Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
dekoninck #3329 üzenetére
Félreértettél. Természetesen nem ajándékba gondoltam
Én már elhatároztam, hogy akkor cserélem majd a T60-amat amikor tudok külföldről hozatni/szerezni/bármi egy Thinkpad-et. Mondjuk arra lennék kiváncsi, hogy van/lesz-e esély arra, hogy SXGA, esetleg SXGA+ -os X szériás gépek is megjelenjenek a közeljövőben?!?!?
Azt még megvárom, jólEgyébként javaslom inkább az IBM-et, már csak a nemzetközi szervíz- és garanciahálózat miatt is (amivel egyébként a Toshiba is büszkélkedhet, legalább is a szervízzel biztosan). A beszerezhető és házilag is könnyen (no meg nem utolsó sorban garanciavesztés nélkül) beszerelhető, max. bruttó 15k-s magyar billentyűzetről nem is beszélve
Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest