Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #28499 üzenetére
A szett csak arra lett összegórva ami a stashban volt, hogy a két legendary meglegyen. Egyébként ezzel a két talenttel is jól mûködött.
-
válasz
FireKeeper #28493 üzenetére
biztosan gondolkoztak, mert ez így nagyon tré. gőzöm sincs, miért nem csinálták meg. ha tippelnem kellene, akkor performancia okokra tippelnék elsősorban, nem funkcionálisra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Anonymus23 #28489 üzenetére
2147483647, nem igaz, hogy nem lehet megjegyezni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #28489 üzenetére
The numbers you are looking at in mission review has a container, that can display only a certain value. Basically, it's a coding problem. Since in WoNY we have millions of damage, the final stat goes too big, so you see the top possible value in this container (tecnically, it can be a negative value, but it's still the highest number, that can be displayed).
From gameplay perspective, if you are in a party and managed to get to the highest possible displayed value, aka got negative number, you did a lot of damage. -
Anonymus23
veterán
Ha jól megfigyelted ezeket a screeneket, akkor az ott "-" (negatív) előjellel van (nem csak nálam), asszem 2,3 MRD dmg után átfordul és minuszban kezdi számolni, így ha érdekes lenne ez a stat. akkor így kellene számolni:
2,3 Mrd + 2,3 Mrd-13M
De lehet nem 2,3 Mrd, most nem emlékszem a pontos értékre, velizare tudja, anno nekem is Ő mondta.Nem tudom miért így számol, miért van ez a dmg cap, de amúgy nincs jelentősége, mert egy jó healer nélkül sokkal nyögvenyelősebb lett volna, és ő hiába nem sebzett annyit, de healelt, buffolt ill debuffolta az ellent. Ez csapatjáték, ezek a küldetések mindig is erről szóltak, hogy csapatban különös kínlódás nélkül menjenek.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Tényleg nerfelték a convoy XP-t?
Mondjuk ehhez értenek. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28484 üzenetére
Ebben szerintem mki biztos volt innen a topikból.
Szerintem csukott szemmel is lenyomnád. ;-)
De miért neked van a legkevesebb sebzésed,de a legtöbb ölésed? :-/ Vagy ez tényleg bug-os?
Több ismerősöm szerint az. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28484 üzenetére
Gratula.
Én este rápróbálok a Tidalra. -
persil
nagyúr
válasz
FireKeeper #28481 üzenetére
En "mostanaban" azt veszem eszre pont, hogy hulye rambo alig van(szerencsere
).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
persil #28476 üzenetére
akkor csak nincs mázlim a matchmaking-el
tegnap egy heroic roosevelt-en voltam, 3 csupa piros DPS huszárt kaptam csapattársnak, mind feküdt vagy 10x legalább. piszok nagy mázlijuk volt hogy a healeremmel mentem be, ha nem pátyolgatom őket egész meccsen, biztos nem fejezik be, pedig ez csak heroic volt ugyebár.
-
Deck
titán
Kis kihagyás után (tartalmak hiánya miatt) visszatérek kicsit játszani. Így a kérdésem, hogy mennyi sztori dlc, tartalom jött idén?
hahahaha
Félek, hogy sok és fizethetek mindért. -
arnikusz
veterán
Elméletileg Bannolták az invisible glitch-et használókat, gyakorlatilag ha bemegy az Agent a DZ-be majd kiderül.
Pár napja raktak fel videot egy cheaterről aki a helikopter felszálló pályán sorozatlövöldözött egy shotgunból egy kicsit később egy másik videóban CD PVE küldetés közben volt egy másik aki gyakorlatilag másodpercek alatt kitakarította az adott pályát.
Az új seasonnal érkező új játékmódnak a Descent-nek ami a szvsz survival és az underground keveréke lesz, nagyot kéne dobnia, de ilyen dev timmel kérdéses mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #28474 üzenetére
Ahogy Anonymus írta korábban kell pár build, itt 5-öt használtam. Az utolsó előtti magasvasút részészig 2 skill build.
Az egyik technikus spec Memento, picario holster 2 empres, 2 hanna turret/drón.
A másik demo spec, china light maszk, wyvern holster 4 hard wired, kazánajtó és seeker, eme buildet az utolsó elötti részen 2-en használtuk, nem nyitottuk ki a nagy kaput, hanem 4sec-es időközönként dobáltuk a seekereket, míg a két társunk a kapuhoz merészkedőket, vagy addig elérőket szedte.
Fegyverek Capacitor és Pestilence felváltva és Baker's Dozen.
Checkpoint után jött az igazi móka.
Itt 3 wipe volt és három buildet használtam.Először a mutatott regen-efficier hive -kazánajtó little busy bee, de a többiek kihaltak mellőlem és az élesztgetést megunva 1. wipe.
Másodszor old school firewall spec, Scorpio, Famas, Memento, Badger perfekt unbreakable és 4 Hunter Fury itt is volt 2 wipe, ami a randomok Rabózásából adódott, ill abból ahogy Granini is írta össze vissza jöttek- van benne rendszer, csak figyelni kell.
Eljutottunk addig míg a két Boss és a sleppje kijött, leszedtük a sleppet az egyik random kolléga artilieri turrettel szépen aprította őket ekkor már mindenki Scorpiot használt.
Mikor a 2 Boss egyedül maradt 10 perc után csak nem akarat a páncél törni, ekkor jött az 5. build - firewall spec Scorpio , Famas, Chil out maszk, Badger perfekt unbreakable mellény, Picario holster, Memento ( a Wilson adrenalin rush kellett volna), Petrov cglw, FoxP.
Ezekkel már célt értünk.
-
persil
nagyúr
válasz
FireKeeper #28474 üzenetére
En minden legendary-t mindig randomokkal toltam vegig(es nem ketszer...) de szerintem egy kezemen meg tudnam szamolni, hogy hanyszor kellett felbeszakitani, mert nem ment.
A jatekosok 99%-a fejbol tudja a map layout-okat, meg, hogy hol es mikor kell a spawn-ra figyelni. Onnantol meg csak turelem kerdese az egesz, ha valaki hulye rambo, az be tud zavarni, de szerintem a legnagyobb kihivas a legendary kuldetesekben az, hogy legyen hozza +3 ember.
Egyebkent - lehet en vagyok forditva kotve, de - szerintem a capitol a legkonnyebb(szigoruan az elso csatat leszamitva, mert az borzalom).
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28465 üzenetére
Elfelejtettem. :-/ De inkább ma ráüzenek,hátha csinál róla screenshot-ot.
Firekeeper: "úgyúgy, Chainkiller..."
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #28470 üzenetére
Próbálja meg kérem a Dread Edictet Catharsis maszkkal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #28469 üzenetére
Ez a gyorsabban stackel igazából azt takarja, hogy a perfectnek 25%-al nagyobb a HS bónusza killenként, szerintem van jelentősége, hogy mennyire hamar éred el a maxot, akár csapatban akár szóló.
Mondjuk a legtöbb perfekt tálent csak minimálisan különbözik az alaptól, és a brand bónuszok vagy a fegyver egyéb tulajdonságai miatt sokszor nem si éri meg használni, ezek alól szerintem az egyik kivétel a Chainkiller, ami nem vesz el annyit, mint amennyit ad, és jellegéből fakadóan könnyebb is kifarmolni.
Én mondjuk elsősorban regulus buildekben használ(tam)om, de amennyi szó esik mostanában itt a sniper buildekről, csak összerakok egyet kipróbálni -
válasz
a headhunter és a chainkiller perfect headhuntere között annyi a különbség, hogy az utóbbi gyorsabban stackel, de ugyanannyi a capje, mint a normál talentnek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #28467 üzenetére
az egyik hazard protection, a másik explosive res. headshot mindegyik elemen van, szóval annyira nem bánom hogy nem full piros, snipernek amúgy sincs sok haszna sztem crit-et halmozni, pirosból max a weapon handling hasznos még, így meg egy nagyon-nagyon picit tankosabb (bár így is fekszik ha bármi ránéz). viszont a decoy, a Mantis talentjével nagyon jól működik párban, egyrészt resetet kapsz rá minden fejes kill után, másrészt a legtöbb mobot bevonzza, sokszor azokat is akik amúgy téged lőnek, így tudja aktiválni a fegyver talentjét.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #28463 üzenetére
A kékek mik benne? Armor regen?
Egyébként tetszik, nagyon sajnálom, hogy (szerintem) ebben a játékban közel sem működik úgy a sniperkedés, mint a Div1-ben.
Bár hétvégén mentünk Tidal legendást, és az egyik csapattárs szinte végig sniperkedett, hullottak az enemy-k, nagyon csúnyán sebzett (Nemesissel felhúzva), igaz nagyon jól is lő. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
úgyúgy, Chainkiller, és a két airaldi miatt megvan a +10% marksman, és +15% headshot dmg. 288%-on van a headshot dmg totálban, úgy, hogy még van benne pár % potenciál.
-
Elims
veterán
válasz
FireKeeper #28463 üzenetére
A mellényed +5% fegyver sebzést ad.Helyette nem lenne jobb vmi,ami a sniper puskára ad vagy fejlövésre nagyobbat,mint 5%?
Gondoltam én is hasonlóra,ezért hánytam össze azt amit.. :-/ Pedig Arnikusz megírta a szett elemeket.Még nem hámoztam ki azt a hsz-t..pedig muszáj lesz tudom,ha jó szettet szeretnék.Most mentem egy capitol hill legendás küldetést.Azt gondoltam nem vagyok annyira gáz.
A végén kiderült,hogy [tévedtem] .
De a 8e-s szintű milyen szettben lehetett??
A küldetés elején amikor átmentem a kapun,hogy-hogy csak annyi ellenség jött?
Vmint a küldetés végén hogy haltak olyan könnyen??Mintha normál fokozaton lett volna.
Ennyi idő alatt még nem nyomtam le senkivel azt a küldetést.Bőven 1óra fölött szokott lenni. -
arnikusz
veterán
Nálatok megy az Uborka network?
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #28459 üzenetére
Bocsánat.. :-) annyira mocskosul elvitt a szám,hogy azt sem tudom mit írok.Igen,a photoshop. :-)
Veszett Kemény Szép szám!!!!!!!!!!!
Te már vmelyest konyítasz a játékhoz.. :-)))
Asztakurva!!!!!Szerk.: "Egyébként a magas SHD szint önmagában nem sokat jelent..."
Persze-persze,írod mindezt 25e felett!!!!! :-DDD
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
A kép az screenshot, de az a szó, amit te kerestél az a Photoshop
De a Photoshop az meg nem az én stílusom és nem is értek hozzá, nincs is ilyen progi fenn a gépemen (szerintem a Painttel nem nagyon lehetne ilyen szintű minőséget csinálni), nem utolsó sorban bárki meg tud inspectelni, szal tök felesleges lenne itt kamuzni.Egyébként a magas SHD szint önmagában nem sokat jelent, az adott idő alatt elért SHD mennyiség (hatékonyság) már többet, de a hatéákonyság az meg nem explicit fogalom itt a Div2 világában, mindenkinek mást jelent
-
Elims
veterán
válasz
Gigant20 #28454 üzenetére
"Egy jó sniper minden Legendarin nagy segítség."
Bizony!Emlékszem,hogy a stronghold küldetésben egyszer egy sniper mentette meg az egész csapatot úgy,hogy az ellenség kb.80%-át le kellett nyomnia,amiből kettő a nagy pajzsos golyószórós volt... Nagyon szépen kiszedte őket.Azokat a nagydarabokat pikk-pakk kiszedte távolról és azzal a nemesis-szel,amihez szettet csináltam egy-két nappal ezelőtt. Amire persze nagyon kár volt az időt és a 19 shd-ból 15-öt elpocsékolni. :-//
Kutyák ellen miért jó?
Mi az a "regulus"?Anonymus: "A fő kérdőjel itt a randomok."
Tőlük függ minden.Ha négyünk közül ketten veszett jók,én félig-meddig,a 4. meg semmi,nyert az ügy.Ha fordított az arány vagy még annyi sem akkor annyi.
Nem zaklatlak privát üzenettel..,írd meg itt őszintén légyszives,hogy az a 25.500-as szint screenshot. ;-)
Ha nem az,Nagyon Mélyen Le A Kalappal!!!!
Asztakurva!!!!! -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #28456 üzenetére
Köszönöm!
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #28455 üzenetére
A fő kérdőjel itt a randomok.
Igazából attól függ, hogy kit fogsz ki, szerintem nincs olyan build, amivel biztosan végig tudod vinni, olyan van, hogy kell 3-4 build, ami az adott randomoktól függően tudsz váltogatni.Egyébként én pl ezeket használtam (igaz nem randomokkal)
De persze egy jó healer és mehet a Nego GC-al is
csak ott sűrűn fogod keresni a huszasokat, mert 1 drón és máris kiesik a kontaktlencse
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Sziasztok!
A két új legendary küldetést szeretném kipipálni random játékosokkal.
Nincs tapasztalatom build-ek terén, szinte csak dps build-ben mozgok.Milyen build-ben induljak neki, amiben várhatóan végig is tudom vinni?
-
Gigant20
tag
Sniper Buildbe Perfect Headhunter a legjobb. Persze azt fent is kell tartani, de nagyon erős. Egy jó sniper minden Legendarin nagy segítség.
Zoo-n kifejezetten jók a "Papik" és a kutyák ellen. Mi 1 Sniper - 1 regulus - 1 Status (foam+jammer) és 1 AR build nego vagy striker toljuk a ZOO-t.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28451 üzenetére
Az tényleg nem az. :-/ És én még erre optimalizáltam is. 😡
Mi az,hogy elengedted?? :-((( A manning legendásra gondolsz??
Ha igen,miért??Nekem most sikerült,pedig már egy kicsit álmos voltam.
Kár,hogy a játék elejét nem vette fel a gép.. :-// a teljesítményem egyre jobban ment le. :-/ -
arnikusz
veterán
Ez nem az amit leírtam, mármint a Sniper build.
A regen buildnek van ám sebzésea Picario holster és a Little busy beenek köszönhetöen, de elengeftem a két új legendaryt, a 2. Alton Striker buildet próbálgatok 1.5 M armor Catharsis maszk, Picario holster, perfekt optimist AR és Lady Death smg társaságánan 40% chc 100% chd. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28437 üzenetére
Mielőtt keményen elemeztem volna a hsz-od,összeraktam egyet. Kár volt.
Kipróbáltam. Ezt is kár volt..
Normal fokozaton a Fehér Házhoz legközelebbi boss-t szenvedősen szedtem le vele. :-/ Pedig elképzeltem,hogy max.2 lövés lesz.Majdnem..kb.22.
A legcsúnyább az,hogy a taktikus(!!) szettben fejre a taktikusra belőtt sniper puskával 1.6m-t lövök,ezzel a nemesis-szel,sniper-re kihegyezett szettel meg 1.1m-t.
Ja..a taktikus szettben,a sniper puskával legendáson húzok annyit.Kipróbáltam most a manning-et.
A 3 társam egy klánba tartozott.4 5 és 6e-s szintűek voltak.
Nagyon szépen mentünk.Aztán a vonatos pályán feküdtünk. :-(
Nem tudtam menni mégegyszer pedig mondták,hogy mégegy próba,de nem volt időm. :-/
Velük sikerült volna. :-/
Nem gond,holnap meglesz.
Remélem neked is. :-)Néztem,hogy mit ad ha sikerül,vmi zsiráfos fityegőt a táskára.
"Én ezt használom elvagyok..."
Kipróbálom."...megtaláltam a nekem való..."
Nem nagyon sok benne a védelem?Mivel fogod megölni az ellenséget?
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Úgy gondolom megtaláltam a nekem való Legendary buildet ebben meglesz a két patch.
A pajzsot nem tudják lelöni, a nagy dagi nem nagyon véreztet, ha leesne a pajzs ott az unbreakable, mellette folyamatosan regenerálódik a pajzs 179.000 az armor csak 50.000, de ott a Memento, Picario és a Busy little Bee. 50% elitevédelem, 30% explosive res.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
granini
őstag
válasz
arnikusz #28439 üzenetére
Ott nincs fedezék.. semennyi.. csak lejt a pálya és erdő van..
Mi (nem randomokkal) eljutottunk 3x is a végére a checkpointig, de ami utána történik arra még nincs jó ötletünk.. az a nagy nyílt aréna full szar, mindenhonnan is jön minden, drón, kutya, wall-e, pufi, és elsőre még a spawn sorrend de tűnt követhetőnek hogy mikor melyik ajtóból mit tol ki.. gyakorolni kell.. csak hát odajutni is másfél óra.. -
-
arnikusz
veterán
Sniper szett:
Aces- gearset felejtős, anno az első Raid idején jó volt SVD-vel, a dead men hand de nerfelték.
Tip of the Spear a mellény Airaldi nevesített pristine example mellény kötelező elem, meg kell nézni a Tip of the spear hátizsákján az agressive recon mit ad plusszba, ha jó akkor az Fox térdvédővel, ha nem akkor Providence perfekt Vigilance és mindenen headshot.High-end Itt is kötelező az Airaldi pristine example mellény, hátizsák Providence perfekt vigilance, térdvédő Fox P., tok, ha megcsinálják a Picariot sebzésre akkor az, maszk nevesített Douglas and harding a +20 headshot miatt, ill. még egy Airaldi a +15 headshot miatt.
Fegyver az M1A kötelező, ha beteszed a Regulust akkor White death, ha nem akkor ki kell próbálni az exotic snipereket és amelyik fekszik.
Mondjuk amikor az optimist Famasra rárakom a Sniper specko 45% headshot scope-ot az elég durva a Baker's Dozen mellett. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28433 üzenetére
Mostanában szinte mindig random-okkal megyek,viszont van ebben egy furcsaság..
Szinte mindig tőlem jóval nagyobb szintűekkel rak össze a játék.Miért lehet ez?
Gondoltam már arra,hogy nem sok alacsony szintű játékos lehet vagy az adott küldetést inkább nagyobb szintűek játszák,esetleg számol a játék vmi statisztikát az eddig játszott játékból és olyanokkal rak össze akikkel kb. egy kaliber vagyok.?
Ha a legutolsó akkor az az Arnikusz szettnek köszönhető. :-) Iszonyat amit megyek benne...
Fekvés nagyon ritkán van,sebzés viszont nagyon sok.A küldetés végi összesítőben vagy 1. vagy 2. vagyok. :-) És több ezres szintűek a társaim. Legendásokon megyek a taktikusomban,az is elég hatásos,de hősin ez a szett a favorit.
Arnikusz: Nem tudom hányadszorra,de mégegyszerMostanában vmikor szeretnék összerakni egy sniper szettet,amiben csak marksman rifle-re adó szettelemek+weapon damage+critical hit chance+ilyen módosítók vannak.
Vmint az az egzotikus sniper puska,ami hatalmasat húz.
Semmi más nem számít csak a scope-os fejlövés.
Van esetleg ilyen bevált szett vagy rakjak össze egyet magamtól? -
Nagus
senior tag
válasz
granini #28430 üzenetére
Nem teljesen directX hiba. Meglett a megoldás. upc.exe-t át kell nevezni majd a upc.exe.old fájlt upc.exe-re. Elindul utána a kliens és minden megvett game. Miután rájöttem találtam valami fórumot ahol ezt írják megoldásnak és szidják az uborkát rendesen. Hivatalos fórumon van fönt.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
bobalazs #28425 üzenetére
Azt nem írtam, hogy rosszabb, de én inkább a Fox +8% out to cover damege, meg a Contractor Glove 8% armor damage-t részesítem előnyben ehhez jön még ami neked is van a Walker 5% wd-je és még lehet fokozni még egy Walkerrel ami ad még 5% armor damage-t. Másodlagos fegyver Optimist talentes AR. DPS-szettbe a matador annyira nem kell, ha nem mászol Rabóba rá az NPC-re, helyette a Vigilance ad még fegyer sebzést.
-
arnikusz
veterán
válasz
bobalazs #28420 üzenetére
Remélhetőleg, bár egyes okos youtuberek, már mondogatták tegnap, hogy akkor 30% wd lenne, ami szvsz a jelenlegi PC laggtenger, meg a heroicon ezredmásodperc alatt felhealelő Huntereknél acceptálható lenne.
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy PTS 1 fázisban még 20% volt a másodlagos attrib, amit a 2 fázisban levettek 15%-ra és leírták, hogy a fő attrib mindhárom változatra rollorható lesz. -
bobalazs
nagyúr
Picarót talán megjavítják (can't roll red core)
[link] -
granini
őstag
válasz
persil #28417 üzenetére
Pedig a "StikerKing" build (c) (r) (tm)
az tényleg odaver.. durva rpm, tőtikézni nemkő, az egy igazi funbuild, próbáld ki.. 4 striker darab gyakorlatilag bármilyen összetételben akár mellény+tásk, akár úgy hogy valami mellény vagy táska talentet máshonnan hozol, Ceska vigiance / obliterate talent + petrov contractos gloves mondjuk.. heroic main missionre, CPzni, naonbaba!
-
persil
nagyúr
válasz
arnikusz #28416 üzenetére
"Most hozták be TU 16-al, de volt vele egy kis gond amit javítottak 16.1-el."
Fasza, jo tudni, koszi! Akkor ezert lebegett mellettem mult het keddi javitas ota nehany kis raketa a lathatatlan raketavetobol."Bulletking New York Wall street farm, vagy targeted loot lmg terület, vagy targeted loot lmg CD-n."
Tudom.
Egyebkent a tombs-on is eshet kajika-tol ALLITOLAG.
"A Striker szetthez veszett."
Csak hulyeskedni kell, build-et sosem akartam kore, csak zavar, hogy nincs meg. -
persil
nagyúr
válasz
persil #28414 üzenetére
Mas: a legvaloszinubb, hogy eddig en voltam az epuletes balfasz es csak elkerulte a figyelmem, de a lenyeg, hogy EL LEHET REJTENI a signature fegyvereket!
Mentsegemre legyen mondva, hogy most par hete kezdtem ujra jatszani kb. egy ev kihagyas utan, de a lenyeg, hogy tegnap megtalaltam az opciot, szoval ezzel a rant-emnek vege, oromkodes van, ez volt a legnagyobb "technikai jellegu" problemam a jatekkal.
A jatek meg kapja be amugy, bullet king es shd calibration bundle tervrajz az istennek nem akar esni.
-
arnikusz
veterán
Tegnap át is mentem a felhúzott altra és egy Demo-Pestilence-BakerD-Tip of the Spear szettet (kezdetleges) összeraktam és 3 direktíva mellett bekapcsolatam a Polarity eventet és az összes CP-t elkezdtem foglalni, így is fagyott hiába indítottam az Nvidia shielden keresztül.
Jelenleg ezt fogom csinálni mert már csak a skillek közül maradt másfél szint kistafirungozni. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #28405 üzenetére
Pedig szépen ment ebben.Persze döntetlen volt velem a szettedben.. :-)
És mellettünk még 2 játékos 1000 szint felett.Szomorúan olvasom,hogy milyen katasztrófális a helyzet a számítógépen. :-/
Ps-en -őszintén írom- egy nyikkanás nincs.Hibátlanul hasít!
Fel voltam készülve,hogy alig lesz már játékos,de nagyot tévedtem!Komolyan,bármit indítok mindig szinte azonnal feldobja,hogy kikhez tudnék csatlakozni. -
granini
őstag
-
arnikusz
veterán
Reggeli közben látom, hogy DZ-ben esik olyan loot amit nem kell kimenteni, ez milyen gáz, de még gondolom jön a többi. De ne rohanjatok a DZ-be, mert a loot ritka kívételtől eltekintve max. creditnek való betörni, ha ki tudja az Agent menteni.
-
arnikusz
veterán
válasz
NoOne1976 #28408 üzenetére
Igen ennyit tudnak, PC-n folyamatosan crash, CD-n szintén, most XP farmra maradt a resource convoj, ez nem fejlesztő banda csak valami amit összekapartak.
Állítólag ma jön egy újabb patch majd elválik mi lesz még rosszabb. DZ felejtős a lag mellett Vérpisti ügyes játékosok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Tényleg vége a Summit Floor10 farmnak?
PC-n (állítólag) katasztrófa a játék, Xboxon is crashel a CD, DZ tele cheattel, itemek egy attribútumosak lettek (Uzina), most randomot kapott vissza másodiknak mindenki. Ezek mind nem számítanak. De az, hogy a player sok xp-t szed össze, az gond! Főleg úgy, hogy játék loopban vagy, ugyanazt csinálod újra és újra. Erről szól eleve a játék. (Ilyen erővel az American History Museumot is csak napi egyszer lehessen futni, mert a Manninghez képest sokkal rövidebb idő alatt ad ugyanannyi xptCsak gratulálni tudok a fejlesztő bandának :(
-
arnikusz
veterán
válasz
granini #28401 üzenetére
Eme build a stackelés miatt BulletKing ebben a formájában CD, ha egyedül valék a Contractor/Fox P. Jó lehet az Obliterate/Vigilance, de a bevállalós Agenteknek Perfekt GC/Perfekt vigilance. Megér egy próbát a fedezékből LMG-vel lövöldözőknek a Sawyer térdes/Nevesített Petrov mellény. Predatoroknak Ridgeway mellény Perfekt wicked 1,5 M armor. Armor regen kedvelőknek Memento zsák / Belstone mellény tudjuk melyik talenttel.
Ott van a Kingbraeker Flatline perfekt Spotter /Perfekt vigilance.
Perfekt spotterre visszatérve a full red 6% chc 12%chd mellényem kapott a 6 %chc helyére 4250 armor regent.Dilettánsok és kész, a többiről nem is beszélve. -
bobalazs
nagyúr
Imperial dynasty kompatibilis Anarchist Cookbookkal?
-Apply burn to enemy closest to you within 20 meters /cd 35sec
-applying a status effect increases total weapon damage for 27 sec
Szerk
Yup[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz
arnikusz #28399 üzenetére
Kiváncsi vagyok melyik a legjobb striker combo most.. mert én pont azt néztem hogy se a mellény se a háti lehet nem éri meg, csak a 4 periféria és mellé egy obliterate + vigilance talent combo.. kicsit azt érzem hogy se a 0.65-rol 1.00-re növelés, se a 100-ról 200 stack-re növelés nem hozna annyit mint a fenti talent combo.. tesztelnikell..