Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Mikor én felraktam anno az sp2-őt vistára másnap leszedtem.
Eleinte nem mertem felrakni mikor lelkesen ,hogy frissülne mert ,éreztem hogy nem lesz jó vége.
Aztán elcsábultam és biztam benne...hátha, aztán mint írtam másnap ,mert úgy éreztem hogy instabilabb lett az egész cucc.
Amúgy én a T61-et egy hónapban egyszer ha újraindítottam .Mindig elaltattam és gyorsan már használható is volt. Soha semmi gondom nem volt vele és 1 év után éreztem mikor eladtam hogy talán mintha lassult volna a gép, de még akkor sem raktam volna rá új OS-t.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest