell ezt fogadnom, mint tényt. Szerencsére ritkán fordul elő, hogy ennyire kiterheljem a gépet.
Mégegyszer köszönom a tesztelést. -
dokesz007
aktív tag
Aham, bár én attól félek h naggyon melegedne már a 2ghz-s dothan és kegyetlenül pörögne a hűtés, vagy lehet h butaságokat beszélek???
Aham, csak az nem tiszta h mit zabál egy 3D tervprogi inkább a vga-n kívül a procit vagy a memóriát, mert ez sehol nincs leírva????Asztali gépemen csodásan megy, de mobilizálva fingom sincs mi tudná használhatóan futtatni....
Arról persze szó sem lehet, h felteszik egy tesztgépre h kipróbálhassam, h *******-nak meg -
dokesz007
aktív tag
1, az tudtam
2, ennyire számítottam
3, pont arra kell
*4 most találtam meg T60 sima 915-ös intel integrált szutyokkal 512 memóval meg szal naggyon gyenge 697e bruttó, na de kérem, tudom h jó gépek, de ebből 2 szintén jó gépet tudok venni más gyártótól....
Nagyon sajnálatos, de ennyi pénzt nem tervezek kiadni egy ilyen képességű notira.... -
dokesz007
aktív tag
Üdv,
T60 széria sacca X1400-X1600 milyen árban fog mozogni???Én csak azért nem néztem IBM-et mert 3D-hez nagyon soványak amiben meg FireGl van az meg nekem nem éri meg a 700e magyar forintot....
Ráadásul 15,4 ek nem jönnek be, mert torzítják a progi képét, sima 15 ben meg Clevo van ami nem tetszett...
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged