- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Mennyit erhet egy 4 eves T41 (2373-4QG): 1,6GHz P-M, 2*512DDR, 40G HDD, DVD olvaso, fel oras akksival?
Koszi,Zoli
-
zfarkas
senior tag
-
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb. 3 éves T41-em. Az akksi max. kapacitása (4400 mAh) jelentősen lecsökkent (1300 mAh). Ez a korának tudható be?
Köszi,Zoli
-
zfarkas
senior tag
válasz
Deadlock #1464 üzenetére
Helló!
Laptop winyónál fontos lehet az áramfelvétel is, többnyire ezeket feltüntetik a tech specs doksikban. Idle illetve read/write áramfelvételt szokták kiírni. Nem akarok hülyeséget írni, de talán Hitachi winyó volt az, ami legkevesebbet evett.
Szerintem mindenképpen 5400 rpm-eset vegyél, legyen rá jó sok gari, ennyi. -
zfarkas
senior tag
Helló minden kedves Thinkpad-es!
Suspend To Ram fogyasztásával vannak problémáim: szóval pár hónapja a T41-em (2373-4QG, ezen felül plusz 512-es modul és Atheros Wifi van benne) alaplapja megadta magát. Kb. 1 hét alatt cserélték, örültem is nagyon.
Azóta STR-ben a fogyasztás szerintem jelentősem megnőtt, az általam eddig mért 500-600 mWh helyett az alábbit mértem tegnap: 9:30 óra alatt 13W fogyasztás. Kicsit soknak tartom..
Linuxot futtatok, 2.6.18-gentoo-r3-as kernel, szóval Radeonnal nincs probléma.
Ötletek? -
zfarkas
senior tag
Helló!
Vennék ultra-slim meghajtót T41-hez, viszont olyan előlap van rajta, amin nincs kivágás a jobb oldalon, illetve a gomb a jobb oldalon van.
Át tudom ezt valahogy alakítani, hogy belemenjen a notimba? -
zfarkas
senior tag
Helló!
Történt egy kis baleset: 5,25''-ös DVD írót vittem táskában a T41 mellett, és a DVD író pereme lekarcolta a noti fedlapot egy kisebb területen, sajnos lejött a festék is, és most egy 2x3 mm-es területen fémes színe van. Hogy tudom ezt pótolni? Próbálkoztam fekete alkoholos filccel, egy ideig teljesen oké, nem is látszik a sérülés, aztán idővel lekopik, és megint ott van az a kis zavaró folt.
Köszi az ötleteket! -
zfarkas
senior tag
Thinkpad T41 (2373-4QG), BIOS frissítés problémám van.
Jelenlegi BIOS: 1RETDLWW (3.17)
WinXP alatt frissíteném, végigklikkelek 4 OK-t, aztán elkezd kilépni a Windows. Egyszer csak csipog egy nagyot, és marad a ''Kilépés a Windows-ból'', vagy milyen képernyő. Várhatok akár 10 percet is, marad.
Kikapcs, bekapcs, és jön a boot. Semmi BIOS update.
Valakinek hasonló volt már? -
zfarkas
senior tag
Alapból a gépeden volt egy Windows partíció (ami nem akkora volt, mint a benne levő HDD mérete), és egy rejtett terület, a recovery partíció (ebből egyébként asszem nincs bejegyzés a partíciós táblában). Valszeg azt csinálhattad, hogy átméretezted a Win partíciódat, a Linux telepítéssel pedig szépen felülírtam a recovery részt.
Ezt csináltad?
Ha igen, nem kell megijedni, mert újra lehet rakni a recovery partíciót is, csak kell hozzá egy telepítő. -
zfarkas
senior tag
Hi!
Köszi az infókat. Asszem jó, hogy nem licitáltam az eBay-en, mert ha jól látom, csak két kábelem van. Ha lekérem a gépem adatait az IBM oldalán, ilyet kapok:
...Wireless upgradeable(MPCI), Modem(CDC)...
Egy szó sincs a Bluetooth-ról. Szóval valszeg hiányzik belőle a kábel. Ahhoz, hogy azt beszereljem, szét kell bontanom az LCD-t, igaz? Asszem ezzel nem fogok szórakozni... -
zfarkas
senior tag
UP!
-
zfarkas
senior tag
Elképzelhető, hogy vennék Bluetooth/modem kártyát a T41-embe. Szerintetek kell ehhez valami extra antenna?
Kérdés: tudom-e majd egyszerre egérrel, headset-tel, telóval, ... használni? Ja, és mekkora a hatótávolsága (sajna semerre sem találom)?
Köszi! -
zfarkas
senior tag
Hali!
A táskámba rakott DVD-RW megkarcolta a T41-esem borítóját. Hát elég csúnyácska, egy kb. 2-3 mm2-es részen olyan, mintha fém figyelne.
Mivel fújjam le, hogy ismét szép legyen a drágaságom?
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest